Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

hoşgeldinnnnnna.s.hem gözünaydın hem geçmiş olsun miyom konusunda hiçbifikrim yok bende de kistler vardı ama hamile kalmadan 3 ay önce erimişti çok bildiyimiz bi yöntemle sonrada sorun yaşamadım ama ahmet bey zaten söyler heralde tedavi yöntemlerini sonuçta hamile kalmaya engel deyilmiş ki kalmışsın hangi doktorlara gittin canım daha önce doktor seçimi çok önemli gerçekten iyi bi seçim yapman lazım ama benim fikrim tabi ahmet bey gayet iyi bi doktor seçimin gayet iyi en iyisini seçmişsin

çok bildiğimiz bi yöntem derken? anlayamadım nasıl eridi. daha önce Gülcan Satır a gitmiştim. ınşallah hayırlı olur

Evlendikten sonra kontrol amaçlı gittim. Miyomlarım olduğunu söylediler. Birçok dr la görüştüm bu sürede en son Gülcan Satır a gittim. Şevket yılmazın dr u ama orda doğum yapılmıyormuş.
yeni açılacak hastaneye de güvenemedim.
sonra medicalin dr diye Murat Arslan a gittim ama o özele geçmiş. doğum da muayene de çok pahalıya gelecekti. sonra arkadaşım Ahmet beyi tavsiye etti. O da hamile.
Şimdi başladık bakalım inşallah hayırlı olur. Güzelce sağlıklı doğar bebeğim. Gittiğim dr. hepsi aynı tedaviyi verdi. Ahmet beyde öyle şuan elevit ve progestan kullanıyorum

iyi akşamlar kızlar,mecbuecim,yapraknilcim ilginize ve tavsiyelerinize çok teşekkür ederim,uymaya çalışıcam...yapraknilcim sana özelden ms.attım,temizlikçi konusunda bilgilendirdiğin için sağol.pimpla aramıza hoşgeldin,inşallah Ahmet beyin tecrübe ve ilgisi,bu forumun da uğuruyla gebeliğin sağlıklı bi şekilde ilerler de bebeğini kucağına alırsın...biz bugün 37. haftanın ortasındayız artık çok şükür,her an doğum olabilir yani...normal olma ihtimali de var bebek döndüyse,ama sezeryan istiyorum ben baştan beri,epidural sezeryan...ne olursa olsun eşimi doğuma sokucam,o da istiyo zaten...ama bundan etkilenip de tutumunu değiştirirmi bilmem...anası nasıl eğitim verdiyse öyle gidiyo işte...gerçi anasının bişey de söylediği ettiği yok,zaten ayda bir gelir,dua eder bize o kadar ama hiç ilgilenmez yani,sen de hamilemisin,neye ihtiyacın var demez..annem kendini parallıyor ama onun da kıymetini bilen yok...oğlum bak kayınvalidenin değerini bil,ben beceremiyorum,o kocasını ,üniversite sınavına hazırlanan kızını bıraktı geldi senin karına,doğacak kızına bakıyo dese....öööööf efkar basıyo içimi patlıycam bu neyaaaaa.....kızlar öpüyorum hepinizi...

çok bildiğimiz bi yöntem derken? anlayamadım nasıl eridi. daha önce Gülcan Satır a gitmiştim. İnşallah hayırlı olur

canım ben daha evlenmeden önce adet düzensizliyim oldu bende biraz pimpirikliyimdir bekarken yani doktora gittim hemen küçük kistcikler olduğunu söylediler yumurtalıklarda doğum kontrol hapı kullandım 7 ay kadar evlendikten sonra burda başka bi doktora gittiyimde hepsi erimişti ama miyom hakkında hiçbi fikrim yok inş sağlıkla alırsın bebeyini kucağına bende kukkandım sürekli progestan hemde ikişer ikişer sabah öğlen akşam bide yatarken yutuyodum

paricim yazık canına yaa bu kadar daraltma kendini seninde tani son zamanların onunda verdiyi sıkıntı stres var eşinde saolsun üzerine tuz biber annenemi yapıyo tavrı deyişikmiş ama evet eğitim bebekken başlıyo sonuçta onun annesi nasılsa senikide o kadar kıymetli yapraknilinde dediyi gibi nazlansan biraz kapris yapsan kötüyüm falan desen herkesten çok sana ihtiyacım var sende bana ilgisizsin falan desen belki kendini toparlar ama doğuma girmesi güzel en azından nasıl zorluklarla dünyaya geliyo bi bebek görsünde ona evlat verdiyin için kıymetini dahada çok bilsin doğumada az kalmış doğumdan sonra herşey yoluna girer inş bende öpüyorum sıkma canını

kızlar günaydın bu nasıl bi hava yaaaaaa üfffffffffff dünden beri çatlayacam can sıkıntısından nasıl içim daralıyo nasıl bi can sıkıntısı anlatamam bi akrabam bi arkadaşımda yokki şöyle gidip dertleşeyim kafam dağılsın annemi çok arıyorum böyle zamanlarımda uyumak istedim sıkıntıdan nerdeeeeeeeeeee cadı kızım uyandı ne bulursa ağzına sokmaya çalışıyo yorgan battaniye bide erzurumda bi çocuk öldürmüşler ayyyyy tüylerim diken diken old dünden beri

paricim takma kafana bak doğuma az kalmış ne güzel. benim kayınvalidemde seninki gibi ayda bir görünür kaybolur.annem desen torunum olacak diye yapmadığı almadığı şey kalmadı.torun sevgisi herkeste farklı oluyor demek.insan hamilellikte daha fazla ilgi istiyor,bizim duyduğumuz heyecanı onlarda duysun istiyoruz ama bazıları sadece uzaktan sever bazıları da candan sever işte torununu ne yapacaksın.takma böyle şeylere kafanı.neyse doğumdan sonra tecrübelerini bekliyoruz.bize yazarsın medical de neler yaşadın nasıl geçti herşey artık.allah sağlıcakla kurtarsın canım hepimizi

herkese selam.
evet çok sıkıcı bir gün. 2 gecedir bebişim doğru dürüst uyumuyor. aşının etkisinden sanırım, biraz ateşi oldu. dün gece de acayip gazı vardı. 3-4 saat sürekli ağladı kafam kazan gibi. uykusuzluk yorgunluk.

paricim sıkma canını, bebişini de üzme. hepsi düzelir merak etme. birara fırsat bulunca ve kafamı toparlayınca özelden yazıcam sana. ama bebişin doğduğunda hepsi geride kalacak inan bana. eşinin de senin de gözünüz bebişten başka bişey görmeyecek. üzme kendini.

pimpla bir ara ben de gitmiştim gülcan hanıma, miyomlarını tedavi etmedi mi senin peki. yani hamilelik öncesi halledilmesi gerekiyordu. kontrole mi gitmedin, ya da tam tedavi olmadan hamile kaldın sanırım. ilk 3 ayı geride bırakmışsın. yani riskli dönem bitmiş gibi ama tabi miyom olunca gebelik seyri nasıl oluyor, bebek büyüdükçe miyomlar erimezmi acaba. yani ahmet bey ne diyor bu konuda.
tamam elevit ve progestan verdi demişsin. eleviti hemen bütün gebeler kullanıyor. progestan da düşük tehlikesi için, kanama falan olmasın diye. ama miyomlar için bişey diyormu. bebeğin gelişimine zararı olurmuymuş, tehlikesi varmıymış. bişey demiştir mutlaka.
canım inşallah proeblem olmaz ya ne diyelim. sadace bu sayfadan sana moral verip, dua edebiliriz.

slm canım. kıyamam ben bebişine. geçmiş olsun canım. umarım en kısa zamanda düzelir meleğin.

ya bu hormonların etkisiyle mi nedir bilmiyorum. bi çok mutlu oluyorum bi patlayacak gibi oluyorum. kendi kendime ben bile şaşırıyorum. deliriyormuyum acaba diye. haberleri seyrederken ağlıyorum. kötü bi haber duduğumda hemen bebeğimi düşünüyorum. allahım yetiştirebilecekmiyim, büyütebilecekmiyim diye. zır zır ağlıyorum. of yaaaaaaa ne karışık duygular. galiba depresyondayım.:roflol:

slm canım. kıyamam ben bebişine. geçmiş olsun canım. umarım en kısa zamanda düzelir meleğin.

sağol canım ya, ama bebiş olunca bunlar kaçınılmaz. sabredip gerekeni yapmaktan başka çare yok. uykusuz da kalsak yorgun da olsak sonuçta bizler anneyiz ve o miniklerin bize çok ihtiyacı var. ama her şeye değer. onların bir gülüşü yeter.
bir doğsun senin yaramaz da limoncum ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. gerçi seninki artık haraketlenmiştir içinde ve şimdiden farkındasındır.

yok canım depresyon falan değil.
dediğin gibi hormonların etkisi.
artık sen r anne sayılırsın.
şurda ne kaldı doğuma o yüzden artık her şey bebişin için.
yani adımlarını hep ona göre atacaksın. bunlar gayet normal. sıkma canını.
kötü ve üzücü şeyler de izleme canım.

kıyamam bn mavişe annesi büyük ihtimalle aşıdandır ayy bizde aşıdan sonra hemen hazırlıyorum ateş düşürücü derece ama geçer inş etkisi anne olmak zor ama o kdarda keyifli bişey

geçer geçer yakın bi zamanda hepsi geçer benim hamilelikten kalmış hiç korkutucu ve üzücü şeyler izlemiyorum hala sende öyle yap canım ah bu hormonlar ahhkaydirigubbakcemile3

evet canım kıpır kıpır maşallah kızım hareketlerini hissediyorum. bazı günler çok hareketli oluyor. bazen daha azalıyor hareketleri. şimdi karnımızdalar sanırım en rahat günlerim doğduktan sonra uykusuz günler başlayacak. sağlıklı olsunlarda bizler uykusuz kalalım arkadaşım.

kıyamam bn mavişe annesi büyük ihtimalle aşıdandır ayy bizde aşıdan sonra hemen hazırlıyorum ateş düşürücü derece ama geçer inş etkisi anne olmak zor ama o kdarda keyifli bişey

sağol teyzesi.
ateş düşürücü verdik aslında ama hafiften oldu yine de.
bi de çok gazı vardı ya, ek gıdalar, özellikle muhallebiler yapıyor sanırım.
bugün daha çok kendi hazırladığım meyve suyundan vericem cokacimcoook

geçer geçer yakın bi zamanda hepsi geçer benim hamilelikten kalmış hiç korkutucu ve üzücü şeyler izlemiyorum hala sende öyle yap canım ah bu hormonlar ahhkaydirigubbakcemile3

evet canım izlememek lazım aslında. bütün duyduğum kötü şeyleri ya benimde başıma gelirse diye evham yapıyorum. sonrada diyorum kaderde ne varsa o olacak. öyle moral vermeye çalışıyorum kendime. testler bitti şimdide doğum nasıl olacak korkusu başladı. ya erken doğum olursa ya bebeğime bişey olursa. sanırım sağlıkla kucağıma alıp yüzünü görünceye kadar bendeki bu evhamlar hiç bitmeyecek. doğuruncaya kadar kendi kendimi yemeye devam:roflol:

aslında çoğu gitti azı kaldı doğuma. 15 haftamız var sezeryan olursak belki daha az ama günler geçmek bilmiyor. ama sabretmeyi öğretiyor bebişler bize şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…