Cinnet geliyor cinnet 🤬

Sanane de bence. Yani biraz sert bir üslupla cevap verirsen kimse burnunu sokamaz.

Ben daha gitmedim sinemaya büyük dört yaşında ikinci bebek geldi şimdi. Çizgi film izlioz bizde

Neden izin veriyorsunuz size bunu söylemelerine?
Sizi ilgilendirmez demek çok mu zor?
Ve neden bu kadar takıyorsunuz desinler yani ne olmuş siz yine ne zaman istiyorsanız o zaman anne olursunuz.

Kısmet
Buna cevapları olmuyor genelde. Haddini asanlara daha net olduğum oldu. Daha dur ilkine hamileyken ikincinin lafını ediyorlar. Ay cinnetlik vallahi.

Kısmet
Buna cevapları olmuyor genelde. Haddini asanlara daha net olduğum oldu. Daha dur ilkine hamileyken ikincinin lafını ediyorlar. Ay cinnetlik vallahi.
Laftan anlamayan anlamıyor. Ben senin üstüne ikinciyi yapcam bak elini çabuk tut diyen oldu. Yaşım küçük düşünmüyorum dedim bı tane yap ikinciyi uzun ara verip dinlenirsin diyen de oldu . İlkini erkek doğur ikinci kız olsun diyen oldu. İlki erkek oldu ikinciyi sordular dedim erkeğe benzio inşallah kızdır dedi. Dedimki heveslenmeyin gördüm ben pipiyi. Aaaa dedi bu erkek istio belli. Bre cahil karnımdaki evladim ne olursa olsun canımdan çok seviyorum ve istiyorum. Kız erkek ayrimi yapanlara da ayrı ayar oluyorum

Sorma, benimki de erkek diye kv bayağı dertlendi. Dedim oğlun bir x kromozomu gonderemedi ne yapayım Bunu en son dedim ama artık sabrım taşınca. Ya o da benim evladım, aylardır içimde taşıyorum kanımdan kan vererek. İkinci kız olur belki diyo. Dedim valla onun sözünü veremem, doğurmayi şu an düşünmüyorum. Kuluçka makinesiyiz herhalde biz.

Az
Kalmış doğuma Rabbim kolay güzel bı doğum nasip etsin. Hep söylerim evladin kızı erkeği olmaz. Önemli olan güzel yetistirbilmek. Emek vermek sevgi saygı aşılamak.

Az

Kalmış doğuma Rabbim kolay güzel bı doğum nasip etsin. Hep söylerim evladin kızı erkeği olmaz. Önemli olan güzel yetistirbilmek. Emek vermek sevgi saygı aşılamak.
Amin çok teşekkür ederim Aynen öyle ah anlasalar Sağlıklı ve hayırlı olsun yeter deyince de orası öyle ama diye başlamıyolar mi deliriyorum

ilk puflaman da bana mı sordun çocuk yaparken derler.
boşveeerrr

En son konularınızın birinde ameliyat olduğunuzdan, eşinizin uyumayı tercih ettiği için sizi annesiyle gönderip, hastaneye de akşam geldiğinden bahsetmiyor muydunuz? Çocuk derken, bu adamla bir çocuk yapmaktan mı bahsediyorsunuz? Çevrenin baskısı olsa ne olmasa ne...

Bu tarz baskılar görünce, kendinize ben 'dıştan denetimli bir insan değilim' diye hatırlatın lütfen.
Toplumda evlenmek çocuk yapmak evden ise gelip hayatını çürütmek üzere bir düzen kurulmuş durumda bunun herhangi birini yapmadiginda rahatsız olup sanki düzeni bozuyormussun gibi düşünüp hep bir ağızdan eksik aşamaları tamamlamalarını söyler ve bunu baskıyla başarırlar. Halbuki hayat sizin biR bebek sadece bebek değildir:) hayatının uzunca yillarini vermen gereken bir sorumluluk icerir, güzel hayat şartları sunmak vs. o insanlar sadece sizin cevrenizi olusturur. O insanlar sizin aileniz değil(yeni kurdugunuz kari koca iliskisinden bahsediyorum). O insanlar siz değil. Neden kendinizin yasıyacagi bir hayati baskalarinin isteklerine gore yasayacaksiniz ki.

Üzülüyorsun, takma diyorlar.
Kızıyorsun, değmez diyorlar.
Boşveriyorsun; gamsız diyorlar.
Susuyorsun, iki çift laf et diyorlar.
Konuşuyorsun, muhatap olma diyorlar.
Çekip gidiyorsun, mücadele et diyorlar.
Alttan alıyorsun, tepene çıkardın diyorlar.
Bağırıyorsun, sakin ol diyorlar.
Aklı başında davranıyorsun, bu kadar uslu olunmaz diyorlar.
Dikine gidiyorsun, yaşına başına yakışmaz diyorlar.
Ölünce ne diyecekler?
Muhtemelen; Ölüm sana yakışmadı.
Normal tabii, dirimizi beğenmediler ki ölümüzü beğensinler…

insanlar hep konuşur. ve hep eksik olana odaklanırlar. sanki kendileri dört dörtlükmüş gibi.. bu benim hayatım, zamanına ben karar veririm. Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur, diyin. bu kadar.

Nasıl yapıldığını bilmiyoruz biz. Siz bi detaylı anlatırsanız bana, yaparız tabi neden olmasın diyin.

Evet dinliyorum diyip gözlerinizi dikin bi üstlerine

Yaşlarınız kaç? Acaba yaş faktöründen dolayımı baskı yapıyorlar daha evleneli ne kadar olmuş nedir bu baskı böyle. Kendinizi maddi manevi hazır hissettiğiniz zaman, doğru zaman

ben damizlik seviyorum deseydiniz

O akıl verenler birinciden sonra ikinci ne zaman deyip canını sıkmaya yeterler canım... Benim şu an iki çocuğum ola ola üçüncüyü yap diyorlar şaka gibi... Siz mi bakacaksınız hayırdır dediğimde susuveriyorlar

kuzu güzeldir kız minnoş minnoş bakılır evde çocuğu boşver kuzuyu düşün

Siz esi ameliyatina gelmeyen uye misiniz? Esim sorumluluk ogrendiginde, ben doguma gittigimde beni yalniz birakmayacagina emin oldugumda dusunurum deyin.

Valla benim 2 oğlum var peşpeşe yaptım şimdide 3.yü yap belki kızın olur diyolar
Bizim milletimiz akıl vermeye çok meraklı ama 1 paket bez alayım mama alayım gazlı zamanında yardım edeyim diyen yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…