Canım sevgilimin yaptığı nankörlük

bi an anlattıklarını okuyunca acaba dedim benim eski erkek arkadaşımla çıkıyor olabilirmisin? bende 2 yıl dayanmıştım bu anlattıklarının çoğunu bende yaşadım, veee sonunda tekmeyi bastım. tabi benim dediğim kişi şu an 30lu yaşlardadır ve bizim ilişkimiz üni.deydi bundan 5 sene önce

kaç kurtul canım, inan ayrıldıktan ve hayatına gerçek bir sevgili, adam gibi bir adam girdikten sonra daha iyi anlayacaksın

arkadasım hakıkaten cok cırkın bı mesele bu paranın lafı mı olur yaaa... bı arkadas tek cocuktur paylasmayı bılmıyodur dedı ama.. benım esımde tek cocuk.. ama asla para konusunu acmazdı acmaz da.. elınden gelse herseyını verır.. bence bu kullanıyo.. ve bı arkdasın da dedıgı gıbı memleketlerınıze gıttıgınızde cıkar gercek ortaya... parası olmayan adam 140 tl lık yagmurluk gıymez yada bılmem kac lıralık ayakkabı.. makul ve mantıklı dusunmelısın.. su andan sonra hep soguk olacaksn o ınsana.. hele kı para konusunda.. en gıcık tıptır yaa hem cımrı hem yıyıcı.. Allah kolaylık versın ona da akıl fıkır versn ıns...

Aşık olduğun için bazı gerçekleri görmemişsin.. Ama zamanla seni rahatsız etmeye başlamış bu davranışları.. Seni kullanıyo resmen.. Ben de geçtim bu yollardan ve şu an ne aptalmışım diyorum.. Ayrıldıktan sonra daha net görüyosun bazı şeyleri.. En sevmediğim erkek tipi yüzsüz erkek tipi.. Bir de dediklerini yapmadan hesabı ödemeden dene onu,bakalım aynı şekilde davranmaya devam edecek mi? Şu saatten sonra ona para yok,aileme gönderdim ihtiyaçları vardı de gerekirse ama asla ona zırnık koklatma dene bakalım ne oluyo.. Beyfendinin parası yok ama ayakkabının en iyisinden yağmurluğundan en iyisinde almayı biliyo.. Hiç normal değil hiç,yazık etme kendini kullandırma daha fazla.

şimdiye kadar hiç mi aklına soru işareti düşmedi ?

bildiğin kullanmış yani ve gelip nankörlük yapıyor..sevgili meselelerine para konusu karıştırmayacaksın harcamalar ortaksa ödemekte ortak olur yeri gelir borç alınır verilir ama bu kadarı fazla

ve sen hala devam ediyosun

et o zaman..

bey yağlı kapıyı bulmuş, ohhhhh.
rolleri çok değişmişsiniz.
bundan sonra sende laf sokmaya başla. bunun kibarlıkla hiç alakası yok. aksine enayiliğe giden yolun başlangıcı

Bu doğrultuda ben bi karar verdim artık onun aldığı yemekten yiyemem ve bende ödemekten bıktım herkes kendininkini ödesin. Ama o zamanda çok çirkin oluyo aşkın içinde para hesabımı olur :2: Beni kullanıyomu bilmiyorum ama gerçekten çok ayıp etti bu kadar emek olmaaydı bırakırdım ama o kadar kolay değil bırakamıyosun... 4 sene az değil...

bugün hala çok üzgün olduğumu yazdım ama seni seviyorum üzülme sinirlenince öyle çıktı doğru kelimeleri seçemedim asıl ben seni kullanıyorum daha çok yük oluyorum farkında değilim zannetme filan dedi ama bilmiyorumm.. senin bana öyle demen gerekir dedi.. Ama bunlar o duyduklarımı silmiyo yinede aklımdan...

ya iki tarafında bı elıne geçen para varsa arada kızda öder. ama öle bile olsa erkek her zaman hesap ödemeli kızda arada ona hediyeler falan gıbi bişeler yapmalı. Devamlı hesap ödeten bır erkegı yanımda taşımam öle birine saygı gösterıp saglıklı ilişki yaşayamam. ilerleyen yıllarda kendıne çok kızacaksın. önemli olan paranın gitmesi deil düşürüldüğün durum !!

tek kelime yol yakınken ayrıl

seviyorum diye kendini kullandırtıyosun üstüne azar işitiyosun bide kendisini kullandığını söylüyor. yarın öbürgün evlenmeyede karar verirsiniz tüm herşeyi sana kitler. burs alıp bide ailesinden para alan genede kız arkadaşına bi mp3 çokgören erkeğe ben erkek demem
kusura bakma acı ama gerçek

boyle konularda erkek mp3 lafı etikten sonra ertesi gun gider alır almalıda kac paralık sey kendi harcama yapmıyor bide bunun usune beni kullanıyorsun oluyor ayıp etmis

Son düzenleme:
4yıl emek verdim ayrılamam deme sonra başını çok taşlara vurursun sen belki şimdi seviyorum diyosun vazgeçemem zannediyosun ama öyle bi an gelecekki kurtulmak isteyeceksin bunları nası göremedim ne kadar gözüm kör olmuş diyeceksin. o gün geldiğinde biri bana demişti diyeceksin.

Tabigüzel ilişkiniz olur herşeyi siz ödeyin ona akın ihtiyaçlarını karşılayın sizin sayenizde okusun çok masraf yapmadan. Asıl o sizi kullanıyor bence bu yaptığı terbiyeszliği kullanın uzaklaşın ondan.

Canım 4 yıl çok uzun bi süre evet ama daha bir ömür var önünde..bu çocuk seni kullanıyo belli ki cimri maddiyata önem veren biri. senden bi mp3ü esirgiyo hem de fazla olan ama sana hesapları ödetiyo borçları alıyo ohh ne ala yani. maalesef sevmek aşık olmak herşeye yetmiyo bu insanla bir ömür geçirebilecek misin?

Bu nasıl bir ilişki ?
Ne demek hiç hedıye almadım ondan nasıl hesabı hep sız oduyorsunuz
böyle adamın alnını karşlarım ben .
benımde sevgılım var bızde aşktan ölüoruz bızde ogrencıyız asla boyle bısey olmaz
hesabı hep o odemek ıster kı hergun bulusuorz ben asla kabul etmem herkes yedıgını oder ama gun ıcerısnde
gel ben sana tatlı ısmarlıım gel bende sana dondurma ısmarlıım boyle olur yanı .olmalıda
neden bunu kendınıze yapıosunuz ben anlamadım :S. açıkcası KULLANILIORSUNUZ.

Aşk bunun neresınde ya ? bu adam sevıomu sızce
bence sevmıo . aşk anca lafta deıldır mp3 nedemek ya ben sevglılmden bısey ıstıcem
önume serer herseyını .çok uzuldum konu sahıbını adına .
bence daha fazla kendını yıpratma canım gercek aşkı buldgnda el ustunde olcaksın bunu unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…