Canım sevgilimin yaptığı nankörlük

merhaba bayanlar internetim yoktu bş süre giremedim kusura bakmayın neyse :) vallahi bi değişti diyorum ama sonra görüyorum aynı ama yok değişmedi hala bikaç tlnin hesabını yapıyo. Kısaca son olayı özet geçeyim bana kızacaksınız amaaa kendisi bi tişört beğendi 35 tl ama çok beğendi alamam pahalı filan dedi o aralarda aramız iyidi bende acıdım al yarısını ben veririm dedim neyse bu kartla aldı benimde 50 tlm vardı yemek yiyelim dedik en son o ödemişti bu sefer ben alıyim dedim yemek 18 tlidi. 50 tlyi verdim buna dedimki 20 tlsini bana getirirsin tişörtüde ordan alırsn gtti aldı yedik hala vermiyo 50 tl üstünü şakayla karışık dedim versene çıkardı 10 tl verdi. niye diyorum bir sürü açıklama plan yapıo ondan sonra tatlı yicektik tatlının parasınıda o paradan alıyo yani bende tatlıyıda sen al diyorum şakaya vuruyo geçiştiriyo. Neyse 40 tlm öyle gittii.... Dün buluştuk yemek yedik herkes kendinin parasını verdi 13er tl. sonra sinemaya gidicektk bedava kampanyası varya ondan aldık toplam 9tl tuttu o ödedi. sonra ben aaaa ne ucuz dmi sinema dedm böyle dedi "ucuzda bana girdi.. " ben böyle bi bozuldum veriyim yarısını ama bozuk param yok 20 var sende varsa boz dedm cebinden çıkartıp bakıyo paralarına bi moralim bozuldu anladı sonra neyse benden olsun diyo. Sonra gitti kendine 8 tlye dergi aldı ege ile ilgili...

Son düzenleme:

canım kırılma ama böyle para konuşan bi adamla nereye kadar yani..bunlara değil başka şeylere ilişkinize odaklanmanız lazım ama 1 tl ye kadar hesap yapıyosunuz..hoş değil bence..

nankööööööööööör heriiiiiiiiif kıyamam sana canım benimmm yaaa bak şuanda katlanıyosun ama evlenseniz bu yürümez böyle bi erkeklede ömür geçmez

ayyy inanmıyorum ben böyle birine dakika katlanamazdım
bana paranın lafını edecek ha sinema ucuzmuş diyince ucuzda bana girdi diyecek gerçekten inanmıyorum..
sen o kadar para harcıyosun öyle bir laf etmiyorsun ona beyefendinin dediğine bak
ben olsam tekmeyi vurmuştum sabrına hayran kaldım valla canım

ya canım sen hiç kendine acımıyo musun? hiç bi erkek böyle para hesabı yapar mı?
kendi tecrübemden anlatayım sana dinle..
eski nişanlım ilk buluşmamızda daha ilk yemeğimizde hesabı ödedikten sonra "hesapları hep ben ödemiycem di mi ben de öğrenciyim" demişti.. ben bunu çevreme anlattığımda bana hemen bırakmamı adam olmıcanı sölemişlerdi.. yok ben seviyorum ya devam ettim.. yıl geçti aradan ama hiç değişmedi.. hatta evlerimiz uzaktı bir gün arabayla bırakırken beni buraya her gelişim 20 tl yakıyo dedi ya inanabiliyo musun? burdan sonra bu eve bırakma mevzusu uzadı gitti çünkü ben çok bozulmuştum.. ve içimdekiler çok birikmişti.. ve ben nişanlıyken.. gelinliğimi almış hatta kartlarımız basılmışken.. yüzüğümü attım.. çünkü öyle bir an geliyoki canım artık gözün birşey görmüyo.. cimrilik kolaylıkla aşılacak birşey değil.. oturup birinin değişmesini beklemek bence hayatla kumar oynamak gibi.. genelde kaybedersin..
bizim gibi yürekli kızların bu korkaklarla olması çok acı.. git kendine kendin gibi yürekli kaliteli birini bul:)
ben de sevgilimden çok çok acı bir şekilde ayrıldım bikaç gün önce çok da seviyordum ama bazen olmuyor işte... Allah hepimize hayırlısını versin..

malına, parasına cimri olan sevgisine de cimridir ...
ilişkiden geçtim nasıl taşır insan bu zavallılığı yanında ?

kızlar baya konuıştuk bugün bu konuyu dedim sen onun çok parası var o ödesn diye düşünüyosun bana 10 tlyi 20 tlyi bile çok görüyosun dedim dün sinema olayına çok bozulduğumu filan söyledim bana dedim 30 40 tlye bi hediye bile almazsın çok görürsün dedim bozuldu baya yok öyle değil falan filan açıklamalar yaptı sonra seni seviyorum öyle düşünme filan dedi. he bide dün yediğimiz yemek çoktu onun hepsini ödeyemezdim dedi (hesap 20 tl bişey) ben zaten hesabı ödemedin diye değil içerliceğini bildiğimden sana ödetmezdim dedim sustum bişey demedi sonra devam ettim bu arada 20 tl hiçte çok para değil filan dedim, ama pişman oldum keşke kendine dergi alıyosun fian deseydm diye.. bundan sonra herkes kendi parasını ödesin dedim laf ediyosn üzülüyorm hep bnde ödemek istemiyorum dedim bayaa bayaa bozuldu aman bananeeee... sonra yemek yedik çıkardm uzattım parayı zorla almıyo niye böyle yapıyosn filan dedi ama ben zorla verdim lütfen filan diye, bundan sonra böyle kızlar kararım kesin hep kendi payımı çıkartıp vericem kuruşu kuruşuna... heee bide bi ara dediki ortak ödeyelim diyince ben bozuluyomuşum, dicektim ya ben ödüyorum ya ortak tabi bozulurum diyede demedim. İçimdekileri söyledim ama yinede kalan şeyler oldu birazda paracı kız gbi duruma düştüm gözünde bişey almıyosun ısmarlamıyosun filan ama aman umrumda değil... umarım sorunun genel olduğunu anlamıştr bi sinema olayı zannetmemiştir. he bu arada sinema olayında göööyaaa şaka yapmışşşşş......

gerçekten tebrik ediyorum büyük cearet bugün yolda onunla buluşmaya giderken düşündüm sizin dediklerinizi acaba ayrılmalımıyım ayrılırsam ne olur evet çok çok kötü bi huy herşeyi geçtim ben sana vericem dşyşp borç aldığı parayı nasıl vermeyebiliyo ben hiçkimseye ona bile hayatta yapamam böyle bişey bi daha utanırım o aldığm şeyi gymeye herhalde.. bu durum beni çok düşündürüyo parası çok önemli değil verse almicam zaten amaa... Ama işte bunun dışında ilişkimiz çok güzel güveniyorum filan bide romantik ilgili bi erkek alttan alır düşüncelidir yani diğer erkeklerden farklı... bana çok yakın 2 arkadaşım var onlar ayrılığı düşünmek için erken diyo ama bilemiyormm.. şuanda ayrılmaya cesaret edemem herhaldee

hakkından hayırlısı canım.....

Benimde normal hayatta cimri bana karşı cömert olan bi sevglm vardı ama malesef apkınlık diz boyu.... bana aldıklarını bütün sevgililere aldıysa diyorum bu nasıl para biriktiriyordu Ahhhh ahh 4-4 lük bi erkek yok sanıırm. keşke bana da böyle şeyler yapsaydıda bu kadar kötülüğü yapmasaydı. cnm ama haklısın tabi üüzlüyorsun değer verilmedğini düşünüyorsun haklı olarak.. bence adamakıllı konuş hep böyle yaparsa sende ben gibi yollarını ayır... sonra affediyorsun başka bi hatası oluyor. daha çok beterini yapıyor. en güzeli ufak bi hatada sileceksn bu erkek milletini.

benim de böyle sevgilim vardı. affedersin donuna kadar bi yolunu bulup aldırırdı. öğrenci değildi ama yaşadığım ile geldiği için tüm masraflarını üstlenme zorunluluğu hissediyordum. ne salakmışım. velhasıl 4.5 yıl sürdü ve bitti. işi özü bu çocuk seni resmen kullanıyor. öyle güzel kullanıyor ki kendi paranla paracı kız konumuna düşüyorsun. ne zorun var yok onun hesabı yok benim hesabım. sana tavsiyem elini cebine atma bakalım şöyle bir süre. bak bakalım o zaman hala senle birlikte devam mı ediyor, sorun mu çıkartıyor, yoksa sevgisi mi ağır basıyor. bir test et. kendi hesabını da kendin ödeme. öncekilere saysın. çok sinir oldum hakkaten.

Başını okudum yorumları okumadım canım bana sorarsan ayrıl ayrılmıyorsan bile sakın evliliği düşünme ve artık kendini enayi yerine koydurma bu seni hem enayi yerine koyuyor hem aptal hemde üste çıkıyor böyle erkekmi olur hem hesabı devamlı kıza ödet hemde kıyıp bir mp3 ünü verme daha neyini sevip saygı duyuyorsun canım bunun inan bir insan 20 sinde neyse 50 sindede aynı karekter yapısında oluyor bizde geçdik o yıllardan yollardan bunların gençlikle toylukla ilgisi yok tamamen karekter meselesi.

Cömert olup odun olması bundan çok daha iyidir buna inan
Ayrıca neden erkenmiş ayrılığı düşünmek için,, daha yeterince
soyamadı mı seni Kusura bakma ama ilk mesajını attığında
acıyordum kullanıldığın için ama sen de bunu istiyosun sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…