- Konu Sahibi arzuerturk
-
herkese selam.
oooo ahmet beyin hastaları, haftasonu pazar falan demiyor geliyorlar bakıyorum.
limonnnn canım, pazar günü yalnız olmak sıkıcı gerçekten.
benim eşim de fuara gitti, ben de kaldım yalnız. bana da gel dedi ama hiç ilgimi çeken bir fuar değil, bi de küçücük bebişle öyle kalabalık ortamlara girmek istemiyorum.
erdems canım, evet mudanyanın havası çok güzeldir. ama çok esinti vardır şimdi orda. gitmek isteyen arkadaşlar sıkı giyinip giderlerse hem üşümezler hem de güzel bir deniz havası alırlar oh misssss
herkese selam.
oooo ahmet beyin hastaları, haftasonu pazar falan demiyor geliyorlar bakıyorum.
limonnnn canım, pazar günü yalnız olmak sıkıcı gerçekten.
benim eşim de fuara gitti, ben de kaldım yalnız. bana da gel dedi ama hiç ilgimi çeken bir fuar değil, bi de küçücük bebişle öyle kalabalık ortamlara girmek istemiyorum.
erdems canım, evet mudanyanın havası çok güzeldir. ama çok esinti vardır şimdi orda. gitmek isteyen arkadaşlar sıkı giyinip giderlerse hem üşümezler hem de güzel bir deniz havası alırlar oh misssss
merhaba kızlar,2 gündür annem ve teyzemin kızı evi topluyorlar,hazırlıyorlar.yatak odasını hazırladılar,beşiği kurdular,kıyafetlerini yerleştirdiler...çok yoruldular ama ev de çok güzel oldu,temiz oldu,içime sindi...normalde arada bir temizlikçi kadın alıyodum ama,bunun onda birini bile yapmıyodu valla...ama ben hiç iyi değilim,3-4 gündür çok daralıyorum,özellikle akşam olunca..daha önce de yazmıştım.öyle daralıyorum ve canım sıkılıyoki anlatamam...ev hep kalabalık olsun istiyorum,ama ne yazıkki,eşim her gün babası gile gidiyor maç izlemeye..annem evde ya....hiç ama hiç anlamıyor ne hissettiğimden,çok üzülüyorum...erkekler neden böyleler?ne çektiğimi bilse,benim yaşadıklarımın 1000 de birini yaşasa hissetse,çıldırırdı herhalde...kızım sağlıkla bi doğsa,ben sağlıkla bi ayağa kalksam,başka bişey istemiyorum,hep kızımla ilgilenicem...
bu arada kızıma nevresim takımı diktim kendi ellerimle çok cici oldu:hulya:
mrb canım. sanırım biraz hamilelikle ilgili homonlar tavan yapıyor. bende öyleyim zaman çok uzun geliyor çok sıkılıyorum zaman zaman kendimi çok yalnız hissediyorum. erkekler tabi bizim gibi değiller. bizim gibi hissetmeleri zor. inş. kızına sağlıkla kavuşacaksın tatlım. sende bu günleri hatırlayıo gülümseyeceksin. kızını düşün onun hayalini kur. onun için kendini üzmemeye sıkmamaya çalış canım.
merhaba kızlar,2 gündür annem ve teyzemin kızı evi topluyorlar,hazırlıyorlar.yatak odasını hazırladılar,beşiği kurdular,kıyafetlerini yerleştirdiler...çok yoruldular ama ev de çok güzel oldu,temiz oldu,içime sindi...normalde arada bir temizlikçi kadın alıyodum ama,bunun onda birini bile yapmıyodu valla...ama ben hiç iyi değilim,3-4 gündür çok daralıyorum,özellikle akşam olunca..daha önce de yazmıştım.öyle daralıyorum ve canım sıkılıyoki anlatamam...ev hep kalabalık olsun istiyorum,ama ne yazıkki,eşim her gün babası gile gidiyor maç izlemeye..annem evde ya....hiç ama hiç anlamıyor ne hissettiğimden,çok üzülüyorum...erkekler neden böyleler?ne çektiğimi bilse,benim yaşadıklarımın 1000 de birini yaşasa hissetse,çıldırırdı herhalde...kızım sağlıkla bi doğsa,ben sağlıkla bi ayağa kalksam,başka bişey istemiyorum,hep kızımla ilgilenicem...
hadi bakalım güle güle kullansın cimcime.
huuuuuu hanımlarr keyifler nasıl benim eşimde evdeydi ama büyere çıkmadık korkuyorum ya gripten bide ablamın kızının sınıf arkdaşı ölmüş malum gripten sakın çıkma diye korkutuyo babasıyla beraber markete gitti kızım sonradan pişman oldum ama görümcem geldi bugün onlar gitmişler asmerkeze tıklım tıklımdı diyo galiba benmi tırsıyorum yoksa milletmi rahat sizler aşı konusnda ne düşünüyosunuz kızlar yaptırcakmısınız yapraknilcim sen ilaydaya yaptırcakmısın e senin eşinde doktor ne yapacağımızı şaşırdık cidden
canım benim çok sağol...annelik bu gibi durumlar yüzünden bu kadar kutsal işte...pek çok şeye dayanıyor,sabrediyoruz...Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin...sabır,sağlıklı bir doğum ve sağlıklı bebekler nasip etsin...:Saruboceq:
saol teyzesi kendi kendime bişşeyler yaptım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?