- Konu Sahibi cokrenklikiz
-
gerçekten tebrik ediyorum büyük cearet bugün yolda onunla buluşmaya giderken düşündüm sizin dediklerinizi acaba ayrılmalımıyım ayrılırsam ne olur evet çok çok kötü bi huy herşeyi geçtim ben sana vericem dşyşp borç aldığı parayı nasıl vermeyebiliyo ben hiçkimseye ona bile hayatta yapamam böyle bişey bi daha utanırım o aldığm şeyi gymeye herhalde.. bu durum beni çok düşündürüyo parası çok önemli değil verse almicam zaten amaa... Ama işte bunun dışında ilişkimiz çok güzel güveniyorum filan bide romantik ilgili bi erkek alttan alır düşüncelidir yani diğer erkeklerden farklı... bana çok yakın 2 arkadaşım var onlar ayrılığı düşünmek için erken diyo ama bilemiyormm.. şuanda ayrılmaya cesaret edemem herhaldee:30:
Cömert olup odun olması bundan çok daha iyidir buna inan
Ayrıca neden erkenmiş ayrılığı düşünmek için,, daha yeterince
soyamadı mı seniKusura bakma ama ilk mesajını attığında
acıyordum kullanıldığın için ama sen de bunu istiyosun sanki
ya ben zaten ilk yorumumda yaptığı hoş değil dedim ama bana seninde elin sıkı gibi geldi. hakettin demiyorum borcunu aklında tutup ödemesini beklemen bence ayıp insan sevdiğinin arkasından böyle şeyler dermi milyar borcu yokya seni dolandırmadıda 250 tl diyosun ne var yani insanın sevgilisyle birbirine hakkı geçmezmi yok yemek yok hediye yok borç diye ilşkini para üstüne kurmuşsun. herkesten senin düşündüğünün aynısını söyleyip kendini rahatlatma çabasındasın farklı bi yorum gelince bukadar karşı çıkmana gerek yok relax ol kendinin öyle olmadığını ifade edebilrsin bence sen herşeyden önce git bi yasemin çayı iç rahatla çok pahalı da değil merak etme
sevgiliniz asalak olmuş, hayatımda böylesini görmedim, bana göre terbiyesizlik geldi hakkaten.merhaba bayanlar internetim yoktu bş süre giremedim kusura bakmayın neyse :) vallahi bi değişti diyorum ama sonra görüyorum aynı ama yok değişmedi hala bikaç tlnin hesabını yapıyo. Kısaca son olayı özet geçeyim bana kızacaksınız amaaa kendisi bi tişört beğendi 35 tl ama çok beğendi alamam pahalı filan dedi o aralarda aramız iyidi bende acıdım al yarısını ben veririm dedim neyse bu kartla aldı benimde 50 tlm vardı yemek yiyelim dedik en son o ödemişti bu sefer ben alıyim dedim yemek 18 tlidi. 50 tlyi verdim buna dedimki 20 tlsini bana getirirsin tişörtüde ordan alırsn gtti aldı yedik hala vermiyo 50 tl üstünü şakayla karışık dedim versene çıkardı 10 tl verdi. niye diyorum bir sürü açıklama plan yapıo ondan sonra tatlı yicektik tatlının parasınıda o paradan alıyo yani bende tatlıyıda sen al diyorum şakaya vuruyo geçiştiriyo. Neyse 40 tlm öyle gittii.... Dün buluştuk yemek yedik herkes kendinin parasını verdi 13er tl. sonra sinemaya gidicektk bedava kampanyası varya ondan aldık toplam 9tl tuttu o ödedi. sonra ben aaaa ne ucuz dmi sinema dedm böyle dedi "ucuzda bana girdi.. " ben böyle bi bozuldum veriyim yarısını ama bozuk param yok 20 var sende varsa boz dedm cebinden çıkartıp bakıyo paralarına bi moralim bozuldu anladı sonra neyse benden olsun diyo. Sonra gitti kendine 8 tlye dergi aldı ege ile ilgili...
Aslaaa, o gün yemekte hala bana kızıyo çok harcıyomuşum mp3e gelince düşünmüşüm filan o kadar demek istedim ki yemek ısmarlarken niye demiyosun çok harcıyosun diye ama ben o karakterde biri değilim. Ama o kadar dokundu ki o kadar içerledim ki anlatamam durup durup ağlıyorum hiç haketmedim hiç
Aslaaa, o gün yemekte hala bana kızıyo çok harcıyomuşum mp3e gelince düşünmüşüm filan o kadar demek istedim ki yemek ısmarlarken niye demiyosun çok harcıyosun diye ama ben o karakterde biri değilim. Ama o kadar dokundu ki o kadar içerledim ki anlatamam durup durup ağlıyorum hiç haketmedim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?