Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

canım seninde bayramın kutlu olsun. nice bayramlara...........opuyorumnanaktan

geçen bayram benim kızım karnımdaydı şimdiyse süsleyip gezdiriyorum yanımda çok güzel bi duygu bu benim düşük tehlikem olduğu için hep yattım geçen sene kurban bayramında yeni ayaklanmıştım sizde nasip olursa seneye diyeceksiniz geçen sene karnımdaydı şimi yanımda diye kaydirigubbakcemile5

bide hep diyoruzya doğum kişiye özeldir yani herkesin doğumu aynı deyildir parinin ki baya zor olmuş yazık kan falan ihtiyaç duyulmuş mesela ben sonda çıkarıldıktan sonra kalktım bidahada yatmadım zaten hergün gidiyodum hastaneye merdiven inip çıkıyodum kızımı görmeye gidiyodum

inş. canım allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla inş. seneye bizimkileride süsleyip yanımızda gezd,rmek nasip olsun inş. hamile olduğunda insan hep olumsuz bişey olacak diye korkuyor. doğana kadarda sanırım böyle olacak. yani en azından ben öyleyim...

ya inş. rahat bi doğum olur ben parinin yzdıklarından çok etkilendim akşam bütün gece doğurdum durdum hastanede. etkisinde kalmışım. sezeryan olmayı istiyordum. normalden çok korkuyordum. şimdi ondanda korktum. napcaz çaresi yo bi şekilde doğurcaz ama ben şimdiden stres oldum.

linoncum bende yazdıklarından çok etkilendim gerçekten.insan gerçekten zaman yaklaştıkça daha çok tedirgin oluyor.pari de sezeryanda çok çekmiş ama normal doğumdanda ben çok korkuyorum yapamam gibi geliyor,allah hangisi hayırlısı ise onu nasip etsin bize.bizde elbet 3-5 gün öyle şiddetli acılar çekeceğiz.hele ben iğneden bile korkarken nasıl olacak bu işler bilmiyorum.inşallah çocuğumuzu kucağımıza alıp hastaneden çıktığımız günleri bizde görürüz

paricim öncelikle çok geçmiş olsun. onca stresten acıdan sonra artık mutlu sona erdin. güzel kızınla bundan sonraki günlerin hep güzel geçer inşallah.kendine ve bebişine iyi bak. hoşgeldin ELİF prenses aramıza.öpüyorum kocamann

evet canım korkunun faydası yok bi şekilde olacak ama zaman yaklaştıkça müthiş korku basıyor. tedirgin oluyorum. bende normal doğumdan korkanlardanım. sezeryandanda çok korktum şimdi. seninde dediğin allah hayırlısyla bebişleri kucağımıza alıp hastaneden çıktığımız günleri göstersin canım. artık doğumla yatıyorum doğumla korkuyorum. yatınca aklıma geldiğinde uykularım kaçıyor. son günler dahada kötü olacağım gibi geliyo. zaman kısaldıkça. hayırlısı arkadaşım allah bizlerin yardımcısı olsun. bebişlerimiz sağlıkla doğsun yeterki.

slm kızlar nasılsınız herkes iyimi benim canım çok sıkkın bu havalr beni sinir ediyo hava bozdu bugün benimde moralim bozuldu hamile bayanlar bu kadar düşünmeyin ozaman gelsin herşey bi anda olup bitiyo herkes birbiriyle aynı deyil onuda unutmayın

evet canım hava kapalı insanın ruhu daralıyor ama artık kış geliyor havalar he böyle olacak alışmamız lazım. benimde ruhum daralıyor. haklısın canım herkes birbiriyle aynı değil doğum kişiye özel bi durum umarım kolay doğum geçiririz. zaman yaklaştıkça heyecan artıyor. o gün geldiğinde umarım heyecandan ve korkudan başıma iş açmam. ama bi şekilde olacak. yolun yarısını geçtik artık az kaldı. sağ salim alalım kuzularımızı kucağımıza allah yardımcımız olsun.

merhaba kızlar...bugün biraz daha iyiyim,istanbuldan arkadaşlarım geldi ziyarete,kızımı kendim kucağıma aldım onların yanına girdim salona...ayrıca bugün altını kendim değiştirdim kızımın,çok güzel bi duygu anlatamam...çok fazla ayakta kalamıyorum,bi de göğsüm bayaa acıyor,sağ tarafı pompayla boşaltıyorum,solu emiyor.bi türlü almadı sağ tarafı...dikişlerim ağrıyo,daha doğrusu yanma var hala ama o da geçecektir zamanla.sakın yazdıklarımdan çok korkmayın arkadaşlar,herkesin operasyonuaynı geçmez,herkes anesteziye aynı şekilde tepki vermez,bi de benimkinin kanamalı olacağı belliydi,plasenta problemim vardı çünkü..bakın benimki zor geçti ama geçti sonuçta.ama arkadaşlar,yine tekrarlıyorum,eğer yapabilecek durumdaysanız,tıbbi bir sakıncası yoksa normal doğum yapın derim ama tabi siz bilirsiniz,hepinizi öpüyorum bayramınız kutlu olsun bu arada...bu arada medical parktan genel anlamda memnun kadım ancak hemşirelerin hepsinden memnun kalmadım.bebek hemşireleri çok ilgili,onlardan memnun kaldım.ancak bi de şu var mesela emzirme konusunda bebek bakımı vs.konusunda gelicekler benimle konuşcaklar tavsiyelerde buluncaklar sanıyodum,ne dr.ne hemşireler böle bişey yapmadı,annemle ne biliyosak onu uyguladık.nöbetçi çocuk dr.ları her çağırdığımızda geldi ama,arif beyle tanıştık çok iyi biri,bi de başka bi tane vardı o da iyiydi adını hatırlamıyorum.Ahmet bey zaten her gün 2 kez uğradı her aradığımda telefona cevap verdi çok ilgiliydi,hatta ilk yürüyüşümde beni o ayağa kaldırdı...bebek bakımı konusunda tavsiyelerinize çok ihtiyacım olucak kızlar burda bildiğiniz güzel topikler varmı?özellikle beslenme konusunda...

bak pari atlattın sayılır diyer bütün şikayetlerin zamanla herbiri geçecek yavaş yavaş ben eve çıktığım günün ertesi sabahı eşime kahvaltı hazırlamıştım tam eyilemiyodum ama ayakta olduğum sürece herşeyi yapabiliyodum ama kişiye göre deyişir tabiki kızlar pek gelen yok galiba bayram hala sizler için devam ediyo ben burdaki bayramlardan hiçbişey anlamıyorum vede sevemedim gitti bayramlarını bursanın

herkese selam,
kızlar valla bayram seyran demeyip gelip yazmışsınız, bravo size a.s.

paricim canım benim, bebeğin hayırlı olsun, sağlıklı, uzun ömürlü olsun. analı babalı büyüsün, Allah onu sizlere bağışlasın inşallah.

çok çok geçmiş olsun canım ya. çok zor bir doğum olmuş ama çok şükür geride kalmış ve şu an daha iyi olduğunu düşünüyorum.

yani evet doğum gerçekten şans, bazı insanlarınki tereyağından kıl çeker gibi çok kolay geçiyor, sonrasında da ne ağrı ne sızı. ama bazısınınki de malesef seninki gibi zorlu olabiliyor. ben de epidural sezeryan yapmıştım. doğum çok kolaydı, hiç anlamadan bitmişti. ama sonrasında tabiki ağrım sancım olmuştu. sezeryan olunca ilk 1 hafta ağrı sızı kaçınılmaz. özellikle yatarken kalkarken otururken ama sonrasında düzeliyor ve unutuluyor. ben de yatamayan, mecburen ayakta kalmak zorunda olanlardandım. bebeğim sarılık geçirdi ve davmlı hastanelerdeydik. gelen giden de olunca bide yanımda kimse olmayınca mecburen ayaktaydım ama neyse Allah kolaylığını veriyor bir şekilde ve geçiyor. Allah sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin. eminim meleğin maddi manevi çektiğin bütün acılarını unutturmuştur sana.

kızlar, limonnn, ssevinç korkmayın bu kadar doğumdan ya.
herkesde aynı şeyler yaşanacak diye bişey yok. sizinki belki çok kolay olacaktır, şimdiden strese sokmayın kendinizi. bak içimizde en zor şeyleri mecbure yaşamış ama o bile atlattı, unuttu ve bebeğiyle çok mutlu şimdi. sizde gelecek minik yavrunuzu düşünün. onunla yaşayacaklarınızı hayal edin. doğuma konsantre olmayın şimdiden.

Son düzenleme:
paricim, ilaydanın doktoru da arif bey.
biz memnunuz, iyi bir doktor, tecrübeli. o açıdan rahat ol.
ama beğenmezsen de değiştirirsin. sonuçta sağlık bu, hatır gönül olmaz bu işlerde.
arif beyi bana siteden s_eker tavsiye etmişti. o da ahmet yılmaz da doğum yapmış. hatta bu topiğe de gelip yazıyor arada. soracağın bişey olursa s_ekerle bana sorabilirsin canım.

inş. canım ya bizim doğumlar kolay olur. bende diyorum korkma herkes bi şekilde oluyo sonra unutuluyor. geçecek gidecek diye kendime moral vermeye çalışıyorum. ama yinede düşünmeden edemiyorum işte. mecbue gerçekten takdir edilecek bir anne. herkesten kat ve kat fedakarlık etmiş. çok şükür meleği kucağında. inş. bizlerde alalım meleklerimizi kucağımıza canım.

saolun kızlar annelik işte fedakarlık kendiliyinden oluyo o orda yatarken ben hergün gidiyodum tırmanıyodum merdivenleri asansör gelmeyince ağrıymış sızıymış hiçç gözüme gelmiyodu siz şükredin kızlar bebekleriniz sağlıklı gelecek inş doğar doğmaz yanaınıza gelecekler onları öpüp koklayıp sarılacak seveceksiniz prematüre annelerin topicleri var neler neler yaşadık herbirimiz o yüzden inanın bana doğum bunların yanında hiçbişey ben herbirinizin sağlıkla sıhhaltle bebeklerinizi kucaklarına almanızı diliyorum önce sağlık doğum ağrılarıda en fazla 1 hafta sürüyo sonra geçip gidiyo

selam kızlar nasılsınız,

benim yaramazın alttaki dişler patladı
ne zaman tamamlanır bilmem ama sanırım zorlu bir hafta beni bekliyor.
umarım en kolay şekilde atlatır yavrum.gamyoncuiremsu

selam kızlar nasılsınız,

benim yaramazın alttaki dişler patladı
ne zaman tamamlanır bilmem ama sanırım zorlu bir hafta beni bekliyor.
umarım en kolay şekilde atlatır yavrum.gamyoncuiremsu

ayy canım ne güzel ya doğurdunuz büyüttünüz de artık dişleri bile çıkıyor.allah kolaylıkla çıkmasını nasip etsin.güzel dilekleriniz içinde sağolun kızlar,evet doğumu düşünmek için erken daha hele şubata doğru yaklaşalım asıl heyecan o zaman olur heralde.inşallah beklenen günde beklenen zamanda olurlar bebeklerimiz bizde ona göre kendimizi hazırlarız canım.mecburenin çektiklerinden sonra bizimki kolay olur inşallah,en kötüsü çocuğunun durumu tabiki o iyi olduktan sonra biz 1 hafta acı çekmişiz önemli değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…