- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #4.481
Ya katıldıgım zorunlu bir seminer vardı. Orada bir tane çocuk vardı çokkkkk yakışıklıydı. Bazen göz göze geldik ya bitti bi daha da göremem. Pfss baktım yüzüğü filan yok. Ya ben niye böyle baharda dolaşan kelebek gibi oldum gönülden gönüle konuyorum :) İyi bişey mi kötü mü bu acaba..
iyi biseyy
gecmisi dusunmeyi birakip, bugunlerine dondugun anlamina geliyo
bekar ve ozgur bi kadin olarakta birilerinden hoslanman gaaaayyettt normal. darisi basima. ama karsilikli olsun
Kesinlikle karşılıklı olsun istiyorum inşallah öyle olur. Tabi bu biraz geçici gibi oldu ama kimbilir. İmkansız diye birşey yoktur :) Bir de dikkatimi çekti ben onun adını filan bilmiyordum ama hergün imza alınıyordu geldigimize dair. Benim imza alanımda sürekli yanlıs okulda gösteriyorlardı beni bende üstünü cizip kendi okulumu yazıyordum. Bir baktım hep beni gösterdikleri okulda o çalışıyor
ask tesadufleri sever
kaptirma kendini hemencik.
bu kisiyi surekli gorecek misin? yoksa bi gunluk biseymiydi?
Maalesef bir daha hiç göremeyebilirim :) Ya yok kaptırmadım kendimi bi hafta sonra hic hatırlamam bile. Ama olsun gene de ilgim dağıldı ya buna da şükürBu sadece asıl güle ulaşmadan önceki gül yaprağı diyeyim
hmmm
bende 3 hafta kadar once ilk goruste birine asik olmustumilk gorus = 10 sn
ayni zamanda son gorus
ama iyi oluyo boylelerinin cikmasi
Bugun bende otobüste birini gördüm karsimda duruyordu,
bir icim su derler ya, inanin varya tam manken di,
allah sahibine bagislasin
Kesinlikle güzel bişey. İnsanın umudu artıyor. Hani kötü bir ayrılıktan sonra insanın zihninde oluyor onun gibisini nerden bulacağım diye. Yok yani öyle birşey onun gibisi değil onun alasını görüyorsun. İyi olsa zaten ayrılmazdı. Biz ayrılmayanından bulacağız inşallah. Azimliyim şahsen bu konuda :)) Ama bugünkü olsaymış iyi olurmuş yaf pek bi yakışıklıydı. Aynı birebir hiç abartısız diyorum alacakaranlık (twilight) filmindeki Robert Pattinson'du. Kesinlikle abartmıyorum hem bunun gözleri yeşildi :) Ah ah kimlere yar olacak gidecekte..
sss kizlar belli bizim gonul gozumuz acilmis
zaten biliyorum benim yeni bi iliskiye ihtiyacim var. o basladigi anda eskisinin adini bile unutucam. suan yalnizliktan eskisini arada bi ozler gibi oluyorum o kadar :/
Kuzum sana katiliyorum cünkü bende öyle hissediyorum,
benimde yeni bir iliskiye ihtiyacim var, yavas yavas buna hazir hissediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?