Buyrun...Terapi Grubumuz :))

bence gidip sen tanisma, ama nerlerde takildigini biliyorsan git görün biraz gez oralarda felan :)

Kızlar benimki mesaj atmış öğretmenler günün kutlu olsun diye koptum ya :)

aaay baska bahane bulamamismiiiii cok güldüm yaa

bence gidip sen tanisma, ama nerlerde takildigini biliyorsan git görün biraz gez oralarda felan :)
[/B][/COLOR]

ilk etapta onu yapıcam daa onun için yine böyle bi mekanlarda denk gelmek lazım, bi şansımı yoklıycam
baktım karşılaşamıyoruz telefondan falan allah ne verdiyse ben bi el atsam mı olaya diyorum
kendimi umutsuz vaka görüyordum bi seneyi geçti böyle içim kıpır kıpır olmayalı çok hoş bi hismiş:) en azından tadını çıkarıyorum

Son düzenleme:
Bende acı çekmiyorum artık kızlar.. Arada bir eski günlerideki gibi film izlerken yanımda olsun istiyorum ya da biraz çıkıp dolaşalım istiyorum ama o anlık oluyor geçiyor hemen..
Bu arada hergün aynı saatlerde bana mesaj atması komik gelmeye başladı :)

Senin durumun farkli..
Senden vazgecmemis bi adam var karsinda..
istedigin zaman geri donebilirsin ama tabi iliski sektelediginden yine ayni sebepten ayrilirsiniz. ama hic olmazsa bi terk edilme yasamadin..

bizse terk edildik, aldatildik, vazgecildik vs vs..

Vazgeçmemiş derken? Benim için hiçbirşey yapmadı o "vazgeçmemiş" dediğin adam.. Sadece dilinde "seni seviyorum, evlenmek istiyorum" lafı dolandı ama tek çaba gösterilmedi.. Zaten hiçbişey yapmayarak benden çoktan vazgeçmişti o ben bitirmeyi bilemedim o kadar..

hic olmazsa hala pesinde.
ne bilim ya.
iliski durumlarinda kotunun iyisini secmeye calismam da ne sacma (((=
Ama karsiyim ya.. cidden karsiyim.. bi kadinla bir erkegin iliskisi bu kadar karmasik olmamali. benim annemle babamda evlenmeden once 3 yil cikmislar. babam ondan tek bir gun bile vazgecmemis.. erkek dedigin, iliski dedigin oyle olur. bu adamlar hic biseyi hak etmiyorlar...

Senin tarafından bakınca belki benim durumum daha iyi görünebilir olabilir yani..
Ama "ayrılık" sözünü söylememek o ilişkiden vazgeçmemek anlamına gelmiyor ne yazıkki.. Tamam benim bu sevgilim bir kere bile "ayrılalım" demedi ama ayrılık noktasına gelmemek için bir çabada sarfetmedi.. Düşünsene sadece dildeki söylemiyle kalan istekler ve vaatler var.. Ama davranışlarla bunlar desteklenemedi.. Üstüne birde değişti ben bu haliyle tanısam arkadaş bile olmazdım bu insanla..
Dediğin gibi ilişkiler bu kadar karmaşık olmamalı.. Seviyorsan davranışlarınla da bunları destekleyeceksin yoksa o kişinin zamanını almaktan başka birşey değil bu..

kesinlikle oyle.
bazi insanlar zordan korkuyorlar. hersey basit olsun istiyorlar. hani killarini kipirdatmadan, ugruna cok emek verip caba harcamadan olsun biseyler. o yuzden universite caginda yasanilan asklar, universite bitince sinaniyor. Sende de bende de ayni sey oldu. Bak ayni sehirdeyken problemsiz ilerliyordu cunku sorun yoktu. ama simdi araya ayrilik girdi problemler basgosterdi. Benim ex le de ayni sehirdeyiz. ama o buranin yerlisi, ben sadece okul icin burdayim. Ve gidecegimi biliyordu. Ama benimle gelmeyi gozu yemedi. korktu alistigi yeri, ailesini, arkadaslarini birakmaktan ve benden vazgecti.. (=

Evet herşey kendiliğinden olsun istiyorlar olmayıncada kaderlerine küsüyorlar.. Zorluk çekmeye alışmamış kişiler oluyor bunu yapanda daha çok..
Ben o kadar emindimki araya mesafe giriyor ama hiçbişey değişmeyecek düşüncesindeydim saflığıma doymayayım.. Mesela seninkide seni sevmiş ama sanki bir mucize olsada ben uğraşmadan herşey yolunda gitse diye beklemiş :) Oda olmayınca bi yerde kopmuş..

aynen oyle..
benim ki.. ben turkiyeye geldim yazin 2 ayligina. o da o sirada baya dusunmus olacak. donmeme 3 hafta kala ayrildi benden (=
varsin ayrilsin sorun degil. iyi ki de ayrilmis. daha cok onu sevmeme sebep olmadan once cikmis hayatimdan.

ama kotu olan, bu ayrilik beni korkuttu. kendimi sorgular oldum. bi iliski yurutebilecek birimiyim degilmiyim bunu sorguladim. aslinda sebepler belli ama yinede bunlari yasadim. hala yasiyorum. bu hic hos degil

Bu kötü tecrübeler güvenini kırmasın bence.. Sorun sende değilmiş ki böyle düşünüyorsun.. Bende yeni ilişkiye açığım mesela zamani gelince kendimi hazır hissedince.. Ama birine yeniden inanabilir miyim bilmiyorum.. Şu an banada şöyle geliyor; hayatıma girecek kişi beni oyalayacak, verdiği sözler havada kalacak :)
Korkuları aşmamız lazım..

aynen iste.. bana o "seninle gelmeyecegim" dememistiki hic. gelecegim de dememisti ama acikti. akisina birakiyorum demisti.. sonrada yapamadi gitti.. bana da oyle geliyor. insanlara, erkeklere guvenim sarsildi. yeni bir iliskiye bende acigim ama korkularim, ve guvensizliklerim var iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…