- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Biz o konuyu aştık canım ya o günden beri bir daha konuşulmadı. Tabiki de cinsellik de büyük etken benim için. Duygusallıktan hiç bahsetmiyorum bile..Sizin derdiniz cinsellik falan değil.
Sizin endişeniz duygusal anlamda, olması gerektiği gibi sizinle aynı şeyleri hissetmemesi üzerine. Yani heycanınıza ortak değil sanırım.Kızkardeşinin taşınması ile ilgili görüşlerinizi belli ettikten sonra, bu tavırları ona istinaden mi,soğudu mu acaba diye sorguluyorsunuz kendinizi değil mi?
Zaman tanıyın.Gözlemleyin bir süre daha. Bu tatsız konuları daha önce de yazdığım gibi hiç ama hiç açılsa bile yorum yapmadan kapayın.
Kimileri, bebeğini kanlı canlı karşısında görmeden sıfatının farkında bile olmuyor.
Sadece siz aşmışsınız gibi geldi bana. Eşiniz, unutamamış olabilir. Etkilenmiş olabilir. Dr n ısrarla bişey olmaz demesine karşılık, duygusal olarak ta eksik hissetirmesinin altını dolduramadım başka.Biz o konuyu aştık canım ya o günden beri bir daha konuşulmadı. Tabiki de cinsellik de büyük etken benim için. Duygusallıktan hiç bahsetmiyorum bile..
Bir süre dedin de 4 ay oldu neredeyse be
Buda farklı bir bakış açısı tabi.Sadece siz aşmışsınız gibi geldi bana. Eşiniz, unutamamış olabilir. Etkilenmiş olabilir. Dr n ısrarla bişey olmaz demesine karşılık, duygusal olarak ta eksik hissetirmesinin altını dolduramadım başka.
Açıp açmamakta kararsız kaldığım ve sonunda kendi kendimi yiyeceğime akıl akıldan üstündür diye düşünüp açmaya karar verdiğim bir konuyla daha karşınızdayım.
Maşallah zaten forumda bi rainyy bir de ben konu tufanı yaratıyoruz. Ama kimseye söyleyemeyip buraya yazıp rahatlamak her zaman iyi gelen eylemlerimden biri.
Bir önceki konumu cinsellik başlığı altında bulabilirsiniz. Doktorumla eşimin yanında konuşup ilişki açısından hiçbir sorun olmadığını duymasını sağladım. Ama o günden bu güne hiçbir şey değişmedi arkadaşlar eşim sanki kendisi hamileymiş triplerinde takılmaya devam ediyor.
VE bizim bu durum giderek farklı bir hal almaya başladı. Önceden eşimle birbirimize ahtapot gibi sarılıp uyurduk. Adam şimdi elini karnıma değdirmekten korkuyor şaka gibi?
Bugün hafif bir yakınlaşma oldu adam yanımdan öyle bir topukladı ki gören namusu elden gitti zanneder.
Tabi bunların dışında farklı durumlar da gelişmeye başladı. Liseli kız tripleri. Trip derken bedensel tripten bahsediyorum. Hani adama böyle dokunuyorum birden ifritleniyor vela havle...
Yav arkadaşlar ben hamile kaldım kalalı adam sanki beyninin yarısını aldırdı. En masum bir öpücükten bile tedirgin oluyor. Ne bileyim sarılırken belimi hafif geriden tutuyor. Sanki sıkı sarılsa cocuk icime kacacak.
Böyle ilgisinde de bir azalma görüyorum. Asıl canımı sıkan mesele de bu. Ya ben aşırı duygusalım yada gerçekten düşündüğüm gibi. Yine sevgisini belli ediyor. Ama hamilelikten önce hem fiziksel hem sözleriyle hem yaptıklarıyla belli ederdi.
Geçen hafiften bi tıklattım. Dedim hayırdır ya hamile kaldım kalalı oran buran oynuyor? Bu çocuk için kendimizi paraladık karşılığı bu mu ?
Neymiş ben herşeye çok duygusal bakıyormuşum hamilelik hormonlarım beni yanlış düşüncelere itiyormuş. Ne alaka ya hamile kaldım diye aklımı da yitirmedim ya.
Önceki haliyle şimdiki hali arasındaki fark bariz belli oluyor işte.
Adam benden köşe bucak kaçıyor.
Fanfin şeylerden bahsetmeme bile müsade etmiyor. O derece kıllanmış. Arkadaşlar bu adam benden tiksiniyor mu acaba ?
Fiziksel olarak hiçbir fark yok sadece hafiften karnım şişti. Onun dışında bende herşey aynı..
Zaten zopzor bol bulantılı bir hamilelik geçiriyorum. Eşimin böyle yapması iyice beni tribe sokuyor.
Sebep nedir ya ? Ben çözemedim..
Valla ben fingirdesmek hariç her şeyden tiksindim.Benimkide girmişti o triplere.. Gerci hala oyle biz eski duzeni bir turlu yakalayamadik. Cidden çok sinir bozucu bir durum
Sizi cok iyi anliyorum. Ama sizin esinizin sizden tiksinmesiyle alakali birsey degil. Koruma icgudusu diyelim. Simdi diyeceksiniz ki bebek benim karnimda o icgudu olsa olsa bende olur.
Ama oyle olmuyor
Babalarda da oluyor. Eşim gecen gun karnina degiyorum ya cocuga bisey oluyormudur diye sordu.
Yani normal şeyler aslinda bunlar.. bende çok tiksinmiştim. 13.haftalarda kendime gelmiş , ama eşimde o performansi bulamamiştim. Hoş hala bulamiyorum. Eskisi gibi olmuyor orda varligini bildigimiz bir bebek var sonuçta
Valla ben lohusa mohusa anlamam. 1 hafta daha böyle çekemem. Konusucam işine gelirse yoksa yüzüne açık açık kendi işimi kendim hallederim diyicem. XKDJFJFJDJFJFJFJAdamlar hamıle eslerıne anne gozuyle baktıgı ıcın kendını duygusal ve fızıksel anlamda soyutluyorlar. Yasaklar da cıgnenmek ıcın. Bıze ılk gebelıgımde yasaktı ılıskı ama resmen bırbırımızle gozumuzle sevısıyorduk. Ikıncısınde rutin karı koca ılıskısı ama hala aktif bır sekılde. Daha sımdıden boyleyse lohusalıgında ne yapacak az cok tahmın ettım. Valla hem hormonlar hemde ustune adam trıbı ınan hıc cekılmıyor cok haklısın. Var gücünle anlatmaya calısırsın ama o hala yasak modunda?
Ya şimdi salatalık gören kedi gibi adam tüylerini dikeltince insan ellemeye bile korkar oluyor alacağı tepki yüzünden.Seni anne olarak gördüğü için iktidarsızlık yaşıyor olabilir mi eşin? Bunu da sana belli etmemek için kaçıyor olabilir mi?
Yani ben olsam öpüşelim diye kandırır, bi elimi atardım aşağılara.
Bazi erkekler cocuk sahibi olurken boyle hisseder. Tibben bir sorun olmasa da “iceride birisi var”. Erkekler boyle bakiyor olaya. Sanki onun yaninda bir seyler yasaninca sevisirken 5 yasindaki cocuguna basilmis gibi tepki verebiliyorlar. Duygusal olarak da kabullenme evresinde olabilir esiniz. Zamana birakmak lazim,madem doktorunuzun sorun yok demesine ragmen durum bu. Demek ki esiniz de duygusal olarak bir gecis doneminde
Cikinca da sorun bitmiyor,bu sefer de “iceride biri var”Eyvah, adam içerideki çıkana kadar beklemeyi düşünüyor demek kioff ya bu ifade çok komiğime gitti
Hmm bunu bile dememesi sıkıntılı bi durum bence, inşallah zamanla düzelir, geçici bi durumdur.. Artık sizi bi anne olarak görüp, eşlik rolünde çıktığınızı düşünüyor olabilir.Seni seviyorum derken bile çekiniyor. Sanki kucağına atlayıp hoplat beni erkegim diyecekmisim gibi
Vay arkadaş ya ben anne olarak görünmek istemiyorum. O işine baksın.Hmm bunu bile dememesi sıkıntılı bi durum bence, inşallah zamanla düzelir, geçici bi durumdur.. Artık sizi bi anne olarak görüp, eşlik rolünde çıktığınızı düşünüyor olabilir.
Şaka mı bu ya????
Hani hamile kadınlar daha seksi oluyordu. Erkeklerin daha çok dikkatini çekiyordu ?
Ya ısrar etme gibi bir durum yok. Hergün üzerine atlayıp parçala beni demiyorum ki. Ve 4 ay boyunca 1 kere konuşma dışında cinsellikten konuşmadım. Sadece tavirlarimla belli etmeye çalıştım. Öpme sarılma kadar masum bir hareket var mı?Bence asıl şaka olan sizsiniz. İnsan dediğin çeşit çeşit.
Örnek vereyim en iyisi; Sizin ve benim damak zevkimiz bir mi? Siz benim acı biberden aldığım zevkin aynısını aldığınızdan emin olabilir misiniz?
Herkesin bilinçaltı davranışlarına farklı yansır. Millet ne fantaziler yaşıyor bana iğrenç görünen..
Hamileliği seksi bulmak da genel bir görüş falan değil..
Benim eşim de benden uzak durdu. Ben hiç üstelemedim siz gibi. Başka yollar denedik.
Eşiniz bunun bir tık üstüymüş sadece. Israr etmeniz bir şey değiştirir mi bilmem. Değiştirmez aksine daha çok çatışırsınız.
Doğumdan sonra da bende isteksizlik başladı mesela. Biraz çaba sarfetmem gerekti.
Sizin daha lohusalığınız var. Durun bakalım neler hissedeceksiniz.
Israr etmek, panik yapmak yerine rölantiye aldığınızı düşünün. Bunu da eşinizle konuşun.
Henüz konuşmadım. Biraz daha cinnet toplamayı bekliyorum. :)GMerak ettim konuştun mu eşinle
Henüz konuşmadım. Biraz daha cinnet toplamayı bekliyorum. :)
Hahahahahaha hadi bakalımHenüz konuşmadım. Biraz daha cinnet toplamayı bekliyorum. :)
Bu sefer çok kibar konuşarak konuya girmeyi düşünüyorum. Tavrına göre değişebilir de bu düşüncemBu sefer hepten ürkütme kuşu
Gerçi nicke bakarsak alışmıştır o senin cinnetlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?