CinnetNurun KONU DERYASI...

Biz o konuyu aştık canım ya o günden beri bir daha konuşulmadı. Tabiki de cinsellik de büyük etken benim için. Duygusallıktan hiç bahsetmiyorum bile..
Bir süre dedin de 4 ay oldu neredeyse be

Biz o konuyu aştık canım ya o günden beri bir daha konuşulmadı. Tabiki de cinsellik de büyük etken benim için. Duygusallıktan hiç bahsetmiyorum bile..
Bir süre dedin de 4 ay oldu neredeyse be
Sadece siz aşmışsınız gibi geldi bana. Eşiniz, unutamamış olabilir. Etkilenmiş olabilir. Dr n ısrarla bişey olmaz demesine karşılık, duygusal olarak ta eksik hissetirmesinin altını dolduramadım başka.

Buda farklı bir bakış açısı tabi.

Benimkide girmişti o triplere.. Gerci hala oyle biz eski duzeni bir turlu yakalayamadik. Cidden çok sinir bozucu bir durum
Sizi cok iyi anliyorum. Ama sizin esinizin sizden tiksinmesiyle alakali birsey degil. Koruma icgudusu diyelim. Simdi diyeceksiniz ki bebek benim karnimda o icgudu olsa olsa bende olur.
Ama oyle olmuyor
Babalarda da oluyor. Eşim gecen gun karnina degiyorum ya cocuga bisey oluyormudur diye sordu.

Yani normal şeyler aslinda bunlar.. bende çok tiksinmiştim. 13.haftalarda kendime gelmiş , ama eşimde o performansi bulamamiştim. Hoş hala bulamiyorum. Eskisi gibi olmuyor orda varligini bildigimiz bir bebek var sonuçta

Adamlar hamıle eslerıne anne gozuyle baktıgı ıcın kendını duygusal ve fızıksel anlamda soyutluyorlar. Yasaklar da cıgnenmek ıcın. Bıze ılk gebelıgımde yasaktı ılıskı ama resmen bırbırımızle gozumuzle sevısıyorduk. Ikıncısınde rutin karı koca ılıskısı ama hala aktif bır sekılde. Daha sımdıden boyleyse lohusalıgında ne yapacak az cok tahmın ettım. Valla hem hormonlar hemde ustune adam trıbı ınan hıc cekılmıyor cok haklısın. Var gücünle anlatmaya calısırsın ama o hala yasak modunda?

Valla ben fingirdesmek hariç her şeyden tiksindim.
Karnıma dokunduğunda tansiyonu düşüyor adamın tuhaf XHXHDBDBDB
Valla ben böyle 1 hafta daha çekemem konuşacam o yüzden.

Valla ben lohusa mohusa anlamam. 1 hafta daha böyle çekemem. Konusucam işine gelirse yoksa yüzüne açık açık kendi işimi kendim hallederim diyicem. XKDJFJFJDJFJFJFJ

Ya şimdi salatalık gören kedi gibi adam tüylerini dikeltince insan ellemeye bile korkar oluyor alacağı tepki yüzünden.
Bence o beni değil kendini anne olarak görüyor. Bu hassaslığın başka açıklaması olamaz.

Eyvah, adam içerideki çıkana kadar beklemeyi düşünüyor demek ki off ya bu ifade çok komiğime gitti

Seni seviyorum derken bile çekiniyor. Sanki kucağına atlayıp hoplat beni erkegim diyecekmisim gibi
Hmm bunu bile dememesi sıkıntılı bi durum bence, inşallah zamanla düzelir, geçici bi durumdur.. Artık sizi bi anne olarak görüp, eşlik rolünde çıktığınızı düşünüyor olabilir.

Şaka mı bu ya????
Hani hamile kadınlar daha seksi oluyordu. Erkeklerin daha çok dikkatini çekiyordu ?

Bence asıl şaka olan sizsiniz. İnsan dediğin çeşit çeşit.
Örnek vereyim en iyisi; Sizin ve benim damak zevkimiz bir mi? Siz benim acı biberden aldığım zevkin aynısını aldığınızdan emin olabilir misiniz?

Herkesin bilinçaltı davranışlarına farklı yansır. Millet ne fantaziler yaşıyor bana iğrenç görünen..
Hamileliği seksi bulmak da genel bir görüş falan değil..

Benim eşim de benden uzak durdu. Ben hiç üstelemedim siz gibi. Başka yollar denedik.
Eşiniz bunun bir tık üstüymüş sadece. Israr etmeniz bir şey değiştirir mi bilmem. Değiştirmez aksine daha çok çatışırsınız.
Doğumdan sonra da bende isteksizlik başladı mesela. Biraz çaba sarfetmem gerekti.

Sizin daha lohusalığınız var. Durun bakalım neler hissedeceksiniz.
Israr etmek, panik yapmak yerine rölantiye aldığınızı düşünün. Bunu da eşinizle konuşun.

Ya ısrar etme gibi bir durum yok. Hergün üzerine atlayıp parçala beni demiyorum ki. Ve 4 ay boyunca 1 kere konuşma dışında cinsellikten konuşmadım. Sadece tavirlarimla belli etmeye çalıştım. Öpme sarılma kadar masum bir hareket var mı?
Eşim sonu başka yerlere gidecek diye ondan bile tedirgin oluyor.
Reddedilme duygusunu yaşamanızı hiç tavsiye etmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…