- Konu Sahibi arzuerturk
-
kızlarrrrrrrrrrrrrrr prensesim geliyor :teytey: :teytey: :teytey:
doktor abisi dün epey baktı.gerçi edepsiz bacaklar havada herşey meydanda.emin olmak için yinede her yandan inceledi ahmet bey.. %98 kızınız olacak dedi.. çok sevindimn. o kadar çok kız eşyası almıştım ki :) hiçbiri boşa gitmeyecek..
doktor abisi dün epey baktı.gerçi edepsiz bacaklar havada herşey meydanda.emin olmak için yinede her yandan inceledi ahmet bey.. %98 kızınız olacak dedi.. çok sevindimn. o kadar çok kız eşyası almıştım ki :) hiçbiri boşa gitmeyecek..
Bende yarın gideceğim Ahmet beye. Bebişimi görmeye. Hem ikili test sonucumu alacaım. inşallah herşey yorundadır. Miyomlarım büyüdü mü bakalım onu da öğreneciğim.
Herkese sevgiler
Bende yarın gideceğim Ahmet beye. Bebişimi görmeye. Hem ikili test sonucumu alacaım. inşallah herşey yorundadır. Miyomlarım büyüdü mü bakalım onu da öğreneciğim.
Herkese sevgiler
aaaaaaa bi prenses daha geliyokaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktansağlıklı olsunda ama kız bebekleride pek bi süslü oluyolar özlüyoruz senide iyi olmana sevindim
gözünaydın canım....maşallah kızına. :CüvCüv:
teşekkür ederiz teyzesi.. süslenip püsleniriz inşallah.. sağolasın.herşey yolunda.bebeişim çok hareketli.ahmet bey adeta çiftetelli oynuyor dedi :))))
teşekkür ederiz teyzesi.. süslenip püsleniriz inşallah.. sağolasın.herşey yolunda.bebeişim çok hareketli.ahmet bey adeta çiftetelli oynuyor dedi :))))
limoncum evet hareketli olcak belli. durduğu yerde durmuyor valla. doktor beye sordum diğer bebeklerde bu kadar hareketlimi dedim. hayır genelde değil dedi. sonrada hareketli olması iyi birşey diye ekledi.sevindim o zaman.. zayıf bir hamilesiniz ama bebeğin içerde yeri oldukça geniş ve rahat dedi.. minnoşum çok tatlıydı.
şimdilik sevinin usgde gördük diye doğsun bu saatlerde benim gibi ayakta olursunuz kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlaar...limonnncum mecbuecim dr.a gittik dün,herşey yolunda çok şükür...doğum şeklini bana bıraktı dr.umuz,her an olabilir dedi..ama sezeryan istiyosam önümüzdeki haftasonu falan olcak galiba,kilosu falan çok iyi maaşallah...Ama benim moralim gitgide bozuluyo,evde durumlar iyce kötüleşti,ne yapacağımı bilmiyorum,bir arkadaşım var onla dertleşiyorum,bi de sizle konuşuyorum işte o kadar...son günler bunlar,huzurlu olmaya çalışıyorum ama nafile,bırakmıyolar...Allah görsün diyorum başka hiçbişey demiyorum...gece 4 e doğru ancak uyuyabilmişim..sabah 8 de açtım gözümü bidaha da uyuyamadım.bilgisayarda sorun vardı onu ayarlamaya çalıştım bu saate kadar da buraya girdim...hepiniz iyiki varsınız,beni yalnız bırakmayın,depresyona girmekten korkuyorum,lohusalık zaten başlıbaşına depresyon sebebi...bebek bian önce doğsun,15-20 günlük olsun da annemi şu ortamdan uzaklaştırayım istiyorum...sizce sezeryan olursam 15-20 günde tüm işlerimi kendim yapacak pozisyona gelebilirmiyim?burda hiçbi akrabam yok çünkü,hem bebeğe bakıp hem ev işleri falan yapabilirmiyim ne dersiniz?
doğru söylüyosun canım ya. çok arıyacağız galiba bu günleri.
slm kızlar dün doktorumuza gittik ve gördük bebişimizi.maaşallah çok iyi dedi doktor 1062 gram olmuş.ğazartesi şeker yüklemesini yaptıracağız.bidahaki gidişimizi ahmet beyim özel muayenehanesine yapalım diyoruz istersen orda renkli ultrason var renkli istiyorsanız bikerede orda bakalım dedi.çünkü benim oluşuma hiç renkli ultrasonla bakılmadı daha ayrıntılı. yüzünün resmini çekip verdi sanki biraz bana benziyor gibi kızlar. bu arada ahmet beyin özel muayenesine giden var mı orda ne kadar ücret alıyor acaba.birde benim hamileliğimde şuan herşey yolunda gidiyor hic sorun yok şükür.bu durumda ahmet bey doğumu normal diyebilir.ben ise sezeryan istiyorum.hasta kendisi sezeryan isterse doğum ücreti değişiyormu acaba.çünkü devlet zorunlu olmadıkça karşılamıyormuş sezeryanı diye duydum.bilgisi olan varmı arkadaşlar.bu arada hepinizib bebişlerini öpüyorum.doğacak olanlarada kolaylıklar diliyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun
slm kızlar dün doktorumuza gittik ve gördük bebişimizi.maaşallah çok iyi dedi doktor 1062 gram olmuş.ğazartesi şeker yüklemesini yaptıracağız.bidahaki gidişimizi ahmet beyim özel muayenehanesine yapalım diyoruz istersen orda renkli ultrason var renkli istiyorsanız bikerede orda bakalım dedi.çünkü benim oluşuma hiç renkli ultrasonla bakılmadı daha ayrıntılı. yüzünün resmini çekip verdi sanki biraz bana benziyor gibi kızlar. bu arada ahmet beyin özel muayenesine giden var mı orda ne kadar ücret alıyor acaba.birde benim hamileliğimde şuan herşey yolunda gidiyor hic sorun yok şükür.bu durumda ahmet bey doğumu normal diyebilir.ben ise sezeryan istiyorum.hasta kendisi sezeryan isterse doğum ücreti değişiyormu acaba.çünkü devlet zorunlu olmadıkça karşılamıyormuş sezeryanı diye duydum.bilgisi olan varmı arkadaşlar.bu arada hepinizib bebişlerini öpüyorum.doğacak olanlarada kolaylıklar diliyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun
hiç şüphen olmasın canımkaydirigubbakcemile3ama olsun insan herşeye katlanıyo onlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?