Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

inanırmısın 15 20 gündür geceleri ağlayarak uyanıyo zorlanıp gaz çıkarıyo uyuyo sonra halada gaz sıkıntıları var ne zaman geçecek bilmiyorum ek gıdalara alışacaklar zamanlada ben sadece muhallebiyi alıyorum hazır hiç hazır püre falan almıyorum ayy geçer inş ateşide mavişin bol bol sıvı alsın bakalım

ayy geçen sene evde yatıyorum sürekli yatmam gerekiyodu ilk üç ay tv izliyorum yalnızımda evde ben müge anlıyı çok severimyerimsenibenonu izliyorum bi kadın ve iki çocuğunu öldürmüşler bende diyorum eşim yok ya biri gelsede bana bişey yapsa sesler duymaya başladımkaydirigubbakcemile3eşimi aradım kızdı bana sana öyle programlar izleme demiyomuyum ben diye sonrada eşimden gizli izledim hep

allah korusun canım. her kötü şeyi kendimize uyarlıyoruz. allah herkesi kötülüklerden korusun. biz kadınlar sanırım böyleyiz. :roflol:

seninkinde de gaz var demekki.
yani 6 ayda geçer diye biliyorum ama arada oluyor böyle yine.
ya geceleri uyanıyor, sonra bir şekilde uyutuyorum yine.
emziriyorum, gazını çıkartıyorum, altını değiştiriyorum.
masaj falan yapıyorum onu bir şekilde tekrar uyutuyorum da
kendim uyuyamıyorum tekrar kolay kolay.
tam dalıyorum hadi bizimki yine mızırdamaya başlıyor.
sabredicez mecbuecim, bunun başka yolu yok.
yakın olsak sen bana ben sana gelir dertleşir vakit geçirirdik ama çok uzağız.
bebişler küçük olmasa yine gel diyecem ama çok küçükler, havalar soğudu.
yaza inşallah. biraz büyüsünler bakalım.
bizler de rahata kavuşuruz belki kaydirigubbakcemile

inş canım inan dışarı çıkmaya korkorkuyorum hava soğuk ee kapalı mekanlardanda ben korkuyorum malum grip yüzünden ayy haber izleyemiyorum eşimde izleme diyo nasıl panikliyorum ölüm haberleri yayınlandıkça ayy yazın inş buluşuruz bi yerlerde

allah korusun canım. her kötü şeyi kendimize uyarlıyoruz. allah herkesi kötülüklerden korusun. biz kadınlar sanırım böyleyiz. :roflol:

vallahi bi erkek hayatta izlediyi program yüzünden ses duymaz ama bizler öylemiyizkaydirigubbakcemile3

ama aklıma geldi şimdi yapraknilcim bizim kızlar nasipse yaza bi yaşını geçecekler burdaki kızların bebişleri yeni doğmuş yada küçük olacaklar biz gene şanslıyızkaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar,bugün bikaç kız arkadaşım oturmaya gelmişlerdi,geç girdim o yüzden,iyisiniz umarım...iyi dilekleriniz için,destekleriniz için çok teşekkür ederim,umarım düzelir,bu kafayla bi de lohusa depresyonuna girersem ne yaparım ben...dua ediyorum hep işte,öyle geçiyo vakit...dün gece 3-4 kez saat başı,daha sonra 3-4 kez de 15 dk.da bir kasılmalarım sancılarım oldu,kalktım gece 4 de,not etmeye başladım süreleri saatleri.tamam dedim,daha da sıklaşacak sabaha gelir dedim...salonda oturdum tek başına,annemide kaldırmadım,eşimide.3-4 saat sonra sancıların şiddeti azaldı,aradaki süre uzadı..sonra sabah 8 de geri yattım,gündüz de hiç olmadı sancı...yarın kontrole gidicez bakalım,ne diyecek dr.umuz..hayırlısı....hepinizi öpüyorum...opuyorumnanaktan

canım doktora gittin mi? ne dedi doktor amcamız? umarım herşey yolundadır.

inş sağlıkla bitirirsin hamileliyini inş kontrolünde güzel geçmiştir sağlıkla alırsın bebeyini doğumdan sonra düzelir herşey meraklanma bak bebek doğsun can sıkmaya vaktin olacakmı hayırlı haberlerini bekliyoruz

günaydın kızlaar...limonnncum mecbuecim dr.a gittik dün,herşey yolunda çok şükür...doğum şeklini bana bıraktı dr.umuz,her an olabilir dedi..ama sezeryan istiyosam önümüzdeki haftasonu falan olcak galiba,kilosu falan çok iyi maaşallah...Ama benim moralim gitgide bozuluyo,evde durumlar iyce kötüleşti,ne yapacağımı bilmiyorum,bir arkadaşım var onla dertleşiyorum,bi de sizle konuşuyorum işte o kadar...son günler bunlar,huzurlu olmaya çalışıyorum ama nafile,bırakmıyolar...Allah görsün diyorum başka hiçbişey demiyorum...gece 4 e doğru ancak uyuyabilmişim..sabah 8 de açtım gözümü bidaha da uyuyamadım.bilgisayarda sorun vardı onu ayarlamaya çalıştım bu saate kadar da buraya girdim...hepiniz iyiki varsınız,beni yalnız bırakmayın,depresyona girmekten korkuyorum,lohusalık zaten başlıbaşına depresyon sebebi...bebek bian önce doğsun,15-20 günlük olsun da annemi şu ortamdan uzaklaştırayım istiyorum...sizce sezeryan olursam 15-20 günde tüm işlerimi kendim yapacak pozisyona gelebilirmiyim?burda hiçbi akrabam yok çünkü,hem bebeğe bakıp hem ev işleri falan yapabilirmiyim ne dersiniz?

herkese günaydın, hayırlı cumalar dilerim.
benim bebiş 1-2 gündür rahatsız, üşütmüş sanırım. boğazı kızarık, sesi kısık biraz
ben de onunla uğraşıyorum. o yüzden pek giremiyorum. ama bugün daha iyi. fırsat buldukça gelirim.

paricim, sen böyle yazdıkça inan çok üzülüyorum, gelip eşine 1-2 laf söyleyesim geliyor ya :mymeka:
senin en güzel, en heyecan dolu günlerini niye böyle zehir ediyor ya, annenden rahatsız oluyorsa güzelce söylesin sana, hangi hareketi rahatsız ediyor kadıncağızın bir açıklasın. siz de ona göre davranırsınız. kadın evini, kendi ailesini bırakmış, kızına bu zor dönemde yardımcı olmak amacıyla gelmiş işte, daha ne istiyor ki.
yani bebek doğunca da çok ihtiyacın olacak annene. ben ilk günler hep yalnızdım. eşim vardı yanımda tamam ama bir anneye bir büyüğe insanın çok ihtiyacı oluyor gerçekten. yorgunluktan uykusuzluktan haşatım çıkıyordu. eşin bence öpsün başına koysun anneni. madem öyle gitsin annen kendi annesi gelsin bakalım annen kadar sana ve bebeğe bakabilecekmi. insanın annesi gibi olurmu ya. derdi ne gerçekten anlayamadım.
canım boşver diyeceğim ama olmuyor biliyorum. ama bebeğini üzme, annen de farkındadır durumun o da üzülüyordur, istenmediğini düşünüyordur ama seni de bu durumda bırakıp gidemez kadıncağız ya. ay ne zor valla. bu eşler niye böyle yapar anlamadım gitti. sen biraz ona sert çıksana ya, amacın ne senin, ne yapmaya çalışıyorsun falan de. gerekirse sesini yükselt :mymeka:

canım bak bebişin iyimiş, sağlıklıymış. doğum şeklini de ahmet bey sana bırakmış. zorlamıyor seni hiç birşeye ne güzel. o yüzden biraz kafanı başka şeylere ver, bebeğinin hazırlıklarıyla uğraş, kıyafetlerini öp kokla. inan rahatlayacaksın. bebeğin doğunca eşinin dedğişeceğini umuyorum.:teselli:

canım yapraknilcim ne bileyim değişirmi...çok ama çok huzursuzum,1 haftadır günde 3 saat uyuyorum sadece,bi psikoloğa gitsem diyorum ama nasıl gitcem bilmiyorum..bu şekilde doğumda bana bişey olur diye de korkuyorum,eğer banabişey olursa annem babam ne hale gelir..inan az önce bebeğim yazdım,sonra sildim annem babam yazdım...bu bebeğe karşı bile soğudum ne acı dimi?Tövbe tövbe Allahım yardım et...herşeyden çok istediğim,sevdiğim minişime karşı bile soğuttular beni...Allahlarından bulsunlar....

öncelikle bebeyinin sağlıklı olmasına çok sevindim ama yapraknilede katılıyorum bu ne ya ne yapmak istiyoki eşin ne alıp veremiyo annenle yazık kadına evini bırakıp gelmiş yanına evlat işte senin için yapıyo aynı sen nasıl bebeyin için çabalıyosan oda senin için çabalıyo yazık teyzeye yaa sanada bişey diyemez gidemezde kalsada rahat deyil konuş açık açık eşinle ne istiyosun annem gitse kim bakacak diye ilk bi hafta on gün zor oluyo ama illaki yaparsın işini ama hm bebek hem kendin nasıl olacak bide bebek doğdumu herşey daha zorlaşıyo uykusuz geceler bi taraftan yemektir bebek çamaşırıdır ütüsüdür dışarıdan kadın alsan ne kadar alacaksın ki biçok şey için bi büyüğe ihtiyaç duyuyosun illaki ben malesefki doğar doğmaz getiremedim kızımı eve ama geldikten sonra herşeyi geçtim acaba ateşimi var diyosun ilk kez annesin herşeyde acemisin herşey okumakla nette araştırmakla olmuyo pratikte zor oluyo keşke kalabilsede annen 6 ay olana kadar kalsa daha ne ister eşin sende benim gibisin yaa benimde kimsem yok burda iki gündür delirecek gibi canım sıkılıyo ama gel gör ki yok kimse yok ama sen hamilesin ve biliyosun ki bebek herşeyi hisseder yazık bebeyede azcık daha sık dişini doğumdan sonra getir burnundan eşinin ben olsam öyle yapardım

Bende yarın gideceğim Ahmet beye. Bebişimi görmeye. Hem ikili test sonucumu alacaım. inşallah herşey yorundadır. Miyomlarım büyüdü mü bakalım onu da öğreneciğim.
Herkese sevgiler

kızlarrrrrrrrrrrrrrr prensesim geliyor :teytey: :teytey: :teytey:

doktor abisi dün epey baktı.gerçi edepsiz bacaklar havada herşey meydanda.emin olmak için yinede her yandan inceledi ahmet bey.. %98 kızınız olacak dedi.. çok sevindimn. o kadar çok kız eşyası almıştım ki :) hiçbiri boşa gitmeyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…