Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

yok canım ben medicalde yaptırmayacağım. çünkü testi yaptırmak için muayene alman gerekiyormuş. haftaya yaptırırım sanırım. rentıp yada kızılayda yaptırmayı düşünüyorum.pazartesi iyi haberlerle gelirsin inş canım. inş. bu sefer senin kızın yüzünü gösterir bizimki gibi yapmaz.

günaydın canım. şimdiye kadar hiç doğum yapmamış olmama rağmen seni o kadar iyi anlıyorum ki. bazen banada cesaret geliyo normal doğururum hiç korkmuyorum falan diyorm. bazende nasıl olcak diye gece uykularım kaçıyor. ki bizim doğuma daha çoook var.ama korkunun faydası yok diyorum. bi şekilde doğacak diyorum. pek beceremesemde düşünmemeye çalışıyorum. doğumdan sonrada bizi unutma emi tecrübelerini ve tavsiyelerini bizimle paylaş canım çatlarız yoksa opuyorumnanaktan

slm arkadaşlar..

hoşgeldin canım nasılsın pek uğramıyosun özledik seni bende iki gün kapsama alanının dışındaydım bugün girdim işte kaç haftalık oldu senin kesecik artık kese demeyelim ona keselikten çıkmış bebiş olmuş dimi annesi benim kızımda ilk zamanlar gösteriyodu son zamanlarda elleri hep yüzündeydi

geçer canım hiç meraklanma sen bi bakmışsın doğmuş kocaman kız olmuş annesi şimdi hamileliyin tadını çıkarın yürüyün bol bol sonra bu zamanları arasınızkaydirigubbakcemile3

haklısın cnm dün arkadaşımın kızını gördüm 1 yaşına gelio felaket bişikaydirigubbakcemile3 5 dk durmuo yerinde maşallah.o da bana öle dio geri girsin içeri diceksin dio.ama bana şuan öle gelmio sağlıkla doğsun diorum başka birşeyi umursamıyorum evhamlarım bitmicek yoksa.

olabilir cnm kızlar genelde saklıolar kendini utangaç oluolar:kedi:

cnm Allahım yardımcın olsun umarım korktuğum gibi değilmiş dersin doğudan çıktığında.tüm deneyimli annelerin dedikleri onun yüzünü görünce tüm acımı unuttum oluyor eminim seninde öle olur.dualarımz seninle.

aa ölemi cnm o zaman bende başka yerde yaptırayım.iyki sormuşumsana.

herkese günaydın kızlar

hoşeldin canım ya,
gözlerimiz yollarda kaldı valla.
bidaha gelmiyeceksin diye korkmuştum.
sensiz olmaz buralar, gel mutlaka.

doğum yapacak arkadaşlar, hiç korkmayın.
sezeryanda sadece ilk gün çok ağrı oluyor onu da ağrı kesiciyle hallediyorlar.
sonra da oturup kalkarken yatarken falan dikiş yerleri acıyor. tabi ilk 1 hafta dinlenirsiniz. mecbur olmadıkça kalkmazsınız. benim kızım sarılık olduğu için ben mecburen kalkmıştım. hastaneye götürüp getirdik 1 hafta. ama Allah güç kuvvet veriyor merak etmeyin. heleki yanınızda sizinle ilgilenecek bir büyüğünüz olacaksa çok daha rahat edersiniz. o yüzden şimdiden bunu dert etmeyin. zamanı gelince her şey bir şekilde halloluyor.

Son düzenleme:
şeker testi yaptıracak arkadaşlara da şöyle bir önerim var. yanınıza kesilmiş limon götürün ve o şekerli suyun içine sıkın. oradakiler bişey derse de doktoruma danıştım dersiniz.
çünkü o şekerli su çok kötü ya. acayip tatlı insanın boğazını yakıyor resmen ve limon sıkınca biraz daha içilebilir hale geliyor. ben yaptırdığım hastanede endokronoloji uzmanına sormuştum daha doğrusu testi yapan aile hekimi arayıp sordu, o doktorda hiçbir sakıncası yok, sonucu etkilemez demişti.
ilk önce açlık kan şekerine bakılacak sanırım. sonra da o şekerli suyu içtikten 1 saat sonra bakılacak. eğer sınırın üzerinde çıkarsa o zaman 100 lük şeker yüklemesi yapılıyor. o daha uzun sürüyor. 2 saat dediğiniz sanırım o. ama 50 lik testte şekeriniz normal çıkarsa 100 lüğe gerek kalmıyor. yani bende öyle olmuştu. tabi siz yine de ahmet beye danışırsınız.

teşekkür ederiz tavsiyelerin için canım yanımda limon götüreyim o zaman iyi olur. inş. 50 lik olan normal çıkar canımda 100 lük olana gerek kalmaz.

teşekkür ederiz tavsiyelerin için canım yanımda limon götüreyim o zaman iyi olur. inş. 50 lik olan normal çıkar canımda 100 lük olana gerek kalmaz.

önemli değil canım. bizler tecrübelerimizi paylaşmak için buradayız zaten.
inşallah sorun çıkmaz canım.

saol canım hiç alakasız bi konudan olmuş okuyunca güldüm yaakaydirigubbakcemile3neyse gelicem tabi merak etme ama bu gidişle ikimizmi kalcaz neekaydirigubbakcemile5bende aynı gün olmuştu odama alınınca sonra iğneyle geçti e normal doğumdda oluyo o kadar

hopşbulduk canım burdayım neden aldığımıda yazdım ya sana çok güldümkaydirigubbakcemile3neyse şeker yüklemesini ben çok sevmiştim ya hatta tadı hoşuma bile gitmişti diye bilirim eşim benimde canımı çektirdin bende istesem vermezlermi diye espiri yapmıştı

evet canım ya, konuyu tam bilmesem de, komikmiş gerçekten. yani kapsama alanı dışına çıkman komik değil yanlış anlaşılmasın, öyle uygun görmüştür yönetim de konu komikmiş.
merak ettim ama birara linki verirsen özelden bakarım.
yok canım ya hergün yeni birileri geliyor baksana. daha 4-5 aylık olanlar var. gelirler merak etme. ama bizler buralardayız. olsun.

ay gerçekten sevdinmi, ya ne bileyim aşırı tatlı :icecream:, boğazımı yakmıştı benim. sonra bu sitede bazı arkadaşlar limon sıkıp içmişler onları okudum da ben de yanımda götürmüştüm. dr da sakıncası yok deyince ben de öyle yaptım ama güzel oldu gerçekten. limonata gibi. şeker yüklemesi yapılacak arkadaşlara tavsiye ederim yani .

bilemiyorum ki şimdi topic kapandımı kapanmadımı yok bende zaten topici ve kızın yazdıklarını komik buldum evet gene bi yanlış anlaşılma olmasın merak etmiyorum canım hastası illaki vardır ahmet beyin ama ne bileyim doğum olunca belki pek gelemezler diye yanlış anlaşılmak istemem kızlar evet hoşuma gitmişti acayip dimi limon hiç aklıma gelmemişti ama bende sadece bi kere yaptırdım bi saat bekledik normalde çıkınca ikincisini yaptırmadıkkaydirigubbakcemile5

bende haftaya doktora gideceğim bidahaki gelişinde şeker yüklemesi yapacağız demişti inşallah sonuç iyi çıkar.bende limonla deneyeyim o zaman şekerli su bide aç karna içmek çok zor olur heralde.ilk bakıldığında şekerim 96 çıkmıştı inşallah şekerli suyu içince fırlamaz.çünkü tatlıyı çok seviyorum yemeden nasıl dururum bilmiyorum.kızlar bu hafta herkes şeker yüklemesi yaptırıyor neredeyse.işallah hepimizinki iyi çıkar

bende iki hafta sonra gideceğim kısmetse. o zaman götüreceğim test sonucunu umarım iyi çıkar hepimizin sonuçları canım.

ahhhhhhhhhh bi doğursak gelmezmiyiz canım yaaaa. o zamanda bebişlere ne yedirsek nasıl baksak sizlerden yardım isteyeceğiz.

gelin tabi canım bizde tarif çokkkkkk yeterki sizin tontişler iştahlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…