Buyrun...Terapi Grubumuz :))

hayırlısı canım belkisi yok bu işin ama topluca atlatacaz biz merk etme

evet canım konuşmaya güç bulamadım kendimde yedim içtim güç topladım tüketmeye geldim :)
çizelgen süper olmuş bak bi adımla başlıyo sonra 1 ay oluyo görüyosun :)

ya orda 1 day i görünce biraz uyuz oluyorum ama sabredicem artık napim :)
dediğin gibi bir bakmışım 1 ay olmuş :)

ama siz hala konuşuyorsunuz canım sanırım?
ben son kez konuştum dün.. daha da ararsa karşılık vermicem hiçbir şekilde.. kafamda bitirdim kalbimde de bitmesini bekliyorum..

canım konuşuyoruz ama nasıl bi bilsen :) sürekli gürültü patırtı düzgün konuşma değil öyle. bide askerlik buna iyice yedirmiş kafayı gelgit akıl olmuş bu iyice balatalar falan sıyırmış yani şimdi bi karar verşyosa iki dk sonra vazgeçiyo öyle bi adam olmuş

yapıycam heralde bilmiyorum neyse aman

çok kolay canım hemen yaparsın.. daisypath sitesine gir google amcadan.. sonra ordan vacation seçeneğini seç.. sonra tarih falan giriyorsun ayrıldığınız tarihi gir.. arka plan falan seçiyorsun.. en sonda üstte altta ne yazacağını yazıyorsun kutucuklara.. bittikten sonra oluşan ticker ın linkinide for websites yazan yerdeki image urlye tıklıyorsun altta onun linki yazıyor.. onu kopyalayıp kendi kullanıcı kontrol panelinden seçenekleri düzenle diyorsun ve oradaki çizelge yerine kopyaladığın linki yapıştırıp kaydet diyorsun bu kadar :)

hımm anladım canım.. o zaman hayırlısı olsun ya çokta zorlayıp üzme kendini..

hımm anladım canım.. o zaman hayırlısı olsun ya çokta zorlayıp üzme kendini..

üzmüyorum valla kendimi artık bi kaç gğnlüğüne halamın mağazasına bakıyorum şimdi yeryüzüne ayak bastım aylar sonra :) dağılıyo işte kafam bi şekilde ayy bide çocuk var orda çok hoş maşşallah

tamam canım bir bakayım

vazgeçtim ya yapamıyorum ne becereksizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…