- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.021
ayy bebek zor gerçekten her dönemi dişleri çıksa bi rahatlasak her bebek böyle zor çıkarmıyo ya komşunun oğlu iki günde çıkardı tamam yeşim hanım çatlamalar var ama epeyi zorlayacak ecrini dedi maviştemi öyle yoksa annesi ay görümcemin oğlu 11 aylık hala sıkıntı içinde çıkaramadı jel sürüyolar habire bugün başladık kahvaltıya biz ilk defa bisküvi pekmez labne peyniri yumurta sarısı bide kahvaltılık mama aldım onun içine ondanda koydum biraz yedi bende pek zorlamadım böyle böyle alışacak inş ayy şöyle bi yaşına girseler kendi kendi oynasalarda biz biraz rahatlasak bayramdan sonra annem gelecez inş diyo inan dört gözle bekliyorum en azından onunla otururda ben biraz işime rahat bakarım diye annesi bursada oturan hatunlara çok özeniyorum gerçekten bide burda kız çocuklarından olan torunlar dahada seviliyo galibakaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar...uyku tutmuyor artık beni..yarın gidicez dr.umuza,sanırım gün alıcaz,çok ama çok heyecanlıyım...huzurum yok hala ama artık kendimi ve bebeğimi düşünmeliyim,haksızmıyım?çok korkuyorum yalnız kızlaaar,acayip korkuyorum...
günaydın kızlar sabah gittim ahmet beyin yanına 100 lük şeker yüklemesi istedi ona göre ilaç yada diyet veririz dedi. medical parkta yaptırsan daha iyi olur dedi yarın yada pzt si günü yaptıracağım kısmetse.inşallah onlar iyi çıkar.
maşallah keltoşuma,
kahvaltılar yapıyor demekki annesi,
yesin de büyüsün kuzum. cokacimcoook
bizimki de seviyor kahvaltıyı, gece de muhallebi falan yapıyorum.
keçi sütü vermeye başladım ben mavişe, daha doğrusu muhallebiyi keçi sütüyle yapıyorum. öğlende yoğurt, akşamüzeri çorba, akşam yine yoğurt. 1-2 gündür yoğurdun içine 1-2 tatlı kaşığı boza katıyorum çok sevdi ya maşallah. tatlı olduğu için sevdi sanırım. boza da b vitamini açısından çok zengin. aşırıya kaçmadan arada vericem böyle.
ay dişleri sorma mecbue ya, jel sürüyorum, ağrı kesici falan da vermeye başladım artık geceleri. sanırım huysuzluğu o yüzden. ama 1 taneyle bitmiyorki, birsürü diş çıkacak ve böyle uykusuz gecelere alışmalıyız.
annen gelse evet rahatlarsın canım, biraz yükün hafifler en azından. tabiki torunlar çok seviliyor.opuyorumnanaktan
boza hiç aklıma gelmemişti ama prematüre anneleride topicte yazmışlar kefirle mayalıyacaklarmış yoğurt keçi sütünün nerden buldun ya ben bakındım bi iki markete bulamadım kay sütün varmış galiba bugün kahvaltıyı çok yapmadı ama zorlmıyorum diyerlerine alışıyo yavaş yavaş onada alışır diye zorlamıyoum
ya ben eşime sordum da kefirden mayalanan yoğurdun tadı kefir gibi olur diyor. yani 1 yaş civarı olur da şu an bizimkiler küçük daha.
keçi sütü evet kay marka canım. her markette yok sanırım. carrefour, real, migros, tansaş ve bazı yerel marketlerde varmış. mesela bizim bu tarafta ihsaniye beşevler civarında akuğur marketler var, biz ordan alıyoruz. alınca 2-3 tane alıyoruz. yoğurdu da ondan mayalıyoruz. muhallebi falan da yapıyorum onunla. seviyor maviş.
kahvaltıye yeni başlamışsın o yüzden acele etme. zamanla alışır. ben hatta sabah kahvaltısını biberonda verdiğim için meyve püresi, demlenmiş ıhlamur falan da koyuyorum. sen de farklı bişeyler deneyebilirsin. mesela çorbaları çok sevmiyor ilayda. bu akşam yaptım. içine biraz boza kattım. tadı değişti tabi ve sevdi yedi maşallah. yani değişik bişeyler istiyor yaramazlar.kaydirigubbakcemile
merhaba kızlar,pazara sezeryan olucam,dün kararlaştırdık...epidural ya da genel olucak,o günkü anesteziste göre...cesaret verin bana kızlar çok korkuyorum yaaa...bu kadar korkacağım aklıma gelmezdi,dün uyuduğumda saat 5 falandı...gündüz biraz daha cesaretliyim ama hava kararınca içim daralıyo,hep dua ediyorum,siz de dua edin neolur...
slm kızlar nasılsınız? dün doktor amcamıza gittik. kızımın boyu 39 cm kilosu 1238 gr olmuş. herşey yolunda dedi doktor. suyumda çok güzelmiş. şeker yüklemesi yaptırdım ama sonucu alamadık daha bakalım o ne çıkacak. yüksek çıkarsa 100 grlık yaptıracağız. inşallah çıkmaz. şimdilik bu kadar kızlar. inş. böyle dvm eder.
merhaba kızlar,pazara sezeryan olucam,dün kararlaştırdık...epidural ya da genel olucak,o günkü anesteziste göre...cesaret verin bana kızlar çok korkuyorum yaaa...bu kadar korkacağım aklıma gelmezdi,dün uyuduğumda saat 5 falandı...gündüz biraz daha cesaretliyim ama hava kararınca içim daralıyo,hep dua ediyorum,siz de dua edin neolur...
slm kızlar nasılsınız? dün doktor amcamıza gittik. kızımın boyu 39 cm kilosu 1238 gr olmuş. herşey yolunda dedi doktor. suyumda çok güzelmiş. şeker yüklemesi yaptırdım ama sonucu alamadık daha bakalım o ne çıkacak. yüksek çıkarsa 100 grlık yaptıracağız. inşallah çıkmaz. şimdilik bu kadar kızlar. inş. böyle dvm eder.
slm canım inş iyi gider böyle maşallah uzun boylu olcak galiba kuzucuk hadi hayırlı haberlerin gelir inş
canım inşallah senin şekerin iyi çıkar.nerede yaptırdın yüklemeyi canım.birde kaç saat aç kalarak yaptırdın ben akşam 11 den sonra birşey yememiştim gündüz 11 de yaptırmıştık.bu arada maaşallah bebişin kocaman olmuş
maşallah canım bebeğine
gelişimi çok güzel nazar değmesin
inşallah sonuna kadar böyle götürürsün ve
sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah
şekerin de iyi çıkar umarım.
limon götürmek aklına geldimi?:icecream:
amin canım. ben 4 saat bişey yemeden yaptırdım testi. kızılayda yaptırdım. ahmet bey 50 gr için aç tok gitmen fark etmezdi dedi sonra kontrolde sorduğumda ama sonucu alamaya gidemedim daha. bakalım ne çıkacak.
inşallah sonucun iyi çıkar canım belki ben çok aç kaldığım için o kadar yüksek çıkmıştır.100 lük normal çıkar belki.onuda pazartesi medicalde yaptıracağım.ahmet bey burda yaptırsan iyi olur dedi.inşallah şekersiz atlatırız ikimizde canım çünkü şeker çıkınca birsürü şeye yasak gelecek.
canım dualarımız seninle tatlım. kolay bi doğum geçirmen dileğiyle tatlım. doğumdann sonra tecrübelerini bizimle paylaşırsın tatlım. bende acayip tırsıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?