Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

inş uslu olur ama siz şanslısınız prematüre bebek normal bebeklerden iki kat daha zor canım

zordur mecburecim allah kimseye yaşatmasın zamanında olsun herşey inşallah. sen en zorun üstesinden gelmeyi başarmıssın bundan sonrası hep güzel olur inşallah

aman öyle şeyler getirme aklına ALLAHIM kimseye yaşatmasın erken doğumu inş siz zamanında gelir sizin melekler

sevinçcim çok teşekkür ederim,inşallah..bu son günler çok iyi geçer,heyecanlı geçer,sevinçten mutluluktan gözümüz bişey görmez diyodum...zindan gibi geçiyo her gün...Allah sabrını versin,inşallah doğum sonrası iyi geçer bari...senin de gözünaydın görmüşsün bebişini...sağlkla kucağına almayı nasip etsin Allah...

sağol canım amin.güzel düşün güzel olsun derler sen güzel şeyler düşün doğumdan sonra eminim herşey daha güzel olur.bu erkekler kadınlardan daha depresyonlu geçiriyor canım hamileliği eşin o yüzden böyledir.doğunca rahatlar oda.valla benim eşim ilk zamanlar benim aşermem gerekirken neler neler canı istedi bir bilsen.ondan bana sıra kalmıyordu.inan onlarda aynı şeyleri yaşıyor bizimle.aşerme zamanı aşeriyorlar,doğum zamanı doğum stresi.sonrası herkes için güzel ve hayırlı olur inşallah canım.yine diyorum sen herşeyi iyi düşün düzelir inşallah tüm sorunlar

inş ama geçecek gibi görünmüyo pazartesi sabahı bize yeşim teyzenin yolu göründü
Allah acil şifalar versin inşaallah minik kuzuya...
kızlar size bişey sorcam, bilen varsa yardımcı olsun lütfen. bugün haftalık kontrol için dr amcamıza gittik, benim sıpa iyice yaramaz oldu üzüyo beni, bu hafta hiç gelişmemiş bide suyu azalmış. nst ye bağladı, çok şükür onda bi sorun yok, kordondaki kan akımında bi sıkıntı yok çok şükür, ama ben allak bullak oldum hiçbişey soramadım.
suyun azalması için nette pek iyi şeyler yazmıyo... moralim çok bozuldu ya...:gitme:

canım çok geçmiş olsun,kaç haftalık oldu bebişin önemli olan o...bi de kaç kilo şu anda?bol bol sıvı tüket ve sol yanına yatarak dinlen...

canım çok geçmiş olsun,kaç haftalık oldu bebişin önemli olan o...bi de kaç kilo şu anda?bol bol sıvı tüket ve sol yanına yatarak dinlen...

çok sağol canım ya. 34+6 haftalık, geçen hafta 2350 gr dı kilosu, ondan önceki haftaya göre iyi kilo almıştı, bayağı sevinmiştik hatta böyle giderse 4 kilo filan doğar bu sıpa diye gülmüştük. kaydirigubbakcemile3

küstü heralde oğlum bize...inşaallah bu hafta düzelir... :sinifsinif:
senin nasıl gidiyo, doğum yakın seninde dimi yanlış hatırlamıyorsam?

saol teyzesi güzel dileklerin için canım üzme kendini bence sorun olsa hemen yatırırdı seni hastaneye ama bildiyim kadarıyla kendini çok yormaman ve çok hareket etmemen gerekiyo sol tarafınıza yatın derler zaten ilk aylardan beri bacaklarının arasına yastık al aklına takıldıysa arayıp sor o anda moralim bozuldu aklıma gelmedi şimdi sormak istiyorum dersin anlatır sana ne olduğunu

inş olur bugünde öksürmeye başladı bişey yokken canım sıkıldı

canım, çok geçmiş olsun,
umarım biran önce iyileşir keltoş prenses.
üşüttümü acaba, havalar da çok müsait. bizimki de yeni yeni düzeliyor.
devam ederse ya doktora götürün ya da telefonla arayıp fikir alın.:teselli:

canım az kalmış artık, sonlara doğru yaklaşınca suda azalma oluyor böyle.
yani 2-3 hafta daha dişini sıksan. o durumda doğsa da çok sorun olmaz. tabi normal zamanına kadar bekler umarım. ama bebek ve senin açından bir tehlike söz konusu olsa gelişim geriliği, ya da yaşamsal bişey ahmet bey bekletmezdi hemen alırdı bebeği bence. yani 35 haftalık olmuş. 36 dan sonra doğan bebekler erken doğmuş sayılmıyor. o yüzden biraz daha sabır. 2 kg da geçmiş. ne güzel maşallah ona. canım tel. de de sorabilirsin kafana takılanları. evet o an aklına gelmemiş olabilir ya da tekrar kontrol amaçlı geldim diye gidebilirsin. zaten bu haftadan sonra artık haftalık kontroller başlar yani önümüzdeki günlerde tekrar gitmen gerekecek. yani benim doktorum o şekilde kontrol ediyordu.

hamile arkadaşlara bir tavsiye de benden. benim bebişimin kilosu bir ara epey azdı. yani ben de kilo alamamıştım, bebişte. sonra tebi beslenmeyi arttırdım.
ama bebeğe en çok kilo aldıran şey süt kızlar. ben hergün düzenli süt içmeye başlayınca bebeğimin kilosu birden arttı. bir de kaşar peynir.
bebeğimin kilosu az gibi geliyor diyen arkadaşlara tavsiye ederim. mümkünsegünde 500ml-1 lt arası süt tüketmeye çalışın. yanına da çift kaşarlı tost. oh gelsin kilolar :icecream:

:Saruboceq:
canım hiç sıkma canını,doğsa da sorun olmaz bundan sonra,benim yan komşu 2400 doğurdu,39 haftalık olmasına rağmen,kızı öyle bi kilo aldıki,şimdi 3 aylık nereyse 6 kilo maşallah...bol bol sol yanına doğru yat,su ve süt tüket korkma...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.biz 37 yi bitirdik bugün,haftaiçi kontrole gidicez,uygun bi tarih belirliycez artık sezeryan için...normal doğuma cesaret edemiyorum,bebeğe bişey olur diye..kordon dolanmış 2 kez çünkü,gerçi sorun olmaz dedi dr.umuz ama yine de korkuyorum...en temizi sezeryan yaa galiba sezeryan olucak...hayırlısı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…