Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

kızlar bu arada soylemek ıstedım.Ben ahmet beyin özel muayenesinde sekreteriyim.Her türlü sorunda yanınızdayım bunu unutmayın.kendınıze cok iyi bakınopuyorumnanaktan iyi gecelerrr:ecrin_bebek:bebişlerinizi benim için kocaman öpün:)

arkadaşlar medical park doğum ücretleri belli oldumu bilen var mı?
bu arada BUTTERFLY2009 bende ahmet yılmaz ın hastasıyım ilk defa geçen ay gittim kendisine bir hafta sonra yine gideceğim.medical parkta muayene oluyorum.Sekreterinin de aramızda ve her durumda yanımızda yardımcı olması çok güzel herkes adına teeşekkür ederim

kaydirigubbakcemile5hoşgeldiniz çok memnun olduk gerçektena.s.ben kendisinin sayesinde bebeyiim kucağıma alabildim her zaman kendisine minney duyacağım gerçekten çok ilgili ve sakin bi doktor ziyaret etmek istiyorum ama her sefrinde vaktinden çalmak istemediyim için vazgeçiyorum bebeyimi medicale götürüyorum bende tekrar hoşgeldinizopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar...hep okumaya çalışıyorum yazılanları ama bir türlü vakit bulup yazamıyorum.
cumartesi günü görüştük ahmet beyle muayenehanesinde, çok iyi bir dr, söylücek söz bile bulamıyorum bence o kadar iyi.
hamileliğin başından beri gittiğim dr umun bile söylemediği şeyler söyledi o kadar hoşuma gittiki, sonuna kadar yanında olabilecek biri...:lepi:
bu arada benim sıpa çok yaramaz galiba, gene ters dönmüş ve 2 defa kordonuna dolanmış, ahmet bey korkma dedi haftada bir takip ederiz dedi, ama başına böyle bişey gelen veya duyan varmı?

hoşgeldin bu arada... opuyorumnanaktan çok mutlu oldum sizide burda görünce... şemsiyesini unutan hasta... kaydirigubbakcemile3 (belki aklında kalmıştır :kedi: )

herkese günaydın,
mecbue canım, gelirim merak etme.
ben sizleri çok seviyorum ve sizleri kolay kolay bırakmam tabiki
ama işte tadım kaçtı biliyorsun.
halen niye hedef seçildim, bu işin arkaında kim veya ne var onu da anlamadım ya neyse
dediğin gibi taktıkça kendilerini bişey sandılar.
ama buralara gelip sizlerin moralini bozmaları da yakındır gibime geliyor.,ama sizler burda daha kalabalıksınız, biz orada egeyle yalnız kaldık biraz da bundan cesaret aldılar sanırım. kalabalık topiklere gidip benzer davranışlarda bulunmaya pek cesaret edemezler gibime geliyor. ama gerçi ben alimallah ordu gibi hatunum dimi :roflol:

bak mesela yarım saat kadar önce ilaydayı besledim, şimdi de uyudu. dün eşim evdeyken birçok işi hallettik birlikte ve ben de ilayda uyanana kadar size bakayım dedim ne varki bunda. ilgisizlikmi bu. hem onlara ne ya. nerden ne bulup sataşacaklarını şaşırdılar. ama biraz daha uğraşırlarsa adliye koridorlarında görüşebiliriz arkadaşlarla gibi geliyor. umarım bu kadarla kalır ve kapanır gider. kötükedihüso

butterfly2009 aramıza hoş geldiniz. bizlerde ne zamandır çağrı yapıyorduk ahmet beyin de hemşireleri ve sekreteri gelse de hem topiğe bir renk gelse hem de bizleri bilgilendirse diye. çok güzel olmuş gerçekten. çok iyi düşünmüşsünüz.

ben bir dönem ahmet beyin hastasıydım, kendisi bana çok yardımcı oldu gerçekten. belli bir tedevi uygulamadı ama hamile kalmamda çok büyük payı var diyebilirim. bunu topiğin ilk sayfalarında daha ayrıntılı anlatmıştım.
ama sonra ahmet bey birkaç hastane değiştirdi ve o zaman muaynehanesi de yoktu sonradan açtı. ben de izini kaybetmiştim ve daha sonrz zübeydehanımın doktoru op. dr özer kutluya gitti. özer bey de benim için çok değerli bir insan ona çok şey borçluyum. fazla yazmıyayım onun adına açılmış topkde memnuniyetimi bildirdim diye bir iki arkadaş bana haksız yere demediğini bırakmadı da. o yüzden doktorlardan memnuniyetimizi belirtirken de artık çok dikkatli olmalıyız diye düşünüyorum. her an buraya da gelebilirler çünkü.

tekrar hoşgeldiniz, sizi burada gördüğüme çok memnun oldum gerçekten.a.s.

canım ben sanki böyle bişey duymuştum ama tehlikeli boyutlarda olmuş olsa ahmet bey hemen müdehale ederdi diye düşünüyorum. korkulacak bişey yok demekki. bak ne güzel haftalık takibe almış seni. senin doğuma az kalmıştı sanırım yanlış mı hatırlıyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

hoşgeldin bu arada... opuyorumnanaktan çok mutlu oldum sizide burda görünce... şemsiyesini unutan hasta... kaydirigubbakcemile3 (belki aklında kalmıştır :kedi: )

tipik bir hamile, unutkan ve dalgın. :uhm: ben de öyleydim de ordan biliyorum. olur böyle şeyler.

inş sağlıklı alırsın bebişini malesef ki kordonuna dolanacak kalamadı benimkikaydirigubbakcemile3az zamanınız kaldı hadi bakalım sıkın dişinizi alın bebişlerinizi doğum hikayelerinizide yazın buralaraopuyorumnanaktanbende doğumdan sonra oldum unutkan:kedi:

arkadaşlar hep merak etmişimdir sezeryan için gittiğinizde nasıl hazırlıyorlar sizi neler yapılıyor.mesela kan alıyorlarmı,sonda falan takılıyormu,serum takıyorlarmı yani ayrıntıları nasıl. medicalde.ben çok korkak bir hamileyim iğneden bile korkuyorum bakalım sonumuz hayır olur inşallah

gel tabi yaa kim ne isterse yazsın boşver burayada buyursunlar gelsinler o gelmezler onlar bursanın bi numaralı doktorlarının topiclerindelerdirkaydirigubbakcemile3uzmanya arkadaşlar hiç can sıkmaya deymez bebek bakmaklada ne alakası var anlamadım:umursamaz:

evet canım serumda takılıyo sondada bende korkuyodum sondadan ama sanıldığı kadar zor deyil sadece aayip bi his okadar odaya alındıktan sonrada serumlar devam ediyo 12 saat sonra sonda çıkıyo sende iyiysen ayağa kalkıyosun sonrası kolay zaten ama bunları şimdiden düşünme aslında ben hatırlamıyorum çoğu şeyi çünkü unutmak istedim çok şey yaşadım ondanmı acaba bilmiyorum herbiriniz sağlıklı bebişlerinizi kucaklarsınız inş

teşekkürler canım.evet en iyisi düşünmemek daha.allah hayırlısını versin herşeyin.ecrin kızı kocaman öpüyorum ccanım büyümüştür inşallah

hoşgeldin aramıza canım bizde ahmet bey'in sekreteri hemşiresi gelse diyorduk. sonunda duydun sesimizi demek.

merhaba arkadaşlar....cuma günü bebişimizi kucağımıza aldık...15,00 gibi doğum gerçkelişti..Ahmet bey herzamnki gibi çok sakindi...ahmet bey haricinde 2-3 bayan doktor ve hemşire vardı...hepsi bıdı bıdı konuşuyordu..ahmet bey sakindi ve sadece arada gülümsüyordu... epidural oldum...son dakka çok tırstım...ama sonradan sakinleştirdiler beni..canlı canlı doğumun bu kadar beni en başta tedirgin edeceğini düşünmemiştim..o gün 9 doğum oldu tek epidural benmişim..neyse...bebişimi sıcak sıcak yapışkan yapışkan burunumun dibinde görmek herşeye değer....biraz ağrım oldu..hatta hala bazen deri yapışıyor dikiş kısmına yakıyor..artıkın kocamın boxerlerını giydim rahatladım..oğlum 3850 g doğdu...sütüm gelmedi..şu an bile hala yok..az az geliyor..mecburen mama verdik..çünkü sarılık başlangıvı var dedi doktor..ama az dedi.çarşamba bakacak tekrar...dün gecede bezinde küçük küçük pemne renk te kan gibi lekeler vardı..pipisinden gelidği kesindi..gece doktoru aradım medikali...bira az beslenmiş dedi..üre atıyor dedi..artıkın süt gelene kadar 3 saatte bir mama veriyorumm.emziriyorumda aynı anda..sanırım sıcak bir duştan sonra..süt gelecekitr...eşimde zaten benden gayratlii..humana çaylar....gnc den bira mayası..malt grubu...kuru dutlar..bozalar.....heee... ama o kadar tatlı kii..uyuren o dudak büküşü yokmu...sanırım melekler güldüyor..gülümsemesi....bazen uyurken bakıyoruz eşimle ya bu bizim mii diyee...doğum öncesi gece..o kadar hareketliydii dedik herlade heyecean yaptı....içimdeki o canlı..şimdi yanı başımda..uyuyor....havalarda çok soğudu..eşimi yaktı kombiyi son gaz..odamız 25 in altına düşmüyor...sanırım yeterli....şimdilik bu kadar arkdaşlar...ALLAH herkesin başına bu güzel duyguyu versin ve yaşatsın diyorumm...

Son düzenleme:
[/QUOTE]
evet sizi hatırladımmkaydirigubbakcemile3 şemsiyenizi unutmuştunuz bu cumartesiydı sanırımmm dimi?alkisalkisalkis

evet bu cumartesiydi....kaydirigubbakcemile3
ben biraz panik bi hastayım annemde yanımda sebepleniyo kadıncık unutuyoz sonra böyle herşeyi....kaydirigubbakcemile3
çok tatlısın sende maşallah, görüşürüz bundan sonra kısmetse.... opuyorumnanaktan
bende çok korkuyorum ya....mafoldumben Allah nasip ederse sat a göre 6 hafta kaldı, ama bizim sıpa durmıcak gibi, hele sezeryan olursa zaten daha da erken olur heralde...mafoldumben
Allah analı babalı büyütsün inşaallah,opuyorumnanaktan darısı başımıza... epidural sezeryanmi oldu? tavsiye edermisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…