- Konu Sahibi arzuerturk
-
canım, çok geçmiş olsun,
umarım biran önce iyileşir keltoş prenses.
üşüttümü acaba, havalar da çok müsait. bizimki de yeni yeni düzeliyor.
devam ederse ya doktora götürün ya da telefonla arayıp fikir alın.:teselli:
ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok sıkılıyorum çooooooookkkkkkkk kimseciklerde ok bu akşam :roflol:
kızzzzzzzzzz sıkıntılı anne seni uyu uyu bak bebek doğsun bugünlerini çokkkkkkkkk ararsın ah ahh uyusaydım keşke diyekaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar...nasılsınız?bebişlere dikkat,geçmiş olsun...limonnn sen de sıkma canını,hormonlardan hep,bebişinle konuş kıyafetlerini sev..ben son zamanlarda ancak öyle rahatlıyorum...
güzelim son günlerim artık işte..38.haftadayız,yakında gün alıcaz galiba sezeryan için,biraz korkuyorum...ama bazı sorunlar yüzünden heyecanımı bile yaşayamıyorum...sakin olmaya çalışıyorum..ailen eşin yanındamı canım?onlara sarıl,sık sık dışarı çık kendini üşütmeden kafanı dağıtırsın...hava da çok kapalı,bundan da insanın canı sıkılıyo...
valla sorma arkadaşım yaaaaa sıkılıyorum bi bilsem neden böyleyim hormonlar tavanyaptı benim yine galiba. :roflol:
herkese selam,
hamile arkadaşlar nasıllar bugün, umarım daha iyisinizdir.
limoncum hormonlardan da olabilir bi de hava çok sıkıcı, kapalı, kasvetli. Allah günah yazmasın ama kışı sevmiyorum ben ya. her mevsimin ayrı bir güzelliği var tabi de ne bileyim. herkes gibi günlük güneşlik havalar içimi açıyor benim de.
paricim, diğer konuyu dün gördüm canım, gözümden kaçmış birkaç bişey de yazdım hatta ve çok sinirlendim açıkçası. bu kadar olduğunu bilmiyordum. ama az daha sabır. önümüzdeki hafta bebeğini kucağına alacaksın sanırım. hadi hayırlısı.
mecbuecim, canım. ecrin nasıl oldu, geçtimi öksürüğü. doktora götürecektin sanırım bugün. hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah, birşeyi yoktur umarım keltoşumun.:Saruboceq:
günaydın kızlar...nasılsınız?bebişlere dikkat,geçmiş olsun...limonnn sen de sıkma canını,hormonlardan hep,bebişinle konuş kıyafetlerini sev..ben son zamanlarda ancak öyle rahatlıyorum...
merhaba çok kötü grip oldum. bademciklerim aşırı şiş. Ahmet bey kbb dr.na git demişti. gittim rovamycine antibiyotik verdi. Aradım Ahmet beyi kullanabilirsin dedi. antibiyotik kullanan var mı aranızda. çok tereddüt ediyorum. çok korkuyorum inşallah birşey olmaz.
evet canım biz kadınlar hormonlarla başımız dertte ama normal zamanlardada bişeyimiz olmazsa bile naz yapmak isteyince genede hormonlara sığınıyoruz yapraknile katılıyorum hava çok kasvetli insan daralıyo bende öyleydim ama ecrin hasta olunca can sıkıntım geçtikaydirigubbakcemile3onunla ilgilenmekten
gittik canım epeyi oluyo geleli şükür önemli bişey yokmuş ben zaten şurup veriyodum ona devam dedi ferrosanolun dozunu biraz arttırdı bide dişleri için jel verdi diyer vitaminlere devam dedi böyle işte canım maviş düzeldimi peki
merhaba çok kötü grip oldum. bademciklerim aşırı şiş. Ahmet bey kbb dr.na git demişti. gittim rovamycine antibiyotik verdi. Aradım Ahmet beyi kullanabilirsin dedi. antibiyotik kullanan var mı aranızda. çok tereddüt ediyorum. çok korkuyorum inşallah birşey olmaz.
galiba yaaaaaa nazlımıyım neyim bu aralar.bu hafta kızımı görmeye gideceğim kısmetse inş. herşey yolundadır. çok özledim kızımı.
geçmiş olsun canım. hastalık bebişlere hiç uğramasın bi daha inş. Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?