- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #4.461
iyi bari canim icin rahatlamistir, sevdigin biriydi diye söylemistin,
seninki aslinda daha büyük bir tepki vermeliydi sonucta exinide sildin dimi faceden ??
Bütün sülalesini sildin,
adam bitek özledim buraya kadar sensiz olamicam diyor,
Yaa sana demiştim azıcıkda beni dinle hep hürreme kulak asma
Kvle evleneceksen başka da exle evleneceksin be canım
Bu exin başka erkek kardeşi varmı:44:
Off ben daha okula gidicem yaaatutturdun hürremde hürrem al sana hürrem anzer ya.
Kızlar ben yatar öpüldüz özellikle bu kokulu öpücüğü hürreme yolluyorum
Off ben daha okula gidicem yaaatutturdun hürremde hürrem al sana hürrem anzer ya.
Ben de gideceğim ne olmuş hem de uyumadan çünkü fizyoloji vizem var ve hala hiçbir cacık bilmiyorumAllah sonumu hayır etsin
Ben de gideceğim ne olmuş hem de uyumadan çünkü fizyoloji vizem var ve hala hiçbir cacık bilmiyorumAllah sonumu hayır etsin
Tek cümle yazmış..
"Bu kadar dayanabildim, sensiz olmuyor.."
gözün aydın canım bu mesaj daha iyi hissetmeni sağlamıştır yazma cevap sürünsün
darısı da bizlerin başına aynen bundan bir tane mesaj gelsin bizlere aminnnn
Amin canım :)
Evet iyi geldi.. Ama tamda ben bugün "mesaj falan atmasa benim için daha iyi olur" diye düşündüğümde oldu bu ilginç..
Hepimiz umuyoruz öyle bir erkek var mı diye ama bakarsak forumda çok mutlu ve evli ablalarımız var. Demek ki seven ve kıymet bilen erkekler de var. Bir gün biri bir yakar canını, aklı başına gelir. Bir gün birine öyle bir tutulur ki, bağlanır kalır. Ve sen hala diyorsun ki nasıl kazanayım onu?Geri dönse, cevap atsa bile kazanç değil kayıp olur senin için.
Bulsakta bizim gibi kıymet bilenlerde olmazBence atlat çünkü ortada hiç bir neden yok unutmamak için. Allah sana göstermiş yüzünü eğer geri döndürmeye çalışırsan kusura bakma ama ahmaklık olur. Unutucaksın ve bir gün aşık olucan onu nasıl sevdiğine kendin bile gülüceksin.
düşünce gücü tatlım
sen ondan vazgeçtin ve artık enerji ters yöne yani sana akıyor ohh olsun
unutcam kendime yeni bir sayfa açıyorum. geri döndürmeye çalışmıyorum canım artık ne hali varsa görsün. hem bu yaptıkları benim gördüklerimdi geri kalanları kimbilir neler saklıdır. o yyüzden asla olmaz bizim. biraz zaman ayırcam kendime ve bu hallerime kendimde gülmek istiyorum oo zamanlarım gelsinnnnn arrtııkkkkkkkkkkkk:)
Kızlar şu beni tanımak isteyen benden 2 yaş küçük çocuk vardı ya ben birkaç gündür ona cevap yazmıyorum bilerek umutlanmasın diye.. Neyse dün face durumuma "aşkımız 3 hece 8 harf....." le başlayan bi cümle yazdım buda hemen mesaj atmış "aşkımız 3 hece mi :)" diye.. Bu ne cesaret ya? Ben bu tarz konuşmaları çekmek zorunda mıyım? Hem dedim ona "bişe olacağını sanmam aramızda" diye.. Oda "tamam ben zamanını beklerim" demişti şimdi bu mesajıyla onu faceten bile silmek istiyorum..!!!
Çocuğa bak yaaakrize girdim. Dha sevgi olmadan aşk diyo
Ne zannedipte üstüne alınmış sil gitsin anzer ya böyle yapışkan olanlara sinir olurum.
Öff aynen ya faceten silecemde telefon numaramda var rahatsız eder diye korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?