Canım sevgilimin yaptığı nankörlük

karşındakinin seni bariz bir şekil de kullandığını anlıyorsa insan yemişim ortamını ortak arkadaşlarımızı.Son seneleri sanırım .Harcamaları kısdığın da o onu bırakacak farkın da değil ayrıca umarım kendini kullandırdığın sadece maddiyattır.Ah be güzelim ya dinle şurdaki arkadaşları bak kaç kişi aynı şeyi söylüyoruz.

yorumlarin hepsini okumadim ama aklima bisey geldi hemen yaziyim dedimyine gezmeye gittiginizde hesap zmani geldiginde sen canim ben bi tuvalete kadr gidiyim desen? yani tam garson gelirken felan kalk gitsevgilin odemek zorunda kalsin hesabisen cok alistirmissin bu bi gercek

Aralık ayından itibaren ailemden hiç para almıyorum kendi kazandığım para tamamiyle ama tabi düşünüyorum annem erkek arkadaşımı çok sever bilse çok kızar ve çok üzülürdü..

herzaman nasil param yok diyor anlamiyorumki, herseye para var, ama sana gelince param yok param yok

suna bak ya yüzsüz resmen, sanki hic o ödedide, gelmis bidhakinede sen ödicen diyor, olduuuu sagoolll !!!

vallahi zaten hep ben ödüyorum dememek için kendimi zor tuttum dilimin ucuna geldi ama diyemedim.

Yok canım kesinlikle çevre faktörü falan beni düşündüren normalde böyle değildi ama belki düzelir biraz daha denicem. Onsuz olamayacağımı düşünmüyorum tabi ama ondan iyisini bulamazmışım gibi geliyo hala (salak bu diceksiniz biliyorum :) ) şu bakımdan iyi erkek arkadaşımın hiç kötü huyu yok alttan alır özür diler sevgi doludur dikkatlidir inatcı değildir telefonlarına hemen bakar filan. Malum erkeklerin geneli çok huysuz... Ama farkındayım bu durumun resmen yüzsüzlük olduğununda ve borcuna sadık kalmaması beni en çok düşündüren şeylerden biri, söz önemlidir..

Yapamıyorum çünkü param olduğunu biliyo bi ayda hepsini harcayamamda imkansız yani.. ama param var diye illa ben harcamak zorunda değilim bunu anlaması lazım

evet bundan çok korkuyorum işte çok ayıp bişey ben kimseye yapamam normalde böyle insanlarla arkadaşlıkta yapmam amaa... Umarım geçici bi durumdur diyorum...

Hayır kırılacak hiçbişey yok tam benim düşüncelerimi yazmışsınız, kredi kartı full ama içinde bana ait bi taksit bile yok, dediğiniz gibi bu duruma çok üzülüyorum, onun parası yok değil bana harcicak parası yok. bi 50 tlye bişey almayı bana çok görür o pahalı bulur bundan eminim...

Benim için önemli olanbi kerelik öyle oyunla hesap ödemesi değil, ödemek istediğini görmek istiyorum, benden parasını sakınmadığını...

Son düzenleme:
Benim için önemli olanbi kerelik öyle oyunla hesap ödemesi değil, ödemek istediğini görmek istiyorum, benden parasını sakınmadığını...[/QUOTE]

evet tabi sende haklisin

Kızlarr bugün sevgiimle plaja gittik çok güzeldi bi lafımla aklı başına geldi sanıyorum :) vapurda gidiyorduk kuzenleri filan vardı konu açıldı bu varya çok cimri malı çok kıymetli hiç parasna kıyamıyo filan dedim ne alakası var aşkm dedi utandı baya sonra bana hiçbişey ödetmedi ne plaj parası ne yemek uzattım almadı valla şaşırdım :2: umarım böyle sürer, üstelik eve dönerkende tekrar acıkmışsındır gel bişeyler yiyelm dedi o ödedi yine

tatlım ama kuzenleri varmış

kuzenler var diye yapmış olabilir mi?

hadi bakalım..... ilk testini geçti İlerleyen günlerde de böyle devam eder inşallah :)

Dost acı söyler canım malesef cimrilik değiştirilemez bir huydur.
Erkek arkadaşın seni kullanıyor diyemem,, haddim olmaz ama
sen onu sırtında taşımak zorunda değilsin. Sonuçta sadece sevgilin...
Bak ne güzel çalışıyormuşsun sen,, yemeyi biliyorsa buyursun o da çalışsın.
1 kere 2 kere bişey ısmarlamak, hediye almak tamam ama sürekli olursa

veee bu kavganın yaşanması ardından konuşmak için buluştuk yine hesabı ben ödedim ! Galiba kullanılan benim asıl..

Canım sen zaten olanı söyelmişsin farkındasın bunun. Oda erkek diye yanında mı dolaşıyo. Kusura bakma ama sevgilinin daha kişiliği oturmamış sende çok yüz vermişsin böyle olmuş. Bence ona söylemeliydin o anda sen konuşmayınca o kendinde o hakkı bulmuş ve bunları söylemiş halbuki olay tam tersi.

benim asıl merak ettiğm , arkadaşım hem öğrencisin hem çalışıyosun.muhtemelen part time bu iş. nasıl bi iş ki bu kadar para kazanıyosun ve için acımadan bi adama harcıyosun bu kadar. çok pişman olucaksın ilerde. böyle ilişkiler hep olmuştur ve sonları da bellidir genelde , sen de biliyosun..

Arkana bakmadan kac derim cimri nankor insandan nefret ediyorum.eski sevgilimde cimrinin tekiydi ben senin yasadigim kadar yasamadimda canim ornegin sinemada biletimin parasini benden alirdi yani yuzsuzdu.ama bizde hata ben ikimizde ogreciyiz diye yuklenmek istemezdim herkes kendi yedigini odesin diye konusmustum ama artik arsiz olmustu yemege gttimizde hesabi odediyse sonradan parayi almak icin beklerdi yani.

ben bir kere para konularında erkeğin ödemesinin erkeklik kategorisinden sayılmasını anlamıyorum!!!bence tek tarafa kalmamalı bu iş yani sırayla olmalı ben öyle düşünüyorum uygulamamda o şekilde, sen kendini biraz geri çek bence canım bende aynı şeyi kız arkadaşımda yaşamıştım o her şeye para harcardı sevgilisi vardı sürekli onunla gezerdi tozardı sonra gelirdi bana şununu alabilir miyim bununu alabilir miyim derdi bende kırmazdım verirdim sonra bir gün ben ondan saç maşasını istemiştim ve vermedi üstünede bir sürü laf söyledi ben sustum ama sonra ertesi günlerde beraber gezmeye çıktık ve mağazaya girdik beraberken ben onun saç maşasının o zaman 5katı kadar bir fiyat ödeyip kendime maşa almıştım ve daha bana ne diyo aa beraber yaparızz bende hm güzelim ya bu maşa kaliteli saçlarınkini tutuyo 3paralık maşalarla mısır püskülü olmuş saçları tutmuyoki demiştim

canım boyle bır ınsanla gercekten mutlu olamazsın bastan bıseylere alısmıs kendısı.hersey para deıldır ama sana yapılanı okuyunca ben bıle hazmedemedım yanı.sen bır bayansız ustelık ıkı ıste calısıyorum dıosun sana kıymaması lazım canım sevgılım dedıgın ınsanın.Canım bak hayatın gerceklerı var bence sen bıraz gozunu ac derım cunku erkek mılletı yolunacak tavuk bulursa cok guzel yolmayı sever.mutsuz olacagını dusunuyorum gercekten seven bır ınsan sevdıgıne kıyamaz bunu para ıle alakalı soylemıyorum.

sen ne yap bilio musun o gü
zel yeni spor ayakkabılarınla o mıymıy uyucimri ve nankö-r sevgilinin poposuna güzel bir tekme at gitsin.
onu doyurmak için mi çalışıosun sen
bir mp3 ünü esirgierken senden sen her buluşmada yemek paralarını öde cinema parasını öde.
oh iyi valla 800 lira nereye gidiyo
ama sen de suç o bunu dediğinde taşı gediğine koysana bugüne kadar ozsaman sen beni mi kullandın deseydin ya
bir mp3 istememden aklına bu geldiyse senin bu zamana kadar yaptıklarındaki niyetinde beni sömürmekmiş desene.
hiç ağlama zırlama salla gitsin bu salatalığı
tamam kadın erkek eşit ama insan biraz da elini cebine atar yiyiciyi bulmuşsun resmen
o seni tüketmeden tamamen bırak gitsin

canım benimde eski erkek arkadaşım böyleydi buluştuğumuzda hesap geldiğinde hadi bunuda sen ısmarla derdi sürekli sanki kendisi herzaman ödermiş gibi...sinir krizleri geçirirdim..3 sene salak gibi bu adamla çıkmaya ve kendimi bir güzel kullandırmaya devam ettim...aklım başıma geldi ama geç geldi..verdiğim emklere yazık oldu..o yüzden böyle insanlardan uzak dur bence..

Canim alinma ama bence sizin iliskiniz cikar iliskisinden baska birsey degil.sevgili arasinda elbetteki para mevzusu lafi bile olmamali bi gun kiz oder bi gun diger taraf oder ya da arada birinde yoktur digeri oder bunlar olabilir fakat senin sevgilin bildigin hazira alismis.sende kotu alistirmissin bence ekmek elden sugolden tabi nasil alistiysa oyle gider.

Benim arkadasimda evlendi boyle bir cocukla.cocuk o kadar sorumsuz ki.bir suru kredisi var maasi oldugu halde odemiyor onun yerine parasini kendine luks ayakkabilar giysiler va almaya harciyor.hatta o kadarborcarasinda gecenleri krediyle araba almis o derece.karisina hicbir hediye vs onu mutlu etmek icin cabasi yok.bununda nedeni kayinvlidesi kizina ev verdi kalsinlar diye borclandi vskayinvalidesinin aylik yardimina alisti cocuk.o kadar sorumsuz birisi,i.

Bunu neden anlatiyorum bu cocuk gibi olabilir seninkide ilerde.cunku sevgililk donemlerinde aynen sizin gibilerdi.uzulmeni istemem sevgilini en iyi sen bilirsin tabi ama ben anlattiklarina gore pek hoslanmadim o cocuktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…