- Konu Sahibi arzuerturk
-
mrb canım. hoş geldin aramıza....
hoşbulduk kızlar yani sizi sanki eskiden beri tanıyorum gibi sevdim herbirinizi
yok canım tedavi deyil doğumuma girdi kendisi
yok canım tedavi deyil doğumuma girdi kendisi
selam kızlar,
bugün kimseler gelmemiş.
mecbue gelirdi aslında ama dün kapsama alanı dışındaydı, ama bugün normale dönmüş. sanırım mail adresi aktivasyonu ile ilgili diye düşünüyorum.
zane sen de hoş geldin canım, ahmet beyin hastaları artıyor topikte.
pari canım, ağrıların, kasılmaların vardı sanırım. nasıl daha iyimisin şimdi.
aman bebeğini ne kadar içerde tutabilirsen o kadar iyi. o yüzden dinlenmeye bak.
sonra çok ararsın bu günlerini. ama bebek doğduktan sonraki dönem de ayrı bir güzel tabi.
çok yorucu, çok uğraştırıcı. ama onun günbegün büyüdüğünü görmenin hazzı hiç bir şeyde yok. bir gülücüğüyle yorgunluk falan kalmıyor. az kaldı kızlar hepiniz yakında bu duyguları yaşayacaksınız inşallah.
canım ben hep geliyorum bakıyorum kimsecikler yok. mecbur kapsam dışıydı. o olsa kesin gelirdi. hatta erkenden uyanıp topiği o açıyordu. en kısa zamanda aramıza döner inş. senin kızın nasıl canım ? bizimkilerde doğsa bi sağlıkla inş. bizde bebişleri kuucağımıza alsak öpsek koklasak. gülücükleriyle mutlu olsak. ayyyyyyyyy yazarken bile bi heyecan yaptım. içim bi garip oldu. bizde bugün kontrole gideceğiz bugün kısmetse bakalım bizimki ne yapıyor. umarım herşey yolundadır. iyi haberlerle geliriz.
valla bizim bebişte şubat ortalarında bekleniyor kısmetse. yani bizinkide kampanyaları yakalayamayacak galiba canım.:roflol:
selam kızlar,
bugün kimseler gelmemiş.
mecbue gelirdi aslında ama dün kapsama alanı dışındaydı, ama bugün normale dönmüş. sanırım mail adresi aktivasyonu ile ilgili diye düşünüyorum.
zane sen de hoş geldin canım, ahmet beyin hastaları artıyor topikte.
pari canım, ağrıların, kasılmaların vardı sanırım. nasıl daha iyimisin şimdi.
aman bebeğini ne kadar içerde tutabilirsen o kadar iyi. o yüzden dinlenmeye bak.
sonra çok ararsın bu günlerini. ama bebek doğduktan sonraki dönem de ayrı bir güzel tabi.
çok yorucu, çok uğraştırıcı. ama onun günbegün büyüdüğünü görmenin hazzı hiç bir şeyde yok. bir gülücüğüyle yorgunluk falan kalmıyor. az kaldı kızlar hepiniz yakında bu duyguları yaşayacaksınız inşallah.
evet canım, mecbure dün öyleydi ama bugün düzelmiş sanırım.
gelir yakında.
kızım iyi canım, Allah'a şükür bir yaramazlık yok. 6 ayını doldurdu dün.
büyüyor işte teyzesi.
canım zaman o kadar çabuk geçiyor ki. geçen yıl bu zamanlar bana da çooook uzak geliyordu, doğum ve bebeğimi seveceğim anlar ama geldi ve bebeğim kucağımda şimdi çok şükür. o yüzden sen de anlamayacaksın, bir bakmışsın bebeğini emziriyorsun, altını temizliyorsun. şubata ne kaldıki canım. Allah sağlık sıhhat versin de herşey zamanı gelince oluyor.vereliniortak
hadi bakalım sen de güzel haberlerle gelirsin inşallah.
minik meleğini görünce için rahatlar.
limonnnn benimkide şubat ortalarında canım belki aynı gün olur bellimi olur.ama ben sezeryan istiyorum normal doğum yapamam gibi geliyor.inşallah bizde alırız bebişlerimizi kucağımıza.o zamana kadar şansımıza bir kap-mpanya daha yaparlar belki belli olmaz bakalım
sağol canım,ağrılarım devam ediyor..dr.beye göre çok beklemezmiş benim bebiş,dinlenmeye çalışıyorum...Allahtan 36 dayız şimdi,kilo alsın diye çabalıyorum sadece...
herkese günaydın kızlar
günaydın cnmopuyorumnanaktan
Günaydın kızlar bende pazartesi gidicem kontrole Allah izin verirse LİMONCUM benim kızda iki eliyle kapatıo hep yüzünü nedense:)bende şeker yüklemesi yaptırıcam bu hafta medicaldemi yaptıracaksın sende?2 saat bekleniomuş galiba.doğum yapan arkadaşımızın Allahım bebeğine uzun sağlıklı ömürler versin bol bol sütün olsun inşallah cnm.haftasına az kalanlarada Allahım nasip etsin.bizlerde sağlıkla kucağımıza Alırız inşallah zaman geçmiyormu ne( :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?