Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

canım evet çok haklısın,
doğan bir şekilde büyüyor işte
yüzyıllardan beri bu böyle
eskiden kadınların tarlalarda, evlerde bağ bahçede mahalle veya köy ebeleriyle doğum yaptıklarını düşünürsek yatıp kalkıp bugünkü imkanlarımıza şükretmemiz gerekli aslında. ama insanoğlu hep daha iyisini ve en iyisini istiyor.

doğum normalde olsa, sezeryan da olsa acı ve ağrı kaçınılmaz. bunu göze alarak girmek lazım doğuma. ama sonrasında gelen o minik mucizeler sayesinde ne ağrı ne acı kalıyor, hepsi geçip gidiyor.

ben geçen yıl bu zamanlar hamileydim canım, mayısta doğum yapmıştım. zaman hiç geçmeyecek gibi geliyordu, ama geçiyor bir şekilde ve dediğin gibi bebişimiz büyüyor, dişleri bile çıkıyor maşallah. darısı sizlerin başına, şubata ne kaldı ki canım. sen ve diğer hamile arkadaşlar hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi.

selam kızlar nasılsınız,

benim yaramazın alttaki dişler patladı
ne zaman tamamlanır bilmem ama sanırım zorlu bir hafta beni bekliyor.
umarım en kolay şekilde atlatır yavrum.gamyoncuiremsu

ayyy yerim ben onun dişlerini maşallah benim maviş kızıma inş yormadan dişleri çıkar ama bizim dişler epeyi yoracak benim kızımı doktorda öyle dedi bugünde aşı olduk geldik tetikte bekliyorum ateşi çıkarmı diye

yapraknile katılıyorum her doğum birazda olsa zordur ama bunu düşünüp şimdiden can sıkmayın geçen sene bizde hamileydik bu sene koşturuyoruz peşlerinde sağ olan bişekilde büyüyo hamileliyinizin tadını çıkarın

canım daha iyi olmana sevindim. günden düne daha iyi olacaksın inşallah tatlım. ne güzel atlattın. bebişini sağlıkla kucağına aldın en önemli olanda o canım.ahmet bey çok ilgili bir doktor. şimdiye kadar çok memnunum inş. doğumdada memnun kalırız. bu arada sezeryandanda çok korktum ama normalide hiç gözüme kestiremiyorum . büyük ihtimal sezeryan isteyeceğim ama bakalım zaman ne gösterecek.

slm paricim şimdi nasılsın iyileşebildinmi? ya çok merak ediyorum sezeryana gitmeden önce yaşananları anlatırmısın hastanede neler yapıldı,hemşireler nasıl davranıyor doktor yanına geldimi hemen.amelşyat öncesi yaşadıklarını yazarsan bilgilenmiş oluruz canım.bebeişin nasıl büyümeye başladımı?inşallah iyidir elif prensesss

merhaba kızlar,Elifim iyi çok şükür,dün Arif beye kontrole gittik,biraz sarılığı vardı,endişe etmeyelim,1-2 hafta takip edelim bi artış olursa tahlil yaparız,şimdi canını yakmayalım dedi...inşallah azalır kızlar yaaa,başka bi sıkıntımız yok şimdilik Allaha çok şükür.benim de ağrılarım azalıyor her gün daha iyiye gidiyorum.ama işte çok kan kaybettiğğm için,zor toparlanıyorum.göğüs ağrım oluyor hatta,zor yürüyorum bazen hatta...ama tamamen kan kaybettiğim için...iştahım da pek yok,ne yesem de toplasam bilmiyorum,babamı aradım memleketten,pekmez yolluycak bana...bebeğim için evin içinde yavaş yavaş hareket ediyorum,emzirmeye gayret ediyorum,yetmiyo sütüm,mamasını yapıyorum bazen,bazen altını ben değiştiriyorum...bugün tekrar girebilirsem ameliyat öncesi sonrası yaşadıklarımı anlatıcam,hepinizi öpüyorum...

slm kızlar dünde doğru düzgün giremedim bugün hiç girmedi kkdamı sorun vardı ne gerçi kimse gelmem

slm kızlar. nasılsınız bakalım. dün memlekete geldik. kayınvalidemlere gittik. bugünde annemlerdeyiz. biraz kalmak istiyorum değişiklik olsun. çok sıkılıyorum çünkü. biraz annemle vakit geçirmek bana iyi gelecek....

çok güzel yapmışsınız seni yormadıysa yolculuk neresiydiki memleket sizin bende annemi bekliyorum şimdi 6da inecekler otobüsten eşim onları almaya gitti ayy çok sevinçliyim annemlerin gelmeside bana iyi gelecek

Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin cnm ve bizlerede nasip etsin inşallah ne güzel kavuştun bebeğine.bizlerde bir atlatabilsek.zor olucağını biliyorum her türlü ağrıya sızıya hazırım tek düşüncem sağlıkla kucağıma alıp büyütmek kızımı.darısı başımıza inşallah.hepinizi öpüyorm kızlar sorun vardı sitede uzun zamandır yazamadım herkes iyi maşallah.benim randevumda salı günü bebeklerini büyütenler dualarınızı bizlerden esirgemeyin.

çok güzel yapmışsınız seni yormadıysa yolculuk neresiydiki memleket sizin bende annemi bekliyorum şimdi 6da inecekler otobüsten eşim onları almaya gitti ayy çok sevinçliyim annemlerin gelmeside bana iyi gelecek

iyiyim canım çok şükür. biz t.dağdayız. seninde gözün aydın tatlım. ne güzel annenleri göreceksin. insana çok iyi geliyor anneciğini görmek.

slm canım. evet canım allah bizlerede sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin bizlerede. salı gününe az kaldı tatlım. göreceksin kızını. iyi haberlerle gel inş. canım.

slm canım. evet canım allah bizlerede sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin bizlerede. salı gününe az kaldı tatlım. göreceksin kızını. iyi haberlerle gel inş. canım.

saol cnm.bu arada sen memlekettesin yine bursalılar cumartesi buluşucak haftaya yani keşke sende gelebilsen.geçen sefer buluşamamıştık güzel olur.

canım benim, iyi olmana çok sevindim.
geçecek hepsi canım, artık bebişin yanında ve sen eskisinden çok daha güçlü olmak zorundasın.
sarılık bizde de vardı paricim, endişe etme. fizyolojik sarılık o. bol bol besle bebişini. sütün varsa emzir, mama takviyesi de yap gerekirse. çünkü aç kalmaması gerekiyor bebişin. biz kan tahlili yaptırmıştık hep. ilk günler gün aşırı sonra daha seyreldi tabi. ta ki düştüğünden emin olana kadar. ama sen arif beyin dediklerine kulak ver, iyi bir doktordur arif bey, bizim de doktorumuz arif bey bahsetmiştim daha önce.

evet canım, sen kesinlikle kan yapıcı bişeyler ye. pekmez, ciğer, hatta için alıyorsa dalak falan. kuru üzüm. ceviz falan ye mutlaka. hamileyken kullandığın demir ilaçlarına devam edebilirsin. şu ferro lu olanlara. 1 ayda falan etkisini gösteriyor. bebeğe de zararı olmaz bence ama ahmet beye ve arif beye danış yine de sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…