- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.041
canım medical park hasta ilişkileri sorumlusuna mail atmıştım doğum fiyatları ne zamana kadar geçerli diye.cvp çekmişler belirsiz tarihe kadar uzatılmış, bir değişiklik olursa bilgilendirileceksiniz yazıyor.inşallah bizede vurur kampanyalı fiyatlar canım
paricim dualarımız seninle.bak ne kadar az kaldı bebeğine kavuşmana.inşallah herşey yolunda gider ve korktuğuna değmez.allah yardımcın olsun canım
korkma canım ya,
ben de çok korkuyordum senin gibi
hatta amelitayhaneye girdiğimde
sanki beni keseceklermiş psikolojisine girdim gereksiz yere
epidural sezeryan yaptım ben,
gayet de güzel geçmişti, hiç bir sorun yaşamadım çok şükür.
sen de epidural ol, bebeğinin doğduğu ilk dakikaları görmek kadar güzel bir şey olamaz insan hayatındaherhalde,
gerçi bana çok korktuğum için sakinleştirici yapmışlardı ve bebeğimin doğum anını hatırlamıyorum ama sen de farklı olabilir. yani umarım güzel geçer.
dualarımız seninle. sağlıkla dünyaya gelsin bebeğin inşallah.
isim düşündünüz mü tatlım?
canım dualarımız seninle tatlım. kolay bi doğum geçirmen dileğiyle tatlım. doğumdann sonra tecrübelerini bizimle paylaşırsın tatlım. bende acayip tırsıyorum.
limonnncum dualarınıza çok ihtiyacım var...inşallah sağlıklı bi şekilde doğumum gerçekleşir,doğumdan sora yazarım size bol bol...çok öpüyorum Şeniz
kızlar şeker testi sonucumu aldım 113 çıkmış. çok şükür normalmiş.hihoyyyt
çok güzel çıkmış canım gözün aydın
slm kızlar pek muhabbet edilmemiş yapraknilde uğramamış inş herşey yolundadır ben iki gündür temizlik yaptım şu anda her yer pırıl pırıl ama ben perişan oldum acayip yoruldum geceleride ecrin hanım saolsun uyutmuyo bizde son durum bu paride doğumu yapmıştır inş herşey yolunda gitmiştir
alm canım evet haftasonu kimse uğramadı. valla bende yavaş yavaş temizlik yapıyorum. hergün bi oda bi oda yapmaya çalışıyorum. sen bitirmişsin ne güzel. her yer mis gibi olmuştur. bu sabah uyandım. aklıma pari geldi. saate baktım. saat 11 di. belki doğumdan çıkmıştır diye düşündüm. inş. kolay bi doğum geçirmiştir. hastane çıkışı uğrar burayada bizlerde bilgilendirir inş.
aman dikkat et sen hamilesin epeyide ilerledin yorma hiç kendini ben hamileyken hep düşük tehlikem vardı hiçbişey yapmadım sadece süpürgeyle süpürüyodum o kadar dikkat et sende çok uzanma yukarıya falan ayy mis olduda yorulmuşum çok kayınvalidem baktı kızıma bende hemen bitsin diye paraladım kendimi ama şükür ki bitti darısı senin başına paride inş gelir bize anlatır burda doğumunukaydirigubbakcemile5
herkese selam,
kızlar 2-3 gündür çok kötü griptim, dün sürekli yattım,
cumartesi de misafirlerim vardı, ilaydaya 6 aylık kına yakıldı
kuran okundu dualar falan edildi.
yani haftasonu hasta halimle bi de o işi çıkarttım aradan.
emzirdiğim için ilaç da içemiyorum, sadece hafif bir ağrı kesici
ve bitki çaylarıyla idare ediyorum. bugün daha iyiyim çok şükür.
1-2 güne kadar tamamen geçer inşallah.
mecbuecim ellerine sağlık canım, temiz temiz mis gibi oturun keltoşunla
ben daha o işlere girişemedim. haftasonu misafir gelicek diye ben de hasta olunca
eşim sağolsun süpürdü evi, ben de toz aldım ve ikramlık bişeyler hazırladım.
yarın ya da çarşamba günü de kadın gelip ayrıntılı temizlik yapıcak evi :gitme:.
malum bayram hazırlığı :hulya:.
limoncum şekerin güzel çıkmış canım, hadi gözün aydın.
o stresi atlattın en azından :icecream:.
inşallah sevincin de 100 lüğü iyi çıkar da o da atlatır.
paricim inşallah sağlıkla almışsındır bebeğeğini kucağına
bebeğin de sen de iyisinizdir inşallah. sağlıklı uzun ömürler dilerim yavrunla sana.
ve bebeğinin gelişiyle bütün sıkıntılar geride kalır inşallah :Saruboceq:
Merhaba
Medicalde doğum yapan var mı? normal sezeryan hangisini yaptınız? Ahmet bey çok iyi bir dr. çok memnun kaldım ama hastane hakkında şüphelerim var. Odaları falan nasıl? tek kişilik mi?
Herhangi bir durumdan memnun olmayan var mı?
herkese selam,
ben daha o işlere girişemedim. haftasonu misafir gelicek diye ben de hasta olunca
yarın ya da çarşamba günü de kadın gelip ayrıntılı temizlik yapıcak evi :gitme:.
bebeğin de sen de iyisinizdir inşallah. sağlıklı uzun ömürler dilerim yavrunla sana.
herkese selam,
ay geçmiş olsun canım bendede sabahları boğaz ağrısı oluyo sonra geçiyo ne bileyim hiç keyfimde yok niye bilmiyorum hep bi can sıkıntısı var maşallah mavişe kınada yakılmış bizde bu adetler yok kayınvalidemde bişey demedi yakmadık malesef çok isterdim aslında ama ben bilmiyorum burdaki adetleri ayy bugün en son wc banyo falan bi güzel yıkadım sonunda bitti nasılda uykum var ecrin hanımda huysuz böyle işte bizdede çok çok dikkat et aman mavişe bulaşmasın hasta bile olunca insan kendini deyil önce bebişini düşünüyo
sanada çok geçmiş olsun tatlım. ilaydayada uzun ömür ve sağlık versin rabbim edilen duaları kabul etsin inş. bizdede altı ay kınası gibi adetler yok o yüzden pek bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?