• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkin Ve Paspal Eziklik

Ev
29 yaşı bile 60 yaş gibi görüyorsanız siz o zaman 40 yaşından sonra evden de çıkmazsınız. evden çıkmak gezmek gençlerin hakkıdır ben yaşını aldım oturayım evde falan dersiniz. Giyinip süslenmenizi 29 yaşında olmanız mı engelliyor sizce söylediğiniz mantıklı mı
evet haklısınız aşırı derecede yaş takıntım var 29 yaş bu yüzden büyük geliyor bana öyle bir takıntı ki gördüğüm her 18_25 arası genç kızlara nasihat veriyorum en güzel yaslariniz kıymetini bilin diyorum ama içim içimi yiyor keşke bende o yaşlarda yeniden dönüp istediğim gibi yaşayabilsem diye

Sizi in
hala papağan gibi aynı şeyleri tekrar ediyorsun. geçmiş konuların da aynı. "yaşı genç olanlar" "özgür kızlar" bunlar bir kadının kullanacağı ifadeler değil.
Sizi inandırmak için ne söylesem boş kafanızda benim erkek olduğuma kendinizi İnandirmişsiniz ama bjr düşünün hangi erkek etek giyemedim makyaj yapamadım kendimden kucukleri görünce içim gidiyor diye konu acar ki

Sizi in

Sizi inandırmak için ne söylesem boş kafanızda benim erkek olduğuma kendinizi İnandirmişsiniz ama bjr düşünün hangi erkek etek giyemedim makyaj yapamadım kendimden kucukleri görünce içim gidiyor diye konu acar ki
femboylar 👍

Halen devam ediyorsun bak 🤣
Kusura bakma şöyle bir konusu olanı coddiye alamıyorum 🤣 git kahve falı baktır sen bence rahatlarsın belki 🥹

Kusura bakma şöyle bir konusu olanı coddiye alamıyorum 🤣 git kahve falı baktır sen bence rahatlarsın belki 🥹
Son gaz devam 🤣

Canım çok sıkkın çünkü çok çirkin ve paspalim güzel giyinen genç kızları gördükçe çok kıskanıyorum ve boşa geçen yıllarıma üzülüyorum 29 yaşındayım yüzüm hala sivilce ve leke dolu kiloluyum 25 kilo fazlam var yüzümde kusurum çok estetiğe ihtiyacım var Z kuşağı kızları görünce çok üzülüyorum bakımlı ve çok güzel giyiniyorlar ben ise 20 li yaşlarimi boşa geçirdim makyaj yapıp güzel giyinip gezme imkanımda olmadı yaşadığım yer mini giyinmeye uygun değil .Acı dolu ve giyinip makyaj yapıp gezemedigim günlere çok üzülüyorum herşeye yeni baştan başlayayım diyorum ama aklıma 29 yaşında oldugum geliyor seneye de 30 olacağım içimdeki hüznü anlatamam gerçekten çok üzgünüm
Böyle hissediyor insan işte. Zannediyorsun ki olduğun yaşta her şey için çok geç kalmışsın. Oysa ki 50 yaşında birine dönmek istediği yaşı soralım senin yaşını söyler muhtemelen. Hem bir çok şeyin bilincinde hem de hayatını değiştirmek için muazzam bir yaştasın.

40 kilo vermiş biri olarak , yine hamileyim ve kilo aldım. 35 yaşındayım. Doğurduktan sonra sağlıklı beslenerek ve sporla bir kaç ayda kilo vereceğim. Şu anda başlasan 3 ay sonra bu bahsettiğin +25 kilo hayatında olmayacak bile.
Ve inan hepsi peşi sıra gelecek, zayıfladıkça saçına bakacaksın, saçına özen gösterdikçe tişörtüne diye birbirine bağlanan bir süreç olacak.
Sana en büyük abla tavsiyem ; sızlanmayı bırak ve HAREKETE GEÇ. 3 ay sonra bambaşka biri olacaksın

Böyle hissediyor insan işte. Zannediyorsun ki olduğun yaşta her şey için çok geç kalmışsın. Oysa ki 50 yaşında birine dönmek istediği yaşı soralım senin yaşını söyler muhtemelen. Hem bir çok şeyin bilincinde hem de hayatını değiştirmek için muazzam bir yaştasın.

40 kilo vermiş biri olarak , yine hamileyim ve kilo aldım. 35 yaşındayım. Doğurduktan sonra sağlıklı beslenerek ve sporla bir kaç ayda kilo vereceğim. Şu anda başlasan 3 ay sonra bu bahsettiğin +25 kilo hayatında olmayacak bile.
Ve inan hepsi peşi sıra gelecek, zayıfladıkça saçına bakacaksın, saçına özen gösterdikçe tişörtüne diye birbirine bağlanan bir süreç olacak.
Sana en büyük abla tavsiyem ; sızlanmayı bırak ve HAREKETE GEÇ. 3 ay sonra bambaşka biri olacaksın
Çok teşekkür ederim ❤️ ❤️ yazdiklariniz çok iyi geldi bana 3 ay içinde umarım hem kilolarımdan kurtulur cildimi guzellestiririm yeni bir tarz yaratmak istiyorum

Evet kendimde begenmedigim yerim çok fazla burnum kırık ve kemerli dudaklarım çok ince göz altlarim çökük ve mor saçlarım ise seyrek ve kısa yani keşke yeterli param olsa estetik ve dolgularla degisebilsem
Git bi işe gir mesela lcw haftada 2 güne yarım asgari veriyor devlette estetik yaptır dolgu botoks prp var. Kilo vermek en kolayı ve bedava. Başla bi yerden gamlı baykuş olmak yerine. Herkesin hayatı kötü.

Sizi in

Kadın olmak isteyen erkek

O zaman harekete geç. Kilo nedenin nedir bilmiyorum ilaçlarsa doktoruna danış diğer türlü ise diyetisyen ve spora başla. Paran yoksa düzenli yürüyüş yap. Sivilce için ilaç tedavisi gören biri olarak söylüyorum tedavisi var. Bu kadar can sıkmaya gerek yok 18 yaşına gidip olmuştum tedavimi

evet haklısınız aşırı derecede yaş takıntım var 29 yaş bu yüzden büyük geliyor bana öyle bir takıntı ki gördüğüm her 18_25 arası genç kızlara nasihat veriyorum en güzel yaslariniz kıymetini bilin diyorum ama içim içimi yiyor keşke bende o yaşlarda yeniden dönüp istediğim gibi yaşayabilsem diye
Güzel giyinen bakımlı kadınları gördüğünüz zaman beğenmiyor musunuz? Sadece 18-25 yaş arasında o şekilde giyinilmiyor. Yarın tekrar 25 yaşınıza döneceksiniz diyelim ertesi gün hemen gidip bakımlı bir şekilde güzel giyinerek dışarı mı çıkacaksınız? Sorun yaş değil aynaya bakınca kendinizi beğenmemeniz. Kendinize bakmak da sizin elinizde. Çok güzel giyinen makyaj yapan kadınlar var onların hesaplarını takip edip biraz ilham alın

Güzel giyinen bakımlı kadınları gördüğünüz zaman beğenmiyor musunuz? Sadece 18-25 yaş arasında o şekilde giyinilmiyor. Yarın tekrar 25 yaşınıza döneceksiniz diyelim ertesi gün hemen gidip bakımlı bir şekilde güzel giyinerek dışarı mı çıkacaksınız? Sorun yaş değil aynaya bakınca kendinizi beğenmemeniz. Kendinize bakmak da sizin elinizde. Çok güzel giyinen makyaj yapan kadınlar var onların hesaplarını takip edip biraz ilham alın
Evet kendimi hiç beğenmiyorum çünkü kusurlarım çok fazla ilk olarak zayıflayıp cildimdeki lekelerden kurtulmak istiyorum inşallah daha sonra estetiklerimi yaptırmak istiyorum

O zaman harekete geç. Kilo nedenin nedir bilmiyorum ilaçlarsa doktoruna danış diğer türlü ise diyetisyen ve spora başla. Paran yoksa düzenli yürüyüş yap. Sivilce için ilaç tedavisi gören biri olarak söylüyorum tedavisi var. Bu kadar can sıkmaya gerek yok 18 yaşına gidip olmuştum tedavimi
Antidepresanlardan ve polikistik over ve hasimato hastasıyım bunlar yüzünden çok kilo aldım özellikle göbeğim çok büyük diyete başladım sivilce içinde başka cildiyeden randevu aldım umarım geçer .Sonrada estetiklerimi yaptırmak istiyorum

Evet kendimi hiç beğenmiyorum çünkü kusurlarım çok fazla ilk olarak zayıflayıp cildimdeki lekelerden kurtulmak istiyorum inşallah daha sonra estetiklerimi yaptırmak istiyorum

Zayıflamak ücretli bir şey değil ki kronik bir hastalık nedeniyle kilo veremiyorsanız o ayrı ama devletin bu bölümleri de mevcut yani bir engel yok iradeniz dışında.
Lekelerin detaylarını yazarsanız burdan da yardımcı olurlar size daha fena duruma gelmemesi için ortalama makul fiyata yaz kış demeden güneş kremi kullanmanız gerekiyor.
Estetik en son adım bence daha yola çıkmadan küsüp oturmussunuz. Şimdi bir şey yapmazsanız 39 yaşınıza gelince keşke 30lu yaşların kıymetini bilseydim diye diz doversiniz aksiyon alın bir şekilde.
Bir de makyaj/mini etek/estetik bunlar ergenlik takıntıları gibi duruyor kusura bakmayın bunlar olunca bile vaovvv olamayan o kadar çok kadın var ki.

Güzel bir rutin oluşturup lekelerden kurtulmaya çalışın. Kendinize güzel bir beslenme planı oluşturun. Kapatıcı kullanın, saçlarınızı kestirin model verin kendinize güzel kıyafetler alın. Güzel giyinmek için kilo vermeyi makyaj yapmak için lekelerin gitmesini falan beklemeyin. Yarınımızın garantisi yok bugünü güzel yaşamaya çalışın. Bu yaştayım artık öyle giyinemem böyle yapamam diyerek kendinize gereksiz bir sınır koyan sizsiniz ve ileride böyle yaptığınız için çok pişman olursunuz. Sosyal medyada gördüğümüz çoğu güzel kadın ya da dizilerde filmlerde beğendiğimiz ünlüler 25 yaş üstü ve makyajları da giyimleri de çok güzel. Sosyal medyada takip ettiğim 40 lı yaşlarda bir kadın makyaj influencerı var. Kadın giyimiyle de makyajıyla da ışıldıyor. Etek de giyiyor şort da giyiyor makyajını da harika bir şekilde yapıyor. Altına bayıldık sana harika görünüyorsun yazıyoruz ki cidden de öyle görünüyor. Çünkü kendini beğendiği ve sevdiği için ışıldayan bir kadın. Yaştır kilodur böyle şeylerin yapacağın şeylere kilit vurmasına izin vermemelisin. Yarınımızın garantisi yok şimdi sağlıklısın gençsin bunu değerlendir giyin süslen gez dolaş benden tavsiyedir.

Bu siteye ne zaman girsem kendimi kötü hissediyorum ya sürekli bu tip konular açılıyor. 24 yaşındayım ben bile kendimi bu konular sayesinde yaşlı hissediyorum

Back
X