Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

inş. canım. bakalım ne olacak fiyatlar 3 ay kaldı doğuma kısmetse. son üç aylık döneme girdik.

paricim dualarımız seninle.bak ne kadar az kaldı bebeğine kavuşmana.inşallah herşey yolunda gider ve korktuğuna değmez.allah yardımcın olsun canım

amiiin canım inşallah...:Saruboceq: inşallah 4-5 gün sonra herşey sağlıkla olur geçer,ben de toparlanırım,size burdan tecrübelerimi yazarım...

Canım benim çok sağol...ben de epidural istiyorum ama bakalım,ancak pazara belli olucak,ordaki anesteziste göre...gerçi hayırlısıyla geçsin sağlıkla da,ne olursa olsun,hakkımızda hayırlısı...ismi elif olucak kısmetse,güzelmi?zeynepmi olsun elifmi diye çok düşündük ama elif olucak... çok öpüyorum seni...

canım dualarımız seninle tatlım. kolay bi doğum geçirmen dileğiyle tatlım. doğumdann sonra tecrübelerini bizimle paylaşırsın tatlım. bende acayip tırsıyorum.

limonnncum dualarınıza çok ihtiyacım var...inşallah sağlıklı bi şekilde doğumum gerçekleşir,doğumdan sora yazarım size bol bol...çok öpüyorum Şeniz

limonnncum dualarınıza çok ihtiyacım var...inşallah sağlıklı bi şekilde doğumum gerçekleşir,doğumdan sora yazarım size bol bol...çok öpüyorum Şeniz

inşallah sağlıkla alacaksın meleğini kucağına. sonrada bize yazarsın hiç korkmayın çok kolay oldu doğumum diye tatlım. ne güzel bitirdin hamileliğini sağlıkla. meleğinide aynı şekilde kucağına alacaksın. bizde seni çok öpüyoruz kızımla tatlım.

slm kızlar pek muhabbet edilmemiş yapraknilde uğramamış inş herşey yolundadır ben iki gündür temizlik yaptım şu anda her yer pırıl pırıl ama ben perişan oldum acayip yoruldum geceleride ecrin hanım saolsun uyutmuyo bizde son durum bu paride doğumu yapmıştır inş herşey yolunda gitmiştir

alm canım evet haftasonu kimse uğramadı. valla bende yavaş yavaş temizlik yapıyorum. hergün bi oda bi oda yapmaya çalışıyorum. sen bitirmişsin ne güzel. her yer mis gibi olmuştur. bu sabah uyandım. aklıma pari geldi. saate baktım. saat 11 di. belki doğumdan çıkmıştır diye düşündüm. inş. kolay bi doğum geçirmiştir. hastane çıkışı uğrar burayada bizlerde bilgilendirir inş.

aman dikkat et sen hamilesin epeyide ilerledin yorma hiç kendini ben hamileyken hep düşük tehlikem vardı hiçbişey yapmadım sadece süpürgeyle süpürüyodum o kadar dikkat et sende çok uzanma yukarıya falan ayy mis olduda yorulmuşum çok kayınvalidem baktı kızıma bende hemen bitsin diye paraladım kendimi ama şükür ki bitti darısı senin başına paride inş gelir bize anlatır burda doğumunukaydirigubbakcemile5

Merhaba
Medicalde doğum yapan var mı? normal sezeryan hangisini yaptınız? Ahmet bey çok iyi bir dr. çok memnun kaldım ama hastane hakkında şüphelerim var. Odaları falan nasıl? tek kişilik mi?
Herhangi bir durumdan memnun olmayan var mı?

dikkat ediyorum canım yavaş yavaş yapıyorum.ilerledim ama 12 kiloda aldım aslında ama kendimi çok ağır hissetmiyorum. karnımda çok büyük değil hatta yaşıtlarıma göre küçük. baklım bugünde banyo ve tuvaletleri yapıcam.. sen bitirmişsin. hadi bakalım darısı benim başıma. pariyi iki gün yatırırlar herhalde salı falan çıkar hastaneden sanırım. ondan sonra kendini iyi hissettiğinde bize yazar sanırım.

herkese selam,
kızlar 2-3 gündür çok kötü griptim, dün sürekli yattım,
cumartesi de misafirlerim vardı, ilaydaya 6 aylık kına yakıldı
kuran okundu dualar falan edildi.
yani haftasonu hasta halimle bi de o işi çıkarttım aradan.
emzirdiğim için ilaç da içemiyorum, sadece hafif bir ağrı kesici
ve bitki çaylarıyla idare ediyorum . bugün daha iyiyim çok şükür.
1-2 güne kadar tamamen geçer inşallah.

mecbuecim ellerine sağlık canım, temiz temiz mis gibi oturun keltoşunla
ben daha o işlere girişemedim. haftasonu misafir gelicek diye ben de hasta olunca
eşim sağolsun süpürdü evi, ben de toz aldım ve ikramlık bişeyler hazırladım.
yarın ya da çarşamba günü de kadın gelip ayrıntılı temizlik yapıcak evi :gitme:.
malum bayram hazırlığı :hulya:.

limoncum şekerin güzel çıkmış canım, hadi gözün aydın.
o stresi atlattın en azından :icecream:.
inşallah sevincin de 100 lüğü iyi çıkar da o da atlatır.

paricim inşallah sağlıkla almışsındır bebeğeğini kucağına
bebeğin de sen de iyisinizdir inşallah. sağlıklı uzun ömürler dilerim yavrunla sana.
ve bebeğinin gelişiyle bütün sıkıntılar geride kalır inşallah :Saruboceq:

ay geçmiş olsun canım bendede sabahları boğaz ağrısı oluyo sonra geçiyo ne bileyim hiç keyfimde yok niye bilmiyorum hep bi can sıkıntısı var maşallah mavişe kınada yakılmış bizde bu adetler yok kayınvalidemde bişey demedi yakmadık malesef çok isterdim aslında ama ben bilmiyorum burdaki adetleri ayy bugün en son wc banyo falan bi güzel yıkadım sonunda bitti nasılda uykum var ecrin hanımda huysuz böyle işte bizdede çok çok dikkat et aman mavişe bulaşmasın hasta bile olunca insan kendini deyil önce bebişini düşünüyo

ben memnun kaldım suit odalarda var tabi istersen ama herkes memnun kalacak diye bi kural yok git bi gezip gör odaları ama çok temiz

Çok teşekkür ederim. Çok iyi fikir gezmemize izin veriyorlar yani. Hiç düşünmemiştim. Şimdi 14. haftamızdayız:) Neler yapmalıyım tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

tşk ederim canım. çok şükür iyi çıktı. sevinçte bugün yaptıracaktı 100 lüğü ama henüz bişe yazmadı onuda merak ediyorum. inş. iyi çıkar onun sonuçlarda.

sanada çok geçmiş olsun tatlım. ilaydayada uzun ömür ve sağlık versin rabbim edilen duaları kabul etsin inş. bizdede altı ay kınası gibi adetler yok o yüzden pek bilmiyorum.

sanada çok geçmiş olsun tatlım. ilaydayada uzun ömür ve sağlık versin rabbim edilen duaları kabul etsin inş. bizdede altı ay kınası gibi adetler yok o yüzden pek bilmiyorum.

Herkese günaydın
teşekkürler kızlar, bugün düne göre daha iyiyim ama şimdi de boğazımda gıcık tarzında bişey var ve sık sık öksürüyorum. hatta sabah öksürmekten ilaydayı uyutmadım.
bende faranjit var ya, o böyle yapıyor.
mecbuecim senin de sabahları boğazın ağrıyormuş, faranjit olabilir belki sende de. evin kaloriferlimi bilmiyorum ama petekler de çok kurutuyor boğazı. eskiden peteklere asılan suluklardan koyuyordum, şimdi soğuk buhar makinesi var o çok rahatlatıyor. ilayda için almıştık, henüz odasını ayırmadım ilaydanın. bizim yanımızda yatıyor o yüzden bütün gece buhar makinesi çalışıyor, o da biz de rahat ediyoruz. ama odasını ayırınca bizim odaya da alıcam bitane daha. çok rahatlık ya.

evet kızlar, kına adetini ben de bilmiyordum. ama eşimin akrabaları böyle şeylere çok önem verir. biz daha mevlit okuturken 6 aylık olsun bi de kına yakıcaz demişlerdi. annem de arada hatırlatıyordu. en sonunda ben de hadi yakalım madem dedim. öyle çok bişey değil ya. kuran ve dua bilenler okuyor, ya da yasin kitaplarından falan da okunabilir. ben kuran bilmiyorum malesef ama kitaptan takip ettim onlar okurken. güzeldi yan. kuzumun elleri kınalı kınalı oldu teyzeleri.sizler de yakabilirsiniz. kız bebeklere yakılıyormuş sadece sanırım, erkeklere yakılır mı bilmem tabi. limon sana daha çok var gerçi ama senin de kızın olacaktı ya aklında olsun, mecbue sen de kayınvalidene sor bakalım, yakmak istersen sen bile yakabilirsin, bir de yasin okursun yaktıktan sonra, hiç bişey yapamazsan 3 ihlas bir fatiha bile okunabilir yani. ama tabi sizde öyle bir adet yoksa da yapmak şart değil tabi.

canım maviş geçen haftalarda geçirdi zaten grip, eşim bize de ilaydadan geçti diyor da bilmiyorum yine de. yani ne kadar dikkat edebilirim ki, 3-4 gündür öpüp koklamıyorum sadece ama emiyor, altını değiştiriyorum, üstünü değiştiriyorum yani bir şekilde temas var.
ellerimi sürekli yıkıyorum ama bulaşacak olduktan sonra bir şekilde bulaşır yani.:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…