Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

aa bebek büyüdü diyemi sıkıştırıyoki arasaydın ya bi ahmet beyi sorun varmı diye insan hamileyken doğsa diyo doğuncada bi büyüse diyo böyle devam edip gidiyo

aa bebek büyüdü diyemi sıkıştırıyoki arasaydın ya bi ahmet beyi sorun varmı diye insan hamileyken doğsa diyo doğuncada bi büyüse diyo böyle devam edip gidiyo

ne bileyim aramadım. haftaya kontrole gideceğim geçmezse o zaman sorarım dedim. ahmet bey'e geçen gittiğimde bu hamilelik süreci bana çok uzun geldi. keşke iki ay olsaydı. ilk ay hamile kalsak ikinci ay doğursak dedim. oda gülüyo. hem merak hem heyecan hem korku. hayırlısı ile alsak bizde kucağımıza bebişleri.

herkese selam,
kızlar valla haftasonu falan demiyor geliyorsunuz. bu topiği seviyorum o yüzden.

limoncum o bebeğin büyüyüp diğer organları sıkıştırması ile alakalı olabilir bence. ama sen yine de bir danış ahmet beye, ihmal etme.
evet hamilelik dönemi bu kadar uzun olmasa keşke ama o zaman da ortalık çocuktan geçilmez. herkez 7-8 tane doğurur gibime geliyor :roflol:

ay ay ay yerim ben o edepsiz prensesi.
tebrik ederim canım ya, çok sevindim gerçekten.
kız annesi olmak bir anne için çok güzel, çok ayrıcalıklı bir duygu gerçekten.
doğduğunda bunu daha iyi anayacaksın. inşallah sağlıkla doğar sıla bebek.
ismi de çok güzel olacak annesi. rütbende sılanın annesi yazınca adının sıla olacağı kanaatine vardık, yanlış değil sanırım. ama çok güzel gerçekten. anlamlı bir isim. ismiyle yaşar inşallah sıla bebek.:içelim:

benimki o kadar sürmediyi için uzun gelmedi canımkaydirigubbakcemile3

haklısın canım bende diyorum eşime kız evladı bambaşka bişey diye oda bana haklısın diyo bide gerçekten kızlar çok cilveliler helede babaya ama benimki ısrarla anneeeee anneanne diyokaydirigubbakcemile2

maşallah canım bebeğine, sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah.
evet canım o renkli usg fotoları çok güzel oluyor, ben hala saklıyorum kzımın usg fotolarını. ömür boyu da saklarım herhalde. daha doğrusu büyüyünce kızıma vericem artık o saklar.
ben de 100 tl diye duydum muaynehanede ama sen yine de sekreterini arayıp sorarsın canım. bide doğum şekli senin için hangisi uygunsa ona karar verir zaten ahmet bey, ama çok da psikolojini bozma şimdiden. normal yapamam asla dersen zaten o durumda zorlayacağını sanmam yani. birlikte karar verirsiniz. ama dediğim gibi senin bunları düşünmen için daha erken canım.vereliniortak

haklısın canım bende diyorum eşime kız evladı bambaşka bişey diye oda bana haklısın diyo bide gerçekten kızlar çok cilveliler helede babaya ama benimki ısrarla anneeeee anneanne diyokaydirigubbakcemile2

benimki de babacı. şimdi bide hecelemeye başladı. sürekli babababababa pozisyonunda. bizimki de mest oluyor efendim babacım deyip duruyor.
sinir ediyorlar beni kaydirigubbakcemile5

yok yapraknilcim benimki odadan ben çıkınca ecrin hadi kızım baba baba diyo ecrinde anniii anne diyo kızım yok baba baba diyo ecrinde anni anneeeee diyo deli oluyo

yok yapraknilcim benimki odadan ben çıkınca ecrin hadi kızım baba baba diyo ecrinde anniii anne diyo kızım yok baba baba diyo ecrinde anni anneeeee diyo deli oluyo

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

hehe aferin senin keltoşa, işini biliyor. benimki babasının kızı. tip olarak da huy olarak da babası yani.

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

hehe aferin senin keltoşa, işini biliyor. benimki babasının kızı. tip olarak da huy olarak da babası yani.

vallahi benimkide tip olarak babası gülümsemesi falan ama anne diyo cadı ayy kızlar babcı olur zaten sen bütün gün ilgilen onlar gelip bi kızım desinler tamam bi cilve bi gülücükler

vallahi benimkide tip olarak babası gülümsemesi falan ama anne diyo cadı ayy kızlar babcı olur zaten sen bütün gün ilgilen onlar gelip bi kızım desinler tamam bi cilve bi gülücükler

mecburecim senin keltoş artık konuşuyor desene ne güzel ya büyüttünde anne bile demeye çalışıyor bak

çat pat işte anni anne demeye çabalıyo büyüttümde nasıl büyüttüm gelde bi bana sor

eminim çok zordur ilk aylar ama şimdi de tam sevilme zamanı bütün gün oyna dur kızınla.öyle güzel birşeye sahip olmak kolay olmamalı zaten mecburecim.ben ne yapacağım bilmiyorum bu halimle birde dershaneye başladım 2010 kpss için.şimdi gidiyoruzda bebiş olunca nasıl ders çalışacağız nasıl gideceğiz bilmem inşallah uslu bi çocuk olur dafazla zorlanmam
öpüyorum ecrincimi kocamannn

inş uslu olur ama siz şanslısınız prematüre bebek normal bebeklerden iki kat daha zor canım

inş uslu olur ama siz şanslısınız prematüre bebek normal bebeklerden iki kat daha zor canım

haklısın canım ama zor dönemleri atlatmışsın tatlım. boşuna dememişler cennet annelerin ayakları altında diye. henüz bizimde belli değil ki canım allah kimseye yaşatmasın erken doğum hepimizin başına gelebilir.daha üç ayımız var. rabbim yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…