Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

inan dışarıya çıkarmıyorum korkudan grip korkusundan odanın derecesi hep aynı tutuyorum geceleri terlerse bile hemen kalkıp üstünü deyiştiriyorum dün hafif vardı bugün biraz arttı ama şurup veriyorum zaten bu hafta içi götürecektim ama uzatmadan kısmetse yarın gidecez yeşim teyzeye gece bişeyi yoktu burnu tıkandı sabaha karşı zaten buhar makinası hep açık sabah başladı öksürmeye ıhlamur yaptım onuda içmiyo ama keyifli ona seviniyorum bugecede bi geçse hayırlısıyla:sinifsinif:

kızzzzzzzzzz sıkıntılı anne seni uyu uyu bak bebek doğsun bugünlerini çokkkkkkkkk ararsın ah ahh uyusaydım keşke diyekaydirigubbakcemile3

valla sorma arkadaşım yaaaaa sıkılıyorum bi bilsem neden böyleyim hormonlar tavanyaptı benim yine galiba. :roflol:

günaydın kızlar...nasılsınız?bebişlere dikkat,geçmiş olsun...limonnn sen de sıkma canını,hormonlardan hep,bebişinle konuş kıyafetlerini sev..ben son zamanlarda ancak öyle rahatlıyorum...

günaydın kızlar...nasılsınız?bebişlere dikkat,geçmiş olsun...limonnn sen de sıkma canını,hormonlardan hep,bebişinle konuş kıyafetlerini sev..ben son zamanlarda ancak öyle rahatlıyorum...

günaydın canım. ben sıkılıyorum bugünlerde çok. sen nasılsın tatlım. bebiş nasıl?

herkese selam,
hamile arkadaşlar nasıllar bugün, umarım daha iyisinizdir.
limoncum hormonlardan da olabilir bi de hava çok sıkıcı, kapalı, kasvetli. Allah günah yazmasın ama kışı sevmiyorum ben ya. her mevsimin ayrı bir güzelliği var tabi de ne bileyim. herkes gibi günlük güneşlik havalar içimi açıyor benim de.

paricim, diğer konuyu dün gördüm canım, gözümden kaçmış birkaç bişey de yazdım hatta ve çok sinirlendim açıkçası. bu kadar olduğunu bilmiyordum. ama az daha sabır. önümüzdeki hafta bebeğini kucağına alacaksın sanırım. hadi hayırlısı.

mecbuecim, canım. ecrin nasıl oldu, geçtimi öksürüğü. doktora götürecektin sanırım bugün. hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah, birşeyi yoktur umarım keltoşumun.:Saruboceq:

güzelim son günlerim artık işte..38.haftadayız,yakında gün alıcaz galiba sezeryan için,biraz korkuyorum...ama bazı sorunlar yüzünden heyecanımı bile yaşayamıyorum...sakin olmaya çalışıyorum..ailen eşin yanındamı canım?onlara sarıl,sık sık dışarı çık kendini üşütmeden kafanı dağıtırsın...hava da çok kapalı,bundan da insanın canı sıkılıyo...

hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım. o zaman bütün acıların dinecek inşallah. hiç bir şey umurunda olmayacak. bebeğin ve sen sağlıklı olun yeter. baba adayımızın da kafasına çark eder merak etme.kötükedihüso

valla sorma arkadaşım yaaaaa sıkılıyorum bi bilsem neden böyleyim hormonlar tavanyaptı benim yine galiba. :roflol:

evet canım biz kadınlar hormonlarla başımız dertte ama normal zamanlardada bişeyimiz olmazsa bile naz yapmak isteyince genede hormonlara sığınıyoruz yapraknile katılıyorum hava çok kasvetli insan daralıyo bende öyleydim ama ecrin hasta olunca can sıkıntım geçtikaydirigubbakcemile3onunla ilgilenmekten

gittik canım epeyi oluyo geleli şükür önemli bişey yokmuş ben zaten şurup veriyodum ona devam dedi ferrosanolun dozunu biraz arttırdı bide dişleri için jel verdi diyer vitaminlere devam dedi böyle işte canım maviş düzeldimi peki

saol teyzesi dikkat ediyoruz ama genede olacağı zaman oluyo doktorda öyle söyledi bugün senlik bişey deyil ki dedi

merhaba çok kötü grip oldum. bademciklerim aşırı şiş. Ahmet bey kbb dr.na git demişti. gittim rovamycine antibiyotik verdi. Aradım Ahmet beyi kullanabilirsin dedi. antibiyotik kullanan var mı aranızda. çok tereddüt ediyorum. çok korkuyorum inşallah birşey olmaz.

canım benimde 12.haftada dişim intihap yapmıştı. aynı antibiyotiği kullandım. ahmet bey banada kullan demişti. diş doktorumda intihabın antibiyotikten daha zararlı olduğunu söylemişti. çok acı çektim mecbur içmiştim. ama üç gün doğru düzgün uyumamıştım ağrıdan. allah bi daha yaşatmasın. ben 4 tane içtim. geçince bırakmıştım. geçmiş olsun canım.

galiba yaaaaaa nazlımıyım neyim bu aralar.bu hafta kızımı görmeye gideceğim kısmetse inş. herşey yolundadır. çok özledim kızımı.

geçmiş olsun canım. hastalık bebişlere hiç uğramasın bi daha inş. Şeniz

geçmiş olsun canım intihap çok kötü helede hamile ve anneler için bende bu yaz geçirdim süt verdiyim için hafif dozlu antibiyotik verdi banada bende onu kullandım ve karbonatlı tuzlu suyla günde üç dört kere gargara yaptım boğazımı mikropları öldürüyomuş peki miyomların nasıl olmuş küçülme falan olmuşmu inş sorun çıkmaz canım korkma sorun olacak olsa kullan demezlerdi

galiba yaaaaaa nazlımıyım neyim bu aralar.bu hafta kızımı görmeye gideceğim kısmetse inş. herşey yolundadır. çok özledim kızımı.

nazlan nazlan boşver anlasın erkekler öyle kolay bi bebek olmuyo ohh doğuncada ben babayım oluyo helede seninkide kızmış bak nasıl cilveli olcak babaya karşı son aylarda bbekler pek kendini göstermiyolar inş cadı gösterir kendinide özlem giderirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…