Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Evet canım sildim herkesi.. En yakın arkadaşından kızkardeşine akrabasına kadar..
Hatta benim ex i birde engellemiştim ama engeli açmak zorunda kaldım dün sayfamdan bişeyleri silmek için yoksa adı görünmüyordu bana sayfamda neyse.. Dün kaldırdım 48 saat sonra tekrar engel koyabiliyormuşum onu beklerken mesajı geldi..
O daha idrak edemedi ablası çünkü benim onu terk edemeyeceğimi düşünüyor baksana bu kadar dayanabildim dön dedi resmen.. Sanki onun sabır gücüne kaldı bu ilişki..

Off ben daha okula gidicem yaaa tutturdun hürremde hürrem al sana hürrem anzer ya.
Kızlar ben yatar öpüldüz özellikle bu kokulu öpücüğü hürreme yolluyorum

Off ben daha okula gidicem yaaa tutturdun hürremde hürrem al sana hürrem anzer ya.
Kızlar ben yatar öpüldüz özellikle bu kokulu öpücüğü hürreme yolluyorum

Ben de gideceğim ne olmuş hem de uyumadan çünkü fizyoloji vizem var ve hala hiçbir cacık bilmiyorum Allah sonumu hayır etsin

gözün aydın canım bu mesaj daha iyi hissetmeni sağlamıştır yazma cevap sürünsün
darısı da bizlerin başına aynen bundan bir tane mesaj gelsin bizlere aminnnn

Amin canım :)
Evet iyi geldi.. Ama tamda ben bugün "mesaj falan atmasa benim için daha iyi olur" diye düşündüğümde oldu bu ilginç..

doğru forumda var evli mutlu olan ablalarımız.inşallah bizide bulur oyle seven ve kıymet veren erkeklerr. cevap atmaz canım ben o kadar şey yazıyorum yazmıyor ve yüzüm yok demişti sana karşı. birşey yazmaz bana. geri dönmesin bu kadar şey yaşattıktan sonra.

unutcam kendime yeni bir sayfa açıyorum. geri döndürmeye çalışmıyorum canım artık ne hali varsa görsün. hem bu yaptıkları benim gördüklerimdi geri kalanları kimbilir neler saklıdır. o yyüzden asla olmaz bizim. biraz zaman ayırcam kendime ve bu hallerime kendimde gülmek istiyorum oo zamanlarım gelsinnnnn arrtııkkkkkkkkkkkk:)

Gülersin canım ya bu kadar kısa sürede yüzünü göstermiş daha ne? Şükretmelisin.
Zaten pek birşey yaşamamışsınız salla gitsin. İnşallahda ogünlerin gelir.

Kızlar şu beni tanımak isteyen benden 2 yaş küçük çocuk vardı ya ben birkaç gündür ona cevap yazmıyorum bilerek umutlanmasın diye.. Neyse dün face durumuma "aşkımız 3 hece 8 harf....." le başlayan bi cümle yazdım buda hemen mesaj atmış "aşkımız 3 hece mi :)" diye.. Bu ne cesaret ya? Ben bu tarz konuşmaları çekmek zorunda mıyım? Hem dedim ona "bişe olacağını sanmam aramızda" diye.. Oda "tamam ben zamanını beklerim" demişti şimdi bu mesajıyla onu faceten bile silmek istiyorum..!!!

Çocuğa bak yaaa krize girdim. Dha sevgi olmadan aşk diyo
Ne zannedipte üstüne alınmış sil gitsin anzer ya böyle yapışkan olanlara sinir olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…