- Konu Sahibi arzuerturk
-
merhaba arkadaşlar....cuma günü bebişimizi kucağımıza aldık...15,00 gibi doğum gerçkelişti..Ahmet bey herzamnki gibi çok sakindi...ahmet bey haricinde 2-3 bayan doktor ve hemşire vardı...hepsi bıdı bıdı konuşuyordu..ahmet bey sakindi ve sadece arada gülümsüyordu... epidural oldum...son dakka çok tırstım...ama sonradan sakinleştirdiler beni..canlı canlı doğumun bu kadar beni en başta tedirgin edeceğini düşünmemiştim..o gün 9 doğum oldu tek epidural benmişim..neyse...bebişimi sıcak sıcak yapışkan yapışkan burunumun dibinde görmek herşeye değer....biraz ağrım oldu..hatta hala bazen deri yapışıyor dikiş kısmına yakıyor..artıkın kocamın boxerlerını giydim rahatladım..oğlum 3850 g doğdu...sütüm gelmedi..şu an bile hala yok..az az geliyor..mecburen mama verdik..çünkü sarılık başlangıvı var dedi doktor..ama az dedi.çarşamba bakacak tekrar...dün gecede bezinde küçük küçük pemne renk te kan gibi lekeler vardı..pipisinden gelidği kesindi..gece doktoru aradım medikali...bira az beslenmiş dedi..üre atıyor dedi..artıkın süt gelene kadar 3 saatte bir mama veriyorumm.emziriyorumda aynı anda..sanırım sıcak bir duştan sonra..süt gelecekitr...eşimde zaten benden gayratlii..humana çaylar....gnc den bira mayası..malt grubu...kuru dutlar..bozalar.....heee... ama o kadar tatlı kii..uyuren o dudak büküşü yokmu...sanırım melekler güldüyor..gülümsemesi....bazen uyurken bakıyoruz eşimle ya bu bizim mii diyee...doğum öncesi gece..o kadar hareketliydii dedik herlade heyecean yaptı....içimdeki o canlı..şimdi yanı başımda..uyuyor....havalarda çok soğudu..eşimi yaktı kombiyi son gaz..odamız 25 in altına düşmüyor...sanırım yeterli....şimdilik bu kadar arkdaşlar...ALLAH herkesin başına bu güzel duyguyu versin ve yaşatsın diyorumm...
kinolin Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah...iyi olmana ve operasyonun iyi geçmesine çok sevindim...kaldığın oda nasıldı,memnun kaldınmı,anestezist yeteri kadar bilgi verdimi seni aydınlattımı,hemşirelerin yaklaşımı nasıldı?büyük ihtimalle ben de epidural olucam,bu konularda da yazarsan sevinirim...2-3 haftam kaldı..kasılmalara bakılırsa belki o kadar da olmayabilir acayip heyecanlıyım,korkuyorum da...mirmirmirmir:çok üzgünüm:merhaba arkadaşlar....cuma günü bebişimizi kucağımıza aldık...15,00 gibi doğum gerçkelişti..Ahmet bey herzamnki gibi çok sakindi...ahmet bey haricinde 2-3 bayan doktor ve hemşire vardı...hepsi bıdı bıdı konuşuyordu..ahmet bey sakindi ve sadece arada gülümsüyordu... epidural oldum...son dakka çok tırstım...ama sonradan sakinleştirdiler beni..canlı canlı doğumun bu kadar beni en başta tedirgin edeceğini düşünmemiştim..o gün 9 doğum oldu tek epidural benmişim..neyse...bebişimi sıcak sıcak yapışkan yapışkan burunumun dibinde görmek herşeye değer....biraz ağrım oldu..hatta hala bazen deri yapışıyor dikiş kısmına yakıyor..artıkın kocamın boxerlerını giydim rahatladım..oğlum 3850 g doğdu...sütüm gelmedi..şu an bile hala yok..az az geliyor..mecburen mama verdik..çünkü sarılık başlangıvı var dedi doktor..ama az dedi.çarşamba bakacak tekrar...dün gecede bezinde küçük küçük pemne renk te kan gibi lekeler vardı..pipisinden gelidği kesindi..gece doktoru aradım medikali...bira az beslenmiş dedi..üre atıyor dedi..artıkın süt gelene kadar 3 saatte bir mama veriyorumm.emziriyorumda aynı anda..sanırım sıcak bir duştan sonra..süt gelecekitr...eşimde zaten benden gayratlii..humana çaylar....gnc den bira mayası..malt grubu...kuru dutlar..bozalar.....heee... ama o kadar tatlı kii..uyuren o dudak büküşü yokmu...sanırım melekler güldüyor..gülümsemesi....bazen uyurken bakıyoruz eşimle ya bu bizim mii diyee...doğum öncesi gece..o kadar hareketliydii dedik herlade heyecean yaptı....içimdeki o canlı..şimdi yanı başımda..uyuyor....havalarda çok soğudu..eşimi yaktı kombiyi son gaz..odamız 25 in altına düşmüyor...sanırım yeterli....şimdilik bu kadar arkdaşlar...ALLAH herkesin başına bu güzel duyguyu versin ve yaşatsın diyorumm...
merhaba arkadaşlar....cuma günü bebişimizi kucağımıza aldık...15,00 gibi doğum gerçkelişti..Ahmet bey herzamnki gibi çok sakindi...ahmet bey haricinde 2-3 bayan doktor ve hemşire vardı...hepsi bıdı bıdı konuşuyordu..ahmet bey sakindi ve sadece arada gülümsüyordu... epidural oldum...son dakka çok tırstım...ama sonradan sakinleştirdiler beni..canlı canlı doğumun bu kadar beni en başta tedirgin edeceğini düşünmemiştim..o gün 9 doğum oldu tek epidural benmişim..neyse...bebişimi sıcak sıcak yapışkan yapışkan burunumun dibinde görmek herşeye değer....biraz ağrım oldu..hatta hala bazen deri yapışıyor dikiş kısmına yakıyor..artıkın kocamın boxerlerını giydim rahatladım..oğlum 3850 g doğdu...sütüm gelmedi..şu an bile hala yok..az az geliyor..mecburen mama verdik..çünkü sarılık başlangıvı var dedi doktor..ama az dedi.çarşamba bakacak tekrar...dün gecede bezinde küçük küçük pemne renk te kan gibi lekeler vardı..pipisinden gelidği kesindi..gece doktoru aradım medikali...bira az beslenmiş dedi..üre atıyor dedi..artıkın süt gelene kadar 3 saatte bir mama veriyorumm.emziriyorumda aynı anda..sanırım sıcak bir duştan sonra..süt gelecekitr...eşimde zaten benden gayratlii..humana çaylar....gnc den bira mayası..malt grubu...kuru dutlar..bozalar.....heee... ama o kadar tatlı kii..uyuren o dudak büküşü yokmu...sanırım melekler güldüyor..gülümsemesi....bazen uyurken bakıyoruz eşimle ya bu bizim mii diyee...doğum öncesi gece..o kadar hareketliydii dedik herlade heyecean yaptı....içimdeki o canlı..şimdi yanı başımda..uyuyor....havalarda çok soğudu..eşimi yaktı kombiyi son gaz..odamız 25 in altına düşmüyor...sanırım yeterli....şimdilik bu kadar arkdaşlar...ALLAH herkesin başına bu güzel duyguyu versin ve yaşatsın diyorumm...
arkadaşlar yeni ücretleri öğrenen olmadımı daha
evet yaa ben de çok merak ediyorum...bugün arıycaktım sözde,araya bi yığın iş girdi yine kaldı,yarın arıycam muhakkak,bana söylenenleri yazarım kızlar...
kızlar telde bilgi vermiyo hiçbi hastane giderseniz alırsınız fiyatı yazmamışmıydı kinolin arkadaşımız fiyatları ama diyer yerlere bakılarak çok uçuk deyil acıbademi duydum geçn fiyatlar uçuyo resmen
slm kızlar nasıl bugün herkes keyifler yerindemi bu arada bişey söylemek istiyorum ahmet beyin hastaları o kadar şanslısınız ki onun hastası olduğunuz için ve benim gibi kendisini geç tanımadığınız için ben doktor ihmali var dedikçe doktorun fanatik hastaları inanmıyo ağzıma kötü şeyler geliyo ama yutuyorum genede ALLAH kimsenin başına vermesin ben kendimi bilen ve haftada bi doktora giden doktordan geldiyimde bile bişey olduğu anda arayan bi hamileydim ama insanların anlayamama sıkıntısı var galiba ısrarla beni suçlar gibi çeşitli konuşmalar yapıldı ama onların başına aynı şeyleri o doktor getirseydi merak ediyorum ne yaparlardı acaba dua etsin ki kızım hayatta vede sağlıklıopuyorumnanaktanneyse zaten canım sıkkın annem gene rahatsızlanmış dahada çok buralarda yazılan saçma sapan şeylere sinirimi bozamam sonuçta benim yaşadıklarım belgeli bi şekilde duruyo yapılan her tahlil ve usgleri saklıyorum ki belki ihtiyaç duyarım ilerde diye neyse herkesi öpüyorumopuyorumnanaktan
sen kimseyi takma canım, taktıkça üstüne geliyorlar işte benim yaşadıklarımı gördün.
bizler sana inanıyoruz. inanmayan da inanmasın boşver. böyle bir konuda niye yalan söylenir ya da niye böyle düşünülür anlamış değilim.
annene de çok geçmiş olsun.
sana yazacağım bazı şeyler var ama şu an işim var, çıkmam gerekli, gece fırsatım olursa gelip yazarım, olmazsa da yarın. özelden yazıcam tatlım. düşünme hiçbirşeyi bebeğinle mutlu olmaya bak. Allah onu sana bağışladı. en önemlisi bu.:teselli:
evet fiyatlar uçuk değil ama benim bebişim şubatta doğacak arkadaşalar o zaman ne olur onu bilemem hemde şubatın ilk haftası kısmetse bizimki kampanyaları yakalayamıyo bitürlü dsenize.neyse bilgi verdiğiniz için teşekkürler kinolin sen kurtuldun artık bebişin hızla büyür ve bizimkiler olana kadar kocaman olur arkadaşım tadını çıkar bugünlerin.bolbol resmini çek
sağlıklı doğsunda canım gerisi boş sende kesene nasıl uyarsa öyle yaparsın mesela özel oda yerine normal oda tutarsın yani herkes bütçesine göre herbirimiz isteriz en iyi şekilde olsun ama imkanlar elverdikçe yaparsınız artık bişeyler hem gün doğmadan neler doğar gelsin bakalım senin yaramazın doğumu neler olacak annesi sende doğurursun hiç merak etme yeterki sağlıklı olsun tontişin
mrb kızlar bende ahmet beyin hastasıydım
evet fiyatlar uçuk değil ama benim bebişim şubatta doğacak arkadaşalar o zaman ne olur onu bilemem hemde şubatın ilk haftası kısmetse bizimki kampanyaları yakalayamıyo bitürlü dsenize.neyse bilgi verdiğiniz için teşekkürler kinolin sen kurtuldun artık bebişin hızla büyür ve bizimkiler olana kadar kocaman olur arkadaşım tadını çıkar bugünlerin.bolbol resmini çek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?