- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #4.381
Evet öyle kestirmeden ayrıl diyen arkadaşlarım çok oldu.. Mesela arkadaşlarla buluşurduk beni ve sevgilimi sorarlardı bende anlatırdım direk "ayrıl şundan ondan koca olmaz" derlerdi.. Ki daha olayı tam anlatmadığım zamanlarda bile bu tepkileri gördüm bende..
Bak benim 1 haftayı geçti biz hiç bu kadar ayrı kalmamıştık.. Hayır benim haklı sebeplerim var o neyle teselli ediyor kendini merak ediyorum doğrusu..?
Bana yengem yalvarıyodu ayrıl diye ya ben göremiyodum yada onlar haklılardı. Aynı şekilde bende düşünüyorum haklı sebebi ne var diye bazen şeytan aklıma giriyo. Telefonu yüzüne kapattın ve defol git dedin bu herkez için ağar birşey buna bozuldu özür dile gönlünü al diyo ama yapmıycam inşallah tabi
Seninki ona bozulmuş olabilir ama sende o noktaya durup dururkenn gelmedin ya..
Sen şimdi böyle diyip kendinde azda olsa suç buluyorsun ama o hiççç.. Gayet rahatlar baksana ben şöyle şöyle yaptımda bu kızı üzdüm diye niye düşünmüyorlar?
Eminim dediğin gibi düşünüyor ve içi çok rahat nasılsa sndz94 döncek.
Öyle bir dua ediyorum Allahım nolur dönmiyim kapısına avcunu yalasın..
Senin xde çok rahat anzer ya ben onun yerinde olsam bu kadar rahat olmazdım ve siz evlilik aşamasındasınız.
Evet haddinden fazla rahat.. Evlenmeyi hep isteyen ama evlilik için iş bulma görevini bile yerine getiremeyen bir insan ne kadar rahat olduğunu sen düşün:)
En son gelecek misin diye sorup aradığımda bana laf arasında "kavgalardan bıktım sana söylemiştim" dedi ya orda film koptu bende.. "E be adam ben sana tonlarca şeyi yüzlerce kez söylemişim, ben bile sana söylemiştim bıktığımı demediğim halde kavgalara sen sebep olup birde kavgalardan bıktım nasıl diyebildin" demek geldi içimden..ağzımı açtım ve sustum.. Ona sustum ama kendime dedim ki "bu adama ne desen boş kızım anzer iyisi mi sen çeneni daha fazla yormada sinirlerin bari boşa harap olmasın.."
Ve pişmanım.. Onunla olduğuma değil.. Onun için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığıma pişmanım.. Değmediğini ilk gördüğümde terk etmediğime pişmanım..
Ben onun için başka şehirde yaşamayı bile göze almıştım annem hiç istemesede.. Buna bile pişmanım yani düşün :)
Bende dua ediyorum canım ona dönmeyeyim oda bana asla dönüş yapmasın diye.. Ve şükrediyorum Allahıma beni ondan kurtardı.. :)
Canım genede öyle düşünme erkek milleti çocukça hareketler yapıyo ve inatlaşıyolar. Ama gerçekten rahat olması rahatsız ediyo insanı çok iyi sabretmissin.
Aşk fedakarlıktır ama onlar bu kadarınıda yapamadılar gurur deyip döndüler arkalarını. Özliycez belki ama özlemek gibi unutmakta var.
Kolpanın dediğini gibi aldığımız her nefes bile bizde kalmıyorUnutucaz zaman alıcak belki ozaman geri dönmek istiycekler ama Allah hakkımızda hayırlısını versin hayırlıysa olsun diye dua ediyorum. Hayırsızsa bir ömür boyu ağlamya rağzıyım.
Canım sinerji oluşturduk sanırım benimki mesaj atmış faceden
Ayyy ben heyecanladımne yazmış canım?
Tek cümle yazmış..
"Bu kadar dayanabildim, sensiz olmuyor.."
Tek cümle yazmış..
"Bu kadar dayanabildim, sensiz olmuyor.."
owww dedigim oldu :)
deidm sana ancak 1-2 gün dayancak sonra yazcak diye, isin uzmanimi oldum ne
napmayi düsünüyorsun?
Adam resmen kendini sinamis ya nekadar dayanabilirim diye, bu erkekler varya böyle
duygulandım..
Seviyor ama çocukca davranıyo sadece senin yanına gelmesi şart anzer ikna et onu.
owww dedigim oldu :)
deidm sana ancak 1-2 gün dayancak sonra yazcak diye, isin uzmanimi oldum ne
napmayi düsünüyorsun?
Adam resmen kendini sinamis ya nekadar dayanabilirim diye, bu erkekler varya böyle
duygulandım..
Seviyor ama çocukca davranıyo sadece senin yanına gelmesi şart anzer ikna et onu.
Böyle mesajlar insana daha çok destek veriyo. Ve dayanıp mesaj atmazsak sonuçlar soğumaya kadar varıyo. Ben aynısı yaşadım ve soğumuştum gerçekten sadece onun ağlamasına onca yılımıza vicdan yapıp konuşmaya karar vermiştim aptallık!Bende duygulandım sndz kalbimde deli gibi attı :)
Cevap yazmicam kızlar.. Sadece iyi geldi onunda üzüldüğünü bilmek hepsi bu..
Hürrem aynen sen demiştin birkaç gün önce o sana dönecek diye bencede uzman olmuşsun sen :) Dediklerini daha dikkatli okumalıyım bundan sonra
Ve evet resmen kendini sınamış ya töbe töbeee
Iyide canim adam sorumsuzun teki !
Yani issiz gücsüz, hicbirsey icin ugras vermiyor, fedakarlik yapmiyor,
üstüne üstük bide cocuksu hareketler ve terbiyesizlesmeler,
o telefon olayi felan neydi öyle,
hic bi hatasinida kabul etmez, insan bir özür felan diler dimi,
yani bilmiyorum benmi cok katiyim ama affedilecek bir taraf görmüyorum, adam cabalamiyorki :26:
Hem adam kac keredir erteliyor gelme olayini, zorla getiremez ya anzer onu
Bende duygulandım sndz kalbimde deli gibi attı :)
Cevap yazmicam kızlar.. Sadece iyi geldi onunda üzüldüğünü bilmek hepsi bu..
Hürrem aynen sen demiştin birkaç gün önce o sana dönecek diye bencede uzman olmuşsun sen :) Dediklerini daha dikkatli okumalıyım bundan sonra
Ve evet resmen kendini sınamış ya töbe töbeee
Sen daha duuuur, sen simdi sessiz kalacaksin ya
izle seyret nasil cildiracak,
resmen cosacak, hatta cikip gelirse hic sasirmam
bu iyi bir fikir, geleblir. sen bu kızı dinle anzer bu kız ermiş
Iyide canim adam sorumsuzun teki !
Yani issiz gücsüz, hicbirsey icin ugras vermiyor, fedakarlik yapmiyor,
üstüne üstük bide cocuksu hareketler ve terbiyesizlesmeler,
o telefon olayi felan neydi öyle,
hic bi hatasinida kabul etmez, insan bir özür felan diler dimi,
yani bilmiyorum benmi cok katiyim ama affedilecek bir taraf görmüyorum, adam cabalamiyorki :26:
Hem adam kac keredir erteliyor gelme olayini, zorla getiremez ya anzer onu
Böyle mesajlar insana daha çok destek veriyo. Ve dayanıp mesaj atmazsak sonuçlar soğumaya kadar varıyo. Ben aynısı yaşadım ve soğumuştum gerçekten sadece onun ağlamasına onca yılımıza vicdan yapıp konuşmaya karar vermiştim aptallık!
Evet çabalamıyo hemde evlilik sürecisindesiniz bu rahatlık ne anlamıyorum ya..
Sen daha duuuur, sen simdi sessiz kalacaksin ya
izle seyret nasil cildiracak,
resmen cosacak, hatta cikip gelirse hic sasirmam
bu iyi bir fikir, geleblir. sen bu kızı dinle anzer bu kız ermiş
Canım parasına güveniyo ve kırılma ama yatmayı seviyor galiba keyifçi biraz..
Aynen kızlar çaba sıfır.. Nasılsa burda bekleyen saf bir anzer vardı ona güvendi.. Onun yüzünden 1 sene bomboş geçti işede girmedim söz möz olur diye söz olsun sonra kendi planlarıma bakarım kendi hayatımı düzene oturturum dedim.. Ama değmedi.. Maddi durumları iyi kızlar buna güvendi etrafındakiler birazda gaz verdi senin işe girmene gerek yok düğün yapabilecek durumun var senin diye.. Bulduğu işlerde az maaş verince burun kıvırdı.. Ama benim babam asla vermez ben istesem bile ki bende işsiz güçsüz adamı napim..
Aynısını bende yaptım sndz 1 kere daha ayrılmıştım hatta kötü oldum şehir dışına gittim kafa dağıtmaya ve çokta iyi gelmişti psikolojim düzelmişti.. Ama bu arka arkaya yalvarınca affetmek gibi bi salaklık yaptım..
Hürrem doğru dedin adam çabasız, aynı şeyleri tekrar yaşayamam gücüm yok dediğin gibi..
Bundan sonra hep dertlerimi hürrem dinliycekahaha kız sndz koptum
hürrem dediğin çıktı valla bilemiyorum diğerlerinin olma olasılığıda yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?