CinnetNurun KONU DERYASI...

Namusu eldem gitmiş gibş kaçıyormu gulesım geldı oncelıkle allah saglklı sıhatlı kucagınıza almayı nasıp etsın ama soyle canım bazı erkekler annelıgı kutsal goruyor sankı hamıke kadınls bırlıkte olunca gunaha gırıyormjs gıbı ya da fızıksel hassasıyetmzden dolayı yaklasmıyorlar benm esımde ben 4 haftalık falan hamıleym kolları agır bana sarılınca sankı bebegımı ezıyormus gibi hissediyorm kolunu itiyorum adamın. Sonra sureklı bulantım var goguslerım agrıyor vs yakındıgım ıcın adamda artk en ufak dokunsta bebege bısey olacakmıs gıbı korkuyor bana elını surmuyor. Gexen bırlıkye olduk normalde hep ben usttte olurdum buda belım falan agrıyor dıye uste cıkmak ıstemedım. Oda gorsen maymun gıbı uzeırmde durmus ellerını yere cokmus sadece penısı ıcımde ayarlarını boyle kopru kurar gıbı uzerımde duruyor ya uzerıme uzansana goguslerın goguslerıme degsın tenın bana degsın dıyorm olmaz bebege bısey olur dıyor oyle komık bı goruntuydu kı su surecte normal gorun bence hele sızde cok ugrastoysanız bebek ıcın malesef onlarda daha cok hassasıyet oluyor. Ama hakketen kız benm esımde artk eskısı gıbı benmle uzun uzun romantık bı sekılde opusmuyor hatta evlenfıkyrn somra opusmez olduk sadeve ise giderken dudagma bı buse kondurur ama ben uzun uzum opusmek ısterken hıcv oyle bi adımı olmadı agzımmı kokuyor acaba

Bacim sende maşallah açık konuştun. Bende kalp var öyle demeyeydin iyiydi
Ağzının kokup kokmadığını biz değil sen bilirsin en iyi :)
Buradan kalp gözüyle bakamıyoruz ne yazık ki

Konunuzu okuyunca kendi hamileliklerim geldi aklima :))) benim esim de ilgisi sevgisini belli ederdi, ya da beni dusunurdu asla duygusal olarak boslamadi. Ama is fiziksele gelince kose bucak kacardi :) hatta manevi ilgiyi de bazen dinginlerdi sinyalleri yanlis anlayip da beklenti icinde olmayayim diye. Simdi donup guluyoruz o gunlere. Yine hamile kalsan yine yapmam diyor. Varsa demek bi dusuncesi kendi icinde :)

Hah tam da anlattığın gibi valla. Ben erkek olsaydım hamile mamile dinlemez tavana vururdum valla bu erkekler mal cidden

Boşver ya tepkiyi. Ne yapsan tepki veriyormuş zaten. Kontrol etmek 1 saniyelik iş

Kızlaaaaaar bakın burayaaaa ben bu adamla nasıl konuşmalıyım bana hayırınıza bir el atın ne demeliyim ?

Sizler benim yerimde olsaydınız nasıl konuşurdunuz eşinizle bu ilk konuşmam olacak tavırları gittikçe canımı sıkmaya başladıı

Kız yok rainy gibi olamazsın sen o tek cümlelik konu açıyo sen hiç değilse bi şeyler yazmışsın,
Valla aslında bu triplere kadınların girmesi gerek ama oluyo işte bazen. Benim eşim de ilk 4gün Allahım yarabbim aynı öyleydi. Bi sinir oldum zaten bizim libidomuz çok yüksek eşimle. Hani 1gün olmadığı olmazdı. 5inci gün kırdım tabusunu. Buluşak anlatırım sana

Valla bizimki çok tuhaf bir hal almaya başladı bebeğim ya. Eşim manyağa bağlamış durumda şuan çatmamak için de zor tutuyorum kendimi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…