- Konu Sahibi cokrenklikiz
-
Bu doğrultuda ben bi karar verdim artık onun aldığı yemekten yiyemem ve bende ödemekten bıktım herkes kendininkini ödesin. Ama o zamanda çok çirkin oluyo aşkın içinde para hesabımı olur :2: Beni kullanıyomu bilmiyorum ama gerçekten çok ayıp etti bu kadar emek olmaaydı bırakırdım ama o kadar kolay değil bırakamıyosun... 4 sene az değil...
Ya böyle erkeklerin nesini seviyorsunuz anlamadım bas tekmeyi gitsin ya aa . Erkek dediğin erkek gibi olmalı bu ne ya.
Böyle bir erkek tipi başa bela açar iyi bi tip değil bence ayrılığı düşün derim. Böyle biriyle evlenmeyi mi düşünüyorsun?
sanki ondan iyisini bulamazmışım gibi geliyo. Aslında paraya önem veren biri hiç değilim ama bu çok fazla oofff bilemiyorumm. Para meselesi yüzünden ayrılacağım hiç aklıma gelmezdi...
canım sen ne kadar iyi niyetlisin :) bence sevgililer arasında para konusu olmamlı ama sevgilinin yaptığı çok ayıp gerçekten.. madem o öyle yapıyor bir süre sende hiç paran yokmuş gibi davran harcadım vs de bakalım ne yapacak...
Herkese öyle gelir ki kolay değil tabiki bir kalemde silip atmak ama böyle şeyler insanın karakterini belli eder birini seviyorsak körü körüne sevmememiz gerekiyor mantıklı da olmak lazım ileride nasıl şeyler yapacağı belli değil erkek arkadaşının devamlı senden yiyip içen biri bariz sen kullanılıyorsun şu durumda. Daha karakterli birisi elbet çıkar karşına
bu imkanız çünkü bankada birikmiş param olduğunu gördü. ondan öncede ben ısmarlıyodum gerçi ama gördükten sonra daha arttı sanki nasılsa parası var diye mi düşünüyo bilmiyorum. Ama ben onu kolay kazanmıyorumbugünki olaya çok üzüldüm yanında ağlamaya başladım hiç anlamadı niye ağlıyosun dedi kendimi kötü hissediyorum dedim tansiyonum düştü herhalde filan dedim. Nasıl çözücem ben bu meseleyi yaaaa :2:
o zaman yanına alma kartımıda evde unuttum de bir kaç kere dene tepkisini ölç...yada anneme, kardeşime, babama verdim lazmımmış de..bankadanda çek başka hesaba yatır..sende oturduğun yerden kazanmıyorsun sonuçta...bence senin sevgilini bu konuda test etmen gerekiyor..gerçekten cimrimi yoksa parasımı yok? birde benim anlamdığım bi erkek bi kıza nasıl benim nakitim yok sen öde der:26:
birde elinde bankamatik kartı ve kredi kartı varken.. ve sonrasında nasıl olurda gider kendine ıvır zıvır alır.. evet tamam karar verdim kesinlikle denemeliyim. Ama parası var eminim 250 tlsi olması lazım.. belkide onun parası çok benimki kısıtlı o ödesin diye düşünüyodur ama yeter artık yani. Eskiden ne güzel geçerdi buluşmalarımız şimdi gittiğime pişman oluyorum yemin ederim.
hala senin ödemene cok sasirdim
konusiyim acik acik diyorsun felan ama bence konusmaktan anliyacak biri degil (ki erkekler genel olarak konusmaktan anlamazlar)
kesinlikle acik acik restini cekeceksin,
yemekmi yicez a benim param yok yemicez diceksin, gidip gerekirse bi bankta oturcaksin, öyle görüsceksiniz madem, nokta !!
Cok aciktiysa madem yemek yemek istiyecegini düsünüp kendi icin parasini alsaydi yanina !!!
Sürekli sana güveniyor para konusunda farkindamisin??
Cok ayip ya inanamiyorum, böyle erkek olurmu
1 degil 2 degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?