- 21 Nisan 2023
- 225
- 137
- 33
- 30
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Kusura bakmayın bir kaç gün giremedim şimdi gördüm. Evet öyle oluyor ben Mayıs'ta açtım Kasım'da ilk duruşmam oldu Mayıs itibariyle nafaka bağlandı.Yani şöyle mi; diyelim ki dava dilekçesinin tarihi atıyorum 20 Kasım, ilk duruşma 20 Haziran. Dolayısıyla 20 Kasımdan itibaren geriye dönük mu olmuş oluyor?
EvetYani şöyle mi; diyelim ki dava dilekçesinin tarihi atıyorum 20 Kasım, ilk duruşma 20 Haziran. Dolayısıyla 20 Kasımdan itibaren geriye dönük mu olmuş oluyor?
Bugün itibariyle ben de aynısından oldum daha dilekçe sueecindeyiz iftiraları okudum cvp verecek güç toplamaya çalışıyorum ins kazasız belasız kolay atlatırızHanımefendi dava açınca karşı taraf karşı dava açmışsa davalı olmuştur
Ben ilkine gideyim o zaman nafakaya itiraz etme talebinde bulunmuş...Hakim sadece dosyayı gözden geçiriyor.
Ben gitmiştim bütün duruşmalara.On duruşmada karşı avukst nafakayı düşürün diye ısrar ediyordu hakim bana bakarak tepkimi ölçtü gibime geldi ben rızam olmadığını belli ettim celse acacakti açmadı,yani ne olacağı belli olmaz yokluğunuzda,gidin bulunun orada
Hiç şaşmaz !.. Rabbim sabır ve sağlık versin. İnşallah geçecek bitecek. Neler geçmedi ki.Bugün itibariyle ben de aynısından oldum daha dilekçe sueecindeyiz iftiraları okudum cvp verecek güç toplamaya çalışıyorum ins kazasız belasız kolay atlatırız
Velayet davasıda açmış mı sizin karşı taraf 4 aylık bebeğim var bir de utanmadan velayet davası açmış bugün tam delirmelik günüm oldu sinirden uyuyamıyorumHiç şaşmaz !.. Rabbim sabır ve sağlık versin. İnşallah geçecek bitecek. Neler geçmedi ki.
Aaaa ayipsin eksik kalır mıVelayet davasıda açmış mı sizin karşı taraf 4 aylık bebeğim var bir de utanmadan velayet davası açmış bugün tam delirmelik günüm oldu sinirden uyuyamıyorum
Demek ki hepsi aynı yoldan gidiyor Allah fırsat vermesin inşallah tuzaklarınaAaaa ayipsin eksik kalır mı2 yaşındaydi oğlum, alamayacağını bile bile açmisti. Sırf nafaka vermemek için bakıcı tutacakmis, annesi de varmış destek olacakmış ... Adam çocuğunu 8 ay görmemiş, arayıp konuşmamış, maddi destek olmamış ama velayet istedi sirf beni kızdırmak için. Hiç birsey yapamaz huzurunuzu bozmak amacı
Benimki anlaşmali boşanma ilk defa duyuyorum on incelemeyi.Merhaba kızlar , çekişmeli boşanmanın ilk duruşması olacakmış , ön inceleme duruşması yani sanırım davanın gidişatı konuşulacakmış. Hiç deneyimleyeniniz oldu mu? Beni ne bekliyor nasıl davranmalıyız ?
O zaman anlaşmalı boşandığın için haline şükret ...Benimki anlaşmali boşanma ilk defa duyuyorum on incelemeyi.
Hem mecburiyet hemde birbirimizden intikam alma gibi durumumuz yok.O zaman anlaşmalı boşandığın için haline şükret
Uyapa düşmesi 5-7 günü buluyor bazenBanada cevap verirseniz sevinirimeşimin yaklaşık 4 hafta önce avukatıyla görüştüm boşanma için beni aradı anlaşmalı olsun istediler fakat ben hakkım olan bazı şeyleri talep ettim ve taleplerimde net olup olmadığım soruldu net isem çekişmeli görüleceği söylendi ben taleplerimde net olduğumu söyledim. Avukatı müvekkiline söyleyeceğini, duruma göre bakacaklarını söyledi. Bu konuşmanın üzerinden yaklaşık 4 hafta geçti her gün uyaptan kontrol ediyorum hala dava açılmamış. Sizce nedeni ne olabilir? Kesin kararlıydı çekilmeli de olsa dava açacağını kesin bir dil ile söylemişti. Bu arada eşim whatsapptan engellemiş beni sanırım çünkü profil resim ve hakkında durumu görünmüyor bu avukat konuşmaları olduğu zamanlarda beni engelledi öncesinde resmi ve hakkında durumu görünüyordu.
Avukatım hemen düşer demişti. Taleplerimden dolayı mı henüz dava açmıyor yoksa kararsız mı kestiremiyorum hiç bi iletişimim de yok onunlaUyapa düşmesi 5-7 günü buluyor bazen
Bok yesin ya mal , böyle adamlara gıcık olyorym bitane de benim başımda var, benim haberim yokken beni boşanmaya vermiş. İrtibat yok , anne babası kardeşi hepsi beni engellemiş falan. İnsan bile değiller ya. Bi de utanmadan 2 medeni insan gib ayrılalım diyormuş. Ulan sen hangi evrede medeni davrandın da ayrılırken benden medeniyet bekliyorsun . Bu insanlar dağdan inme ama ayrılmaya gelince 2 medeni insan olmayı bekliyorlar. Ağzına sıcıcam ya çekişiyoruz şimdi duruşma yaklaştı hakime hepsini anlatsam çok sinirliyim bacım kusura bakmaAvukatım hemen düşer demişti. Taleplerimden dolayı mı henüz dava açmıyor yoksa kararsız mı kestiremiyorum hiç bi iletişimim de yok onunla
Sen her duruşmaya katıldığından katılmamanın sonucunun ne olacağını deneyimlememiş olabilirsin ancak birine akıl verirken onun vebaline girer miyim diye düşün bence.Gitmeyebilirsin benimki neredeyse karara bağlanacak karşı taraf hiçbir duruşmaya katılmadı, hakim bana da hiç soru sormadı daha..
ben her duruşmaya katılan biri olarak tavsiyem şahitler dinleneceği zaman katıl..
Amerikan yargısı değil bu avukatı duruşma performansına göre yargılamaya çalışmayınBu dediğiniz cekişmeli değil mi çok ilginç ilk duruşmaya gidip avukati da görmek istiyorum aslında duruşmada nasıl vs bizim süreç biraz çetrefilli olacak çünkü sonrakilere gitmem o zaman tanikta annem ve yakın arkadaşım var annemi hiç karistirmayayim diyorum bilemiyorum karşı taraf ne yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?