Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Arkadaşlarımla konuşmuyorum artık. Geçti gitti diyorum. İlk zamanlar tabi ki yoğun konuşma oluyor. Ama şimdi ben bile bıktım yahu. Ne konuşacagım ne hali varsa görsün..

aynen canım hoppppppp dedim kendime açtım mezdeke keyfim yerine geldi valla

benimde keyfim yerine geldi canım :)
bugün bir kez daha doğru karar verdiğimi anladım.. ben bunu dünkü konuşmadan sonra silip engelledim bugün nedense engeli açayım dedim ve bir kız arkadaş onun fotosuna yorum yapmış oda işte kızın adı hatice olsun sağol haticem demiş.. önce sinir oldum ama şimdi anlıyorumki bunlar hep bana işaret kararımdan geri dönmemem için
48 saat dolsun aynen geri engellicem kendisini..

dua edin kızlar bizleri kurtaracak olan sabır ve dua gerçekten öyle Allah yolunda olan biri el üstünde tutar kıymet bilir dua edin bir daha hayatımıza girecek olan kişi böyle biri olsun diğer türlü erkek her yerde dolu sokakta adım başı var ama boşlar boş sevgileride her şeyide

engelle canım boşver kurtulmamız lazım ki hayatımza doğru kararlar alalım

[video=youtube;bj4LD9kysZY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=bj4LD9kysZY[/video]

[video=youtube;YZ_xuaddWsM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=YZ_xuaddWsM[/video]

uyanda aç gözünü,kendine gel kendine
bitti bu aşk , istersen koy beni el yerine
bundan böyle kalbimi açtım aşkımı bilene
arasanda bulamazsın benim gibi seveni
ben unuttum çoktan sende unut beni
ne sevgimi bildin sen nede kıymetimi
ben unuttum çoktan sende unut beni
unut beni mümkünse beni ne yerde ne gökte
ne gündüz ne gecede görüşmek mi?
aman aman sakın arama sakın arama

aynen valla çok uğraştı ben vazgeçmedim daha dayanamadım bıraktım bende napayım :) sen nasılsın ya sizinde mi bitti

canım bilmiyorum ya heyecanlanmıyorum artık onu düşününce aradığında konuşacak bişey bulamıyoruz önceden hiç susmazdık bitmiş sanki tüketmişiz..bilmiyorum bi gelsinde sonra karar vericem belki bi dokunuş herşeyi değiştirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…