Buyrun...Terapi Grubumuz :))

seninkine dank etmiş canım.. ne düşünüyorsun?

bişey düşünmüyorum valla yüzüğü çıkarmadımda sıfrdan başlayalım yemn ederim daha üzmycem diyo zaman ver bana dedim iyice anlasın ben nasıl yandıysam acı çektysem oda çeksin biraz deniycem seviyosa bekler daha hata yapmaz bakarım öfkelniyosa affetmyorum diyip yoluma bakcam

iyi konuştum ama içimi döktüm kuş kadar hafifledim şimdi sandıki yalvaracam peşinden koşacam mecburum sanki ona valla ya sinrlermi bozdu

değişmişmi peki canım sen daha iyi tanırsın için ne diyo

şimdi affedemem zaman göstercek onu bu kadar kısa sürede değiştiğini düşünmüyorum biraz daha sürtülsün burnu olmycaksa da onu bu halde gördüm daha üzülmem bende çok kötüyüm biliyorum ama haketmedim söylediklerini napayım

evet canım bırak sürünsün biraz bakalım ne oluyo bi kaç gün

evet canım bırak sürünsün biraz bakalım ne oluyo bi kaç gün

Arkadaşlar..ben çok özlüyorum onu ya
Yaşadığımız güzel günler aklıma geliyor..

Ama sonra yaptıkları

Evlenemeyiz artık..

Nasıl geçicek bu!

Son düzenleme:

Çok üzgünüm morvent..
Duygularımda çıkmazda gibiyim.

Bir adamı çok sevdim. 8 senemi geçirdim. Evlenmek istiyordum onunla. Ama birbirimize uygun olmadığımızı söyledi. Ayrıldık.

Şimdi dönsün istemiyorum. O kadar kırgınım ki ne yapsa alamaz gönlümü. Bin kere ayrıldık bin kere barıştık. Tekrarını istemiyorum.

Ama evleneceğim kişi hep o diye düşünmüştüm.
Ben kolay aşık olan, kolay seven biri değilim.

Nasıl olacak en baştan?

Unutabilecek miyim onu?

Karşıma mutlu olacağım biri çıkacak mı?

Ben çocuk istiyorum
Mutlu bir yuvam olsun istiyorum.

Bunlar olacak mı?

olacak tabi ki bende bizde hepimiz senin durumundayiz ama tutun hayata baslarda hepimiz cok acilar yasiyoruz ama dualarla ayaktayiz Allah yanimizda hep umudumuzu kaybetmiyoruz bir gün mutlaka karsimiza bizi seven güvenebilecegimiz insanlar cikacak acini yasa zamana birak ama kendini birakma

canım kendisiyle konuştunmu yani tam olarak anlamadım ayrılma sebepleriniz ne oluyo genelde en baştan anlat bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…