Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

ay maşallah tonton oğlumuza ALLAH korusun nazarlardançok iyi doğmuş maşallah sütünde gelir zamanla bi duş arkasından dinlenirsen yavaş yavaş gelir doğuma ebeler bebek hemşireleri hepsi giriyo galiba çocuk doktorlarıda giriyo o yüzden ben seviyorum medicali her ihtimal gözden geçiriliyo ayy ne güzel doğumuna tanık oldun en güzeli ALLAH uzun ömürler versin gözünaydın sana ve babasına hayırlı evlat olsun inş rabbim mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin sarılık genelde bütün bebekler geçiriyomuş hafif atlatır inş medicaldemi doktorunuzda bizde oraya götürüyoruz yeşim teyzemize kaydirigubbakcemile5ama ordaki bütün doktorlarıda tanıyoruz kuvözden dolayızemuszemusbence herbiri gayet iyi neysede benim cadı uyutmuyo kafam kazan gibi uykusuzluktankafamçokkarıştıinş biraz uyurda bende uyurum seni öpüyorum bebişini kocaman kokluyorumopuyorumnanaktan

slm kızlar nasıl bugün herkes keyifler yerindemi bu arada bişey söylemek istiyorum ahmet beyin hastaları o kadar şanslısınız ki onun hastası olduğunuz için ve benim gibi kendisini geç tanımadığınız için ben doktor ihmali var dedikçe doktorun fanatik hastaları inanmıyo ağzıma kötü şeyler geliyo ama yutuyorum genede ALLAH kimsenin başına vermesin ben kendimi bilen ve haftada bi doktora giden doktordan geldiyimde bile bişey olduğu anda arayan bi hamileydim ama insanların anlayamama sıkıntısı var galiba ısrarla beni suçlar gibi çeşitli konuşmalar yapıldı ama onların başına aynı şeyleri o doktor getirseydi merak ediyorum ne yaparlardı acaba dua etsin ki kızım hayatta vede sağlıklıopuyorumnanaktanneyse zaten canım sıkkın annem gene rahatsızlanmış dahada çok buralarda yazılan saçma sapan şeylere sinirimi bozamam sonuçta benim yaşadıklarım belgeli bi şekilde duruyo yapılan her tahlil ve usgleri saklıyorum ki belki ihtiyaç duyarım ilerde diye neyse herkesi öpüyorumopuyorumnanaktan

kinolin Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah...iyi olmana ve operasyonun iyi geçmesine çok sevindim...kaldığın oda nasıldı,memnun kaldınmı,anestezist yeteri kadar bilgi verdimi seni aydınlattımı,hemşirelerin yaklaşımı nasıldı?büyük ihtimalle ben de epidural olucam,bu konularda da yazarsan sevinirim...2-3 haftam kaldı..kasılmalara bakılırsa belki o kadar da olmayabilir acayip heyecanlıyım,korkuyorum da...mirmirmirmir:çok üzgünüm:

çok sevindim allah analı babalı büyütsün maaşallah tombiş bi bebişin olmuş.inşallah bizde görürüz o günleri hayırlısıyla.

canım geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün. rabbim ikinizede sağlık versin. sen atlattın. sırayı bizlere bıraktın. darısı bizlerin başına. allah hayırlısı ile kurtulmayı bizede nasip etsin.

evet yaa ben de çok merak ediyorum...bugün arıycaktım sözde,araya bi yığın iş girdi yine kaldı,yarın arıycam muhakkak,bana söylenenleri yazarım kızlar...

bende yarın randevu almak için uğrayacağım öğrenebilirim heralde.inşallah fazla artmamıştır

kızlar telde bilgi vermiyo hiçbi hastane giderseniz alırsınız fiyatı yazmamışmıydı kinolin arkadaşımız fiyatları ama diyer yerlere bakılarak çok uçuk deyil acıbademi duydum geçn fiyatlar uçuyo resmen

arkadaşlar kampanya ocak sonuna kadar devam ediyor....250 normal 500 sezeryan tek kişilk oda 2gece 300 epidural 500 ..toplam 1300...ben kesnilkle tek kişilk odayı tercih edin derim...2 kişi olunca ne yakınların rhat ediyor nede sen...2 gün kocamn odada kaldık..aslında ne yalan söliyeyyim..sezeryan her türlü zor...ağrıların oluyor..kendi başına kalkamıyorsun...benim bide ayklarım şişti.hamilyeken bile bu kadar şiş değildi...ahmet bey e gitti. bugün...genel kalp cerrahisine bir görümüm dedi..kan pıhtılaşması olabilr dedi..sonra doplere girdik...114 bayıldık onada..allahtan kan akışı normal...sanırım sezeryan sonrası şiş oluyormusş ama..bacaklarımda şişince...eşim korktu...süt hala yeterli değil...bakalım bugün duş alcam....sarılık başlangıvcı var..nuri bey baktı...değer 13 çıktı..sınır 17 miş..iki sonra yine bakacak...bugünlerde işitme testi ve sağlık ocağında topuktan kan alma varmışş...bugün zaten oğluşumun elnden kan aldılar..garibin okadar derin uykudayduki anlamadı bile...arkadaşlar sizi korkutmak gibi olmayayım..ama sezeryan kolay gibi görünsede hasta için hiçte kolay değil...bizim için bir süreç başladı..allah önümüzü açacakıtr..sütümde gelecekitr..bebişimizde büyüyecektir..ama bunları herkez yaşıyor..sabırlı olmak lazım...herkese allah kolaylık verisn...

bence çok uygun fiyatlar bence tabi ayy yavrum yazık tontişe ama onun sağlığı için herşey nuri beymi gidiyosun canım inş geçirir hemen sarılığı sütte gelir inş sezeryan zor ama yapacak bişey yok ben yatamadım bile hergün hastanedeydim kızımı görmeye onu görecem diye ne ağrı ne sızı geliyodu aklıma gerçi ben üç gün sonra kendim kalkıyodum yataktan hatta hastanede ertesi gün kendim kalkıp lavaboya gittim gerçi bende can sıkıntısı vardı yatamıyodum bide ahmet bey kendini yormadan bol bol yürüyüş yap istediyini ye demişti ayy şiş deme bana hiç çok zor ya ben basamıyodum ayaklarıma gerçi benimki preklampsiden olmuştu havalarda soğuk annesi sağlık ocağına falan çıkarırken dikkat et tontişe

evet fiyatlar uçuk değil ama benim bebişim şubatta doğacak arkadaşalar o zaman ne olur onu bilemem hemde şubatın ilk haftası kısmetse bizimki kampanyaları yakalayamıyo bitürlü dsenize.neyse bilgi verdiğiniz için teşekkürler kinolin sen kurtuldun artık bebişin hızla büyür ve bizimkiler olana kadar kocaman olur arkadaşım tadını çıkar bugünlerin.bolbol resmini çek

kinolin tebrik ederim canım. Allah bağışlasın bebeğni, analı babalı büyüsün, sağlıklı, uzun ömürlü ve hayırlı bir evlat olsun inşallah.

canım ilk 1 hafta benim bebeğimde sarılık geçirmişti malesef. bizimki 12 lere kadar çıktı sonra yavaşladı ve bitmişti çok şükür. o dönemde bana da dr lar bol bol emzir diyordu ama benim de senin gibi ilk günler sütüm neredeyse hiç yoktu sonradan artmıştı ama hiç bir zaman bebeğimi tam doyuramadım sütümle malesef ve hep mama takviyesi yapmıştım ben de . üzme canını. şimdiki mamalar gayet güzel. sütün varsa tabiki emzirirsin ama yoksa da mecburen mama vereceksin. çünkü sarılıkta bebeğin beslenmesi, aç kalmaması çok önemli. 10 gün devamlı hastanelerdeydik bizde devamlı kan tahlili yapıldı ama normal bişey bu yeni doğan bebekler için. korkma sakın.

ben de epidural sezeryan olmuştum canım, evet ilk 1 hafta ağrı sızı kaçınılmaz malesef. ama bebişler için katlanıcaz artık önemli olan onların sağlığı.
ama güzl bir doğum yaşamışsın, ilerde hep mutlulukla hatırlayacağın bir hikayen olmuş ne güzel. tekrar tebrik ederim seni ve de eşini.

sen kimseyi takma canım, taktıkça üstüne geliyorlar işte benim yaşadıklarımı gördün.
bizler sana inanıyoruz. inanmayan da inanmasın boşver. böyle bir konuda niye yalan söylenir ya da niye böyle düşünülür anlamış değilim.
annene de çok geçmiş olsun.
sana yazacağım bazı şeyler var ama şu an işim var, çıkmam gerekli, gece fırsatım olursa gelip yazarım, olmazsa da yarın. özelden yazıcam tatlım. düşünme hiçbirşeyi bebeğinle mutlu olmaya bak. Allah onu sana bağışladı. en önemlisi bu.:teselli:

takmıyorum taksam yazarım cevap ama insan helede bi anne durup bi düşünür ben evladımı kaybetmenin eşiyinden dönmüşüm ölümden dönmüşüm nasıl oluyoda hala doktorun ihmali deyil sen ihmal ettin diyolar anlamıyorum sen memnunsun amenna ama banada hak ver evet malesef yapmış hata de aman neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeee annemde iyiymiş haberini aldım görüştüm eşimin msnsinden abimin msnsi vardı ordanda görüştük abimlerdeymiş doktora gitmişler burnunda kanama olmuş bikç defa tansiyon hastası kendisi kalp hastası herşey o yüzden korkuyorum yakın bi zamanda dayımı kaybettik o yüzden dahada korkmamıza neden oldu tamam canım gece ecrine kalkınca bakarım yazdığına amannnnnnnn şu dünyada bizden iyisi yok be yapraknilcim kızlarız sağlıklı eşlerimiz sağlıklı bizlerde şükür öyleyiz bize en büyük nimet burda can sıkıc şeyler yaşanıyo gelip zorla bulaşıyolar ama takmayalım boşverelim gitsinkaydirigubbakcemile5hadi iyi geceleropuyorumnanaktan

sağlıklı doğsunda canım gerisi boş sende kesene nasıl uyarsa öyle yaparsın mesela özel oda yerine normal oda tutarsın yani herkes bütçesine göre herbirimiz isteriz en iyi şekilde olsun ama imkanlar elverdikçe yaparsınız artık bişeyler hem gün doğmadan neler doğar gelsin bakalım senin yaramazın doğumu neler olacak annesi sende doğurursun hiç merak etme yeterki sağlıklı olsun tontişin

inşallah mecburecim bebişim sağlıklı olsunda her şeyin bir yolu bulunur herşeye katlanılır elbet.artık zaman geçsede bizde kucağımıza alabilsek bebişlerimizi hayırlısıyla.sizler gibi bizde yazsak doğum anılarımızı.umarım güzel anılar yazarız zamanı gelince.öpüyorum ecrin kızı kocamannn

valla bizim bebişte şubat ortalarında bekleniyor kısmetse. yani bizinkide kampanyaları yakalayamayacak galiba canım.:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…