Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

maşallah keltoşuma,
kahvaltılar yapıyor demekki annesi,
yesin de büyüsün kuzum. cokacimcoook
bizimki de seviyor kahvaltıyı, gece de muhallebi falan yapıyorum.
keçi sütü vermeye başladım ben mavişe, daha doğrusu muhallebiyi keçi sütüyle yapıyorum. öğlende yoğurt, akşamüzeri çorba, akşam yine yoğurt. 1-2 gündür yoğurdun içine 1-2 tatlı kaşığı boza katıyorum çok sevdi ya maşallah. tatlı olduğu için sevdi sanırım. boza da b vitamini açısından çok zengin. aşırıya kaçmadan arada vericem böyle.
ay dişleri sorma mecbue ya, jel sürüyorum, ağrı kesici falan da vermeye başladım artık geceleri. sanırım huysuzluğu o yüzden. ama 1 taneyle bitmiyorki, birsürü diş çıkacak ve böyle uykusuz gecelere alışmalıyız.
annen gelse evet rahatlarsın canım, biraz yükün hafifler en azından. tabiki torunlar çok seviliyor.opuyorumnanaktan

canım az kaldı, son günler böyle olur genelde.
sen birşeyi takma kafana, bebeğin gelince zaten hepsi geride kalacak inşallah.

iyi yapmışsın gidip görüşmekle, evet dediğim gibi 100 lük yüklemeye göre karar verilecek. büyük ihtimal diyet verir canım. ama kasma kendini. daha güzel işte çok fazla kilo almamış olursun. tatlı ihtiyacını da meyveyle giderirsin. meyve şekeri çok zararlı değil diye biliyorum. aşırıya kaçmamak lazım tabi yine de. :icecream:

boza hiç aklıma gelmemişti ama prematüre anneleride topicte yazmışlar kefirle mayalıyacaklarmış yoğurt keçi sütünün nerden buldun ya ben bakındım bi iki markete bulamadım kay sütün varmış galiba bugün kahvaltıyı çok yapmadı ama zorlmıyorum diyerlerine alışıyo yavaş yavaş onada alışır diye zorlamıyoum

ya ben eşime sordum da kefirden mayalanan yoğurdun tadı kefir gibi olur diyor. yani 1 yaş civarı olur da şu an bizimkiler küçük daha.
keçi sütü evet kay marka canım. her markette yok sanırım. carrefour, real, migros, tansaş ve bazı yerel marketlerde varmış. mesela bizim bu tarafta ihsaniye beşevler civarında akuğur marketler var, biz ordan alıyoruz. alınca 2-3 tane alıyoruz. yoğurdu da ondan mayalıyoruz. muhallebi falan da yapıyorum onunla. seviyor maviş.
kahvaltıye yeni başlamışsın o yüzden acele etme. zamanla alışır. ben hatta sabah kahvaltısını biberonda verdiğim için meyve püresi, demlenmiş ıhlamur falan da koyuyorum. sen de farklı bişeyler deneyebilirsin. mesela çorbaları çok sevmiyor ilayda. bu akşam yaptım. içine biraz boza kattım. tadı değişti tabi ve sevdi yedi maşallah. yani değişik bişeyler istiyor yaramazlar.kaydirigubbakcemile

slm kızlar nasılsınız? dün doktor amcamıza gittik. kızımın boyu 39 cm kilosu 1238 gr olmuş. herşey yolunda dedi doktor. suyumda çok güzelmiş. şeker yüklemesi yaptırdım ama sonucu alamadık daha bakalım o ne çıkacak. yüksek çıkarsa 100 grlık yaptıracağız. inşallah çıkmaz. şimdilik bu kadar kızlar. inş. böyle dvm eder.

merhaba kızlar,pazara sezeryan olucam,dün kararlaştırdık...epidural ya da genel olucak,o günkü anesteziste göre...cesaret verin bana kızlar çok korkuyorum yaaa...bu kadar korkacağım aklıma gelmezdi,dün uyuduğumda saat 5 falandı...gündüz biraz daha cesaretliyim ama hava kararınca içim daralıyo,hep dua ediyorum,siz de dua edin neolur...

ayy sonradan okudum başka bi annede önermiyolar dedi aklım karıştı en iyisi doktorumuzun tavsiyelerini uygulamak realde hiç bakmadım bu akşam çıkınca bakayım bi carrefouruda eşim sevmiyo kasalarda kuyruk olduğu için deli oluyo bugün kaşıkla verdim yemedi biberonla götürdü bide pütürlü şeylere alıştırmak istiyorum ama yok hemen kusmaya başlıyo çorbayıda maymunluk yaparak içiriyorum işte ya şöyle bi toparlasalarda kendi kendilerine yeseler vallahi çok yoruyo bu akşamda küçük hanıma pantolon arayacam bakalım bereyle atkı almak istiyorum küçük biraz benim fındığım inş bulurum kafasına görekaydirigubbakcemile5

canım korkma epidurali bilmiyorum ama genel anestezi çok kolay ytıyosun bi uyanıyosun ki herşey bitmiş bide anestezi uzmanı çok iyiydi epeyi olgun tecrübeli bi beydi hatta beni teselli etti herşey güzel olacak diye ama benim olayım farklıydı keşke sizler gibi olsaydı güle oynaya girerdim doğuma ama senin eşinde girecek doğuma ohh ne güzel epiduralde olsan bebeyin dünyaya gelişini göreceksin dualarımız seninle sıkma hatta keyiflen bak maratonun sonuna geldinopuyorumnanaktan

slm canım inş iyi gider böyle maşallah uzun boylu olcak galiba kuzucuk hadi hayırlı haberlerin gelir inş

paricim dualarımız seninle.bak ne kadar az kaldı bebeğine kavuşmana.inşallah herşey yolunda gider ve korktuğuna değmez.allah yardımcın olsun canım

canım inşallah senin şekerin iyi çıkar.nerede yaptırdın yüklemeyi canım.birde kaç saat aç kalarak yaptırdın ben akşam 11 den sonra birşey yememiştim gündüz 11 de yaptırmıştık.bu arada maaşallah bebişin kocaman olmuş

korkma canım ya,
ben de çok korkuyordum senin gibi
hatta amelitayhaneye girdiğimde
sanki beni keseceklermiş psikolojisine girdim gereksiz yere
epidural sezeryan yaptım ben,
gayet de güzel geçmişti, hiç bir sorun yaşamadım çok şükür.
sen de epidural ol, bebeğinin doğduğu ilk dakikaları görmek kadar güzel bir şey olamaz insan hayatındaherhalde,
gerçi bana çok korktuğum için sakinleştirici yapmışlardı ve bebeğimin doğum anını hatırlamıyorum ama sen de farklı olabilir. yani umarım güzel geçer.
dualarımız seninle. sağlıkla dünyaya gelsin bebeğin inşallah.
isim düşündünüz mü tatlım?

maşallah canım bebeğine
gelişimi çok güzel nazar değmesin
inşallah sonuna kadar böyle götürürsün ve
sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah
şekerin de iyi çıkar umarım.
limon götürmek aklına geldimi?:icecream:

amin canım. ben 4 saat bişey yemeden yaptırdım testi. kızılayda yaptırdım. ahmet bey 50 gr için aç tok gitmen fark etmezdi dedi sonra kontrolde sorduğumda ama sonucu alamaya gidemedim daha. bakalım ne çıkacak.

amin canım hepimizin meleklerine sağlık versin. limon götürdüm yanımda ama içtiğim şeyin zaten ekşimsi bi tadı vardı. onlar mı ekledi biliyorum. ama kullanmama gerek kalmadı limonu canım.

canım dualarımız seninle tatlım. kolay bi doğum geçirmen dileğiyle tatlım. doğumdann sonra tecrübelerini bizimle paylaşırsın tatlım. bende acayip tırsıyorum.

inşallah sonucun iyi çıkar canım belki ben çok aç kaldığım için o kadar yüksek çıkmıştır.100 lük normal çıkar belki.onuda pazartesi medicalde yaptıracağım.ahmet bey burda yaptırsan iyi olur dedi.inşallah şekersiz atlatırız ikimizde canım çünkü şeker çıkınca birsürü şeye yasak gelecek.

evet canım bakalım ne çıkacak ahmet bey yülsek çıkarsa 100 lük yaptırırsı dedi. bakalım yüksek çıkarsa bende zaman kaybetmeden 100 lüğü yaptıracağım. ondan sonra sonucu ahmet bey'e götürürüm canım. şekersiz atlatırız inş. canım. yasak geldikçe insanın yasak şeyleri dahada canı çekiyor. bakalım ne olacak.

canım dualarımız seninle tatlım. kolay bi doğum geçirmen dileğiyle tatlım. doğumdann sonra tecrübelerini bizimle paylaşırsın tatlım. bende acayip tırsıyorum.

canım medical park hasta ilişkileri sorumlusuna mail atmıştım doğum fiyatları ne zamana kadar geçerli diye.cvp çekmişler belirsiz tarihe kadar uzatılmış, bir değişiklik olursa bilgilendirileceksiniz yazıyor.inşallah bizede vurur kampanyalı fiyatlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…