- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #4.401
hahahaaaaaaaa :) ay güldüm allah iyiligini versin
yok kiz yani bilemiyorum bence öyle yapcak,
Canım parasına güveniyo ve kırılma ama yatmayı seviyor galiba keyifçi biraz..
Hata bizde ya böylelerine yüz verip tepemize çıkarıyoruz.
Bundan sonra hep dertlerimi hürrem dinliycek
Hiç senin gibi düşünmemiştim ama cevap vermeyip illaki tutuşaçak ve kapısna gelecektir.
Bu kız ajanda olabilir. hERŞEYi çözüyor
Bundan sonra hep dertlerimi hürrem dinliycek
Hiç senin gibi düşünmemiştim ama cevap vermeyip illaki tutuşaçak ve kapısna gelecektir.
Bu kız ajanda olabilir. hERŞEYi çözüyor
hürrem yandın valla
ajan hürrem 007
Çok pis bağlandım sana hürremben onu tanıdığımda çalışıyordu ama iş yerini sevemedi çıkmaya çalıştı patronu bırakmadı adamın bi yalvarmadığı kaldı..işe girince süper çalışır bak onda hakkını yemem ama nedense çokta üstüne düşmedi ciddi adım atmamız için.. ben laf desem suçlu oldum üstüme gelme zaten iş bulamıyorum psikolojim bozuldu diye.. aman nese..
hürrem yandın valla
Zamana bırak bakalım nolucak, Hürremin de dediği gibi eve kadar gelir yani birşeyleri göze alıcaktır bu sefer sen dönmeyince.
ajan hürrem 007
Allah iyliiginizi versin gece gece güldüm, ajan haaa
he ben bir erkekimmm gizliden gizliye sizi süzüyorum buralarda, kafalarinizi kastirimaya geldimm
konuyu çok merak ettim ama neresinden başlasam okumaya bilemedim.biri özet geçebilir mi?
Allah iyliiginizi versin gece gece güldüm, ajan haaa
he ben bir erkekimmm gizliden gizliye sizi süzüyorum buralarda, kafalarinizi kastirimaya geldimm
aslında ajan değil kahin hürrem demeliydik
o değilde ben şu misafirlerden işkilleniyorum orası hiç boş kalmıyor maşallah..
Canım kısaca aşk hayatımızı,derdimizi paylaşıyoruz
o kadarını anladım.kim kime ne demiş.ne mesajı atmış.ne zaman atmış.msj atılan ne demiş.sonra kim geri dönmüş.bu duruma neden gelinmiş.ben bunları merak ediyorum..
ama..
ne çok soru sormak lazımmış öyle ya.neyse.
Bence içerden hürremin adamları var
Şaka bir yan kim bunlar ya kim merak ederde okur böyle bir konuyu, ömür törpüsü gibi bir konu
Aynen zevkli bi konu olsa dicem millet kafa dağıtmaya geliyor..
Ama şöyle birşeyde olabilir millet aa bak neler yaşıyorlar halimize şükredelim diye okuyorda olabilir
Çok pis bağlandım sana hürrem
Senden çok etkilendim
aslında ajan değil kahin hürrem demeliydik
o değilde ben şu misafirlerden işkilleniyorum orası hiç boş kalmıyor maşallah..
Genç kızlarımıza sesleniyorum sakın bir öküze tapmayın
Ama gerçekten çok sıkıcı kendimi bile bazen çekemiyorum anzer. Hürrem olmasa daha ayak basmıycam buralara
Genç kızlarımıza sesleniyorum sakın bir öküze tapmayın
Ama gerçekten çok sıkıcı kendimi bile bazen çekemiyorum anzer. Hürrem olmasa daha ayak basmıycam buralara
offfffffff yikilcam yaaaaaaaaaa,
nereme baglandin kizim yaaaaaaaaaa
anzercim ne misafiri ???
Senin exinde varmi öyle baska kiz olaylari, yani anasi felan ayarliyormu seninkine,
malum benim exime anasi ayarladi felan,
Aynen zevkli bi konu olsa dicem millet kafa dağıtmaya geliyor..
Ama şöyle birşeyde olabilir millet aa bak neler yaşıyorlar halimize şükredelim diye okuyorda olabilir
Herkes Hürreme sardı bu gece
Ben şüpheleniyorum ziyaretçilerden biri benim ex mi acaba diye :26:
Vah vah bu hallere düştüysek biz
Neyse bacım şükredin halinize sevgilim 3 dk geç cevap atıyor diye üzülmezsiniz artık
Anzer valla seven erkek kalkar gelir bak. İçini rahatlatmayacak belki bu ama bende de vardı bunlardan bir tane. 2.5 yıl gelmedi hep geleceğim, geleceğim dedi ama tık yok. Sonra zaten rest çektim, bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?