• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkin Ve Paspal Eziklik

Burnum kırık kemerli görüntüsü çok kötü sivilce bende anlamıyorum Ergen gibi sivilcelerim çıkıyor ve leke için doktorun yazdığı kremleri kullanmama rağmen gecmedi bakım kremleri de aldım leke karşıtı hala geçmiyor
Devlet hastanesinde kbb de bedava yaptırabilirsin bunu istiyorsan şayet ;)

Canım çok sıkkın çünkü çok çirkin ve paspalim güzel giyinen genç kızları gördükçe çok kıskanıyorum ve boşa geçen yıllarıma üzülüyorum 29 yaşındayım yüzüm hala sivilce ve leke dolu kiloluyum 25 kilo fazlam var yüzümde kusurum çok estetiğe ihtiyacım var Z kuşağı kızları görünce çok üzülüyorum bakımlı ve çok güzel giyiniyorlar ben ise 20 li yaşlarimi boşa geçirdim makyaj yapıp güzel giyinip gezme imkanımda olmadı yaşadığım yer mini giyinmeye uygun değil .Acı dolu ve giyinip makyaj yapıp gezemedigim günlere çok üzülüyorum herşeye yeni baştan başlayayım diyorum ama aklıma 29 yaşında oldugum geliyor seneye de 30 olacağım içimdeki hüznü anlatamam gerçekten çok üzgünüm
Y kuşağı ile kendinizi kıyaslasanız daha iyi bir noktaya evrilebilir hayatınız. Ben şu an 19 yaşında bir kızla kendimi nasıl kıyaslarım bilemedim. Önce yaşınıza göre düşünmenizi tavsiye ederim. Ve hala çoook ama çok gençsiniz hatırlatmak isterim.

Y kuşağı ile kendinizi kıyaslasanız daha iyi bir noktaya evrilebilir hayatınız. Ben şu an 19 yaşında bir kızla kendimi nasıl kıyaslarım bilemedim. Önce yaşınıza göre düşünmenizi tavsiye ederim. Ve hala çoook ama çok gençsiniz hatırlatmak isterim.
Çok teşekkür ederim 🙏🏻

Sadece mini giyinince güzel giyinildiğini düşünmeniz ilginç. Dekoltesiz, uzun kıyafetlerle de çok güzel giyinilebilir. Kıyafetin uzun veya kısalıdığından çok seçimlerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir belki.

Makyaj yapmayı bilmiyorsanız internette sayısız video var öğrenebileceğiniz, öyle yapamıyorum derseniz birilerinden eğitim alın.

25 kg verilemeyecek bi kilo değil. Bi diyetisyene başvurabilirsiniz hatta şimdiki zamanda insanlar chatgbt gibi uygulamalara kendine göre diyet listeleri hazırlattırıyorlar.

Genç kızlık döneminiz geçiyor olabilir ama genç bir kadınsınız. Her şey sizin elinizde. Geçmişe bakıp üzülmek yerine şuanınızı güzelleştirin.
+1
Ben 30'dan sonra afet-i devrana dönüştüm kız, prime dönem başlıyor:KK53:
Yapay zeka desteği ile kilo verebilirsin, her şeyden önce sağlığın için. Ben kalori hesabı ile zayıfladım.
Makyajı abartınca veya dekolte giyince güzel görüneceksin diye bir şey yok.
Kendini bu kadar kötü görmen psikolojik bir durum bence, öncelikle bu konu üzerine eğilip destek alman daha iyi olur. Çünkü kafa yapın değişmedikçe ne yapsan da yetmeyecek, kendini güzel bulamayacaksın.

+1
Ben 30'dan sonra afet-i devrana dönüştüm kız, prime dönem başlıyor:KK53:
Yapay zeka desteği ile kilo verebilirsin, her şeyden önce sağlığın için. Ben kalori hesabı ile zayıfladım.
Makyajı abartınca veya dekolte giyince güzel görüneceksin diye bir şey yok.
Kendini bu kadar kötü görmen psikolojik bir durum bence, öncelikle bu konu üzerine eğilip destek alman daha iyi olur. Çünkü kafa yapın değişmedikçe ne yapsan da yetmeyecek, kendini güzel bulamayacaksın.
Sağolun yorum için ilaç kullanıyorum antidepresan ama bu hayata geç kalmışlik düşüncem hiç geçmiyor

Sivilce tedavisi gördün mü? Sivilce tedavisi de kilo verdiriyor senin için avantaj olur? Sivilce ve kiloyu hallet sonra sırayla tarzını değiştirirsin. Bütçen varsa estetik olayına da yavaş yavaş girersin.
Cildiyeye gittim verdiği kremleri düzenli kullandım ama geçmedi leke ve sivilceler

Canım çok sıkkın çünkü çok çirkin ve paspalim güzel giyinen genç kızları gördükçe çok kıskanıyorum ve boşa geçen yıllarıma üzülüyorum 29 yaşındayım yüzüm hala sivilce ve leke dolu kiloluyum 25 kilo fazlam var yüzümde kusurum çok estetiğe ihtiyacım var Z kuşağı kızları görünce çok üzülüyorum bakımlı ve çok güzel giyiniyorlar ben ise 20 li yaşlarimi boşa geçirdim makyaj yapıp güzel giyinip gezme imkanımda olmadı yaşadığım yer mini giyinmeye uygun değil .Acı dolu ve giyinip makyaj yapıp gezemedigim günlere çok üzülüyorum herşeye yeni baştan başlayayım diyorum ama aklıma 29 yaşında oldugum geliyor seneye de 30 olacağım içimdeki hüznü anlatamam gerçekten çok üzgünüm
30 yaşına doğru kadınlarda bir eşik oluyor herhalde. Çoğu kadın 30 olacağım artık evleneyim evde kalmayayım çocuk yapayım kendimi düzelteyim yaşlanıyorum kafasında. Çoğu hatalı karar ve evlilik kararı da bu yaş aralığında alınıyor genelde. 31 yaşından bildiriyorum, hiçbir şey bitmedi, her şey daha güzel bir şekilde başlıyor.

30 yaşına doğru kadınlarda bir eşik oluyor herhalde. Çoğu kadın 30 olacağım artık evleneyim evde kalmayayım çocuk yapayım kendimi düzelteyim yaşlanıyorum kafasında. Çoğu hatalı karar ve evlilik kararı da bu yaş aralığında alınıyor genelde. 31 yaşından bildiriyorum, hiçbir şey bitmedi, her şey daha güzel bir şekilde başlıyor.
Evet bende öyle hissediyorum yaşlanıyorum herşeyi kaçırdim diye

Sağolun yorum için ilaç kullanıyorum antidepresan ama bu hayata geç kalmışlik düşüncem hiç geçmiyor
Bir dönem bende de vardı, hatta 29 kabus gibiydi, 30 olacağım diye karalar bağlamıştım ama 30'dan sonra hayatım o kadar güzelleşti ki, şimdi 36 değil de 25-26 hissediyorum, çok şükür.
Bu tamamen psikolojik bir durum.

Ve bunu okuyan bir X kuşağı da durduk yere bunalıma girer 🙄 X kuşağı olsaydın napacağdın ya @lavinya8lavinya

29 oluşum Karalar baglatiyor bana X kuşağı olmayı hiç düşünemiyorum
Yaa ben 46'yım işte bi de bunu düşün mutlu ol 😁 Ben de otuzlarımın başında cıvıl cıvıl genç kızlara özeniyordum keşke ben de o yaşlarda olsam şimdi derdim ama şimdi bakıyorum da fiziğim itibariyle zaten neredeyse 25-30 yaşlarındaki bir kadının giyindiği gibi giyiniyorum, giyiniyoruz daha doğrusu, benim kuşak halâ taş😬 Eskidendi o yaşlara göre giyim kalıpları. Kırklı yaşlardaki anneler ve yirmili yaşlardaki kızları neredeyse aynı tarz giyiniyorlar. Sen daha gençsin dur bakalım, otuzların sonlarına doğru fiziğine de dikkat edersen bu bunalım geçiyo cidden bak. Bu günlerinin bari tadını çıkar, sana şu an ne giysen yakışır.

Yaa ben 46'yım işte bi de bunu düşün mutlu ol 😁 Ben de otuzlarımın başında cıvıl cıvıl genç kızlara özeniyordum keşke ben de o yaşlarda olsam şimdi derdim ama şimdi bakıyorum da fiziğim itibariyle zaten neredeyse 25-30 yaşlarındaki bir kadının giyindiği gibi giyiniyorum, giyiniyoruz daha doğrusu, benim kuşak halâ taş😬 Eskidendi o yaşlara göre giyim kalıpları. Kırklı yaşlardaki anneler ve yirmili yaşlardaki kızları neredeyse aynı tarz giyiniyorlar. Sen daha gençsin dur bakalım, otuzların sonlarına doğru fiziğine de dikkat edersen bu bunalım geçiyo cidden bak. Bu günlerinin bari tadını çıkar, sana şu an ne giysen yakışır.
Teşekkür ederim 🙏🏻

Ne alaka daha istesen şimdi başlayabilirsin yapmaya

Ya böyle giyinip makyaj yapmak 18_25 yaş kızlara göre artik benden geçmiş diye düşünüyorum
Ne alaka ya çok sinirlendim bu düşünceye. 32yim ben daha makyajsız bir yere çıkmadım. 30lar hem genç olduğum için hem de param olduğu için daha güzel geçiyor. Açıkçası şu an bebek beklediğim için daha yorgun hissediyorum kendimi. 30ların sonu 40larımda da çok iyi olacağımı düşünüyorum o yüzden merakla bekliyorum bence her yaşın her anın ayrı bir güzelliği var.

Back
X