Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

aaaaaaa bi prenses daha geliyokaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktansağlıklı olsunda ama kız bebekleride pek bi süslü oluyolar özlüyoruz senide iyi olmana sevindim

gözünaydın canım....maşallah kızına. :CüvCüv:

Bende yarın gideceğim Ahmet beye. Bebişimi görmeye. Hem ikili test sonucumu alacaım. inşallah herşey yorundadır. Miyomlarım büyüdü mü bakalım onu da öğreneciğim.
Herkese sevgiler

inş sorun yoktur hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bende yarın gideceğim Ahmet beye. Bebişimi görmeye. Hem ikili test sonucumu alacaım. inşallah herşey yorundadır. Miyomlarım büyüdü mü bakalım onu da öğreneciğim.
Herkese sevgiler

inş. canım herşey yolundadır.hayırlı haberlerle gel inş. tatlım.

aaaaaaa bi prenses daha geliyokaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktansağlıklı olsunda ama kız bebekleride pek bi süslü oluyolar özlüyoruz senide iyi olmana sevindim

teşekkür ederiz teyzesi.. süslenip püsleniriz inşallah.. sağolasın.herşey yolunda.bebeişim çok hareketli.ahmet bey adeta çiftetelli oynuyor dedi :))))

teşekkür ederiz teyzesi.. süslenip püsleniriz inşallah.. sağolasın.herşey yolunda.bebeişim çok hareketli.ahmet bey adeta çiftetelli oynuyor dedi :))))

kaydirigubbakcemile3ah cadı ah zaten son aylarda göstermiyolar kendilerini ayy çok sevindim canım yaakaydirigubbakcemile5

maşallah fıstığa ne güzel oynuyor. bizimkide hep yüzünü kapatıyor. bi göstermiyor. sizinki hareketli olacak herhalde annesi :dance:

limoncum evet hareketli olcak belli. durduğu yerde durmuyor valla. doktor beye sordum diğer bebeklerde bu kadar hareketlimi dedim. hayır genelde değil dedi. sonrada hareketli olması iyi birşey diye ekledi.sevindim o zaman.. zayıf bir hamilesiniz ama bebeğin içerde yeri oldukça geniş ve rahat dedi.. minnoşum çok tatlıydı.

psilokum sılamı olcak pamuk prensesin adı benim ablamın kızının adı oda aynen senin kızın gibi sn yerinde durmuyo

maşallah tatlım. valla bizim ki öyle çok hareketli değil ultrasonda. bilmiyorum yüzünü hep kapatıyo göstermiyor canım. bende zayıf hamile kaldım. şimdiye kadar 10 kilo aldım. zayıf hamile kaldığım ve boyumda olduğu için ahmet bey boydan kurtardığımı söylüyor. ve zayıf olduğum için ultrasonda net görüntüler çıkacağını. yüzünü daha net göreceğimizi söylüyor ama bizimki bi türlü aaçmıyor yüzünü.

şimdilik sevinin usgde gördük diye doğsun bu saatlerde benim gibi ayakta olursunuz kaydirigubbakcemile2

slm kızlar dün doktorumuza gittik ve gördük bebişimizi.maaşallah çok iyi dedi doktor 1062 gram olmuş.ğazartesi şeker yüklemesini yaptıracağız.bidahaki gidişimizi ahmet beyim özel muayenehanesine yapalım diyoruz istersen orda renkli ultrason var renkli istiyorsanız bikerede orda bakalım dedi.çünkü benim oluşuma hiç renkli ultrasonla bakılmadı daha ayrıntılı. yüzünün resmini çekip verdi sanki biraz bana benziyor gibi kızlar. bu arada ahmet beyin özel muayenesine giden var mı orda ne kadar ücret alıyor acaba.birde benim hamileliğimde şuan herşey yolunda gidiyor hic sorun yok şükür.bu durumda ahmet bey doğumu normal diyebilir.ben ise sezeryan istiyorum.hasta kendisi sezeryan isterse doğum ücreti değişiyormu acaba.çünkü devlet zorunlu olmadıkça karşılamıyormuş sezeryanı diye duydum.bilgisi olan varmı arkadaşlar.bu arada hepinizib bebişlerini öpüyorum.doğacak olanlarada kolaylıklar diliyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun

hayırlı olsun canım kızın.prensesini süsler süsler gezdirirsin artık ne güzel

paricim çok üzülüyorum inan böyle şeyler duyunca.insan karısını el üstünde tutması gereken günlerde böyle yapılırmı.az kalmış ama canım bütün sorunların geçer inşallah bikaç hafta sonra.herşey daha güzel olur eminim ailenize yeni bir birey katılınca.herşey değişir eşin değişir,sen doğum depresyonundan çıkarsın çok güzel günlerin olur inşallah yeterki az daha sabret canım.dualarımız seninle sırada sen varsın sanırım en yakın zamanda bebişini kucağına alacak.allah yardımcın olsun

maşallah çok güzel gerçekten iyi gidiyo tontiş 100lira falandır yada taş çatlasın 150 liradır genede giden kızlar söyler

maşallah bebişine canım. ben muayenehanesine gidiyorum. 15 günde bir gidiyorum. aylık 100 tl ödüyoruz. bir gidişimizde ücret ödüyoruz. 15 gün sonraki ikinci gidiimizde ödemiyoruz. canım bende sezeryan istiyorum kısmetse. ahmet bey bana normal doğum dedi ama ben korkuyorum. hem doğumu konuşmak için çok erken demişti. ücret konusun bilmiyorum değişirmi o konuyla ilgili bişey söylemedi.. bende şeker yüklemememi henüz yaptırmadım. sen yaptıırdığında banada bilgi verirmisin nerde nekadara yaptırdın ne kadar zamanda sonucu verdiler canım ?

hiç şüphen olmasın canımkaydirigubbakcemile3ama olsun insan herşeye katlanıyo onlar için

evet canım nasılki anne rahmine düşüyorlar o andan itibaren zorluklar katlanarak artıyor. ama onlar sağlıklı iyi olsunlarda bizler herşeye katlanmaya razıyız. benimde sağ göğsümün altında ve aynı hizada sırtımda bi ağrı var nefes alırken gülerken falan sıkıştırıyor neden öyle oluyor bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…