Canım sevgilimin yaptığı nankörlük

bence böylesi evlilikten sonra daha da beter olur.maaş kartına el koyanlar böyle tiplerdir herhalde.keşke romantik olmasaydı da cömert olsaydı.hesabı bana ödetecek sonra "aşkım sensiz yaşayamam"dieyecek e tabi yaşayamazsın ekmek elden su gölden yaşamak varken.senin gibisini bulamayacağı için ayrılmıyor bence.oooh hem kız arkadaşı var hem de cebinden kuruş çıkmıyor otlandıkları da cabası.eminim arkadaşlarına gülerek anlatıyordur.kusura bakma açıkca yazıyorum bunları.800 tl ise öğrenci gayet güzel para,yemek de beleşe geliyor.oooh sadece kedine harcıyor 2 tane mp3 falan olması gayet normal yani.

canımcım sen bu dünyaya çile çekmeye mi geldin?2 iş ve okul.milleti sevgilisi kocası yaşatırken sen ne bunun kahrını çekiyorsun.kim olsa kendini değersiz hisseder.en beter erkek tipi.

TAbiki sana iyi davrancak romantık olucak gyven verıcek ılgı gosterıcek alttan alıcak bulmuş senın gıbısını neden kaybetsinki guzelım ? :)) ilerde çok pısman olucaksın ama kaybettgn seyler buyuk olucak . hıı bıde demıssın dıger erkeklerden farklı dıe ; tek farkı erkek gibi olmayışı erkek adamın gururu olur herseyden once ..

aynen katılıorum canım sana .:)

aman allahım türlü türlü cins cins bu erkekler. sizleri bilmem ama erkek dediğin elini cebine atar,bu ne biçim iş böyle.her zaman hesabı o odeyecek değil,hele de uzun süreli ilişkilerde ama erkeğin bi ağırlığı olmalı bence bu konuda.en sinir olduğum konudur para konusu.karşı taraftan soğutur resmen ya!
canım benim,seni seviyorum diyor,alttan alıyor,romantik ws. diyorsun adam bulmuş senin gibisini tabi elinde tutmak için böyle davranacak.yoksa çekilir hali kalmaz ki !!!
hiçbirşeyin parasını ödeme bak,o zaman romantiklik mi kalıyor,seni seviyorum mu diyor ? kesin değişir.
20 tl ye bile çok para diyorsa keç liralık spor ayakkabı almasın,35 tl ye tişört almasın.ÖZETLE BU ADAM SADECE KENDİNİ DÜŞÜNÜYOR.
evlenince değişir diye düşünme ,bu kadar laf söylemişsin hala doğru düzgün bi gelişme yok.
Karar tabiki senin ama bu kadarı da fazla!

sevgiliniz asalak olmuş, hayatımda böylesini görmedim, bana göre terbiyesizlik geldi hakkaten.

bence bu çocuk seni kullanıyor canım gurur falan yok bunda yerinde olsam yüzüne bakmazdım .

3 yıllık evliyim öncesinde 8 yıl çıktık bir kere eşimin bana hesap ödettiğini bilmem bu ne terbiyesizlik
çok yüz vermişsiniz resmen kullanıyo sizi bence biran önce yol verin gitsin

21sayfayı da tek tek okudum, canım çok çooooooooookk afedersin ama bu adam j....o gibi olmuş artık... onlar da para karşılığı yapıyor böyle şeyleri :s
seviyormuş, biri benim yemeğimi kıyafetlerimi vs falan ödese bende severdim heralde, aradığında hemen açardım, ruhunu da okşardım...
tövbe yarabbim erkek diye geçiniyor bir de...

Bu erkek hic bir seye degmez bence. büyük konusmuyorum ama bence bi daha asla elini cebine atma bi dene onu mesela cafe demisiniz herkes kendiinkini odesin. sen de ogrencisin benimde param azaldi de ona. Taviz vermeyerek dene. Gercek yuzuortaya iyice cikar sende o zaman ne yapacagina karar verirsin.

Arkadaşım valla senin durumun çok kötü.. Diğer arkadaşlara katılıyorum hele bi tüm masrafı ona yükle bakalım romantiklik falan kalıyor mu?? Bi süreden sonra romantiklik yetmiyor, zaten her erkek romantiktir ama bazıları göstermez.. Benim canım nişanlım hiiiiiiç romantik değildir ama bi sahiplenir beni, her şeyimle ilgilenir, cebinde bozuk para hiç olmaz ama bende de hep bozuk olur bi su alıcaksak hayatta benim bozuklara bile tamah etmez.. Hatta üstüne o bana verir..Allah razı olsun.. Böyle şeyler güzeldir, maçoluksa eğer ben maço seviyorum.. Valla çok şükür ki erkek olduğunu hissediyorum.. Ve bu bana gurur veriyor. Bence seni bu saate kadar canımla cicimle kandırmış.. Nereye kadar böyle gidecek arkadaşım? Benim gözüm dışarda bi t-shirt'e takılsa hiç demeden gidip alır.. Ben ona hediye alıyorum 3 saat dırdır ediyor, sen öğrencisin neden bana alıyorsun, ben sana demedim mi alma..Bana hediye alacağın zaman söyle ben para veririm alırsın diyor hahahah ayyy ya benimkide bi alem.. Ama böyle insanın hoşuna gider.. Asıl sevgi budur.. Ha maddiyat değildir yanlış anlamayın ama kıyamadığı için sevdiğinin hiçbir şeyini eksik etmemektir.. Erkek dediğin elini cebinden asla çekmez.. Bence yol verin gitsin, nereye kadar bu sürer.. Çile çekmeyin boşuna...

yorumlarınız için teşekkür ederim bayanlar bir süre tatildeydim o yüzden bu konuda bi glişme yok hala ama sorunlar bitmiyo sabrım taşmak üzere aynen benimde... Artık herşeyin farkındayım bir süre sadece izleyeceğim, baktım mutsuzum cesaretimi toplayıp bitireceğim bu ilişkiyi.. hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

sen o karakterde biri değilsin ama "O" o karakterde biri... elmayla armut gibisiniz çok üzer seni. sen 2işte çalışıp kazandığını hem ona hem kendine harcıyorsun utanmadan senin paranı yiyor bir de dalga geçer gibi dönüp sana beni kullanıyorsun diyor hem de tek kuruş harcamadan. yazık...

Sizin adınıza cidden çok üzüldüm ve şaşırdım,4senelik bir ilişki birde :26:
Önerebiliceğim hiçbirşey yok maalesef çok garip bir mevzu.Umarım herşey zamanında yoluna girer..

erkek dediğin biraz ağır olur her zaman hesabı ödemesi gerekmez ama elini cebine at bi evladım bi erkek olarak gururuna da dokunmuyor hesabı senin ödemen.bence çok itici.

iyi dayaıp sabretmişsin akadasım ben olsam coktaan soğumuştum.

öncelikle bu konuyu üzülürek okudum bir çok sayfasını.. daha fazlada devam etmedim sinirlerim bozuldu.bu nasıl bir bencilliktir..
bu adamla hayatınıza devam ederseniz, ileride evlenirseniz falan.. hayatın yükünü tamamen sizin üzerinize yıkar.
alışmış adam başka bir açıklaması yok.
birde üstüne alışmışlığından ötürü kendi hatalarını göremeyicek kadarda kör olmuş, sizi haklıyken haksız durumuna düşürüyor.sizin yıprandığınızın farkında bile değil..
işini iyi bilenlerdenmiş eski kurt misali..
anlıyorum seviyorsunuz..biz hatun kısmı sevdikmi kolayca vazgecemiyoruz. içimiz acıyor ama içimizi kemiren bu düşünce de,er yada geç acı gercekle yüzleşiyor..buna izin verme resti çek.. gec bile kalmışsın

canım konuyu hortlatmış gibi olacağım ama bunlar 4 senelik bir ilşkinin değil olsa olsa 4 aylık bi ilişkinin sorunları olabilir sen cok sabırlıymışsız cok dayanmışsın. ben paraya önem veririm ama gerektiği kadar harcanması gerekiosa harcarım. ama seninm erkek arkadasın senden yüz buldukça buldukça şımarmış cok nasılsa o var o öder diye düşünmüş. sakın bu hataya düşme gün gelir mezun olursunuz iş bulursun maaşına bile göz diker kendi çalışmaz senin üstünden geçinir çok var böyle çakal geçinen gözleri açık tutmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…