- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.101
canım seninde bayramın kutlu olsun. nice bayramlara...........opuyorumnanaktan
geçen bayram benim kızım karnımdaydı şimdiyse süsleyip gezdiriyorum yanımda çok güzel bi duygu bu benim düşük tehlikem olduğu için hep yattım geçen sene kurban bayramında yeni ayaklanmıştım sizde nasip olursa seneye diyeceksiniz geçen sene karnımdaydı şimi yanımda diye kaydirigubbakcemile5
bide hep diyoruzya doğum kişiye özeldir yani herkesin doğumu aynı deyildir parinin ki baya zor olmuş yazık kan falan ihtiyaç duyulmuş mesela ben sonda çıkarıldıktan sonra kalktım bidahada yatmadım zaten hergün gidiyodum hastaneye merdiven inip çıkıyodum kızımı görmeye gidiyodum
ya inş. rahat bi doğum olur ben parinin yzdıklarından çok etkilendim akşam bütün gece doğurdum durdum hastanede. etkisinde kalmışım. sezeryan olmayı istiyordum. normalden çok korkuyordum. şimdi ondanda korktum. napcaz çaresi yo bi şekilde doğurcaz ama ben şimdiden stres oldum.
merhaba kızlar...hastanede beklenenden 1 gün fazla kalmak zorunda kaldım.sezeryan genel yapıldı,çok heyecanlı olduğum ve anestezistin durumuna bakarak öyle karar verdi Ahmet bey.ameliyat yaklaşık 40 dk sürmüş,sonrasını hiç sormayın...hala acılar içindeyim,hiç bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim..gözünüzü korkutmak istemem ama mümkünse normal doğurun kızlar,değilse biraz düşünün...2 ünite kan transfüzyonu yapıldı,çok kan kaybetmişim.ameliyat akşamı oprsyondan 8 saat sora ilk kez ayağa kaldırdıkların tansiyonum düşmüş,bayıldım...sonraki gün biraz daha toparladım,2-3 kez ayağa kalktım.salı günü ağrılarım devam ediyor ve halsizliğim çok fazla olduğu için çarşamba çıkarmaya karar verdi dr.öğlen çıktık evimize geldik,Allahıma bin şükür kızım sağlıklı ELİFİM ALLAHIMIN bana bayram hediyesi,hayatımın bayramı oldu...şu anda evdeyiz,annemin yardımıyla bakıyoruz,çıkarken Arif bey gördü,biraz sarılığı var,1 hafta sora kontrole getirin dedi.bayramdan sora götürücez kısmetse...ancak ameliyat yerindeki yanma hat safhada kızlar ne zaman geçer bu?ayağa kendim kalkıyorum çoğu zaman,tuvalete de kendim gidiyorum ama ayakta duramıyorum tabi,yatmaya çalışıyorum..öksürüğüm devam ediyor,sürekli su içmeye çalışıyorum,öksürük gelince nasıl canım yanıyo anlatamam...bazen dayanamıyorum öksürüyorum ,aniden geliyo...veee tabi esas sorun süt...bi türlü emmedi doğru dürüst...göğslerim öyle ağrıyo ve yanıyoki anlatamam..3.gün geldi ağız sütü,2 gündür ne azap çekiyorum bilseniz...sıcak uygulama yapıyorum,annem zorla banyoya soktu,el pompası aldık,chicconun...çekiyorum 3 saatte bir falan ama 5-6 cc ancak geliyo nerdeyse 20 dk yapmama rağmen..ve göğsüm tam olarak boşalmıyo...sabah akşam antibiyotik ve parol alıyorum.ne yapıcam kızlar yaaa?sol göğsü birazcık alıyo ama çok iyi çekmiyo küçük olduğundan henüz...anne de kıyamıyo,hemen mama yapıyo...zaten mama yemeyince uyumuyo,ağlıyo..sol azcık yumuşadı ama sağ felaket...bari çekilsin sütüm de en azından sağdaki,sol ile idare edip bi yandan mama takviyesi yapayım diyorum..onun için ne yapmalıyım sizce?bende durumlar böyle...diğer vaziyet birazcık toparladı eşimle annem iyi..ama kaynanalar girdi birbirine..ama neyse,onu takan yok zaten...hepinizi öpüyorum,kendinize iyi bakın bana ve bebeğime dua edin,bir an evvel sağlığıma kavuşayım,her işine kendim koşturayım...
linoncum bende yazdıklarından çok etkilendim gerçekten.insan gerçekten zaman yaklaştıkça daha çok tedirgin oluyor.pari de sezeryanda çok çekmiş ama normal doğumdanda ben çok korkuyorum yapamam gibi geliyor,allah hangisi hayırlısı ise onu nasip etsin bize.bizde elbet 3-5 gün öyle şiddetli acılar çekeceğiz.hele ben iğneden bile korkarken nasıl olacak bu işler bilmiyorum.inşallah çocuğumuzu kucağımıza alıp hastaneden çıktığımız günleri bizde görürüz
slm kızlar nasılsınız herkes iyimi benim canım çok sıkkın bu havalr beni sinir ediyo hava bozdu bugün benimde moralim bozuldu hamile bayanlar bu kadar düşünmeyin ozaman gelsin herşey bi anda olup bitiyo herkes birbiriyle aynı deyil onuda unutmayın
kızlar, limonnn, ssevinç korkmayın bu kadar doğumdan ya.
herkesde aynı şeyler yaşanacak diye bişey yok. sizinki belki çok kolay olacaktır, şimdiden strese sokmayın kendinizi. bak içimizde en zor şeyleri mecbure yaşamış ama o bile atlattı, unuttu ve bebeğiyle çok mutlu şimdi. sizde gelecek minik yavrunuzu düşünün. onunla yaşayacaklarınızı hayal edin. doğuma konsantre olmayın şimdiden.
selam kızlar nasılsınız,
benim yaramazın alttaki dişler patladı
ne zaman tamamlanır bilmem ama sanırım zorlu bir hafta beni bekliyor.
umarım en kolay şekilde atlatır yavrum.gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?