- Konu Sahibi cokrenklikiz
-
naptin canim merak ettim gelismeleri ?
merhaba bayanlar internetim yoktu bş süre giremedim kusura bakmayın neyse :) vallahi bi değişti diyorum ama sonra görüyorum aynı ama yok değişmedi hala bikaç tlnin hesabını yapıyo. Kısaca son olayı özet geçeyim bana kızacaksınız amaaa kendisi bi tişört beğendi 35 tl ama çok beğendi alamam pahalı filan dedi o aralarda aramız iyidi bende acıdım al yarısını ben veririm dedim neyse bu kartla aldı benimde 50 tlm vardı yemek yiyelim dedik en son o ödemişti bu sefer ben alıyim dedim yemek 18 tlidi. 50 tlyi verdim buna dedimki 20 tlsini bana getirirsin tişörtüde ordan alırsn gtti aldı yedik hala vermiyo 50 tl üstünü şakayla karışık dedim versene çıkardı 10 tl verdi. niye diyorum bir sürü açıklama plan yapıo ondan sonra tatlı yicektik tatlının parasınıda o paradan alıyo yani bende tatlıyıda sen al diyorum şakaya vuruyo geçiştiriyo. Neyse 40 tlm öyle gittii.... Dün buluştuk yemek yedik herkes kendinin parasını verdi 13er tl. sonra sinemaya gidicektk bedava kampanyası varya ondan aldık toplam 9tl tuttu o ödedi. sonra ben aaaa ne ucuz dmi sinema dedm böyle dedi "ucuzda bana girdi.. " ben böyle bi bozuldum veriyim yarısını ama bozuk param yok 20 var sende varsa boz dedm cebini çıkartıp bakıyo bi moralim bozuldu anladı sonra neyse benden olsun diyo. Sonra gitti kendine 8 tlye dergi aldı ege ile ilgili...
canım kırılma ama böyle para konuşan bi adamla nereye kadar yani..bunlara değil başka şeylere ilişkinize odaklanmanız lazım ama 1 tl ye kadar hesap yapıyosunuz..hoş değil bence..
ya canım sen hiç kendine acımıyo musun? hiç bi erkek böyle para hesabı yapar mı?
kendi tecrübemden anlatayım sana dinle..
eski nişanlım ilk buluşmamızda daha ilk yemeğimizde hesabı ödedikten sonra "hesapları hep ben ödemiycem di mi ben de öğrenciyim" demişti.. ben bunu çevreme anlattığımda bana hemen bırakmamı adam olmıcanı sölemişlerdi.. yok ben seviyorum ya devam ettim.. yıl geçti aradan ama hiç değişmedi.. hatta evlerimiz uzaktı bir gün arabayla bırakırken beni buraya her gelişim 20 tl yakıyo dedi ya inanabiliyo musun? burdan sonra bu eve bırakma mevzusu uzadı gitti çünkü ben çok bozulmuştum.. ve içimdekiler çok birikmişti.. ve ben nişanlıyken.. gelinliğimi almış hatta kartlarımız basılmışken.. yüzüğümü attım.. çünkü öyle bir an geliyoki canım artık gözün birşey görmüyo.. cimrilik kolaylıkla aşılacak birşey değil.. oturup birinin değişmesini beklemek bence hayatla kumar oynamak gibi.. genelde kaybedersin..
bizim gibi yürekli kızların bu korkaklarla olması çok acı.. git kendine kendin gibi yürekli kaliteli birini bul:)
ben de sevgilimden çok çok acı bir şekilde ayrıldım bikaç gün önce çok da seviyordum ama bazen olmuyor işte... Allah hepimize hayırlısını versin..
gerçekten tebrik ediyorum büyük cearet bugün yolda onunla buluşmaya giderken düşündüm sizin dediklerinizi acaba ayrılmalımıyım ayrılırsam ne olur evet çok çok kötü bi huy herşeyi geçtim ben sana vericem dşyşp borç aldığı parayı nasıl vermeyebiliyo ben hiçkimseye ona bile hayatta yapamam böyle bişey bi daha utanırım o aldığm şeyi gymeye herhalde.. bu durum beni çok düşündürüyo parası çok önemli değil verse almicam zaten amaa... Ama işte bunun dışında ilişkimiz çok güzel güveniyorum filan bide romantik ilgili bi erkek alttan alır düşüncelidir yani diğer erkeklerden farklı... bana çok yakın 2 arkadaşım var onlar ayrılığı düşünmek için erken diyo ama bilemiyormm.. şuanda ayrılmaya cesaret edemem herhaldee
gerçekten tebrik ediyorum büyük cearet bugün yolda onunla buluşmaya giderken düşündüm sizin dediklerinizi acaba ayrılmalımıyım ayrılırsam ne olur evet çok çok kötü bi huy herşeyi geçtim ben sana vericem dşyşp borç aldığı parayı nasıl vermeyebiliyo ben hiçkimseye ona bile hayatta yapamam böyle bişey bi daha utanırım o aldığm şeyi gymeye herhalde.. bu durum beni çok düşündürüyo parası çok önemli değil verse almicam zaten amaa... Ama işte bunun dışında ilişkimiz çok güzel güveniyorum filan bide romantik ilgili bi erkek alttan alır düşüncelidir yani diğer erkeklerden farklı... bana çok yakın 2 arkadaşım var onlar ayrılığı düşünmek için erken diyo ama bilemiyormm.. şuanda ayrılmaya cesaret edemem herhaldee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?