Buyrun...Terapi Grubumuz :))

hadi ya oh ne güzel çalışmak insanın kafasını dağıtır :)
kolay gelsin görüşürüz..

sagopa yapamadıysan sen bana ayrıldığınız günü birde tickerın üst ve alt bölümünde ne yazmak istediğini söyle özel mesajla ben yapim istersen.. :)

kızlar merhabaaa nasılsınız
ben bugün şükür iyiyim arkadaşlarla idim yabancılar ama çok iyi insanlar çok güzel vakit geçirdim
sanki dost gibiyiz çok şükür çok iyiler çok şanslı hissettim kendimi
okulda hoca en favori öğrencisi olduğumu söyledi çok sevindim
bunlar beni mutlu ettiiii
sonra ondan gelen bir mesajlaa yıkılmadım tabikii moralime moral kattı:d ha haha bana dönmek istiyormuşş bensiz yapamıyormuşmuş muşşşş
kızlar ben şimdilik çıkıyorum bir iki gün dışarıda olacagım inş. nete giremeyebilirim kendinize çok iyi bakın görüşmek üzere inşALLAH

tamam ama cevap verme sakin bak :)

bencede muşta muş
hiçç takma canım gezmenin tadını çıkar.. :)

nefret ediyorum valla bu erkeklerden

Sözler ve keman müthiş tavsiye ederim dinleyin kızlar ama özellikle sözleri okuyun pleasa

[video=youtube;xIkXFtiwp_0]http://www.youtube.com/watch?v=xIkXFtiwp_0&feature=relmfu[/video]

İnsanının kaderinde değişmeyen 3 şey vardır.doğum tarihi ölüm tarihi ve evleneceği kişi...

Son düzenleme:
ağlıyor yalvarıyor pişmanım beter oldum sensiz seni çok seviyorum affet bir daha olmycak böyle şeyler bitmesin yavarıyorum diyor
biliyodum böyle olcağını affetmeyi düşünmüyorum ama sürekli mesaj atıyor yaşayamıyorum hata ettim çok acı çekiyorum diye

seninkine dank etmiş canım.. ne düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…