- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi cokrenklikiz
-
Merhaba bayanlar,
şu günlerde çok üzgünüm, başımdan geçen olayı sizinle paylaşmak istedim. yaklaşık 4 senelik bir ilişkim var kendisini çok severim çokta güvenirdim ama güvenimi kırdı... Erkek arkadaşım öyle zengin biri değil ikimizde öğrenciyiz aylık eline 800 tl kadar para geçiyor maksimum( burs kredi ve aile parası). Bende hem okuyor hem 2 işte birden çalışıyorum. Erkek arkadaşımın hiç parası olmaz ama hep bitmiş olur olsada sadece kendine harcar. Ben ise yemin ediyorum her buluşmada hesabı tek başına ödeyenim ve neredeyse her gün buluşuyorz. 4 senedir ne doğum günü yıl dönümü ne sevgililer günü hediyesi almadım kendisinden, ama ben genelde verdim. İlk çıktığımız sene bi kaç hediye almıştı o kadar. Gel gelelim birde borçlara bana toplam tam 250 tl borcu var. yani bişey beğeniyo kartının limiti yetmiyo (! kartı ağzına kadar dolu 4 tl limit kalmıştı geçen 750lilik karttan) sen çek ben sana veririm diyo ve hiç bir zaman vermiyo.
Beni yalnış anlamayın tüm bunlara rağmen geçen hafta yaşadığım olaydan önce hiç bunları takmıyordum.
Ben çok alışveriş yapan biriyim hem kendime alıyorum hem buluştuğumuzda masraflarıda istisnasız ben karşılıyorum. Mp3üm bozuldu almaya karar verdim erkek arkadaşımında 2 tane mp3ü var. Ondan istiyim şimdi boşuna almiyim dedim. mesaj attım kayboldu bulursam veririm dedi aradan 2 hafta geçti evinde ben bu mp3ü gördüm aaa bulmuşsun dedim evet filan dedi hiç al demedi bende bişey demedim. o gün alışveriş merkezine gittik kendime 1 ayakkabı aldım ve ayakkabıyı denerken eteğim açıllmış erkek arkadaşım hem ayakkabıyı almama hemde etek durumunaa çok kızıyo o an bi mağazada mp3lerin satıldığı bölümden geçiyoruz ve bana dedi ki kızarak " bak burda mp3 var o kadar şey alıyosun alsana kendine bi tane niye benden istiyosun ki !" o an çok içerledim ama ben kibarlığımdan hala bişey demiyorum eve geldim düşündüm çok ağladım ve aradım niye öyle dediğini çok üzüldüğümğ söyledim önce özür diledi konuşmanın devamında benim onu kullandığımı düşündüğünü söyledi! İnanabiliyo musunuz ben oku kullanıyomuşum ondan faydalanıyomuşum aynen şu cümleyi kullandı. Nasılda onda var ben para vermiyim ondan alırım işte onu kullanırım onun yerine kendime elbise aırım ! ben böyle düşünmüşüm! O kadar üzgünümki kızlar benim gibi birine nasıl der bunu sonradan toparlamaya çaluştı özür diledi yok öyle demek istememiş kelime bulamamış filan ama kalp kırıldı bir kere unutamıyorum. Güzelde bi ilişkimiz vardı kaç sene oldu yani atsan atamıyosun ama unutamıyorum. Ne yapiyim ben yaaa:2:
ne kadar süredır bu böyle??
canım sen uzun bir süre hiç para harcama onunlayken..yani kendinede bişey alma beraberken...hep paran yok gibi davran hatta çok cimri ol bir süre..bir süre ona ısmarlat bakalım yine aynı olacak mı..ama bu bir iki defayla olmaz...bir kaç ay öyle davran..ya sana destek olacak yada ardına bakmadan kaçacak.. o zamanda sana davranışları değişmezse sana iyi davranırsa devam edersin ilişkine yada yoluna bakarsın..
onun yaptığı kötü ve yanlış bişey, aynısını bende yapmak istemem sanki yani ben asla ve asla ona yüklenemem birlikte ödeyelim yeter. Yani söylediğiniz çok mantıklı ama utanırım ben nasıl ona ısmarlatiyim her seferinde, benim gibi düşünmesi lazım onunda. İnsan kardeşine bile bu kadar yüklenmez...
Ben gecen (hic öyle bisey yapmadigi halde) sevgilimin yüzüne vurdum mesela, aldigin 2 ayakkabi 2 elbise 2 makyaj dokundumu yoksa sana diye,
asla böyle birseyi birdaha sakin söyleme sakinn dedi.
Erkek dedigin yeri geldimmi ödicek
ha ben hicmi ödemedim?
Elbet ödedim ama o 10 kere ödediyse, ben 1 kere ödedim oda artik utandim diye yani, yoksa onuda ödetmicekti.
Tamam sevgiliyken para konusu gercekten olmaz, ama seninki cok ayip ediyor,
kesinlikle birdaha sakin ödeme param yok bende almamisim yanima, malesef yiyemicez yemek ozaman de..
ac kalsin bosver
hatta sen ye öyle git bulusmaya :) sen ac kalma
valla bak
yaa bırde anlamadıgım, hıc utanmıyor mu hep sen ödüyorsun hep sen.. hıc bır tepkı yokmu yanı sen cüzdandan para cıkarırken?
valla hiç utanması yok utanmadan nakitm yok nasıl birlikte ödicez diyo bana sen al o zaman 15 tl ile ölmezsin ya yediğimz şeyde 15 tlydi yani ikimizin toplam.. ama artık benim 15ler 20ler biriktii dağ oldular.. evet ya yemicem hiç bişey kesin kararımı verdim tamam. Ama böyle bu sorun çözülmeyecek ben içimden hep üzülücem. Bugün bide gelmiş media markta mp3lere bakalım mı diyo sonra beğeniyo bitane alsana bunu güzel diyo. İnsan gider alır gönlümü almak için öküzz...
ya evet onun yaptığı doğru değil ama bana seninde biraz elin sıkı gibi geldi yanlış anlama ama bana 250 tl borcu var diye bile hesaplamışın çok yanlış yani
ya evet onun yaptığı doğru değil ama bana seninde biraz elin sıkı gibi geldi yanlış anlama ama bana 250 tl borcu var diye bile hesaplamışın çok yanlış yani
kusura bakma ama 250 tlde az para degıl yanı.. borc vermıs hemben bıldıgım borc gerı ödenır.. ama ödeyende olmamıs yanı üstüne bır bardak soguk su ıcse ıyı olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?