- Konu Sahibi arzuerturk
-
huhuhuuuuuuuu kızlar nerdesiniz gelmemiş bugün kimse
bende bakıyorum kimsecikler yok çıkıyorum. bugünde çok işim var. temizlik yapacağım. offffff hiçte yapasım yok. akşam misafir gelecekmiş bişeyler hazırlamam lazım. çok yorulcaz bugün kızımla ama yapacak bişey yok.
bu arada kızıma nevresim takımı diktim kendi ellerimle çok cici oldu:hulya:
ne güzel canım elinden geliyor yapmışsın. benim elimden gelmez hiç böyle şeyler. çok kabiliyetsizim bu konularda.
bende bakıyorum kimsecikler yok çıkıyorum. bugünde çok işim var. temizlik yapacağım. offffff hiçte yapasım yok. akşam misafir gelecekmiş bişeyler hazırlamam lazım. çok yorulcaz bugün kızımla ama yapacak bişey yok.
canım ya çok dikkatli ol. sen epey ağırlaştın artık.
bişey hazırlama boşver hazır alırsınız.
temizliğe de çağır birini.
annen, kardeşlerin falan yokmu. ya da eşin evdeyken birlikte yapın.
bana birisi geliyor. çok güzel yapıyor. fiyat da çok uygun.
o yüzden ben sadece üzerinden temizliyorum yaparsam da.
toz falan alıyorum. şarjlı süpürgeyle falan eftaftaki tozu çerçöpü alıp, viledaylada siliyorum.
banyo, wc temizliğini de aksatmam tabi de. çok derin temizlik yapamıyorum bebekten. durmuyor çünkü.
biz de isteriz biz de hihoyyyt
yapraknilcim hele şu vakitlerde çok batıyor kocaların yaptıkları...çok can acıtıyo...ben yardımı falan es geçiyorum,bana anneme adam gibi davransa yeter,çok moralim bozuk çok...mafoldumben bebeğimi hayal edip iyi olmaya çalışıyorum ama onu bile yapamıyorum 2 haftadır ne yazıkki...normalde kuzu olan adam annem geldiğinden bu yana her gün ağlatıyor beni,şu an bile annem görüp üzülmesin diye zor tutuyorum kendimi...onların anneleri ne kadar değerliyse bizim analarımız da o kadar değersiz...Allah görsün diyorum başka bişey demiyorum...:Saruboceq: sinirden boğazım şişti,öksürüyorum 2 gündür çok fena,inşallah geçer sezeryan falan olursam zorlar çünkü.sen iyi bi kadın var temizliğe gelen iyi yapıyo demişsin ne kadara geliyo neler yapıyo yazsana,bana da geliyo biri ama beğenmiyorum işte mecburiyetten...
hoşgeldin canım nasılsın pek uğramıyosun özledik seni bende iki gün kapsama alanının dışındaydım bugün girdim işte kaç haftalık oldu senin kesecik artık kese demeyelim ona keselikten çıkmış bebiş olmuş dimi annesibenim kızımda ilk zamanlar gösteriyodu son zamanlarda elleri hep yüzündeydi
yapraknilcim hele şu vakitlerde çok batıyor kocaların yaptıkları...çok can acıtıyo...ben yardımı falan es geçiyorum,bana anneme adam gibi davransa yeter,çok moralim bozuk çok...mafoldumben bebeğimi hayal edip iyi olmaya çalışıyorum ama onu bile yapamıyorum 2 haftadır ne yazıkki...normalde kuzu olan adam annem geldiğinden bu yana her gün ağlatıyor beni,şu an bile annem görüp üzülmesin diye zor tutuyorum kendimi...onların anneleri ne kadar değerliyse bizim analarımız da o kadar değersiz...Allah görsün diyorum başka bişey demiyorum...:Saruboceq: sinirden boğazım şişti,öksürüyorum 2 gündür çok fena,inşallah geçer sezeryan falan olursam zorlar çünkü.sen iyi bi kadın var temizliğe gelen iyi yapıyo demişsin ne kadara geliyo neler yapıyo yazsana,bana da geliyo biri ama beğenmiyorum işte mecburiyetten...
istediyiniz neveresim takımı olsun teyzesi diker mavişeopuyorumnanaktanuyku seti ince kalıyo kışın bide ben elyaf sevmiyorum o yüzden yorgan yaptırdı kayınvalidem bende bişeyler dikmeye çalıştım işteyerimseniben
teyzesi kesemiz kocaman oldu.13 haftanın içindeyiz. günler yoğun geçiyor. işlerim arttı.dolayısıyla nete giremiyorum.cevap yazmasamda fırsat bulunca sizin yazışmaları okuyorum.maşallah topiciğimizin müdavimleri artmış. hatta ahmet beyin hemşiresini bile bulmuşsunuz galiba :) aman nazar değmesin. benim pek şikayetim yok.sık acıkıyorum ve tuvalete çıkıyorum.hareketlerim yavaşladı.tembelim.şimdiden ev işini gücünü bıraktım valla. zaten geçen haftalarda grip geçirdim iyiyim şükür.daha doktor abimize gitmedik.gitsek cinsiyeti bile belli olmuş olabilir. size haber veririm zaten. görüşmek üzere.hepinizi öpüyorum.mecbue ve yapraknil kuzucuklarınıza öpüyorum..
öyle yaparız demekle olmaz yap da görelim :roflol:
şaka yapıyorum tatlım ya, yapmış kadar oldun sağol valla :1hug:.
teklif etmen bile yeterli.
ilayda gece üstünü açıp duruyor, bebekler için olan uyku tulumlarından alıcam sanırım.
şimdi havalar çok soğuk değil, kalorifer de yanıyor ama ilerde hava daha da soğuyacak ne kadar kalorifer de yansa üşür yani. üşütür diye korkuyorum.
bu akşam aşı oldu, ateşi çıkacak diye tetikteyim sürekli. şu ana kadar çıkmadı ama umarım gece de çıkmaz :Saruboceq:.
bu arada eski takvimler gitti farketmişsindir. ben yeni yaptım istersen sana da yapayım. ecrinin bilgileri gönderirsin yine özelden bana :enbuyukkk:.
teyzesi kesemiz kocaman oldu.13 haftanın içindeyiz. günler yoğun geçiyor. işlerim arttı.dolayısıyla nete giremiyorum.cevap yazmasamda fırsat bulunca sizin yazışmaları okuyorum.maşallah topiciğimizin müdavimleri artmış. hatta ahmet beyin hemşiresini bile bulmuşsunuz galiba :) aman nazar değmesin. benim pek şikayetim yok.sık acıkıyorum ve tuvalete çıkıyorum.hareketlerim yavaşladı.tembelim.şimdiden ev işini gücünü bıraktım valla. zaten geçen haftalarda grip geçirdim iyiyim şükür.daha doktor abimize gitmedik.gitsek cinsiyeti bile belli olmuş olabilir. size haber veririm zaten. görüşmek üzere.hepinizi öpüyorum.mecbue ve yapraknil kuzucuklarınıza öpüyorum..
evet canım havalar soğudu ama kış tam gelirse dahada beter olcak ben aldım uyku tulumu bi ara çok soğumuştuya o zamanlar giydirdim oh sıcacık kalktı tontişim ne olacak canım bi nevresim takımından dikerim tabi mavişime ciddiyim bak evet takvimler deyişmiş özele yazıyorum şimdi canım bilgileri
yapraknil teyzesi çok beyendik saol diyerleride güzel olmuş ama bu cıvıl cıvıl geldi bana yenileri dahamı güzel olmuş ne saol yapraknilcim bide üşünmemişsin üç tane yapmışsınopuyorumnanaktan
merhaba ahmet beye yeni başladım. 11. haftamdayım. :) çok dr aradım. inşallah artık değiştirmem.miyomlarım var ve çok büyük. giderek de büyüyorlar. eb büyüğü 8 cm çapında. tecrübelerinizi bekliyorum
ay canım benim ya, çok yakışmış kızıma maşallah.
evet cıvıl cıvıl olmuş gerçekten.
canım 3 tanenin lafımı olur, iste 13 tane de yapayım.
yeterki fırsatım olsun.:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?