Canım sevgilimin yaptığı nankörlük

Herkes kendınınkını odesın bunun nesı çirkin ? asıl sızın adet çok yerlerde bence kız mı oder hesabı.
hala kullanıomu dıye dusunuosunuz şok oluorum sıze yasınızda küçük deil sanırım . aileniz bunu bılse kahrolur heralde.
4seneyse 4 sene sankı evlısınız çoluk çocuk var bosanamıosunuz..

kızlaaar "şoklar içindeyim ne oldu bilemezsiniz hani demiştim ya parası yatmış diye bugün bulluştuk o ısmarlar artık diye düşünüyodum otururken yemek yiyelim dedik ne yiyelim derken konu ısmarlamaya geldi şaka yaparak bugn ne ısmarlıyosn dedi yok artık ısmarlama filan sen ımarla dedm ama şakalaşıyorz böyle sonra tamam bölüşelim paraları dedim sonra ama benim nakitm yok sana nasl vericemki dedi bende en sonunda uzatmadım tak etti tamam ben ısmarlarım dedim aldık yedik... neyse daha sonra bi mağazaya girdik ordan kendine 25 tlye laptopu için tuşları bozulmasın diye klavye aldı 20 tlyede ateri kolu baktı stokta kalmamış olsaydı alacaktı. anlayacağınız bi 50 tlyi gözden çıkarmıştı. o klavyenin parasınıda kartla ödedi. Şok oldum gözyaşlarımı tutamadım yanında. :2:

Resmen yemeğe gelince parası yok başka şeye var. kız o kadar yemek ısmarladı bende yemeğe götüreyim bi gün yok onu geçtim kendi hesabını ödese razıyım artık !!!

Son düzenleme:
Ya böyle erkeklerin nesini seviyorsunuz anlamadım bas tekmeyi gitsin ya aa . Erkek dediğin erkek gibi olmalı bu ne ya.

Ya böyle erkeklerin nesini seviyorsunuz anlamadım bas tekmeyi gitsin ya aa . Erkek dediğin erkek gibi olmalı bu ne ya.

ya bide böyle değildi son 1 buçuk aydır filan böyle anlamadım gitti, aslında çokta iyi biri yani inatcı değil alttan alır sadıktır mesajlarıma hemen cevap verir :) yani bitirilmiyor hemen beni sevdiğini düşünüyorum ama bu davranışlarıda çok yanlış.. yani olacak şey değil şu yaptığı. Ayrılmak çözüm değil başka bi çözüm bulmalıyım açık açık konuşsam mı ?:26:

Böyle bir erkek tipi başa bela açar iyi bi tip değil bence ayrılığı düşün derim. Böyle biriyle evlenmeyi mi düşünüyorsun?

Böyle bir erkek tipi başa bela açar iyi bi tip değil bence ayrılığı düşün derim. Böyle biriyle evlenmeyi mi düşünüyorsun?

sanki ondan iyisini bulamazmışım gibi geliyo. Aslında paraya önem veren biri hiç değilim ama bu çok fazla oofff bilemiyorumm. Para meselesi yüzünden ayrılacağım hiç aklıma gelmezdi...

sanki ondan iyisini bulamazmışım gibi geliyo. Aslında paraya önem veren biri hiç değilim ama bu çok fazla oofff bilemiyorumm. Para meselesi yüzünden ayrılacağım hiç aklıma gelmezdi...

Herkese öyle gelir ki kolay değil tabiki bir kalemde silip atmak ama böyle şeyler insanın karakterini belli eder birini seviyorsak körü körüne sevmememiz gerekiyor mantıklı da olmak lazım ileride nasıl şeyler yapacağı belli değil erkek arkadaşının devamlı senden yiyip içen biri bariz sen kullanılıyorsun şu durumda. Daha karakterli birisi elbet çıkar karşına

canım sen ne kadar iyi niyetlisin :) bence sevgililer arasında para konusu olmamlı ama sevgilinin yaptığı çok ayıp gerçekten.. madem o öyle yapıyor bir süre sende hiç paran yokmuş gibi davran harcadım vs de bakalım ne yapacak...

bu imkanız çünkü bankada birikmiş param olduğunu gördü. ondan öncede ben ısmarlıyodum gerçi ama gördükten sonra daha arttı sanki nasılsa parası var diye mi düşünüyo bilmiyorum. Ama ben onu kolay kazanmıyorum bugünki olaya çok üzüldüm yanında ağlamaya başladım hiç anlamadı niye ağlıyosun dedi kendimi kötü hissediyorum dedim tansiyonum düştü herhalde filan dedim. Nasıl çözücem ben bu meseleyi yaaaa :2:

oooff inanamıyorum ya yani o kadar şey yaşadık nasıl bu duruma geldi bide ne ilgili bu aralar bi bilseniz güzel güzel mesajlar falan.. ama insan azcık utanır paran yatmış artık ben ısmarliyim der, der yani insan olan der

o zaman yanına alma kartımıda evde unuttum de bir kaç kere dene tepkisini ölç...yada anneme, kardeşime, babama verdim lazmımmış de..bankadanda çek başka hesaba yatır..sende oturduğun yerden kazanmıyorsun sonuçta...bence senin sevgilini bu konuda test etmen gerekiyor..gerçekten cimrimi yoksa parasımı yok? birde benim anlamdığım bi erkek bi kıza nasıl benim nakitim yok sen öde der:26:

birde elinde bankamatik kartı ve kredi kartı varken.. ve sonrasında nasıl olurda gider kendine ıvır zıvır alır.. evet tamam karar verdim kesinlikle denemeliyim. Ama parası var eminim 250 tlsi olması lazım.. belkide onun parası çok benimki kısıtlı o ödesin diye düşünüyodur ama yeter artık yani. Eskiden ne güzel geçerdi buluşmalarımız şimdi gittiğime pişman oluyorum yemin ederim.

parası var ve sana ödetiyorsa bence cimri kendi parasına kıyamıyor nasılsa alışmış sana ödetiyor..başka açıklaması yok sanırım :26: kesinlikle artık çek kendini maddi konuda

hala senin ödemene cok sasirdim
konusiyim acik acik diyorsun felan ama bence konusmaktan anliyacak biri degil (ki erkekler genel olarak konusmaktan anlamazlar)
kesinlikle acik acik restini cekeceksin,
yemekmi yicez a benim param yok yemicez diceksin, gidip gerekirse bi bankta oturcaksin, öyle görüsceksiniz madem, nokta !!
Cok aciktiysa madem yemek yemek istiyecegini düsünüp kendi icin parasini alsaydi yanina !!!
Sürekli sana güveniyor para konusunda farkindamisin??
Cok ayip ya inanamiyorum, böyle erkek olurmu
1 degil 2 degil

Bu çok doğru para konusunda bana güveniyo evet! Bugünde göya kesin ben almicam diye gitmiştim yanına ama mecbur bırakıyo. Bende artık para biriktiriyorum yurt dışına gidicem demeye karar verdim. Anlarsa anlasın yaa hatta anlasın artık yeter, güzelim askımızı mahvetti resmen...

Sürekli beni çok sevdiğini söylüyo çok güzelsin çok tatlısın bilmemne ama seven insan parasını sakınır mı sevgilisinden. Bi adamın herşeyi tam bi sevgilisinden malını parasını sakınıyosa bu onun sevmediği anlamına gelir mi? Gerçekten kullanıyo mu beni yani ?

ciddeen senin adına üzüldüm yaptığı hem nankörlük hem cimrilik hem de bencillik bunla bu iş yürümez ya çok değişcek ya da bu işi bitir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…