- Konu Sahibi cokrenklikiz
-
İnşallah paranı kendin kazanıyorsundur, aksi halde bir de ailene karşı sorumluluğun var o para üzerinde unutma sonuçta onlar kazanıyor o parayı ne zorluklarla senin bu çocuk yüzünden böyle harcaman üzücü olur
herzaman nasil param yok diyor anlamiyorumki, herseye para var, ama sana gelince param yok param yok
suna bak ya yüzsüz resmen, sanki hic o ödedide, gelmis bidhakinede sen ödicen diyor, olduuuu sagoolll !!!
Valla konu sahibi de bakıyor ama görmüyor.Ben şiştim yemin ederim.Canım belki aynı ortamdasınız diye arkadaşlarıma aman çok seviyorduk ölüyorduk bitiyorduk şimdi nasıl ayrılırız derim diye,bari okul bitene kadar çekerim diye düşünüyorsan ilerde bu aptallığın için o kadar pişman olursun ki anlatamam.Çekindiğin bir şeyler var sanırım ayrılmak istememen de .En azından ben öyle sezdim. Bu zulmu bu saygısızlığı yapma kendine
biraz kendini geri çek, çok fazla yüz vermişsin. birde bu adamla evlendiğini düşünsene, burda çok konular var eşim sorumsuz, borçlarımız hiç bitmiyor, kazancımızı kendine harcıyor evin tüm yükün benim üstümde diyen. bu konuları okumanı isterim.
bir müddet sende parasız ayağına yat bakalım neler olacak. ailenin para gönderemediğini, kart faturasını ödemekte zorlandığını söyle, yemeğe gitmek isteyince evde yiyelim benim param yok de. ne yapacağını gör, ona göre hareket edersin. ayrılamam, asla onsuz olamam gibi düşünmesi istemem. olursun, hem daha iyisini de bulursun. kimse bulunmaz hint kumaşı değildir.
kendine bu kadar eziyet etmene ne gerek var, sen hem öğrencilik yapıp hem çalışıyorsun ve bu eziyetin karşılığında da gördüğün muameleye bak. üzüldüm doğrusu.
karsilikli odenebilir ama surekli sana herseyini odetip sonrada beni kullaniyorsun demesi bi garip. uzgunum ama asil kullanilan sensin arkadasimbi kez alismis seni enayi yerine koymaya ilerde ciddi birseyler olsa bile degisecegini sanmiyorum, cunku anladigim kadariyla karekterinde var.
Arkadaşım bu adam artık gerçekten yüzsüzlüğe vurdu işi...
Tamam arkadaşlar arasında sevgili eş arasında paranın lafı olmaz...
Ama her seferinde yemeğe gelince param yok deyip kendine gelince onu bunu şunu alması gösterir ki bu adamın sadece sana harcayacak parası yok...
ikinizde öğrencisiniz... Ve sen çalışıp para kazanıyorsun hem okumak hem çalışmak kolay mı...
Tamam erkek diye sürekli ona yüklenmek olmaz arada bi bayanında ödemesi lazım hesabı ama bu sizin durum çok farklı....
Adam senin üstünden geçiniyor sürekli...
Ve artık gerçekten yüzsüzlüğe vuruyor işi...
Ben çalışmıyorum sevgilim çalışıyor çok nadir ben öderim...Ondada burun kırın yapar... Ama sürekli o ödediğinde ben rahatsız oluyorum.Bu yüzden çok nadirde olsa ben alıcam bu sefer derim yada hadi gel şuraya gidiyoruz sana bunu ısmarlıcam derim.. Ve kasaya geldiğimizde çocuk renkten renge girer... Bi alışverişe çıktığımızda birlikte hadi gel sana şunu alayım güzelmiş der bende bazen boş bulunurum ve yanımda kart var derim. Kızar bana içimden sana bir şeyler almak geliyor sen hep böyle diosun hevesimi kırıyorsun der surat yapar.sorar bana paran varmı der bende var var derim yada bazen azaldığını görür neden ondan para istemiyorum diye triplere girer. Benden para istemiceksinde kimden isticeksin der.
ama arkadaşım sizde durumlar çok farklı... Sende artık çek kendini...
Yemek mi yiceksiniz gitmeden önce artık hesaplar senden erkek gibi öde bakalım de..
Amaç gerçekten seninle zaman geçirmekse bu adamın gerçekten parası yoksa der ki bak sıkışığım bu aralar ama maksat senle zaman geçirmek öyle güzel yerlere yemeğe götüremem hediyeler alamam ama yanımda olmanı istiyorum bu yüzden bi simitle bi çayla yinede yanımda olurmusun desin ya.
Adam param yok deyip gidip kendine 160 tl lik ayakkabı alıyor... Bi öğrenci için helede param yok diyen biri için bu ayakkabı lükstür...
Ve aynı şekilde kredi kartını fullemekte lükstür.Neyine güvenipte yapıyor ki bunu?
Diyorum ya bu adamın sadece sana parası yok güzelim kendine parası var bunun kendi ihtiyaçlarına zevklerine...
Seninlede paran için yanında olduğunu düşünmeye başladım artık...Diyorsun ya sürekli güzel msjlar iltifatlar seni seviyorum demeler falan...Bu da yağlama ballama gibi geldi bana...Ekmek elden su gölden. senin ona harcadığın para birde kendi parası adam rahat... seni elinden kaçırmak istemiyor...
Ve ayrıca bişey daha diyeyim... Arkadaşım anlatırdı okuduğu zamanlar ev arkadaşının sevgilisi herşeyi kıza yüklermiş ev kirasından tut ekmek parasına kadar... Herşeyini kız alırmış..Çocukta aynı bunun gibi param yok çok sıkışığım ailem para göndermedi deyip duygu sömürüsü yaparmış kızda seviyor tabi a dan z ye bütün asraflarını ödermiş... Arkadaşım der ki kız çocuğun masraflarını karşılamak için aç kaldığını bilirim derdi... Tabi okul bitince çocuk kıza tekmeyi basmış seni artık sevmiyorum zaten uzak yerlerdeyiz seninle işimiz olmaz demiş....
Yazdıklarım dediklerim belki kırıcı oldu belki kırıldın ama aşkın gözü kördür...
Lütfen gözünü aç...kullandırtma kendini tavrını koy...Sonra daha çok pişman olma...
yorumlarin hepsini okumadim ama aklima bisey geldi hemen yaziyim dedimyine gezmeye gittiginizde hesap zmani geldiginde sen canim ben bi tuvalete kadr gidiyim desen? yani tam garson gelirken felan kalk gitsevgilin odemek zorunda kalsin hesabisen cok alistirmissin bu bi gercek
Kızlarr bugün sevgiimle plaja gittik çok güzeldi bi lafımla aklı başına geldi sanıyorum :) vapurda gidiyorduk kuzenleri filan vardı konu açıldı bu varya çok cimri malı çok kıymetli hiç parasna kıyamıyo filan dedim ne alakası var aşkm dedi utandı baya sonra bana hiçbişey ödetmedi ne plaj parası ne yemek uzattım almadı valla şaşırdım :2: umarım böyle sürer, üstelik eve dönerkende tekrar acıkmışsındır gel bişeyler yiyelm dedi o ödedi yine
tatlım ama kuzenleri varmış
kuzenler var diye yapmış olabilir mi?
Kızlarr bugün sevgiimle plaja gittik çok güzeldi bi lafımla aklı başına geldi sanıyorum :) vapurda gidiyorduk kuzenleri filan vardı konu açıldı bu varya çok cimri malı çok kıymetli hiç parasna kıyamıyo filan dedim ne alakası var aşkm dedi utandı baya sonra bana hiçbişey ödetmedi ne plaj parası ne yemek uzattım almadı valla şaşırdım :2: umarım böyle sürer, üstelik eve dönerkende tekrar acıkmışsındır gel bişeyler yiyelm dedi o ödedi yine
veee bu kavganın yaşanması ardından konuşmak için buluştuk yine hesabı ben ödedim ! Galiba kullanılan benim asıl..
Merhaba bayanlar,
şu günlerde çok üzgünüm, başımdan geçen olayı sizinle paylaşmak istedim. yaklaşık 4 senelik bir ilişkim var kendisini çok severim çokta güvenirdim ama güvenimi kırdı... Erkek arkadaşım öyle zengin biri değil ikimizde öğrenciyiz aylık eline 800 tl kadar para geçiyor maksimum( burs kredi ve aile parası). Bende hem okuyor hem 2 işte birden çalışıyorum. Erkek arkadaşımın hiç parası olmaz ama hep bitmiş olur olsada sadece kendine harcar. Ben ise yemin ediyorum her buluşmada hesabı tek başına ödeyenim ve neredeyse her gün buluşuyorz. 4 senedir ne doğum günü yıl dönümü ne sevgililer günü hediyesi almadım kendisinden, ama ben genelde verdim. İlk çıktığımız sene bi kaç hediye almıştı o kadar. Gel gelelim birde borçlara bana toplam tam 250 tl borcu var. yani bişey beğeniyo kartının limiti yetmiyo (! kartı ağzına kadar dolu 4 tl limit kalmıştı geçen 750lilik karttan) sen çek ben sana veririm diyo ve hiç bir zaman vermiyo.
benim onu kullandığımı düşündüğünü söyledi! İnanabiliyo musunuz ben oku kullanıyomuşum ondan faydalanıyomuşum aynen şu cümleyi kullandı. Nasılda onda var ben para vermiyim ondan alırım işte onu kullanırım onun yerine kendime elbise aırım ! ben böyle düşünmüşüm!
Ne yapiyim ben yaaa:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?