Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

günaydııııııııııınnnnnnnnn iyi pazarlar. benim eşim bugün çalışıyooooo. bu pazar yalnızım. çok sıkıcı çooooooooooookkkkkk.

günaydın kızlar...herkese iyi pazarlar....dışarı çıkmayı düşünenler mudanyada denizde havada müthiş tavsiye ederim bir mudanyalı olarak... herkese iyi gezmeler ve eğlenceler... opuyorumnanaktan

herkese selam.

oooo ahmet beyin hastaları, haftasonu pazar falan demiyor geliyorlar bakıyorum.

limonnnn canım, pazar günü yalnız olmak sıkıcı gerçekten.
benim eşim de fuara gitti, ben de kaldım yalnız. bana da gel dedi ama hiç ilgimi çeken bir fuar değil, bi de küçücük bebişle öyle kalabalık ortamlara girmek istemiyorum.

erdems canım, evet mudanyanın havası çok güzeldir. ama çok esinti vardır şimdi orda. gitmek isteyen arkadaşlar sıkı giyinip giderlerse hem üşümezler hem de güzel bir deniz havası alırlar oh misssss

tabiki mudanyanın havasına belli olmaz, gelenler tedarikli gelsin ama şu an deniz dümdüz, esinti yok neredeyse yaprak bile kıpırdamıyo...
valla ben zor duruyorum evde şuan denize baktıkça içim gidiyo ama artık bebiş zorluyo az bi ayakta kaldığımda bile ağrıdan iki büklüm oluyorum... mafoldumben
değerlendirebilenler için iyi bir fırsat bugün... alkisalkisalkis

evet canım bebekle çok zor olur kalabalık ortamlarda dolaşmak. olsun ama en azından sen yalnız değilsin canım. prensesin var yanında. ne güzel.

huuuuuu hanımlarr keyifler nasıl benim eşimde evdeydi ama büyere çıkmadık korkuyorum ya gripten bide ablamın kızının sınıf arkdaşı ölmüş malum gripten sakın çıkma diye korkutuyo babasıyla beraber markete gitti kızım sonradan pişman oldum ama görümcem geldi bugün onlar gitmişler asmerkeze tıklım tıklımdı diyo galiba benmi tırsıyorum yoksa milletmi rahat sizler aşı konusnda ne düşünüyosunuz kızlar yaptırcakmısınız yapraknilcim sen ilaydaya yaptırcakmısın e senin eşinde doktor ne yapacağımızı şaşırdık cidden

bu arada kızıma nevresim takımı diktim kendi ellerimle çok cici oldu:hulya:

merhaba kızlar,2 gündür annem ve teyzemin kızı evi topluyorlar,hazırlıyorlar.yatak odasını hazırladılar,beşiği kurdular,kıyafetlerini yerleştirdiler...çok yoruldular ama ev de çok güzel oldu,temiz oldu,içime sindi...normalde arada bir temizlikçi kadın alıyodum ama,bunun onda birini bile yapmıyodu valla...ama ben hiç iyi değilim,3-4 gündür çok daralıyorum,özellikle akşam olunca..daha önce de yazmıştım.öyle daralıyorum ve canım sıkılıyoki anlatamam...ev hep kalabalık olsun istiyorum,ama ne yazıkki,eşim her gün babası gile gidiyor maç izlemeye..annem evde ya....hiç ama hiç anlamıyor ne hissettiğimden,çok üzülüyorum...erkekler neden böyleler?ne çektiğimi bilse,benim yaşadıklarımın 1000 de birini yaşasa hissetse,çıldırırdı herhalde...kızım sağlıkla bi doğsa,ben sağlıkla bi ayağa kalksam,başka bişey istemiyorum,hep kızımla ilgilenicem...

mrb canım. sanırım biraz hamilelikle ilgili homonlar tavan yapıyor. bende öyleyim zaman çok uzun geliyor çok sıkılıyorum zaman zaman kendimi çok yalnız hissediyorum. erkekler tabi bizim gibi değiller. bizim gibi hissetmeleri zor. inş. kızına sağlıkla kavuşacaksın tatlım. sende bu günleri hatırlayıo gülümseyeceksin. kızını düşün onun hayalini kur. onun için kendini üzmemeye sıkmamaya çalış canım.

canım benim çok sağol...annelik bu gibi durumlar yüzünden bu kadar kutsal işte...pek çok şeye dayanıyor,sabrediyoruz...Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin...sabır,sağlıklı bir doğum ve sağlıklı bebekler nasip etsin...:Saruboceq:

hadi bakalım doğumda güzel günlerde kullanırsınız inş bende pek sevmiyorum yardımcıların temizliyini ben hiç almadım ama alanlardan biliyorum ben biraz temizlikte pimpirikliyim kendi düzenim vardır kendi temizlik anlayışım vardır farklı bi şekilde yapılsa sinir oluyorum lmaz:sıkınıtnda geçer canım üzme kendini az kaldı dimi yakında gelecek bebişin hayırlısıyla erkeklerin bizim gibi hisstmeleri mümkün deyil canım doğunca ama helede kızsa sen bile inanamazsın çok düşkün oluyolar babaya ah ahhh biz neler çekiyoruz neler doğum sonrası emzirmek içinde sıkıntı daha neler neler ama ben senin gözünü korkutmak istememopuyorumnanaktan annelik apayrı bişey bi gelsin bak iki gün sonra hemen ayaklanacaksın zaten eşine kızmayı bile unutacaksın emsin gazını çıkarayım altını alayım terlemiş banyosu derken zaman akıp gidecek bi bakmışsın ki kızın genç kız olmuşsositososito

herkese selam,

mecbuecim ben de kalabalık ortamlara pek girmek istemiyorum canım ya
bebeği korumak lazım. hatta dün akşam teyzemin kızı sözlendi ona bile gitmedim
çünkü kalabalık ortamda biliyorum birçok kişi bebeğe yönelecek, griplimi, gripse ne gribi bi de şimdi bu çıktı. mevsimsel grip mi, domuz gribi mi. ay resmen paranoyak olduk valla ama göz göre göre de bebekleri ateşe atamayız. elden geldiğince korumak lazım. bu akşamüstü de aşı olacak. zaten ateşi falan olur diye korkuyorum bide ekstradan mikrop lazım değil.
biz aşı vurdurmayı düşünmüyoruz canım, ne bebeğe ne de kendimize. yani etkisini bir görelim önce belki ilerde. eşime de çok danışan oluyor bu konuda mesleği gereği. o da arada kalıyor. ama ben vurdurmayı düşünmüyorum ama siz isterseniz vurdurun ben kimseye vurdurun ya da vurdurmayın demem diyor. en doğru cevap da bu sanırım. şimdilik beklemedeyiz bakalım.

canım ne güzel, az kaldı.
bunlar çok tatlı telaşlar inanki.

yakında ev çok kalabalık olacak merak etme,
o zaman da ay biraz yalnız kalsam da kafamı dinlesem diyeceksin.
özellikle ilk günler. çok curcuna oluyor.
ama en güzeli bebeğin gelecek. mecbuenin de dediği gibi
onunla ilgilenmekten hiç birşeye fırsatın kalmayacak.

ah o erkekler, onları sorma canım,
çok incelik de bekleme. birçok kişi bu konudan müzdarip.
idare edeceksin işte. bebeğin gelince zaten onun ilgisi veya ilgisizliği bu kadar batmaz sana merak etme. ben de eskiden çok takardım ama şimdi hiiiiç. kendi koşuyor peşimden.
koşsun sürünsün, yüz vermiyorum :roflol:
şaka tabi de. ama gerçekten. bebeğin bir doğsun ve ilk 40 günü bir atlat hayat senin için farklı bir anlam kazanacak opuyorumnanaktan

çok haklısın tatlım. bu bebişler sabretmeyi öğretiyorlar.. daha dayanıklı ve güçlü olmayı. sağlıkla beişleri kucağmıza aldığımızda herşeyi unutacağız hayırlısı ile inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…