- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #3.901
seninkine dank etmiş canım.. ne düşünüyorsun?
iyi konuştum ama içimi döktüm kuş kadar hafifledim şimdi sandıki yalvaracam peşinden koşacam mecburum sanki ona valla ya sinrlermi bozdu
canımm seninki beyaz bayrağı sallamış gene..söyleseydin birbir yyarın yapacağın sey gene aynı diye
söyledim canım söylemez olurmuyum her şeyi dedim daha atyo msj barışmak istemiyomusun diyo
değişmişmi peki canım sen daha iyi tanırsın için ne diyo
şimdi affedemem zaman göstercek onu bu kadar kısa sürede değiştiğini düşünmüyorum biraz daha sürtülsün burnu olmycaksa da onu bu halde gördüm daha üzülmem bende çok kötüyüm biliyorum ama haketmedim söylediklerini napayım
evet canım bırak sürünsün biraz bakalım ne oluyo bi kaç gün
şimdi affedemem zaman göstercek onu bu kadar kısa sürede değiştiğini düşünmüyorum biraz daha sürtülsün burnu olmycaksa da onu bu halde gördüm daha üzülmem bende çok kötüyüm biliyorum ama haketmedim söylediklerini napayım
canıımm noldu
Unutabilecek miyim onu?
Karşıma mutlu olacağım biri çıkacak mı?
Ben çocuk istiyorum
Mutlu bir yuvam olsun istiyorum.
Bunlar olacak mı?
Çok üzgünüm morvent..
Duygularımda çıkmazda gibiyim.
Bir adamı çok sevdim. 8 senemi geçirdim. Evlenmek istiyordum onunla. Ama birbirimize uygun olmadığımızı söyledi. Ayrıldık.
Şimdi dönsün istemiyorum. O kadar kırgınım ki ne yapsa alamaz gönlümü. Bin kere ayrıldık bin kere barıştık. Tekrarını istemiyorum.
Ama evleneceğim kişi hep o diye düşünmüştüm.
Ben kolay aşık olan, kolay seven biri değilim.
Nasıl olacak en baştan?
Napıyosunuz kızlar
Morventtt bebeğim seni gören cennetlik
lopezim benim hoşgeldin :)
Hoşbulduk canımmmnapıyosun bakim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?