Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

huhuhuuuuuuuu kızlar nerdesiniz gelmemiş bugün kimse

bende bakıyorum kimsecikler yok çıkıyorum. bugünde çok işim var. temizlik yapacağım. offffff hiçte yapasım yok. akşam misafir gelecekmiş bişeyler hazırlamam lazım. çok yorulcaz bugün kızımla ama yapacak bişey yok.

canım ya çok dikkatli ol. sen epey ağırlaştın artık.
bişey hazırlama boşver hazır alırsınız.
temizliğe de çağır birini.
annen, kardeşlerin falan yokmu. ya da eşin evdeyken birlikte yapın.
bana birisi geliyor. çok güzel yapıyor. fiyat da çok uygun.
o yüzden ben sadece üzerinden temizliyorum yaparsam da.
toz falan alıyorum. şarjlı süpürgeyle falan eftaftaki tozu çerçöpü alıp, viledaylada siliyorum.
banyo, wc temizliğini de aksatmam tabi de. çok derin temizlik yapamıyorum bebekten. durmuyor çünkü.

ne güzel canım elinden geliyor yapmışsın. benim elimden gelmez hiç böyle şeyler. çok kabiliyetsizim bu konularda.

ben bekarken iki sene kursa gittim ev tekstili ve makina nakışı kurslarına o yüzden yksa bendede pek kabiliyet yoktu

aman yorma kendini ev o kadarda dağılmaz zaten bebek yokken üstten topla yeter dışarıdanda hazır bişeyler al kimse çok görmez nede olsa sen hamilesin ben şimdi bile sıkışınca dışarıdan alıyorum

yapraknilcim hele şu vakitlerde çok batıyor kocaların yaptıkları...çok can acıtıyo...ben yardımı falan es geçiyorum,bana anneme adam gibi davransa yeter,çok moralim bozuk çok...mafoldumben bebeğimi hayal edip iyi olmaya çalışıyorum ama onu bile yapamıyorum 2 haftadır ne yazıkki...normalde kuzu olan adam annem geldiğinden bu yana her gün ağlatıyor beni,şu an bile annem görüp üzülmesin diye zor tutuyorum kendimi...onların anneleri ne kadar değerliyse bizim analarımız da o kadar değersiz...Allah görsün diyorum başka bişey demiyorum...:Saruboceq: sinirden boğazım şişti,öksürüyorum 2 gündür çok fena,inşallah geçer sezeryan falan olursam zorlar çünkü.sen iyi bi kadın var temizliğe gelen iyi yapıyo demişsin ne kadara geliyo neler yapıyo yazsana,bana da geliyo biri ama beğenmiyorum işte mecburiyetten...

biz de isteriz biz de hihoyyyt

istediyiniz neveresim takımı olsun teyzesi diker mavişeopuyorumnanaktanuyku seti ince kalıyo kışın bide ben elyaf sevmiyorum o yüzden yorgan yaptırdı kayınvalidem bende bişeyler dikmeye çalıştım işteyerimseniben

ah ya tamda ilgiye muhtaç olduğun bi dönemde neden öyle yapıyo karşına alıp konuşsaydın ya annenemi tavır yapıyo acaba kendi annesinden falanmı bişeyler duyuyoda öyle bi tepki veriyo sıkma canını sen annesin moral bozma ALLAH korusun bak sen hamileliyinin son dönemlerindesin eşinde sana yardımcı olsun erkekler anlaşılması zorlar gerçekten her geçen gün yeni huylarını öğrenirsin ama bak doğum olsun nasıl deyişicek sıkma sen kendini yaa bak hastada olmuşsun sana bebişine yazık deyilmi

teyzesi kesemiz kocaman oldu.13 haftanın içindeyiz. günler yoğun geçiyor. işlerim arttı.dolayısıyla nete giremiyorum.cevap yazmasamda fırsat bulunca sizin yazışmaları okuyorum.maşallah topiciğimizin müdavimleri artmış. hatta ahmet beyin hemşiresini bile bulmuşsunuz galiba :) aman nazar değmesin. benim pek şikayetim yok.sık acıkıyorum ve tuvalete çıkıyorum.hareketlerim yavaşladı.tembelim.şimdiden ev işini gücünü bıraktım valla. zaten geçen haftalarda grip geçirdim iyiyim şükür.daha doktor abimize gitmedik.gitsek cinsiyeti bile belli olmuş olabilir. size haber veririm zaten. görüşmek üzere.hepinizi öpüyorum.mecbue ve yapraknil kuzucuklarınıza öpüyorum..

ah bilmezmiyim canım ya,
ama işte bu durumda ne yapabilirsin ki.
bebişini düşün umarım o doğduğunda değişir.
lohusalık döneminde de böyle yapmaz umarım.
çünkü o dönem kadının her zamankinden daha fazla ilgiye ihtiyacı oluyor.
bir taraftan hormonlar, bir taraftan bebek çok öyle depresyona giren oluyor.
aman dikkat canım. boşver, duymazlıktan, görmezlikten gel.
hatta naz yap, biraz burnundan getir. kolaymı bir can taşımak
öyle uzaktan maval okumakla olmuyor bu işler.
sonuçta onun da bebeği ve seni her zamankinden hoş tutması lazım.
ne güzel bak annen gelmiş, kadıncağız her işini görüyormuş
ilgileniyor kızıyla, daha ne istiyor beyefendi. o zaman anan gitsin
kendi yapsın onun yaptıklarını bakalım nasıl oluyormuş :dilcikar:.

bide paricim sen onu doğuma soksana. medicalde izin veriyorlarmış diye duydum.
girsin de görsün seni o durumda neler çektiğini ve dünyaya bir canlı getirmenin hiç kolay olmadığını anlar. bunu düşün bak ve şimdiden alıştır. o zaman senin kıymetini daha iyi anlar belki :mymeka:.

temizlikçi ile ilgili bilgileri özelden yazıyorum canım.

öyle yaparız demekle olmaz yap da görelim :roflol:
şaka yapıyorum tatlım ya, yapmış kadar oldun sağol valla :1hug:.
teklif etmen bile yeterli.
ilayda gece üstünü açıp duruyor, bebekler için olan uyku tulumlarından alıcam sanırım.
şimdi havalar çok soğuk değil, kalorifer de yanıyor ama ilerde hava daha da soğuyacak ne kadar kalorifer de yansa üşür yani. üşütür diye korkuyorum.
bu akşam aşı oldu, ateşi çıkacak diye tetikteyim sürekli. şu ana kadar çıkmadı ama umarım gece de çıkmaz :Saruboceq:.

bu arada eski takvimler gitti farketmişsindir. ben yeni yaptım istersen sana da yapayım. ecrinin bilgileri gönderirsin yine özelden bana :enbuyukkk:.

ay maşallah size
büyümüş bebişin.
2-3 hafta içinde belli olur artık cinsiyeti.
hayırlısı olsun.
aman gribe dikkat, sen ilaç da kullanmam diyorsun. bol bol meyve ye canım

kız ahmet beyin hemşiresi değildi o. muaynehanedeki sekreteriymiş.

boşver işi gücü, tembellik yap şimdi.
ilerde istesen de tembellik yapamayacaksın, mum gibi ayağa dikiyor bu bebişler adamı. dün gece doğru dürüst uyumadım, bu akşam da aşı oldu yine uyuyamayabilirim. bi de dişleri huzursuz ediyor artık. şişmeye başlamış. 1 y sonra falan çıkacak gibi. zor yani canım. o yüzden sen bu günlerinin kıymetini bil. zaten çalışıyorsun bide işmi yapacaksın bu halinle :1no2:

evet canım havalar soğudu ama kış tam gelirse dahada beter olcak ben aldım uyku tulumu bi ara çok soğumuştuya o zamanlar giydirdim oh sıcacık kalktı tontişim ne olacak canım bi nevresim takımından dikerim tabi mavişime ciddiyim bak evet takvimler deyişmiş özele yazıyorum şimdi canım bilgileri

ay ay ayy maşallah kuzuya hadi bakalım cinsiyeti belli olsunda onada sevinelim şikayetlerin normal acıkma sık wc bol bol yee doğumdan sonra yesemmi yemesemmi diye düşüneceksin benim gibikaydirigubbakcemile3aman şikayettte olmasın ne güzel gribede dikkat et canım salgın galiba herkes grip bu aralar sende bebişini okşa bizim için

sağolasın canım, ama bu cadılar bize fırsat vermez. sen kendi kuzuna zar zor dikmişsindir bi de benim nevresimimle uğraşma.

uyku tulumu ben de düşünüyorum. kışın çok gerekli olacak. ama benimki çok sıkıntılı. dururmu içinde bilmem kaydirigubbakcemile.

birkaç tane takvim yaptım canım, hangisini beğenirsen.
hiç birini beğenmezsen de söyle yenilerini yaparım ben kızıma opuyorumnanaktan.

yapraknil teyzesi çok beyendik saol diyerleride güzel olmuş ama bu cıvıl cıvıl geldi bana yenileri dahamı güzel olmuş ne saol yapraknilcim bide üşünmemişsin üç tane yapmışsınopuyorumnanaktan

merhaba ahmet beye yeni başladım. 11. haftamdayım. :) çok dr aradım. inşallah artık değiştirmem.miyomlarım var ve çok büyük. giderek de büyüyorlar. eb büyüğü 8 cm çapında. tecrübelerinizi bekliyorum

yapraknil teyzesi çok beyendik saol diyerleride güzel olmuş ama bu cıvıl cıvıl geldi bana yenileri dahamı güzel olmuş ne saol yapraknilcim bide üşünmemişsin üç tane yapmışsınopuyorumnanaktan

ay canım benim ya, çok yakışmış kızıma maşallah.
evet cıvıl cıvıl olmuş gerçekten.
canım 3 tanenin lafımı olur, iste 13 tane de yapayım.
yeterki fırsatım olsun.:içelim:

canım hoşgeldin aramıza, daha yeniymiş hamileliğin
hayırlı olsun, kucağına almak da nasip olur inşallah.

canım valla miyom konusunda çok bir bilgim yok, benim kistlerim vardı
ama hamilelik öncesi tedavi edilmişti.
sen hamile kalınca mı farkettin bu miyomları, öncesinde kontrol ettirmemişmiydin.
valla biz şimdi ne desek boş ama miyomu olup hamile kalan, doğum yapan kişiler olduğunu biliyorum. belki bebek büyüdükçe miyommlar küçülür. yani bilmiyorum tabi. ahmet bey ne diyor. tehlikelimiymiş, yani bir önlem alınabilirse eminim alır ahmet bey.

bu arada neden çok doktor değiştirdin, diğer doktorlardan farklı olarak ahmet bey nasıl bir tedavi uyguladı. bunları da paylaşırsan seviniriz canım.

ay canım benim ya, çok yakışmış kızıma maşallah.
evet cıvıl cıvıl olmuş gerçekten.
canım 3 tanenin lafımı olur, iste 13 tane de yapayım.
yeterki fırsatım olsun.:içelim:

saol teyzesi biliyorum yapacağını canım ellerine sağlık çok güzel olmuş aynı kızım gibicıvıl cıvıl kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…