Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Hep yanlış kişilerle ilişkiler kurdum. Yıllarımı harcadım 5 para etmez adamlara.
Eski üyeyim ben,geçmiş mesajlarımda da vardır hatta eski erkek arkadaşlarımla ilgili şeyler.
1 sene kimse yoktu hayatımda,herşeye küsmüştüm.Öyle ki ailem bile artık evlenmez bu diye bakıyordu.
Aşkmış sevgiymiş evlilikmiş resmen dalga geçiyordum bunu diyen herkesle.
Veee sonra ne oldu? Eski işime geri döndüm ve eski iş arkadaşımla beraberim şuan.
Çokta mutluyum.Diyorum ki iyi ki olmamış geçmişimde olan biriyle.
Umutsuzluk kötü kızlar.
Her batan güneş yeniden doğar birgün.
Rabbim herşeyin zamanını o kadar iyi biliyor ki.
Unutun geçmişi diyemem ama umursamaz olun

Son düzenleme:

çok çok doğru..herşeyin hayırlısı..
O üçlünün önemini yaşadıklarımızdan sonra daha da iyi anlıyoruz..
yine sevicez,yine sevilicez ve çok daha sağlıklı ilişkiler kurmayı öğrenicez..

bir bebek nasıl düşe kalka yürümeyi öğrenirse biz de kırıla döküle sevmeyi ve ilişki kurmayı öğrenicez

Son düzenleme:
Nasılsınız kızlar? İyisinizdir umarım. Canım sıkılıyor şu an ya. Arada insan öyle olur ya can sıkıntısı. Sanırım hasta olduğum için. Gezemedim bugün ne güzel fırsatım vardı ama işte. Yarın benim eski erkek arkadasım vardı. Bu beni aldatandan önce olan sanırım onla buluşacağım. Bilmiyorum hayırlısı. Yaz için kafasında evlilik planı yapıyor. Yapsın bakalım.

Bende iyiydim ama şimdi onu aramak sadece nasılsın günlerin nasıl geçiyor diyip kapatmak istiyorum. Barışmak falan değil sadece konuşmak sohbet etmek için.
Maviaşk sende çok kısmetlisin maşallah :)

Kısmet değil canım ya kısmetsizliğim Ben bu eski olanla benimle ilgilenmiyor diye uzaklaşmıştım. Görüşmedik konuşmadık. Şimdi mesaj atıyor ilgileniyor. Ona sorarsanız biz zaten hiç ayrılmamıştık ki. Hayırlısı bakalım herşeyin. Kendimi şu aralar çok gaddar ve flörtiz bir halde görüyorum. Resmen çiçekten çiçeğe konma gibi. Ara dönem atlatacağım gerçekten seveceğim birini bulana kadar ya da içimdeki o acının tamamen silinene kadar.

O dönem güzeldir aslında acısı olmasa :) Annem bile fazla yakınlaşmadan muhabbet et, konuş, eğlen ne diye bağlanıp acı çekiyorsun ki erkekleri tanı sadece güvenme diyor. Ben hala salak aşık modunda birine aşık olsam diye bekliyorum. Değmiyor hiç kimseye. Değecek biri var mı ondan da şüphe duyuyorum artık...

Ayrıca bırak yahu hepsi evlilik planı yapıyor zaten. Şaka gibiler. O kadar kolaydı sanki evlenmek, evlensen de sürdürmek. Geçtim evliliği flört etmek bile zor geliyor, ı-ıh hayır yani...

Son düzenleme:
Seviyorum ben burayı ya. Sayenizde hayatımı, geleceğimi kurtardım belki. Olaylar ilerlemeden, yanlış şeyler yapmadan paçayı kurtardım. İyi ki böyle olmuş diyorum şu an. Günde birkaç saat buraya girip yazmak da iyi geliyor. Yalnız olmadığımı biliyorum en azından. Uzaktan da olsa kalplerimiz bir kızlar, alt edeceğiz bu acıları sonra bir gün medeni halimizi evli olarak değiştireceğiz bunu hak eden bir adam bulup :)

İyi ki dinlememiş, inanmamışım. Şimdi şöyle düşünüyorum da ileride karşıma belki geçmişi temiz, dürüst bir adam çıkacak eğer devam ettirseydim hangi yüzle bakardım onun yüzüne. Hem ona hem doğacak çocuklarıma büyük haksızlık olurdu bu. Allahım iyi ki önüme çıkardın bunları, iyi ki kurtardın beni bu pisliğin elinden...

Son düzenleme:
Yaşanılan herşey bir deneyim, tecrübe. Hayat devam ediyor aşk acısı yaşamadım demiştim o acıyı da gördüm. İnsan bunları yaşayarak tecrübe kazanıyor. Aşk acısından çok insanı kandırılmak yıkıyor gerçi ama ben bile bile aslında yaşadım. Kalbimin bu yaşanılanlara sükut etmesini istiyorum artık. İntikam peşinde koşmadan, beklentiye girmeden. Geleceğe yönelmek, güzel hayaller kurmak istiyorum. Yaşam umudum geri gelsin.

Canım ben unuttum anlatmış mıydın sen nasıl kandırmıştı bu adam seni? Gelecek bak benim 2 hafta oldu arada teklesem de huzurla nefes alıyorum. İntikamla hiç uğraşmadım düşündüm ama değmez gerçekten. Kişi yaşattığını yaşar derler ya ben buna inanırım. Zaten bu kadar kişiliksiz bir insan mutlaka bir yerde tökezler. Herkes ben gibi ardına dönüp gitmez. Ne halin varsa gör demez. Biri bir yerde yıpratır onu ve bu kişilikle de mutlu yaşayamaz.

Ama Allah görüyor ya çok mutlu olacağım bir gün biriyle. Bu acılara değecek. Onu enine boyuna tartıp alacağım hayatıma.

cok sükür canim iyiyim ben kendi adima :)
Can sIkintisi olur bazen, hepimizde oluyor dönem dönem, kafana takma normal bunlar,
ayrica eski exin yine senimi istiyor ??? Evlilik hayalleri felan ne oluyor birden :)
Bulus bakalim ne diyecek..

Bende iyiydim ama şimdi onu aramak sadece nasılsın günlerin nasıl geçiyor diyip kapatmak istiyorum. Barışmak falan değil sadece konuşmak sohbet etmek için.
Maviaşk sende çok kısmetlisin maşallah :)

Sakinnnnnnn
umarim aramamissindir, bu cok büüyk bi hata olur,
siz daha yeni kontaginizi bitirdiniz, görüsmeyi kestiniz,
simdi 2 gün sonra tekrar aramak asla olmaz, seni pisman olmus sanar, dönmek istiyorsun diye kücük görür,
Bence kesinlikle birdaha arama,sessizligini koru
Sohbet etmek icin bile olsa, o bunun icin uygun adam degil !

Sonuncu olan bu topice baslamamın sebebi zaten. Saçma sapan bir ilişki yaşıyorduk. İşlerim yoğun diyordu sadece pc de görüşüyorduk arama filan yok. Yüzyüze de cok az görüşüyorduk. Öyle böyle bir sene oldu. Beni bi tartışma sırasında faceden sildi sonra gene barıştık ama eklemedi işte zaten girmiyorum filan diyerek. Haziran ayında öle bi bakim dedim facesi aramalara kapalı ama ben bi şekilde buldum face profil resmini bi kızı operken olarak gördüm kan beynime sıçradı tabi telefonda aradım sinirlendim dedi ailemin istediği ben nişanlanıyorum. Yapacak birşey yok üzgünüm sana haber vermedim özür dilerim vs vs. Orda tabi beni üzen, beni o andaki ilişkisi için tehlike olarak görmesi ve beni tehdit etmesi işte ben erkeğim sen kadınsın sen kötü olursun vs vs. Neyse işte hazirandan beri bir şekilde atlatmaya çalışıyorum.

Yuh resmen pisligin önde gideni !!!
Ayni benim adi batasica ex gibi

Bir kere de farklı şeyler duyup görelim bu tiplerden ya :) Hep ailesi ister, baskı yapar zaten. Yetişkin bir adama kimsenin öyle aman da evlen baskısı yapacağını hadi yaptı diyelim adamın bu baskıya geleceğini düşünmüyorum ben bu dönemde. Benimki de sırf düzen kurmak için evlenmiş, aşık olmamış zaten. Eşinin ailesi baskı yaptığı için de boşanamamışlar. Boşanacak adam havada karada boşar ya da evlenmez ya, geçsinler bunları yani. Yalnız o kıza üzüldüm ya sen kurtarmışsın da hiçbir şeyden haberi yok o da aldatılıyordu sonuçta, yazık. Bir de üstüne tehdit ha, vay canına. Pek bir prens görüyor bunlar kendilerini, biraz ayakları yere bassın. Sen kötü olacak bir şey yapmamışsın canım, kötü hissediyorsun ama geçecek bence. Senin adına ve kendi adıma buna inanıyorum ben.

Bu arada bugun ex'i cok ozledim bi ara. Sonra da bi liste yaptim kendime.

Listemde oncelikle ex'i neden ozledigimi yazdim..
Sonrada ondan ayrilarak kurtuldugum seyleri, ornegin bi koyde yasamak zorunda degilim, cok fazla ortak noktam olmayan biriyle beraber degilim falan gibi...

Sonunda bi baktim yaklasik 20 tane kurtulduklarim siralarken, yalnizca 6 tane ozledigim sey siraladim.
sonra bi baktim, kizim dedim sen ondan coktan gecmissin. Anca iste bi kac guzel hatirayi ozluyorsun ve onu geri almayi hirs edinmissin.

Ay listem cok ise yaradi..

isterseniz sizde yapin kendinize bi liste. sonrada burda paylasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…