Buyrun...Terapi Grubumuz :))

offfffffff yikilcam yaaaaaaaaaa,
nereme baglandin kizim yaaaaaaaaaa

anzercim ne misafiri ???
Senin exinde varmi öyle baska kiz olaylari, yani anasi felan ayarliyormu seninkine,
malum benim exime anasi ayarladi felan,

Amannn misafir demişim ya ziyaretçi demek istedim
Kız olayı yoktu ama bi kere daha böle ayrılmıştım ondan sonra dayanamadım barıştık bana o zaman demişti anneme etraftan bikaç kız söylemişler ayrıldığımızı duyunca benim için, ama annem cesaret edip bana söyleyemedi alacağı cevabı biliyordu demişti
Bide bi kere içmiş içmiş gelmiş bu çok sarhoş olmuş annesi bana kızmış o gün nedense :44:

offfffffff yikilcam yaaaaaaaaaa,
nereme baglandin kizim yaaaaaaaaaa

anzercim ne misafiri ???
Senin exinde varmi öyle baska kiz olaylari, yani anasi felan ayarliyormu seninkine,
malum benim exime anasi ayarladi felan,

Amannn misafir demişim ya ziyaretçi demek istedim
Kız olayı yoktu ama bi kere daha böle ayrılmıştım ondan sonra dayanamadım barıştık bana o zaman demişti anneme etraftan bikaç kız söylemişler ayrıldığımızı duyunca benim için, ama annem cesaret edip bana söyleyemedi alacağı cevabı biliyordu demişti
Bide bi kere içmiş içmiş gelmiş bu çok sarhoş olmuş annesi bana kızmış o gün nedense :44:

3 dk olayına koptum
Aynen seven erkek gelirdi.. Gelmedi gelmedi şimdi gelsede ben istemiyorum ohhh

Ex buraya üye olduğunu biliyomu canım.

Evet biliyodu hatta nickimi sorardı hep söylemezdim özel sonuçta diye.. Bi gün muhabbet ederken ağzımdan kaçırdım "anzer" dedim sustum da o anlamıştır diye düşünüyorum..

Tabi yaaa hürrem senin exsin anzerrrrrr

Atlantiscim seninki bence lafla dindar,
gercek bir erkek Allahtan korkan bir insan, böyle seyleri yasatmaz kimseye, bos konusuyor bence,
dinin adinida kirletmesin bari böyleleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…