- Konu Sahibi arzuerturk
-
inş uslu olur ama siz şanslısınız prematüre bebek normal bebeklerden iki kat daha zor canım
valla ben şuana kadar 10 kilo almış bulunmaktayım 59 ile hamile kaldım şuan 69 kiloyum. ama çok şişmedim çünkü hamilelikten önce zayıf olduğum için beni çok zorlamıyor şu ara son zamana doğru ne olur bilemiyorum. benim çok şükür pek bi sorunum olmadı nazar değmesin mide bulantım falanda hiç olmadı canım. rahat bi hamilelik geçirdim bu zamana kadar inş.da öyle dvm eder. evet canım gün var aramızda 19 şubat doğum kısmetse ama sezeryan olursak bi aksilik olmazsa biraz erken alınır sanırım. hakkımızda hayırlıısı tatlım.
evet canım ben kesinlikle normal yapamam diyorum bu psikolojiyle yapamamda heralde şubat başı kavuşuruz bebişlerimize sezeryan olursa.bende 2 hafta miğde bulantısı oldu,iki haftada lekelenme oldu.sonra sağ tarafımda bir şişlik oldu baktılar yumurtalık kalınlaşması falan dediler ama ayağa dahi kalkamadım 1 hafta sancıdan.şükür 2 aydır sorunum yok inşallahta hep böyle gider diyorum.ayda 4 kilo alıyorum 2 aydır.ben o kadar kilo alırken bebişim minicik ya ona üzülüyorum acaba iyi bakamıyormuyum diye.şuan kilosu normalmiş ama ne bileyim bira daha kilo alsaydı dedim.dün baktı doktor amcası 1 kiloyu geçtik ama inşallah kilosu normal olur doğduğunda,onun küçücük olması beni çok üzüyor hemen büyüsün istiyorum inan.senin bebişinin cinsiyeti neydi canım
haklısın canım ama zor dönemleri atlatmışsın tatlım. boşuna dememişler cennet annelerin ayakları altında diye. henüz bizimde belli değil ki canım allah kimseye yaşatmasın erken doğum hepimizin başına gelebilir.daha üç ayımız var. rabbim yaşatmasın.
zordur mecburecim allah kimseye yaşatmasın zamanında olsun herşey inşallah. sen en zorun üstesinden gelmeyi başarmıssın bundan sonrası hep güzel olur inşallah
evet canım ben kesinlikle normal yapamam diyorum bu psikolojiyle yapamamda heralde şubat başı kavuşuruz bebişlerimize sezeryan olursa.bende 2 hafta miğde bulantısı oldu,iki haftada lekelenme oldu.sonra sağ tarafımda bir şişlik oldu baktılar yumurtalık kalınlaşması falan dediler ama ayağa dahi kalkamadım 1 hafta sancıdan.şükür 2 aydır sorunum yok inşallahta hep böyle gider diyorum.ayda 4 kilo alıyorum 2 aydır.ben o kadar kilo alırken bebişim minicik ya ona üzülüyorum acaba iyi bakamıyormuyum diye.şuan kilosu normalmiş ama ne bileyim bira daha kilo alsaydı dedim.dün baktı doktor amcası 1 kiloyu geçtik ama inşallah kilosu normal olur doğduğunda,onun küçücük olması beni çok üzüyor hemen büyüsün istiyorum inan.senin bebişinin cinsiyeti neydi canım
canım bende normal doğumda çok korkuyorum. ahmet bey'e de söyledim. o normal doğum istediğini söyledi. ama ben istemezsem zorla normal doğum yaptıramayacağınıda söyledi. kalça yapımın çok müsait olduğunu rahatlıkla normal yapacağımı söyledi ama benim gözüm hiç kesmiyo. ben hamile kaldığımdan beri her ay düzenli 2 kilo falan aldım hep bi geçen ay biraz aşmışım. ama bence bebişinin kilosu gayet güzel canım ben 24+6 günlüktü en son gittiğimde 814 gr dı.şimdi haftaya gittiğimde ne oldu bakalım. bence senin bebişin kilosu gayet güzel. hem şimdiden sonra daha hızlı kilo alacaklar. bizim cinsiyetimiz kız canım.
aman öyle şeyler getirme aklına ALLAHIM kimseye yaşatmasın erken doğumu inş siz zamanında gelir sizin melekler
inş olur bugünde öksürmeye başladı bişey yokken canım sıkıldı
oyyyyyyyyy kıyamam prensese inş. çabucak geçer annesi.
paricim çok üzülüyorum inan böyle şeyler duyunca.insan karısını el üstünde tutması gereken günlerde böyle yapılırmı.az kalmış ama canım bütün sorunların geçer inşallah bikaç hafta sonra.herşey daha güzel olur eminim ailenize yeni bir birey katılınca.herşey değişir eşin değişir,sen doğum depresyonundan çıkarsın çok güzel günlerin olur inşallah yeterki az daha sabret canım.dualarımız seninle sırada sen varsın sanırım en yakın zamanda bebişini kucağına alacak.allah yardımcın olsun
sevinçcim çok teşekkür ederim,inşallah..bu son günler çok iyi geçer,heyecanlı geçer,sevinçten mutluluktan gözümüz bişey görmez diyodum...zindan gibi geçiyo her gün...Allah sabrını versin,inşallah doğum sonrası iyi geçer bari...senin de gözünaydın görmüşsün bebişini...sağlkla kucağına almayı nasip etsin Allah...
öksürük şurubu veriyorum ama daha faydası gelmedi hala öksürüyo aman off günleri günü tutmuyoki
geçmiş olsun canım ya bizim minik prenses hastamı olmuş.inşallah yarına öksürüğü falan kalmaz çabucak iyileşir inşallah
Allah acil şifalar versin inşaallah minik kuzuya...inş ama geçecek gibi görünmüyo pazartesi sabahı bize yeşim teyzenin yolu göründü
Allah acil şifalar versin inşaallah minik kuzuya...
kızlar size bişey sorcam, bilen varsa yardımcı olsun lütfen. bugün haftalık kontrol için dr amcamıza gittik, benim sıpa iyice yaramaz oldu üzüyo beni, bu hafta hiç gelişmemiş bide suyu azalmış. nst ye bağladı, çok şükür onda bi sorun yok, kordondaki kan akımında bi sıkıntı yok çok şükür, ama ben allak bullak oldum hiçbişey soramadım.
suyun azalması için nette pek iyi şeyler yazmıyo... moralim çok bozuldu ya...:gitme:
canım çok geçmiş olsun,kaç haftalık oldu bebişin önemli olan o...bi de kaç kilo şu anda?bol bol sıvı tüket ve sol yanına yatarak dinlen...
kızlar size bişey sorcam, bilen varsa yardımcı olsun lütfen. bugün haftalık kontrol için dr amcamıza gittik, benim sıpa iyice yaramaz oldu üzüyo beni, bu hafta hiç gelişmemiş bide suyu azalmış. nst ye bağladı, çok şükür onda bi sorun yok, kordondaki kan akımında bi sıkıntı yok çok şükür, ama ben allak bullak oldum hiçbişey soramadım.
suyun azalması için nette pek iyi şeyler yazmıyo... moralim çok bozuldu ya...:gitme:
inş olur bugünde öksürmeye başladı bişey yokken canım sıkıldı
çok sağol canım ya. 34+6 haftalık, geçen hafta 2350 gr dı kilosu, ondan önceki haftaya göre iyi kilo almıştı, bayağı sevinmiştik hatta böyle giderse 4 kilo filan doğar bu sıpa diye gülmüştük. kaydirigubbakcemile3
küstü heralde oğlum bize...inşaallah bu hafta düzelir... :sinifsinif:
senin nasıl gidiyo, doğum yakın seninde dimi yanlış hatırlamıyorsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?