Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

slm kızlar nasılsınız? bayram yaklaştı.herkes temizlite. kimsecikler yok. pariyi çok merak ediyorum ben yaaaaaaaaa.

evet mecbuecim, dün temizliğim vardı
akşam da çok yorulmuşum nedense, uyudum hep.
temizliğ kadın gelip yaptı aslında ama benim de yapmam gerekenler vardı
ilaydayla da uğraşınca çok yorulmuşum, eşim gelince yattım hemen.
o yüzden gelemedim.

teşekkürler canım, evet bizlerin çok dikkatli olması lazım. hasta olmamalıyız bebeklerimizi ilgi ve şevkatimizden mahrum bırakmamalıyız. ama ne kadar dikket ettiysek de oluyor işte. umarım bu yıl bir daha tekrarlamaz.

canım çok sevindim, 100 lük şeker sonucun iyi çıkmış. ama sen yine de tatlıyı çok kaçırma. ye ama ölçülü olsun. önümüz bayram malum tatlı şeker bol bol yeniyor, dikkatli ol yine de.

evet pariyi ben de merak ettim, bence eve çıkmıştır artık da nete girmeye vakit bulamıyordur bebişten, gelenden gidenden. umarım bebeişi de kendisi de iyidir.

canım evet sen yine de her ihtimale karşı çok geç kalamdan al alacaklarını.
sezeryan yaparsan, sonrasında üşüme oluyor biraz evet ben çıktığımda ilk önce uyandırma odası mı ne oraya almışlardı, orada epey üşüdüm, hatta üzerime battaniye örtmüşlerdi, ama kısa sürüyor yani. odaya çıkınca hiç üşüme falan olmamıştı hatta terlemiştim bile. hastaneler gerçekten çok sıcak oluyor ama sen yine de tedbir olsun diye kalın şeyler de al yanına tabi. evet hem polar hem pamuklu alman daha mantıklı. çok da ihtiyaç olursa eşin eve kadar gidip alıp gelir. benim eşim kaç kez eve gitmişti. ihtiyaçlar bitmiyor ki hiç. ama bunun yanında çok gereksiz şeyler de götürmüşüm yanıma. bilemiyorsun ki, acaba lazım olurmu diye ne bulduysam atmıştım çantaya :roflol:
aman neyse ki hayırlısıyla atlattık. sizler de atlatacaksınız inşallah. hiç korkmayın, hiç endişe yapmayın bence.. şu günlerinizin tadını çıkarın :içelim:

ay ne güzel canım, herkese bebeğinden çok güzel bir hatıra vereceksin desene.
tabi becerebiliyorsan ne güzel. ben hiç becerikli değilimdir bu konularda, o yüzden herşeyi hazır almıştık. ama böylesi çok daha güzel, çok daha anlamlı tabi alkisalkisalkis

tamam canım yazdım bir kenara,
ihtiyaç anında hemen alırım ben de.
yeşim teyzeniz ne güzel ilgileniyor sizinle öyle.
arif amcamız bize böyle bir tavsiyede bulunmadı hiç :gitme:
gerçi konusu da olmadı böyle bişeyin hiç, yani konu açılsa o da tavsiye ederdi eminim
hakkını yemeyelim şimdi doktorumuzun.

canım yeni doğan al sen hepsini,
küçük geleceğini sanmam, hatta ilk zamanlar büyük bile gelmişti bizimkine
ama çok çabuk büyüyorlar, benimki çok kilolu değildi ama çok fazla boya gitti
ilk zamanlar aldığım pijamalar önce kapri sonra da şort misali oldu
tabi çoktan yenilerini aldık da hiçbirini de biryere vermek istemiyorum kıyamıyorum
saklamayı düşünüyorum, bilmiyorum bencillikmi ediyorum, ihtiyaç sahibi birine verilebilir aslında hepsi çok yeni çünkü. ama kıyamıyorum ya.
annem benim bebekken kullandığım bir battaniyemi ve yastığımı saklamış
şimdi ilaydaya kullanıyorum ben de ve çok duygulanıyorum gerçekten.
bebekken benim uyuduğum, üzerimi örttüğüm eşyalar şimdi kızımın üzerinde.
gerçi epey demode bişey ama manevi değeri çok büyük senağlama

kimseler yok bugün ya
ben hepinizin kurban BAYRAMını kutluyorum kızlar
sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar diliyorum hepinize a.s.

merhaba kızlar...hastanede beklenenden 1 gün fazla kalmak zorunda kaldım.sezeryan genel yapıldı,çok heyecanlı olduğum ve anestezistin durumuna bakarak öyle karar verdi Ahmet bey.ameliyat yaklaşık 40 dk sürmüş,sonrasını hiç sormayın...hala acılar içindeyim,hiç bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim..gözünüzü korkutmak istemem ama mümkünse normal doğurun kızlar,değilse biraz düşünün...2 ünite kan transfüzyonu yapıldı,çok kan kaybetmişim.ameliyat akşamı oprsyondan 8 saat sora ilk kez ayağa kaldırdıkların tansiyonum düşmüş,bayıldım...sonraki gün biraz daha toparladım,2-3 kez ayağa kalktım.salı günü ağrılarım devam ediyor ve halsizliğim çok fazla olduğu için çarşamba çıkarmaya karar verdi dr.öğlen çıktık evimize geldik,Allahıma bin şükür kızım sağlıklı ELİFİM ALLAHIMIN bana bayram hediyesi,hayatımın bayramı oldu...şu anda evdeyiz,annemin yardımıyla bakıyoruz,çıkarken Arif bey gördü,biraz sarılığı var,1 hafta sora kontrole getirin dedi.bayramdan sora götürücez kısmetse...ancak ameliyat yerindeki yanma hat safhada kızlar ne zaman geçer bu?ayağa kendim kalkıyorum çoğu zaman,tuvalete de kendim gidiyorum ama ayakta duramıyorum tabi,yatmaya çalışıyorum..öksürüğüm devam ediyor,sürekli su içmeye çalışıyorum,öksürük gelince nasıl canım yanıyo anlatamam...bazen dayanamıyorum öksürüyorum ,aniden geliyo...veee tabi esas sorun süt...bi türlü emmedi doğru dürüst...göğslerim öyle ağrıyo ve yanıyoki anlatamam..3.gün geldi ağız sütü,2 gündür ne azap çekiyorum bilseniz...sıcak uygulama yapıyorum,annem zorla banyoya soktu,el pompası aldık,chicconun...çekiyorum 3 saatte bir falan ama 5-6 cc ancak geliyo nerdeyse 20 dk yapmama rağmen..ve göğsüm tam olarak boşalmıyo...sabah akşam antibiyotik ve parol alıyorum.ne yapıcam kızlar yaaa?sol göğsü birazcık alıyo ama çok iyi çekmiyo küçük olduğundan henüz...anne de kıyamıyo,hemen mama yapıyo...zaten mama yemeyince uyumuyo,ağlıyo..sol azcık yumuşadı ama sağ felaket...bari çekilsin sütüm de en azından sağdaki,sol ile idare edip bi yandan mama takviyesi yapayım diyorum..onun için ne yapmalıyım sizce?bende durumlar böyle...diğer vaziyet birazcık toparladı eşimle annem iyi..ama kaynanalar girdi birbirine..ama neyse,onu takan yok zaten...hepinizi öpüyorum,kendinize iyi bakın bana ve bebeğime dua edin,bir an evvel sağlığıma kavuşayım,her işine kendim koşturayım...

ohh herkes yapmış temizlik vallahi benim eşim geceleri ilgileniyo ama mama yapamıyo bide uyutamıyo uyku arası uyanırsa sallıyo o kadarkaydirigubbakcemile3

biz burnu tıkandı deyince verdi hemen saolsun aklında bulunsun sonuçta bitkisel yan etkisi yok arif beyde hakkı yenmeyecek bi doktor ama biz alıştık yeşim teyzeye bide sürekli gittiyimiz doktor artık tanıyo bebeyi o yüzden deyiştirmek istemiyorum aynı şey maviş içinde öyledir gider gitmez şikayetleri anlatınca bebeyin nasıl bi tepki vereceyini biliyolar

öncelik tebrikler taze anneopuyorumnanaktanyanma hissi bende 10 gün kadar sürmüştü ama herkes farklı geçiriyo tabi mesela ben sonda çıkar çıkmaz kalktım yürüdüm sürekli sen kan kaybetmişsin epeyi ben o tür sıkıntılar yaşamadım ama normal doğumdada olabiliyo galiba aşırı kan kaybı sen bayılmışsın falan ama zoru atlattın gerisi yavaş yavaş olacak üşütmeden evin içinde yürüyüş yap bol bol sütün varsa eyer bebek ememiyosa göğüs ucu al istersen ama görümcem almıştı çok sertti e bebek ememedi ben chicconun kauçuk göğüs ucundan almıştım aynı normal uç gibi yumuşak bebek rahat alıyo ağzına eyer göğsünü almıyosa el pompasından medet umma canım malesefki sağamıyosun fazla ben sana elektirikli pompa tavsiye ederim ben hala sağıyorum pompayla çok kuvvetli çektiyi için aynı bebek emiyomuş gibi oluyo bide düşün ben erken doğurdum ve hiç süt falan gelmiyodu pompayla çeke çeke geldi ve 2 saatte bi sağdım zamanla çoğaldı bende pompadan memnun kaldım ilk zamanlarda sağarken hep krem kullandım aklıma gelenleri yazdım uzun oldu biraz amakaydirigubbakcemile5

yapraknil limon sevinç pari psilokum ve başka gelen arkadaşlar bayramınız kutlu olsunopuyorumnanaktan

ben hem polar hempamuklu alayım en iyisi canım. bbide sabahlık alırım. başka ihtiyaçlar olursa yine evden getirir eşim. ya canım yaklaştıkça çok korkuyorum. inşallah kolay geçer. ama biliyorum ki korkunun ecele faydası yok. bi şekilde olacak. hayırlısını kısmet etsin rabbim.

yeni doğan aldım canım bir sürü sonrada apartmandaki kadınlar gözümü korkuttu ya kilolu doğarsa ya olmazsa diye bende giydiremem diye korkmuştum. annenin senin eşyalarını saklaması bence çok güzel. ne güzel manevi değerleri var sonuçta bende kızımın giydiği eşyaları saklayıp büyüyüp evlendiğinde kızıma vermeyi çok isterim. ayyyyyyyyy çok duygulandım şimdi.:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

canım çok merak ettik seni tatlım öncelikle gemiş olsun. rabbim en kısa zamanda sağlığına kavuştursun. bebişinde sağlıkla doğmuş şükürler olsun. ama ben sezeryan olmak istiyodum. çok korktum şimdi. normal doğumdanda çok korkuyorum. ayyyyyyyyyyyy nasıl doğurcaz yaaaaaaaa.

veeeeee diğer tüm arkadaşalar hepinizin bayramı kutlu olsun. nice bayramlaraaaaaaaaaaaaa...........opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…