Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

Sağol güzelim. geçer geçmez hemen bırakmayı düşünüyorum. İnşallah çabuk geçer.

kızlar bugün şeker yükleme testini yaptırdım sabah aç karına ilk bakıldığında 80 çıkmışstı 50gr glikozlu suyu içince 158 e çıktı.140 ı geçmemesi lazımmıştı.ahmet bey telefonla söylersin demişti aradım sekreteri baktı.söyledim not aldı geri dönüp ararmı,şimdi ne yapmamız gerek bilmiyorum.en korktuğum şeyde şeker çıkmasıydı.ahmet bey arasa da bilgilendirse ne yapılması gerekiyor bakalım.şekeri yüksek çıkan oldumu hiç kızlar

selam kızlar,

mecbuecim keltoşun önemli bişeyi olmamasına sevindim. inşallah biran önce öksürüğü de tamamen geçer. mavişin hastalığı düzeldi de, dişlerden sanırım çok huysuzluğu oluyor özellikle gecelri. epey kabarmış dişleri, 1 aya kadar çıkar gibi geliyor. umarım hafif atlatır.

pimpla geçmiş olsun canım, doktora güven bence. kullan dediyse bir sakınca olacağını sanmam. ben de hamileyken mecburiyetten ilaç kullanmıştım. antibiyotik de kullandım. bişey olmadı çok şükür. o ilaçlar kategorili. a,b, c diye gidiyor sanırım. bazılarının kesinlikle kullanılmaması gerekiyor ama bazıları da kullanılabilir, bebeğe zarar vermez yani. ama iltihabın ilerlerse Allah korusun ciğerlere falan inerse o durum daha tehlikeli olur.

ssevinç, evet şekerin yüksek çıkmış biraz. sanırım ahmet bey 100 lük şeker yüklemes isteyecektir. o biraz daha uzun sürüyor ama emin olmak için yaptırmak gerek sanırım. ama korkma ya, yediğine içtiğine dikkat edeceksin. yani çok şekerli tatlı şeyler yemeyeceksin, ekmek, hamur işleri, pilav, makarna vs gibi şeyleri de çok sınırlı tüketmen gerekir. şekeri çok daha yüksek çıkanlar oluyor insülin falan kullanılıyor o durumda diye biliyorum ama seninki çok yüksek değil ya sınırın biraz üzerinde diyetine dikkat edersen bir sorun olacağını sanmam.sen ahmet beyi sonra tekrar ara ya da gidip bizzat görüş. belki bir diyetisyene yönlendirebilir seni.

teşekkür ederim canım.bakalım yarına kadar bekleyeyim aramazsa ben tekrar ararım.evet çok fazla şekerli yiyorum belki ondandır.bugünden itibaren 100 lük yükleme yapılana kadar biraz daha dikkat edeceğim.gerekirse ve doktor git derse diyetisyen yardımı ile ne yememem gerek bilsem daha iyi olacak galiba.ama en korktuğum insülin iğneleri ona gerek kalmaması için herşeyi yaparım.inşallah diyetle düzelebilir canım.herşey için teşekkkürler

ben daha yaptırmadım canım. bakalım bizimki ne çıkacak. bana yüksek çıkarsa 100 lük yaptıracağız demişti. başkada bişey demedi.

inş sorun çıkmaz ama korkulacak bişey yok bence sonuçta hamilelikle ilgili biraz yemene dikkat edeceksin o kadar sınırın biraz üstünde çıkmış inş senin için zor olmaz hamileykende ne yasaksa insanın canı onu çeker aksilik buya

saol teyzesi bizide epeyi bi zorluyo bu aralar ki sorma hiçbişey yemiyo cadı iştahı hiç yok bu aralar kahvaltıya geçecez bakalım ona ne yapacak mavişin iyiyleşmesine sevindim ayy yeşim teyzemiz bize dedi dişlerinde çatlamalar başlamış epeyi yoracak dedi ondan çok huysuzlanıyo ne bulsa ağzında bide ağzına almasın diye elinden alınca onada bi posta ağlıyo jel verdide onu sürünce çok rahatlıyo başka bişey için açmıyo hiç ağzını onu süreceyimi anlayınca hemen açıyo ağzını masaj yaparak sürüyorum çok hoşuna gidiyo bizdeki gelişmeler böyle şimdi üst deyiştik mama yedik yatacam bakalım kaç saat sonra uyanacak:bbo:

evet canım ya tamda insanın canının herşey istediği bir dönemdi.şimdik tabi herşeyi yiyemeyeceğiz.ahmet beyin sekreterine bırakmıştım sonuçları ama aramadı.acama acil gsm numarasından mı arasam direkt kendisi ile nasıl görüşeceğim bilmem.tellere sekreterleri bakıyor.geri de dönmüyorlar.100 lü yükleme ister heralde ama bidaha 3 hafta sonra gel demişti 3 hafta böyle beklesemmi diyorum ne yapsam bilmem bakalım mecburecim

artık yapacak bişey herşey bebişin sağlığı için napalım dimi

bence sen bakleme ahmet bey'in kartında numarası var oradan ara sonucu söyle. üç hafta sonra geleceğim çağırmıştınız o zamana kadar bekleyim mi diye sor canım. bakalım benim şeker ne çıkacak?:teselli:

selam kızlar, uykusuz bir gecenin ardından ancak kendimi toparlayıp gelebildim.
mecbuecim bizimkinin de iştahı bir gelip bir gidiyor. dün maşallah çok iyiydi, bugün tık yok. dün gece nerdeyse hiç uyumadı.sabaha karşı uyudu. sabah da biraz uyudu. az önce tekrar uyuttum. hiçbişey yemedi bu sabah desem yeridir :sm_confused:.
biz kahvaltıya çok oldu geçeli. yumurta, pekmez, bisküvi, püreler birsürü şey yiyiyor maşallah da pekmezi pek sevemedi. bugün de biraz fazla kaçmış galiba, biraz çekip bırakıyor. bakalım uyansın sonra tekrar deniycem yemezse de yoğurt falan yediricem artık napayım aç kalamsın kaydirigubbakcemile.
evet canım o diş jeli iyi geliyor. senin kzın çıkar artık dişleri. bizimkiler de epey kabardı bakalım. ay bir atlatsak şu diş dönemini soronsuz bir şekilde çok rahatlıycam.

sevinçcim, ahmet beyin kafada elli tane mesele vardır, aklından çıkmıştır belki sekreter unutmuştur söylemeye. sen bir şekilde ulaş kendisine. telle veya gerekirse git, 5 dak görüş. bu konu önemli çünkü. biran önce 100 lük mü yapılacak diyet mi verilecek ona göre yolunu çizersin. ay hamilelik ayrı zor, bebek doğunca ayrı zor. kısacası kadın olmak zor ya :umursamaz:

ayy bebek zor gerçekten her dönemi dişleri çıksa bi rahatlasak her bebek böyle zor çıkarmıyo ya komşunun oğlu iki günde çıkardı tamam yeşim hanım çatlamalar var ama epeyi zorlayacak ecrini dedi maviştemi öyle yoksa annesi ay görümcemin oğlu 11 aylık hala sıkıntı içinde çıkaramadı jel sürüyolar habire bugün başladık kahvaltıya biz ilk defa bisküvi pekmez labne peyniri yumurta sarısı bide kahvaltılık mama aldım onun içine ondanda koydum biraz yedi bende pek zorlamadım böyle böyle alışacak inş ayy şöyle bi yaşına girseler kendi kendi oynasalarda biz biraz rahatlasak bayramdan sonra annem gelecez inş diyo inan dört gözle bekliyorum en azından onunla otururda ben biraz işime rahat bakarım diye annesi bursada oturan hatunlara çok özeniyorum gerçekten bide burda kız çocuklarından olan torunlar dahada seviliyo galibakaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar...uyku tutmuyor artık beni..yarın gidicez dr.umuza,sanırım gün alıcaz,çok ama çok heyecanlıyım...huzurum yok hala ama artık kendimi ve bebeğimi düşünmeliyim,haksızmıyım?çok korkuyorum yalnız kızlaaar,acayip korkuyorum...

paricim korkma insan ister istemez tırsıyo ama sen artık anne olcaksın bebeyini kucağına alacaksın artık ona sarılıp koklayacaksın ohoooo o bi doğsun bak keşke uyusaydım biraz diyeceksin sen her zaman ilk etapta bbeyi ve kendini düşünmelisin artık doğum olsunda deyişicek inş herşey

günaydın kızlar sabah gittim ahmet beyin yanına 100 lük şeker yüklemesi istedi ona göre ilaç yada diyet veririz dedi. medical parkta yaptırsan daha iyi olur dedi yarın yada pzt si günü yaptıracağım kısmetse.inşallah onlar iyi çıkar.

paricim şimdi sende hem korku jemde heyecan vardır. gerçekten kadın olmak çok zor. ama ne güzel bak sana bayram hediyesi olarak dünyanın en güzel şeyi geliyor.bizede o günleri görmek nasip our inşallah.her insan korkar eminim ama sonu güzel bitecek bir şey bu mutlu olmana bak canım

canım inşallah senin şekerin iyi çıkar. ben çok tatlı yiyordum o yüzden böyle oldu galiba.medical parkta 100 lük yükleteceğim pazartesi falan inşallah onlarda sorun çıkmaz. düşünüyorum aç karına o kadar tatlı bir suyu içerse herkesin şekeri çıkar diye ama çıkmıyor demekki.neyse seninki iyi çıkar inşallah canım

beklemeden gitmekle ne iyi yapmışsın bak inş iyi çıkar 100lük yüklemen ama ilaç yada biraz diyet yaparsın herşey bebişlerin sağlığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…