- Konu Sahibi arzuerturk
-
evet canım nasılki anne rahmine düşüyorlar o andan itibaren zorluklar katlanarak artıyor. ama onlar sağlıklı iyi olsunlarda bizler herşeye katlanmaya razıyız. benimde sağ göğsümün altında ve aynı hizada sırtımda bi ağrı var nefes alırken gülerken falan sıkıştırıyor neden öyle oluyor bilmiyorum.
aa bebek büyüdü diyemi sıkıştırıyoki arasaydın ya bi ahmet beyi sorun varmı diye insan hamileyken doğsa diyo doğuncada bi büyüse diyo böyle devam edip gidiyo
kızlarrrrrrrrrrrrrrr prensesim geliyor :teytey: :teytey: :teytey:
doktor abisi dün epey baktı.gerçi edepsiz bacaklar havada herşey meydanda.emin olmak için yinede her yandan inceledi ahmet bey.. %98 kızınız olacak dedi.. çok sevindimn. o kadar çok kız eşyası almıştım ki :) hiçbiri boşa gitmeyecek..
ne bileyim aramadım. haftaya kontrole gideceğim geçmezse o zaman sorarım dedim. ahmet bey'e geçen gittiğimde bu hamilelik süreci bana çok uzun geldi. keşke iki ay olsaydı. ilk ay hamile kalsak ikinci ay doğursak dedim. oda gülüyo. hem merak hem heyecan hem korku. hayırlısı ile alsak bizde kucağımıza bebişleri.
ay ay ay yerim ben o edepsiz prensesi.
tebrik ederim canım ya, çok sevindim gerçekten.
kız annesi olmak bir anne için çok güzel, çok ayrıcalıklı bir duygu gerçekten.
doğduğunda bunu daha iyi anayacaksın. inşallah sağlıkla doğar sıla bebek.
ismi de çok güzel olacak annesi. rütbende sılanın annesi yazınca adının sıla olacağı kanaatine vardık, yanlış değil sanırım. ama çok güzel gerçekten. anlamlı bir isim. ismiyle yaşar inşallah sıla bebek.:içelim:
slm kızlar dün doktorumuza gittik ve gördük bebişimizi.maaşallah çok iyi dedi doktor 1062 gram olmuş.ğazartesi şeker yüklemesini yaptıracağız.bidahaki gidişimizi ahmet beyim özel muayenehanesine yapalım diyoruz istersen orda renkli ultrason var renkli istiyorsanız bikerede orda bakalım dedi.çünkü benim oluşuma hiç renkli ultrasonla bakılmadı daha ayrıntılı. yüzünün resmini çekip verdi sanki biraz bana benziyor gibi kızlar. bu arada ahmet beyin özel muayenesine giden var mı orda ne kadar ücret alıyor acaba.birde benim hamileliğimde şuan herşey yolunda gidiyor hic sorun yok şükür.bu durumda ahmet bey doğumu normal diyebilir.ben ise sezeryan istiyorum.hasta kendisi sezeryan isterse doğum ücreti değişiyormu acaba.çünkü devlet zorunlu olmadıkça karşılamıyormuş sezeryanı diye duydum.bilgisi olan varmı arkadaşlar.bu arada hepinizib bebişlerini öpüyorum.doğacak olanlarada kolaylıklar diliyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun
haklısın canım bende diyorum eşime kız evladı bambaşka bişey diye oda bana haklısın diyo bide gerçekten kızlar çok cilveliler helede babaya ama benimki ısrarla anneeeee anneanne diyokaydirigubbakcemile2
yok yapraknilcim benimki odadan ben çıkınca ecrin hadi kızım baba baba diyo ecrinde anniii anne diyo kızım yok baba baba diyo ecrinde anni anneeeee diyo deli oluyo
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
hehe aferin senin keltoşa, işini biliyor. benimki babasının kızı. tip olarak da huy olarak da babası yani.
maşallah bebişine canım. ben muayenehanesine gidiyorum. 15 günde bir gidiyorum. aylık 100 tl ödüyoruz. bir gidişimizde ücret ödüyoruz. 15 gün sonraki ikinci gidiimizde ödemiyoruz. canım bende sezeryan istiyorum kısmetse. ahmet bey bana normal doğum dedi ama ben korkuyorum. hem doğumu konuşmak için çok erken demişti. ücret konusun bilmiyorum değişirmi o konuyla ilgili bişey söylemedi.. bende şeker yüklemememi henüz yaptırmadım. sen yaptıırdığında banada bilgi verirmisin nerde nekadara yaptırdın ne kadar zamanda sonucu verdiler canım ?[/QUO
limoncum 3 hafta sonra çağırdı beni tekrar o zaman muayenehanesine gitmek istiyorum birkere.doğumu düşünmek için erken biliyorum da düşünmeden yapamıyor insan işte.artık 3 aydan az kaldı bide ben vesveseliyim herşeyi olup bitene kadar en ince ayrıntılarını bile düşünürüm. Şeker yüklemesini ablam sağlık ocağında hemşire onlar yapacaklar pazartesi günü. varsa bir tanıdığın falan rica et sağlık ocağında baksınlar orda para almazlar büyük ihtimalle.glikozu eczaneden aldım2.5 lira.ahmet beyde sağlık ocağında yaptır istersen dedi zaten ablam hemşire deyince.sonucu telefonla bildirirsin dedi. bu arada kartını da verdi acil durumlarda aramam için sağolsun.senin kaç haftalık limoncum şimdi
vallahi benimkide tip olarak babası gülümsemesi falan ama anne diyo cadı ayy kızlar babcı olur zaten sen bütün gün ilgilen onlar gelip bi kızım desinler tamam bi cilve bi gülücükler
mecburecim senin keltoş artık konuşuyor desene ne güzel ya büyüttünde anne bile demeye çalışıyor bak
çat pat işte anni anne demeye çabalıyo büyüttümde nasıl büyüttüm gelde bi bana sor
eminim çok zordur ilk aylar ama şimdi de tam sevilme zamanı bütün gün oyna dur kızınla.öyle güzel birşeye sahip olmak kolay olmamalı zaten mecburecim.ben ne yapacağım bilmiyorum bu halimle birde dershaneye başladım 2010 kpss için.şimdi gidiyoruzda bebiş olunca nasıl ders çalışacağız nasıl gideceğiz bilmem inşallah uslu bi çocuk olur dafazla zorlanmam
öpüyorum ecrincimi kocamannn
maşallah bebişine canım. ben muayenehanesine gidiyorum. 15 günde bir gidiyorum. aylık 100 tl ödüyoruz. bir gidişimizde ücret ödüyoruz. 15 gün sonraki ikinci gidiimizde ödemiyoruz. canım bende sezeryan istiyorum kısmetse. ahmet bey bana normal doğum dedi ama ben korkuyorum. hem doğumu konuşmak için çok erken demişti. ücret konusun bilmiyorum değişirmi o konuyla ilgili bişey söylemedi.. bende şeker yüklemememi henüz yaptırmadım. sen yaptıırdığında banada bilgi verirmisin nerde nekadara yaptırdın ne kadar zamanda sonucu verdiler canım ?[/QUO
limoncum 3 hafta sonra çağırdı beni tekrar o zaman muayenehanesine gitmek istiyorum birkere.doğumu düşünmek için erken biliyorum da düşünmeden yapamıyor insan işte.artık 3 aydan az kaldı bide ben vesveseliyim herşeyi olup bitene kadar en ince ayrıntılarını bile düşünürüm. Şeker yüklemesini ablam sağlık ocağında hemşire onlar yapacaklar pazartesi günü. varsa bir tanıdığın falan rica et sağlık ocağında baksınlar orda para almazlar büyük ihtimalle.glikozu eczaneden aldım2.5 lira.ahmet beyde sağlık ocağında yaptır istersen dedi zaten ablam hemşire deyince.sonucu telefonla bildirirsin dedi. bu arada kartını da verdi acil durumlarda aramam için sağolsun.senin kaç haftalık limoncum şimdi
haklısın canım düşünmeden edemiyor insan benimde hep aklımda doğum. canım benim sağlık ocağında tanıdığım yok. haftaya doktora gideceğim gün sabahtan şeker yüklemesini yaptırmayı düşünüyorum. kızılayda yaptırırım herhalde canım. ben bugün 26+1 cnm. sen kaç haftalıksın ?
inş uslu olur ama siz şanslısınız prematüre bebek normal bebeklerden iki kat daha zor canım
haklısın canım düşünmeden edemiyor insan benimde hep aklımda doğum. canım benim sağlık ocağında tanıdığım yok. haftaya doktora gideceğim gün sabahtan şeker yüklemesini yaptırmayı düşünüyorum. kızılayda yaptırırım herhalde canım. ben bugün 26+1 cnm. sen kaç haftalıksın ?
canım bende 26+4 haftalıkyım.şubatta kısmetse doğacak aramızda 3 gün var bakalım canım bu aya kadar 7 kilo aldım çok hızlı kilo almaya başladım 3 ayda daha kaç alırım bilmem.sen nasılsın bir sorunun yok dimi bu aylarda
canım bende 26+4 haftalıkyım.şubatta kısmetse doğacak aramızda 3 gün var bakalım canım bu aya kadar 7 kilo aldım çok hızlı kilo almaya başladım 3 ayda daha kaç alırım bilmem.sen nasılsın bir sorunun yok dimi bu aylarda
valla ben şuana kadar 10 kilo almış bulunmaktayım 59 ile hamile kaldım şuan 69 kiloyum. ama çok şişmedim çünkü hamilelikten önce zayıf olduğum için beni çok zorlamıyor şu ara son zamana doğru ne olur bilemiyorum. benim çok şükür pek bi sorunum olmadı nazar değmesin mide bulantım falanda hiç olmadı canım. rahat bi hamilelik geçirdim bu zamana kadar inş.da öyle dvm eder. evet canım gün var aramızda 19 şubat doğum kısmetse ama sezeryan olursak bi aksilik olmazsa biraz erken alınır sanırım. hakkımızda hayırlıısı tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?