Buyrun...Terapi Grubumuz :))

İçin soğuduysa sorun yok..

Hey Allahım.. Ne gereksiz tipler va ya..

Hadi ya çok ayıp etmiş.. Ayrılmanında bir adabı var neden can yakmaya çalışıyosunki?
Boşver canım inan sen iyi bir insana layıksın..

Anzerim canım daha bir kaç terbiyesizliği daha oldu ama değmez ona ya.. terbiyesiz herifin teki amacı beni mahvetmek üzmek dengesiz herif bensizde olamadı benle de olamadı.. daha da cıkma karşıma dedim çıkmam diyor ukala adap edepyok...
ben kız halimde her şeye tamam dedim bu kadar ülke var arada ama dayan dedim sabret gelicem dayanamıyor şey derdine düştü afedersiniz ama o yüzden acelesi var adamın evlenme derdinde uzaktayım diye yaptı bazı şeyleri de gözden ırak gönülden de ırak oldu yani..
ama hayatında ben var iken sen olmazsan başkasını bulurum bana layık bana uygun aradıım kriterde biri cıkar karsıma demesi bu iğrençti
neyse şükür geçti gitti artık o defter kapandı bir tek hakkım kaldı helal etmedigim..
onu da rabbime havale edecek sonra hakkımı da helal edicem kısmetse...
tamamen silinmiş olacak hayatımdan şükürler olsun ki.. artık eskisi gibi değilim ya çok sevniyorum işte buna...

sen nasılsın tatlım var mı gelişme iletişim geldi mi ? mesaj falan?

hepinize ask var emin olun die yazıyorum
2 yıldır varlıgıyla haytımı doldurmakta diyorum otesi yok anlatılaz yasanır

Gelişme yok.. O en son telde konuştuğumuz günden sonra ben bunu faceden sildim.. Bunun akrabalarını bununla yakın olan herkesi sildim.. Sildiğim ama değer verdiğim birkaç kişiyede mesaj attım benim iyiliğim için sizi silmem gerekiyor diye onlarda haklarını helal edip anlayış gösterdiler.. Numaramıda değiştiricektim ama zaten arayıp rahatsız ettiği yok edersede engellerim telefondan diye düşündüm.. Bu kadar.. :)

hepinize ask var emin olun die yazıyorum
2 yıldır varlıgıyla haytımı doldurmakta diyorum otesi yok anlatılaz yasanır

biz de aşkl var sandık canım :d kaybedince tekrar kazanmak için tekrar kalkmak lazım
artık elbet bizim karşımıza da çıkacaktır kısmette varsa birileri.. ki burdakiler de biliyoruz ki karşımıza çıkacak kimse kıymetimizi bilecek..
mutlulukların daim olsun inş.

Benimle tekrar olmak istiyor beyfendi tabi anladı benim gibisi yok etrafında en azından benim gibi onu çeken yoktur .
Nasıl kendilerine bu kadar güveniyolar ki adam gitmiş aylar olmuş şimdi elini kolunu sallayarak geliyor
Tekrar hayatıma girmek istiyor tabi sonra yine bırakıp gitmezse bi belge mi imzalasam napsam gitmeyeceğine dair

hakkında hayırlısı olsun tatlım.. boşver o halde hiç değiştirme.. elbet dank edecektir kafası da ama yarın ama bugün ama bes ay sonra... elbet eden bulur.. bu böylee
hadi biz mutlu olalım artık...
bu arada musait olduğunda ben de o altta ki yazıdan yazmak istiyorum :)))
bana da öğretir misin yazılarım altında o şekilli şeyden çıksın :))

nasıl yani aylar sonra geldi şimdi mi diyor birlikte olalım diyee sallar elleri kolları sanıyorlar ki biz hazırdayız çok beklerler
bunlar sırsayla böyle geri dönsünler bize sonra güzel bir tekme atalım
sinirle yazdım o kısmı sildimm :)) çıkmasın karşıma ben başarılı bir kariyere sahip olacagım kısmetse o olacak aşkım artık dersim olsun benim tek düşündüğüm aminnnn

Son düzenleme:

Tabi canım anlatim daisypath e giriyorsun ordan fon seçiyorsun sonra şte yeni kararlar aldığın tarihle beraber altta üstte ne yazması gerektiğini yazıyorsun en sonda çıkan resmin altında img url yazıyor ona tıklıyorsun bi link çıkıyor o linki kopyalayıp buradaki kullanıcı kont. panelinden seçenekleri düzenle diyorsun çizelge yerine kopyaladığın linki yapıştırıyorsun..

tamma canım benimm çok teşekkür ederim..
bakayım biraz<dan kısmetse

Bu arada kızlar bende geri dönsün pişman olsun istiyorum ama olmicak sanırım.. Herşeyi yaktım yıktım ona açık kapı bırakmadım bu sefer.. Kızkardeşini faceden sildim oda neden sildiğimi biliyor keşke böyle olmasaydı ama sen nasıl iyi hissedeceksen öyle yap dedi kesin gidip söylemiştir.. Söylemese bile benimki ben sinirlenip onu sildiğim zamanlarda o kardeşinden takip ederdi beni barışınca söylerdi ordan biliyorum.. Şimdi onun yakınlarını sildiğimi öğrenince diyecek anzer kafasında herşeyi bitirmiş dönmek istesem ne olacak diye ve dönmek istemeyecek..
Ama ben bi gelsin içim soğusun istiyorum..

ben aşk ilişki konusunda başarısız oldum
ama eminim ki seviyorsa seni istiyorsa öyle böyle bir ay sonra üc ay sonra da olsa döner hiç düşünmez anzer tüm kapıları kapattı falan diye...
seni isterse gelir yüzsüz onlar takılmazlar öyle anzer bitirdi falan filan gibi şeylere çok yüzeyseller detaya inecek kapasite yok

biz en çok beş gün ayrı kaldık onla..
bu tmden artık hiç görüşmicez.. ben de bir gün yine gelsin de iyice içim soğusun istiyorum esasında :)))
bu arada bugün ben laf attım hemn aldı :))
dedim şimdi dönsem sana gel düzelelim desem hemen evet dersin bu bitti laflarına tokum senin dedim
demiyorsun ki ama gel düzelelim diye demzsin ki falan diyor :d
mal resmen bu çocuk sorunlu
güvenmiyorum sana dedim benim gibi iyisini güveniliri bulamazsın diyor.. türkiyede onun gibisi yok muş muş muşşş

ollalalal ders çalışmam lazım ben kaçar önce bulaşık sonra da ödevleree öptüm kızlarr
mutlu sabahlarr herkese
anzercim tatlım ferah tut içini soğuyacak Allah'ın izniylee

Anzercim birkac gün bekle, seninkinin kafasina dank edecek bence :))

bu arada tomjerry niye banlandi yaaa ?

Son yorum yaptığı konuda geyik muhabbeti varmış galiba ordaki çoğu kişi gitmiş canım :26:

[video=youtube;3DVIdyNTVw0]http://www.youtube.com/watch?v=3DVIdyNTVw0[/video]

Ay iyice sıyırdım

Yarın vizem var hala nelerle uğraşıyorum

Anzercim birkac gün bekle, seninkinin kafasina dank edecek bence :))

bu arada tomjerry niye banlandi yaaa ?

Öyle mi diyorsunuz.. Bana hiç artık adımı bile anmayacak gibi geliyor..
Ya bir mesaj atsa ne güzel olurdu keyfim yerine gelirdi.. Gerçi keyfim yerinde ya.. Keyfime keyif katardı diyim o zaman
Son yorum yaptığı konudan dolayı banlanmış sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…