Buyrun...Terapi Grubumuz :))

İyi geceler canım.. Kolay gelsin..
Amin ya inşallah..

gidemedim..
ders almıcak kafam özledim..
bir iki konuya baktı forumda..bizi de bulacak mı kızlar değer veren erkekler ??
biz de mutlu olabilecek miyiz??
bir gün gelecek ve iyi ki bu günler geride kalmış deyip güne onları düşünmeden başlayabilecek miyiz??
böyle onun haberi olmadan o gününü gün ederken gözümüzden akan akıp giden yaşlar yaramıza merhem mi olacaklar??
bir gün biri çıkar da o incinen o kırılan yerlerimize bir öpücük kondurup sarar mı yaramızı??
tekrar mı kanatırlar yoksa?? bu senin yarın ince noktan deyip daha beter mi yaparlar??
diner mi bu ansızın akan yaşlar.....
geçer mi dersiniz...4 aydır görmemenin özlemi varken bitişin özlemi de bindi omuzlara...
geçer mi bunlar da geçerse çokyıpratmadan geçer mi...
hıçkırıklar boğuldum....
sanırım forumda dolanıp başka konuları okumak kötü yaptı..

Son düzenleme:
onu keşke tanımasaydım hiç çıkmasa idi karşıma keşke aşk nedir birinin elini tutmak nedir onla tatmış olmasaydım keşke..
keşke derslerime olan bağlılıgım devam etse idi.. keşke..
böyle ansızın gelen hıçkırıklardan yaşlardan yoruldum.. bitsinler artık ne olur..
bitsin acım ben ders yapayım alayım puanı döneyim Türkiye'ye gireyim anamın koynuna o masum sevgiyi hissedeyim....
burda başka ülkede başka bir yerde tek başıma eğitim alıyorum kızlar..
çevrem de Türk yok.. tek kalıyorum evde gece sabaha kadar ışığı açık bırakıyorum.. çok zorlanıyorum bazen korkulu rüya görüyorum oturuyorum korkuyorum..
Ailemle olmak ya da bu zor anlarda yanımda birinin olmasını çook isterdim çook.. bir başıma göğüs geriyorum ama tükeniyorum galiba canım annem ya başaramazsam ben naparımm Allah'ım güç versin zaten sıkıntılı zor anlarıma bir de onun yaptıklarının acısını ekleme rabbim ne olur içimdekini dindir içimi soğutlat Allah'ım ne olur kurtar beni...( tutamadım kendimi yazmak istedim.. çünkü şuan kötüyüm.. tek başına değil de burda yazınca kendimi tek hissetmiyorum

Ya dönülmezler dönüyor Anzer benimkinin dönmesi imkansız dııı o bile döndüyse bir gün herkes dönecek eminim

Gececek hadi yatmaya gidelim artık durdukça insan kötü oluyor
Bizim derslerimiz var uğraşımız var bize ne ki onlardan
Lütfen bir seferde biz güçlü olalım ya hiç yakışmıyo bize bu haller
Hadi uyku zamanı artıkkkk

burda daha saat 8 buçuk canım akşam sekiz buçuk (
dağıldım bir anda ya ne güzel iyi hissediyordum bu ataklar da geçecek inş.
Rabbim bizi mutlu etsin kısmetse dindirsin içimizdeki bu sızıyı..
gidelim canım ben de iyice elimi yüzümü yıkayayım bir de güzel maske yaapyım bir de bulaşık yıkayıp yeşil çayu kahve yapaım kendime
oh mis bir de ödev yapayım ısmetse huzurlu bir uyku olsun inş.
baktım uyuyamazsam türkiyeden bir arkadaşım var sabah olmuşolur onu ararım sesini duymak iyi gelir..
çıkıyorum canım
hepimisze mutlu bir sabah mutlu bir gün diliyorum..
rabbim güç versin bizlere amin..
ALLAH'ım dayanma gücü ver her zorluğa.. amin..

Gececek ağla rahatla biraz patlama noktasına gelmişsin.. Ileride mutlu olur muyuz meçhul ama olacağımıza inanmak iyi geliyor bana.. Kötü düşünüp şu anlarımızı mahvetmemek lazım. Sürekli bir öyle bir böyle şekilde biten ilişkiyi düşünmek insanın başını ağrıtmaktan başka bi ise yaramıyor. Ağlaman bitince kalk elini yüzünü yıka ve dua et sabır iste Allahtan.. Birde ben çok kötü olduğumda bir haber görüyorum mesela Gazze, ordaki insanlar geliyor aklıma ve kendimi şımarık bi çocuk gibi hissediyorum. Insanlar neler yaşıyor anneler evlatlarını küçücük çocuklar annelerini kaybediyor ama umutlular. Bugünlerin biteceğini biliyorlar çünkü. Bizim bu kötü günlerimiz de bitecek acılar bizi güçlendiriyor unutma biz bu olaylardan güçlenmiş olarak çıkıcaz :)

Evet gecenin sözünü cecen söyledi :) bundan sonra kötü olursak böyle yazalım geceleri yatın uyuyun bırakın şu salakları şeklinde :) e bende yatıyorum o zaman iyi geceler kızlar güzel uykular :)

tamam canım ağladım aslınd aiçime atmaktan iyi oldu patlama noktasına gelmişim bir anda aktı yaşlar anlam veremedim ama durdurmadım da..
iyi de oldu ağladıkça ona kızdım ağladıkça nefretim arttı ona şuan onu düşünüyorum ama onu düşünmeyi de bırakacagım kısmetse bu da zor degil zamanla azalacak onu hatırladıgım zamanlar..
evet canım neler oluyor neler yaşıyor insanlar gerçekten küçücük igne ucu bizim bu sıkıntılar...
elbet geçecek rabbimin bildiği bir şey vardır bunda da elbet..
ben de çıkıyorum şimdi tatlım kendimi üzmek değil yeniden toparlanmak istiyorum kıosmetse..
öpüyorum çok hayırlı geceler kızlar
çook teşekkür ederim herkese Allah razı olsun...

Nice mutlu senlere yeğenine o zaman :)
A canım senin iyiliğini unutmam zaten o konuda

Sağol canımm
Unutmada zaten bu iyiliği kimseye yapmam
Ve bende sürekli rüyamda görüyorum ya ayrıldığımızdan buyana hergün aralıksız yani:26: çok mutluymuşuz sözde onunla ilgili hiç bişey bana iyi gelmiyo regl dönemindeyim iyice duygusallaştım.

Özel günlerde olur öyle ya bende aşırı duygusallasiyorum rüyamda görüyorum.. Zaten artık ancak rüyamda görürüm :)

Tabiki o günlerde gelecek bak benim 1 hafta olmasına rağmen ilk günlerden çok çok daha iyiyim.. Biraz zaman geçsin dahada iyi olcaz :)

Canım kızma ama bugün doğum günü olduğundan emin misin? Ve lütfen düşünme şunu artık doğduysa doğdu hatta niye doğdu ki :)

İlahi güldüm ya tabi nereden bileceğiz ki köydeki nüfus üstüne kaldı sonuçta Adam masum o hiç ister miydi böyle olsun

Resmi evrakta öyle yazıyordu valla. Tabi artık o var mı yok mu karısıyla mı değil mi kaç yaşında hiçbir şeyi bilmiyorum ki...

İnsan başlangıçta tanımaz birini, yavaş yavaş öğrenir ben bir anda kaybettim onun kim olduğunu

Invisible man

Kendimle çok dalga geçtim yeter

Neden doğdu bilmiyorum da umarım benden uzakta yaşlanır gider, gerçi yaşlı mı zaten ne...

Senin nasıl gidiyor unutma çalışmaları?

Son düzenleme:

Bende kendimle dalga geçiyorum ya ama iyi geliyor valla :)
Benim şimdilik iyi çok şükür bazen ya bi mesaj atsam nolcak ki diye kendimi kandırmaya çalışıyorum ama yemiyorum bu numaraları vazgeçiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…