Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Canım parasına güveniyo ve kırılma ama yatmayı seviyor galiba keyifçi biraz..
Hata bizde ya böylelerine yüz verip tepemize çıkarıyoruz.

Bundan sonra hep dertlerimi hürrem dinliycek

ben onu tanıdığımda çalışıyordu ama iş yerini sevemedi çıkmaya çalıştı patronu bırakmadı adamın bi yalvarmadığı kaldı.. işe girince süper çalışır bak onda hakkını yemem ama nedense çokta üstüne düşmedi ciddi adım atmamız için.. ben laf desem suçlu oldum üstüme gelme zaten iş bulamıyorum psikolojim bozuldu diye.. aman nese..

hürrem yandın valla

Hiç senin gibi düşünmemiştim ama cevap vermeyip illaki tutuşaçak ve kapısna gelecektir.
Bu kız ajanda olabilir. hERŞEYi çözüyor

ajan hürrem 007

Bundan sonra hep dertlerimi hürrem dinliycek

Hiç senin gibi düşünmemiştim ama cevap vermeyip illaki tutuşaçak ve kapısna gelecektir.
Bu kız ajanda olabilir. hERŞEYi çözüyor

hürrem yandın valla

ajan hürrem 007

Allah iyliiginizi versin gece gece güldüm, ajan haaa
he ben bir erkekimmm gizliden gizliye sizi süzüyorum buralarda, kafalarinizi kastirimaya geldimm

Çok pis bağlandım sana hürrem

Son düzenleme:

Bunları sana anlatmam uzun sürer katılmak istiyorsan biryerden başla yavaş yavaş tanırsın herkezi gerçi ben hala çoğunu tanımıyorum

Bence içerden hürremin adamları var
Şaka bir yan kim bunlar ya kim merak ederde okur böyle bir konuyu, ömür törpüsü gibi bir konu

Aynen zevkli bi konu olsa dicem millet kafa dağıtmaya geliyor..
Ama şöyle birşeyde olabilir millet aa bak neler yaşıyorlar halimize şükredelim diye okuyorda olabilir

Ama şöyle birşeyde olabilir millet aa bak neler yaşıyorlar halimize şükredelim diye okuyorda olabilir

Genç kızlarımıza sesleniyorum sakın bir öküze tapmayın
Ama gerçekten çok sıkıcı kendimi bile bazen çekemiyorum anzer. Hürrem olmasa daha ayak basmıycam buralara

Son düzenleme:
Çok pis bağlandım sana hürrem

Senden çok etkilendim

aslında ajan değil kahin hürrem demeliydik
o değilde ben şu misafirlerden işkilleniyorum orası hiç boş kalmıyor maşallah..

Genç kızlarımıza sesleniyorum sakın bir öküze tapmayın
Ama gerçekten çok sıkıcı kendimi bile bazen çekemiyorum anzer. Hürrem olmasa daha ayak basmıycam buralara

offfffffff yikilcam yaaaaaaaaaa,
nereme baglandin kizim yaaaaaaaaaa

anzercim ne misafiri ???
Senin exinde varmi öyle baska kiz olaylari, yani anasi felan ayarliyormu seninkine,
malum benim exime anasi ayarladi felan,

hürrem kehanetlerde de bulunuyorsun bakıyorum da

açıkçası aramaları ya da mesaj atmaları çok da şaşırtıcı değil, bir duygu paylaşımı olduysa mutlaka karşı tarafın da bir yerde gardını düşüreceğine inanıyorum, gözlemler de hep bu yönde isterse o ilişkiden bunalmış olsun, isterse zamanında çok mantıklı açıklamalar yapsın kendine göre olmayacağına dair bir noktada özlem başlıyor ve hisler su yüzüne çıkıp sorunlar geri plana itiliyor. insanlar değişir mi derseniz çok zor, sorumsuz bir adam hep sorumsuz kalacaktır, yapısı bu ama özlenmek bir mesaj ya da telefonla hala hatırlandığını bilmek bence yaşadıklarının da boşa olmadığını gösteriyor. belki adam yanlıştı ama karşıklı bir duygu vardı ortada 4 ay oldu benimkinde en ufak bir özlem belirmedi, yaptıkları ile yüzleşmedi onun yüzünden artık "eden bulur" çektiği kadar elbet çeker sözleri bile hikaye gibi gelir oldu. kendimi bile suçlamaya başlıyorum nasıl bir günah işlediysem 1.5 yıl bir yalanın içinde yaşamışım, karşımdaki insan da tüm yaptıklarına rağmen vicdanı rahat bir şekilde at koşturabiliyor.

herşeyin bir yalan olduğunu bilmek, aileni karşına aldığın adamın seni hiç varolmamış gibi silebilmesi, Allah'ı dilinden düşürmeyen kişinin üzerinde en ufak bir hakkım olduğunu bile fark etmemesi ( vicdanın rahatlığı bunu gösteriyo olsa gerek) çok ama çok acı

offfffffff yikilcam yaaaaaaaaaa,
nereme baglandin kizim yaaaaaaaaaa

anzercim ne misafiri ???
Senin exinde varmi öyle baska kiz olaylari, yani anasi felan ayarliyormu seninkine,
malum benim exime anasi ayarladi felan,

Gizliliğin çok hoşuma gitti hürrem bey off gece gece ne güldüm ya.
Canım şu alttaki üyelerle misafirler varya..

Vah vah bu hallere düştüysek biz

Neyse bacım şükredin halinize sevgilim 3 dk geç cevap atıyor diye üzülmezsiniz artık

Anzer valla seven erkek kalkar gelir bak. İçini rahatlatmayacak belki bu ama bende de vardı bunlardan bir tane. 2.5 yıl gelmedi hep geleceğim, geleceğim dedi ama tık yok. Sonra zaten rest çektim, bitti.

Sorma kız millet okadar meraklı olmuş acıncak halimize gülüp sevgililerinin değerlerini anlıyolar. Sevgilisiz kadınların bu gece ne kadar saçmaladıklarını görüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…