Canım sevgilimin yaptığı nankörlük

resmen kullanıyor bu insan seni, ve sen herseyın farkındasın..
ayrılmak için neyi bekliyorsun?? böyle erkeği bir kadın nasıl sevebılır ki?

okudum ve ben bıle gıcık oldum..

ne kadar süredır bu böyle??

Son 1 buçuk aydır ben ödüyorum ama gerçekten parası yoktu, gerçi karttan çekebilirdi ama neysee geçen bursu yattı ama hala elini cebine atmıyo üstelik bi mp3ü benden sakınıyo. Abartmıyorum neredeyse hergün buluşuyoruz kaç mp3 parası yedirmişimdir ona ben 1 buçuk ayda sadece..

yani 1 aydır istisnasız hesap ödeyen benim ama eskiden beridir bana borç takar ödemez. bu 1 buçuk ay öncesi öyle bi sorun yoktu bazen o bazen ben öderdik ama yine çoğunluk bendedir.

Son düzenleme:
canım sen uzun bir süre hiç para harcama onunlayken..yani kendinede bişey alma beraberken...hep paran yok gibi davran hatta çok cimri ol bir süre..bir süre ona ısmarlat bakalım yine aynı olacak mı..ama bu bir iki defayla olmaz...bir kaç ay öyle davran..ya sana destek olacak yada ardına bakmadan kaçacak.. o zamanda sana davranışları değişmezse sana iyi davranırsa devam edersin ilişkine yada yoluna bakarsın..

Ben gecen (hic öyle bisey yapmadigi halde) sevgilimin yüzüne vurdum mesela, aldigin 2 ayakkabi 2 elbise 2 makyaj dokundumu yoksa sana diye,
asla böyle birseyi birdaha sakin söyleme sakinn dedi.
Erkek dedigin yeri geldimmi ödicek
ha ben hicmi ödemedim?
Elbet ödedim ama o 10 kere ödediyse, ben 1 kere ödedim oda artik utandim diye yani, yoksa onuda ödetmicekti.
Tamam sevgiliyken para konusu gercekten olmaz, ama seninki cok ayip ediyor,
kesinlikle birdaha sakin ödeme param yok bende almamisim yanima, malesef yiyemicez yemek ozaman de..
ac kalsin bosver
hatta sen ye öyle git bulusmaya :) sen ac kalma
valla bak

Erkekle bayan maddi konularda birlikte davranırsa malesef böyle sorunlar ister istemez cıkıyor. Birlikte davranırsa demem sevgilinizi sizden borc istemesi gibi . Tabi yeri gelir sen verirsin ama bir mp3 u sakınan ve beni kullanıyorsun diyen adamla nereye kadar ? Bir arkadasımın sevgilisi ( aynı yerde calısıyorlardı ) sen hayatıma girdiginden beri yemege daha cok para harcıyorum demiş ve ben biliyorum kız hep kendi verirdi yemek parasını. Tabi ayrıldılar.

onun yaptığı kötü ve yanlış bişey, aynısını bende yapmak istemem sanki yani ben asla ve asla ona yüklenemem birlikte ödeyelim yeter. Yani söylediğiniz çok mantıklı ama utanırım ben nasıl ona ısmarlatiyim her seferinde, benim gibi düşünmesi lazım onunda. İnsan kardeşine bile bu kadar yüklenmez...

ama hep yapmıyormuş
son zamanlarda yapmış
başka sebebi olabilir mi
belki de sandığınız gibi değildir

yaa bırde anlamadıgım, hıc utanmıyor mu hep sen ödüyorsun hep sen.. hıc bır tepkı yokmu yanı sen cüzdandan para cıkarırken?

ama canım sen onu deneyeceksin bakalım kendi yerken sana güzel davranıyor güzel mesajlar atıyor.. ama sen yerkende iyi davranacak mı..tabiki yanlış bi yöntem bu..bazen sen ödersin bazen o öder..öğrencisiniz hep o ödese onada yazık olur ama bu ilişkide sanki sen erkeksin o kız...sadece yemek konusu olsa neyse..hediye falanda almıyormuş sana...yani seni kullanıp kullanmadığını göreceksin..ama sen bu şekilde devam edersen kusura bakma ama seni ayaklı bankamtik olarak görecek..

valla hiç utanması yok utanmadan nakitm yok nasıl birlikte ödicez diyo bana sen al o zaman 15 tl ile ölmezsin ya yediğimz şeyde 15 tlydi yani ikimizin toplam.. ama artık benim 15ler 20ler biriktii dağ oldular.. evet ya yemicem hiç bişey kesin kararımı verdim tamam. Ama böyle bu sorun çözülmeyecek ben içimden hep üzülücem. Bugün bide gelmiş media markta mp3lere bakalım mı diyo sonra beğeniyo bitane alsana bunu güzel diyo. İnsan gider alır gönlümü almak için öküzz...

ya evet onun yaptığı doğru değil ama bana seninde biraz elin sıkı gibi geldi yanlış anlama ama bana 250 tl borcu var diye bile hesaplamışın çok yanlış yani

yaa bırde anlamadıgım, hıc utanmıyor mu hep sen ödüyorsun hep sen.. hıc bır tepkı yokmu yanı sen cüzdandan para cıkarırken?

hee bugün bide yemeği aldık oturduk diyoki şakasına içinden küfür etmiyosun dimi kız bu ne biçim erkek yine bana aldırdı diye. bende gülümsedim sadece hiçbişey demedim. sonra yemek yemişiz doymuşuz aradan 1 saat geçmiş geçmemiş yemeklerin önünden geçerken acıktınmı aliymmi bi menü. Tabi istemiceğimi biliyo nasıl yiyim o kadar keşke al deseydim

yuh ya bide sana alsanami diyor ??
insan "bosuna alma bende 2 tane var veriyim sana nolcak" der
yada en azindan "ben sana alcam, sen alma der"

valla canim kusura bakma ama benimki olsa bana o mp3ü birak al demeyi, asla aldirtmazdi, kendi alirdi
seninki bi tuhaf yaaaaaaa,
ama dedigim gibi kesinlikle bisey yeme bundan sonra,
sen tok git, ama tok oldugunuda söyleme sakin
aa hic param yok kalmamis de, borc verdim de, nebilim biriktiriyom harciyamam de, de iste biseyler ama kesinlikle taviz verme !!! yoksa yine hop bastan olur
eger senin ac oldugunu düsünürse, ve hala doyurmassa (yani kendi parasiyla yemek almassa)
bu adamda hakkat var ozaman bi tuhaflik
diyorum ya denemelisin onu

ya evet onun yaptığı doğru değil ama bana seninde biraz elin sıkı gibi geldi yanlış anlama ama bana 250 tl borcu var diye bile hesaplamışın çok yanlış yani

kusura bakma ama 250 tlde az para degıl yanı.. borc vermıs hem ben bıldıgım borc gerı ödenır.. ama ödeyende olmamıs yanı üstüne bır bardak soguk su ıcse ıyı olur..

bunca olaydan sonra hesaplıyo insan.. bende eli sıkıysammm... ama orda benim için önemisi ne biliyomusunuz paramı alması değil vericem deyip sonra hiç sözünü etmemesi, sözünde durmaması... ki ben bi 40 tl kazanmak için 9 saat ayakta çalışıyorum bunuda hatırlatayim..

Benim bir tanıdığım vardı çalışmıyordu ama sevdiği insanla görüşebilmek için olmadığı halde olduruyordu o tlf kontor buluyordu.
Belliki cimri birisi , bak canım için de bir şüphe varsa bu gerçektir.Bence bir müddet destek çıkma o zaman gerçek yüzünü görürsün. Bu şekilde günden güne kin gütmeye başlıyorsun.Bir insanı tanımak için tek bir an bile yeter.Yıpratma kendini.

kızlar şimdi arkadaş kızmış haklı görünüyor
ama çocuğun kendini savunma hakkı yok ki
hemen kötülemeyin
belki geçerli sebebi var
eğer öyleyse ramazan günü gerçekten çok haksızlık yapıyoruz
konu sahibi diyor ki önceden yapmıyordu şimdi yapıyor
çocuğun günahını almayalım

kusura bakma ama 250 tlde az para degıl yanı.. borc vermıs hem ben bıldıgım borc gerı ödenır.. ama ödeyende olmamıs yanı üstüne bır bardak soguk su ıcse ıyı olur..

ya sevgili arasında borç mu olur benim biraz tuhafıma geldi yani ben olsam ödese bile almam demekki insanın özünde bitiyo iş allah cidden eli sıkıya daha beterini veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…