Buyrun...Terapi Grubumuz :))

yaa ben az önce yazdım sevgilin yanında ne güzel olur yağmur diyede.. azıcık siteden ayrılmak zorunda kaldım.. benim sevgilim olupta yaptığımdan değil,sadece hayal kuruyorum..öyle bir adam olsun diye...bende mısılılar gibi bir öküze tapanlardanım.. hemde öyle öküzdükü kıymetimi bilmedi..bende tövbe tövbe öyle bir sevdim ki...7 senedir adam olur diye bekledim..

Burdaki herkez bir öküze tapıyo zaten canım. Ve hepimizde adam olmasını bekledik ve kıymet bilinmedik
Bu bizim kaderimiz herhalde

yok aslında yaa..elin rus hatunu geldi bana akıl öğretti..erkeğini elinde tutmanın yolları diye..hatunlar türk erkeklerinin ne kadar zayıf yönü varsa biliyor ve gelip türkiyede erkekleri en çirkin rus hatun kendine köle yapıyor..bir daha bir ilişkiye başlarsam ,bu adamdan kurtulup o hatunun söyleediklerini yapıcam..

Ne dedi kızzz bizede öğret

Benim 2 kardeşimin vizeleri de bitti.. Birkaç arkadaşımın da bitti ama demekki bazı okullar da farklı oluyor tarihler.. :)

bak hala ağlıyor

Son düzenleme:
Aşk acısı yoksa ben bayılırım sonbahara ve kışa ama...

Şuraya yazıyorum burdaki kızların hepsi bahara birinden hoşlanmaya başlayacak, hissettim bak bunu :)

İnşallah ya :)
Ve inşallah sende aynen dediğin gibi, birinden hoşlanmaya başlarsın artık.. Adam gibi birileri olsun hayatımızda tabi :)

öncelikle erkeğin üzerine çok düşmeyeceksin..erkekler çabuk sıkılıyor ilgiden..ama boşta bırakmayacaksın ki kendiyle ilgilenmediğini,değer vermediğini düşünmesin...sevgilin çok agresif bir yapıya sahipse onunla hiç tartışma,sen bilirsin,sen haklısın dee..zaten iki gün sonra adam sakinken dediğini rahatlıkla kabulş ettirirsin...ailesine önem veriyormuş gibi yap ama asla onun ailesini sahiplenmeye kalkma...hele annesi hakkında asla yorum yapma.asla arada kalma...işiyle herzaman ilgilenirmiş gibi yap.işle ilgili birşey anlattığında can kulağı ile dinle,yada bunu göster ama asla kötü yorumlar yapma..hep sen başarırsın diye gaz ver..cilveyi heryerde yap ama dozunda..kıskançlık asla yapma...bırak rahat olsun aldatacaksa zaten aldatır..sen kıskançlık krizine girsende girmesende..ama adamı sk boğaz etmezisen ve cilveni yerinde dozunda iyi yaparsan aldatmayı düşünmez dedi..tabi dahasıda var..

Canım bunların her birini yaptım zaten ama insan öküz olunca anlamıyo işte.
Ve rus olmak gerekir onları kul yapamamız için. Çirkinde olsa rus diyince gözleri büyüyo adamların.

Sabah ki konuşmalarına noldu anzer

Genelde iyiyim ama bugün biraz fazla duygu değişimim oldu.. Şimdi özlemiş gibi hissediyorum, ondan önce "nasıl vazgeçebildi bizden" tribindeydim.. Ama genel olarak artık o gelsede ben istemiyorum kararındayım.. Of Allahım sabır versin bizlere ya..

Canım bende sabah çok kötüydüm aramıyo sormuyo haklı gibi ama içimi döktüm rahatladım sende dök içini anlat.

Canım bende sabah çok kötüydüm aramıyo sormuyo haklı gibi ama içimi döktüm rahatladım sende dök içini anlat.

Anlatıcak bişey kalmadıki canım herşeyi buraya yazdım rahatladım, kendi kendime onlarca kez tekrarladım yine rahatladım..
Demekki arada olacak böyle bana.. Yoksa ne bir isteğim var "mesaj atsın,arasın, pişman olsun" diye ne de bir geleceğim olabilir onunla bu saatten sonra..

Onlarada bizim gibi özlüyormu bunu çok merak ediyorum yoksa hiç birşey olmamış gibi devammı ediyolar.
Ama insan özlendiğini bilmek isityo emeklerinin karşılığını almak istiyo anlıyorum seni.
İlk ayrıldığımda ben de pek birşey hissetmedim ama zaman zaman banada geliyolar.

Evet onu bende merak ediyorum.. Ne geniş insanlar hiç aramıyorlar diyorum.. :) Yani topik genelinde böyle olduğundan çoğul konuştum..
Belki onlarda aynen böyle düşünüyordur "ya şuna bak hiç aramıyor hiç sevmemiş, özlemiyor demekki.. e ben ne aricam o zaman" şeklinde :)

Canım herkez kendi sevgilisini bilir tanır kimse yargılıyamaz. Ben sevgilimi başka birine anlattığımda seni sevmiyo seni kullanıyo diyolar ama hayır değil.
Ön yargı bunlar yaşıyan anlıyamaz. Bende çok hata yaptım ama hepsinde de hatamı bilip özür diledim Allah razı olsun çoğu zaman oda yapıyo ama
bu aralar sürekli tartıştığımızdan artık ikimizden ipleri bıraktık nereye gidersek modundayız. Ama inşallah anlar yoksa ben kendimi kahredicem, kahredicez.
Deymiycek üzülmeye ama of of

Evet öyle kestirmeden ayrıl diyen arkadaşlarım çok oldu.. Mesela arkadaşlarla buluşurduk beni ve sevgilimi sorarlardı bende anlatırdım direk "ayrıl şundan ondan koca olmaz" derlerdi.. Ki daha olayı tam anlatmadığım zamanlarda bile bu tepkileri gördüm bende..
Bak benim 1 haftayı geçti biz hiç bu kadar ayrı kalmamıştık.. Hayır benim haklı sebeplerim var o neyle teselli ediyor kendini merak ediyorum doğrusu..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…