- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #4.241
Kalbimiz bizde degil mi? Bir baskasini da severiz elbet ((=
Artik su ucluye gercekten dikkat ediyorum:
Dogru zaman, dogru yer, dogru insan..
Eskiden kayitsiz sartsiz onu geri istiyordum. Simdiyse hakkimda en hayirlisini diliyorum ((= baya ilerledim yani =D
Allah hakkimizda ennn hayirlisini nasip etsin insallah (((=
Özel günlerde olur öyle ya bende aşırı duygusallasiyorum rüyamda görüyorum.. Zaten artık ancak rüyamda görürüm :)
Bende kendimle dalga geçiyorum ya ama iyi geliyor valla :)
Benim şimdilik iyi çok şükür bazen ya bi mesaj atsam nolcak ki diye kendimi kandırmaya çalışıyorum ama yemiyorum bu numaraları vazgeçiyorum :)
Kısmet değil canım ya kısmetsizliğimBen bu eski olanla benimle ilgilenmiyor diye uzaklaşmıştım. Görüşmedik konuşmadık. Şimdi mesaj atıyor ilgileniyor. Ona sorarsanız biz zaten hiç ayrılmamıştık ki. Hayırlısı bakalım herşeyin. Kendimi şu aralar çok gaddar ve flörtiz bir halde görüyorum. Resmen çiçekten çiçeğe konma gibi. Ara dönem atlatacağım gerçekten seveceğim birini bulana kadar ya da içimdeki o acının tamamen silinene kadar.
Yaşanılan herşey bir deneyim, tecrübe. Hayat devam ediyor aşk acısı yaşamadım demiştim o acıyı da gördüm. İnsan bunları yaşayarak tecrübe kazanıyor. Aşk acısından çok insanı kandırılmak yıkıyor gerçi ama ben bile bile aslında yaşadım. Kalbimin bu yaşanılanlara sükut etmesini istiyorum artık. İntikam peşinde koşmadan, beklentiye girmeden. Geleceğe yönelmek, güzel hayaller kurmak istiyorum. Yaşam umudum geri gelsin.
Nasılsınız kızlar? İyisinizdir umarım. Canım sıkılıyor şu an ya. Arada insan öyle olur ya can sıkıntısı. Sanırım hasta olduğum için. Gezemedim bugün ne güzel fırsatım vardı ama işte. Yarın benim eski erkek arkadasım vardı. Bu beni aldatandan önce olan sanırım onla buluşacağım. Bilmiyorum hayırlısı. Yaz için kafasında evlilik planı yapıyor. Yapsın bakalım.
Bende iyiydim ama şimdi onu aramak sadece nasılsın günlerin nasıl geçiyor diyip kapatmak istiyorum. Barışmak falan değil sadece konuşmak sohbet etmek için.
Maviaşk sende çok kısmetlisin maşallah :)
Canım ben unuttum anlatmış mıydın sen nasıl kandırmıştı bu adam seni? Gelecek bak benim 2 hafta oldu arada teklesem de huzurla nefes alıyorum. İntikamla hiç uğraşmadım düşündüm ama değmez gerçekten. Kişi yaşattığını yaşar derler ya ben buna inanırım. Zaten bu kadar kişiliksiz bir insan mutlaka bir yerde tökezler. Herkes ben gibi ardına dönüp gitmez. Ne halin varsa gör demez. Biri bir yerde yıpratır onu ve bu kişilikle de mutlu yaşayamaz.
Ama Allah görüyor ya çok mutlu olacağım bir gün biriyle. Bu acılara değecek. Onu enine boyuna tartıp alacağım hayatıma.
Sonuncu olan bu topice baslamamın sebebi zaten. Saçma sapan bir ilişki yaşıyorduk. İşlerim yoğun diyordu sadece pc de görüşüyorduk arama filan yok. Yüzyüze de cok az görüşüyorduk. Öyle böyle bir sene oldu. Beni bi tartışma sırasında faceden sildi sonra gene barıştık ama eklemedi işte zaten girmiyorum filan diyerek. Haziran ayında öle bi bakim dedim facesi aramalara kapalı ama ben bi şekilde buldum face profil resmini bi kızı operken olarak gördüm kan beynime sıçradı tabi telefonda aradım sinirlendim dedi ailemin istediği ben nişanlanıyorum. Yapacak birşey yok üzgünüm sana haber vermedim özür dilerim vs vs. Orda tabi beni üzen, beni o andaki ilişkisi için tehlike olarak görmesi ve beni tehdit etmesi işte ben erkeğim sen kadınsın sen kötü olursun vs vs. Neyse işte hazirandan beri bir şekilde atlatmaya çalışıyorum.
Sonuncu olan bu topice baslamamın sebebi zaten. Saçma sapan bir ilişki yaşıyorduk. İşlerim yoğun diyordu sadece pc de görüşüyorduk arama filan yok. Yüzyüze de cok az görüşüyorduk. Öyle böyle bir sene oldu. Beni bi tartışma sırasında faceden sildi sonra gene barıştık ama eklemedi işte zaten girmiyorum filan diyerek. Haziran ayında öle bi bakim dedim facesi aramalara kapalı ama ben bi şekilde buldum face profil resmini bi kızı operken olarak gördüm kan beynime sıçradı tabi telefonda aradım sinirlendim dedi ailemin istediği ben nişanlanıyorum. Yapacak birşey yok üzgünüm sana haber vermedim özür dilerim vs vs. Orda tabi beni üzen, beni o andaki ilişkisi için tehlike olarak görmesi ve beni tehdit etmesi işte ben erkeğim sen kadınsın sen kötü olursun vs vs. Neyse işte hazirandan beri bir şekilde atlatmaya çalışıyorum.
Ex'im terk eder, kk beni atar..
Beni banlamislar
:105:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?