- Konu Sahibi arzuerturk
-
Günaydın kızlar bende pazartesi gidicem kontrole Allah izin verirse LİMONCUM benim kızda iki eliyle kapatıo hep yüzünü nedense:)bende şeker yüklemesi yaptırıcam bu hafta medicaldemi yaptıracaksın sende?2 saat bekleniomuş galiba.doğum yapan arkadaşımızın Allahım bebeğine uzun sağlıklı ömürler versin bol bol sütün olsun inşallah cnm.haftasına az kalanlarada Allahım nasip etsin.bizlerde sağlıkla kucağımıza Alırız inşallah zaman geçmiyormu ne( :
günaydın kızlar...gerçi çok oldu kalkalı ama,saf saf dolaşıyorum evde,yeni aldım bilg.ı elime...duygu durumum acayip değişken,gece ve sabah erken saatlerde çığlık atasım geliyodu,şimdiyse iyiyim çok şükür,çok cesur hissediyorum kendimi,şu anda gelse bebiş hiç korkmadan giderim ameliyathaneye herhalde...ama bazen öyle oluyoki,korkudan ödüm kopuyo,nefes alamıyorum...limonnncum iyi dileklerin için çok sağol,inşallah sağlıkla alıcaz meleklerimizi kucağımıza...bu arada dün bebek şekeri olayını hallettim kızlar,bizim düğün davetiyelerimizi de yapan bi kız arkadaş vardı,çok emek veriyo,istediğin şekilde de ayarlıyo herşeyi...çok da uyguna yapıyo kesinlikle tavsiye ederim...öpüyorum hepinizi...
herkese günaydın kızlar
slm arkadaşlar..
gerçi ben biraz geç kaldım yazmak için ama günaydın canım hoş geldin.
geçer canım hiç meraklanma sen bi bakmışsın doğmuş kocaman kız olmuş annesi şimdi hamileliyin tadını çıkarın yürüyün bol bol sonra bu zamanları arasınızkaydirigubbakcemile3
aaa yoksa benimdemi kızım olacak? doktor abisi renkli usg çekecekken kafasını eğdi kollarını yüzüne götürdü.normal kıpır kıpır aslında..daha hiç cdmiz yok. erken diye çekmiyor sanırım doktor bey.. inşallah birdahaki gidişimde çeker..
günaydın kızlar...gerçi çok oldu kalkalı ama,saf saf dolaşıyorum evde,yeni aldım bilg.ı elime...duygu durumum acayip değişken,gece ve sabah erken saatlerde çığlık atasım geliyodu,şimdiyse iyiyim çok şükür,çok cesur hissediyorum kendimi,şu anda gelse bebiş hiç korkmadan giderim ameliyathaneye herhalde...ama bazen öyle oluyoki,korkudan ödüm kopuyo,nefes alamıyorum...limonnncum iyi dileklerin için çok sağol,inşallah sağlıkla alıcaz meleklerimizi kucağımıza...bu arada dün bebek şekeri olayını hallettim kızlar,bizim düğün davetiyelerimizi de yapan bi kız arkadaş vardı,çok emek veriyo,istediğin şekilde de ayarlıyo herşeyi...çok da uyguna yapıyo kesinlikle tavsiye ederim...öpüyorum hepinizi...
yok canım ben medicalde yaptırmayacağım. çünkü testi yaptırmak için muayene alman gerekiyormuş. haftaya yaptırırım sanırım. rentıp yada kızılayda yaptırmayı düşünüyorum.pazartesi iyi haberlerle gelirsin inş canım. inş. bu sefer senin kızın yüzünü gösterir bizimki gibi yapmaz.
herkese günaydın kızlar
şeker testi yaptıracak arkadaşlara da şöyle bir önerim var. yanınıza kesilmiş limon götürün ve o şekerli suyun içine sıkın. oradakiler bişey derse de doktoruma danıştım dersiniz.
çünkü o şekerli su çok kötü ya. acayip tatlı insanın boğazını yakıyor resmen ve limon sıkınca biraz daha içilebilir hale geliyor. ben yaptırdığım hastanede endokronoloji uzmanına sormuştum daha doğrusu testi yapan aile hekimi arayıp sordu, o doktorda hiçbir sakıncası yok, sonucu etkilemez demişti.
ilk önce açlık kan şekerine bakılacak sanırım. sonra da o şekerli suyu içtikten 1 saat sonra bakılacak. eğer sınırın üzerinde çıkarsa o zaman 100 lük şeker yüklemesi yapılıyor. o daha uzun sürüyor. 2 saat dediğiniz sanırım o. ama 50 lik testte şekeriniz normal çıkarsa 100 lüğe gerek kalmıyor. yani bende öyle olmuştu. tabi siz yine de ahmet beye danışırsınız.
teşekkür ederiz tavsiyelerin için canım yanımda limon götüreyim o zaman iyi olur. inş. 50 lik olan normal çıkar canımda 100 lük olana gerek kalmaz.
önemli değil canım. bizler tecrübelerimizi paylaşmak için buradayız zaten.
inşallah sorun çıkmaz canım.
hoşeldin canım ya,
gözlerimiz yollarda kaldı valla.
bidaha gelmiyeceksin diye korkmuştum.
sensiz olmaz buralar, gel mutlaka.
doğum yapacak arkadaşlar, hiç korkmayın.
sezeryanda sadece ilk gün çok ağrı oluyor onu da ağrı kesiciyle hallediyorlar.
sonra da oturup kalkarken yatarken falan dikiş yerleri acıyor. tabi ilk 1 hafta dinlenirsiniz. mecbur olmadıkça kalkmazsınız. benim kızım sarılık olduğu için ben mecburen kalkmıştım. hastaneye götürüp getirdik 1 hafta. ama Allah güç kuvvet veriyor merak etmeyin. heleki yanınızda sizinle ilgilenecek bir büyüğünüz olacaksa çok daha rahat edersiniz. o yüzden şimdiden bunu dert etmeyin. zamanı gelince her şey bir şekilde halloluyor.
hoşeldin canım ya,
gözlerimiz yollarda kaldı valla.
bidaha gelmiyeceksin diye korkmuştum.
sensiz olmaz buralar, gel mutlaka.
doğum yapacak arkadaşlar, hiç korkmayın.
sezeryanda sadece ilk gün çok ağrı oluyor onu da ağrı kesiciyle hallediyorlar.
sonra da oturup kalkarken yatarken falan dikiş yerleri acıyor. tabi ilk 1 hafta dinlenirsiniz. mecbur olmadıkça kalkmazsınız. benim kızım sarılık olduğu için ben mecburen kalkmıştım. hastaneye götürüp getirdik 1 hafta. ama Allah güç kuvvet veriyor merak etmeyin. heleki yanınızda sizinle ilgilenecek bir büyüğünüz olacaksa çok daha rahat edersiniz. o yüzden şimdiden bunu dert etmeyin. zamanı gelince her şey bir şekilde halloluyor.
saol canım hiç alakasız bi konudan olmuş okuyunca güldüm yaakaydirigubbakcemile3neyse gelicem tabi merak etme ama bu gidişle ikimizmi kalcaz neekaydirigubbakcemile5bende aynı gün olmuştu odama alınınca sonra iğneyle geçti e normal doğumdda oluyo o kadar
hopşbulduk canım burdayım neden aldığımıda yazdım ya sana çok güldümkaydirigubbakcemile3neyse şeker yüklemesini ben çok sevmiştim ya hatta tadı hoşuma bile gitmişti diye bilirim eşim benimde canımı çektirdin bende istesem vermezlermi diye espiri yapmıştı
evet canım ya, konuyu tam bilmesem de, komikmiş gerçekten. yani kapsama alanı dışına çıkman komik değil yanlış anlaşılmasın, öyle uygun görmüştür yönetim de konu komikmiş.
merak ettim ama birara linki verirsen özelden bakarım.
yok canım ya hergün yeni birileri geliyor baksana. daha 4-5 aylık olanlar var. gelirler merak etme. ama bizler buralardayız. olsun.
ay gerçekten sevdinmi, ya ne bileyim aşırı tatlı :icecream:, boğazımı yakmıştı benim. sonra bu sitede bazı arkadaşlar limon sıkıp içmişler onları okudum da ben de yanımda götürmüştüm. dr da sakıncası yok deyince ben de öyle yaptım ama güzel oldu gerçekten. limonata gibi. şeker yüklemesi yapılacak arkadaşlara tavsiye ederim yani.
bende haftaya doktora gideceğim bidahaki gelişinde şeker yüklemesi yapacağız demişti inşallah sonuç iyi çıkar.bende limonla deneyeyim o zaman şekerli su bide aç karna içmek çok zor olur heralde.ilk bakıldığında şekerim 96 çıkmıştı inşallah şekerli suyu içince fırlamaz.çünkü tatlıyı çok seviyorum yemeden nasıl dururum bilmiyorum.kızlar bu hafta herkes şeker yüklemesi yaptırıyor neredeyse.işallah hepimizinki iyi çıkar
bilemiyorum ki şimdi topic kapandımı kapanmadımı yok bende zaten topici ve kızın yazdıklarını komik buldum evet gene bi yanlış anlaşılma olmasın merak etmiyorum canım hastası illaki vardır ahmet beyin ama ne bileyim doğum olunca belki pek gelemezler diye yanlış anlaşılmak istemem kızlar evet hoşuma gitmişti acayip dimi limon hiç aklıma gelmemişti ama bende sadece bi kere yaptırdım bi saat bekledik normalde çıkınca ikincisini yaptırmadıkkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?