- Konu Sahibi arzuerturk
-
merhaba ahmet beye yeni başladım. 11. haftamdayım. :) çok dr aradım. inşallah artık değiştirmem.miyomlarım var ve çok büyük. giderek de büyüyorlar. eb büyüğü 8 cm çapında. tecrübelerinizi bekliyorum
çok bildiğimiz bi yöntem derken? anlayamadım nasıl eridi. daha önce Gülcan Satır a gitmiştim. İnşallah hayırlı olur
iyi akşamlar kızlar,mecbuecim,yapraknilcim ilginize ve tavsiyelerinize çok teşekkür ederim,uymaya çalışıcam...yapraknilcim sana özelden ms.attım,temizlikçi konusunda bilgilendirdiğin için sağol.pimpla aramıza hoşgeldin,inşallah Ahmet beyin tecrübe ve ilgisi,bu forumun da uğuruyla gebeliğin sağlıklı bi şekilde ilerler de bebeğini kucağına alırsın...biz bugün 37. haftanın ortasındayız artık çok şükür,her an doğum olabilir yani...normal olma ihtimali de var bebek döndüyse,ama sezeryan istiyorum ben baştan beri,epidural sezeryan...ne olursa olsun eşimi doğuma sokucam,o da istiyo zaten...ama bundan etkilenip de tutumunu değiştirirmi bilmem...anası nasıl eğitim verdiyse öyle gidiyo işte...gerçi anasının bişey de söylediği ettiği yok,zaten ayda bir gelir,dua eder bize o kadar ama hiç ilgilenmez yani,sen de hamilemisin,neye ihtiyacın var demez..annem kendini parallıyor ama onun da kıymetini bilen yok...oğlum bak kayınvalidenin değerini bil,ben beceremiyorum,o kocasını ,üniversite sınavına hazırlanan kızını bıraktı geldi senin karına,doğacak kızına bakıyo dese....öööööf efkar basıyo içimi patlıycam bu neyaaaaa.....kızlar öpüyorum hepinizi...
herkese selam.
evet çok sıkıcı bir gün. 2 gecedir bebişim doğru dürüst uyumuyor. aşının etkisinden sanırım, biraz ateşi oldu. dün gece de acayip gazı vardı. 3-4 saat sürekli ağladı kafam kazan gibi. uykusuzluk yorgunluk.
paricim sıkma canını, bebişini de üzme. hepsi düzelir merak etme. birara fırsat bulunca ve kafamı toparlayınca özelden yazıcam sana. ama bebişin doğduğunda hepsi geride kalacak inan bana. eşinin de senin de gözünüz bebişten başka bişey görmeyecek. üzme kendini.
pimpla bir ara ben de gitmiştim gülcan hanıma, miyomlarını tedavi etmedi mi senin peki. yani hamilelik öncesi halledilmesi gerekiyordu. kontrole mi gitmedin, ya da tam tedavi olmadan hamile kaldın sanırım. ilk 3 ayı geride bırakmışsın. yani riskli dönem bitmiş gibi ama tabi miyom olunca gebelik seyri nasıl oluyor, bebek büyüdükçe miyomlar erimezmi acaba. yani ahmet bey ne diyor bu konuda.
tamam elevit ve progestan verdi demişsin. eleviti hemen bütün gebeler kullanıyor. progestan da düşük tehlikesi için, kanama falan olmasın diye. ama miyomlar için bişey diyormu. bebeğin gelişimine zararı olurmuymuş, tehlikesi varmıymış. bişey demiştir mutlaka.
canım inşallah proeblem olmaz ya ne diyelim. sadace bu sayfadan sana moral verip, dua edebiliriz.
slm canım. kıyamam ben bebişine. geçmiş olsun canım. umarım en kısa zamanda düzelir meleğin.
ya bu hormonların etkisiyle mi nedir bilmiyorum. bi çok mutlu oluyorum bi patlayacak gibi oluyorum. kendi kendime ben bile şaşırıyorum. deliriyormuyum acaba diye. haberleri seyrederken ağlıyorum. kötü bi haber duduğumda hemen bebeğimi düşünüyorum. allahım yetiştirebilecekmiyim, büyütebilecekmiyim diye. zır zır ağlıyorum. of yaaaaaaa ne karışık duygular. galiba depresyondayım.:roflol:
ya bu hormonların etkisiyle mi nedir bilmiyorum. bi çok mutlu oluyorum bi patlayacak gibi oluyorum. kendi kendime ben bile şaşırıyorum. deliriyormuyum acaba diye. haberleri seyrederken ağlıyorum. kötü bi haber duduğumda hemen bebeğimi düşünüyorum. allahım yetiştirebilecekmiyim, büyütebilecekmiyim diye. zır zır ağlıyorum. of yaaaaaaa ne karışık duygular. galiba depresyondayım.:roflol:
sağol canım ya, ama bebiş olunca bunlar kaçınılmaz. sabredip gerekeni yapmaktan başka çare yok. uykusuz da kalsak yorgun da olsak sonuçta bizler anneyiz ve o miniklerin bize çok ihtiyacı var. ama her şeye değer. onların bir gülüşü yeter.
bir doğsun senin yaramaz da limoncum ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. gerçi seninki artık haraketlenmiştir içinde ve şimdiden farkındasındır.
kıyamam bn mavişe annesi büyük ihtimalle aşıdandır ayy bizde aşıdan sonra hemen hazırlıyorum ateş düşürücü derece ama geçer inş etkisi anne olmak zor ama o kdarda keyifli bişey
geçer geçer yakın bi zamanda hepsi geçer benim hamilelikten kalmış hiç korkutucu ve üzücü şeyler izlemiyorum hala sende öyle yap canım ah bu hormonlar ahhkaydirigubbakcemile3
yok canım depresyon falan değil.
dediğin gibi hormonların etkisi.
artık sen r anne sayılırsın.
şurda ne kaldı doğuma o yüzden artık her şey bebişin için.
yani adımlarını hep ona göre atacaksın. bunlar gayet normal. sıkma canını.
kötü ve üzücü şeyler de izleme canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?