• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkin Ve Paspal Eziklik

Bu siteye ne zaman girsem kendimi kötü hissediyorum ya sürekli bu tip konular açılıyor. 24 yaşındayım ben bile kendimi bu konular sayesinde yaşlı hissediyorum

amacı o zaten. konu sahibi erkek ve bütün konuları 29 üstü kadınların ne kadar yaşlı ve çirkin oldukları üzerine. oyuna gelmeyelim.

Ev

evet haklısınız aşırı derecede yaş takıntım var 29 yaş bu yüzden büyük geliyor bana öyle bir takıntı ki gördüğüm her 18_25 arası genç kızlara nasihat veriyorum en güzel yaslariniz kıymetini bilin diyorum ama içim içimi yiyor keşke bende o yaşlarda yeniden dönüp istediğim gibi yaşayabilsem diye
Sizin durumunuzu bilmem ama gerçekten bizim ülkede saçma sapan ahlaki dayatmalarla insanlar en güzel yaşlarını heba edip gidiyor.hep düşünürüm allahtan o zeka bende varmış da erken uyanmışım.ondan sonra 35 yaşında bilmem kaç senelik vajinismus hastasıyım.

amacı o zaten. konu sahibi erkek ve bütün konuları 29 üstü kadınların ne kadar yaşlı ve çirkin oldukları üzerine. oyuna gelmeyelim.
Üyenin erkek olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz ki? Ben buraya üye olduğumdan beri en az 10 tane bu tarzda konu gördüm. 29-30 yaşına geldim bir ayağım çukurda mezara girdim, istediğim hiçbir şeyi yapamadım, gençler gibi gezemedim, makyaj yapamadım, güzel güzel giyinip süslenemedim , çirkin ve değersiz hissediyorum vs diye düşünen çok kadın var. Ben de 30 yaşına yeni girdim mesela. Baskıcı bir ailede zorla kapanarak büyüdüğüm için zorlandığım şeyler oldu. Crop giyme hevesim var mesela. Bu bazılarına ergence gelebilir ama bir istek işte. Geçen yıl makyaja yeni başladım, kendimle daha fazla ilgilenmeye başladım. Cilt , saç bakımı rutin olması gereken şeyler. Bir de her insanın bence spor yapması,enerjisini atması şart. Spor yaptığım zamanlarda gerçekten psikolojik olarak daha güçlü hissediyorum,öz güvenim artıyor. Bize kendimizi yaşlı, çirkin, değersiz hissettiren x te yazan incel erkekler aslında. Biz kendimizi sevip kendimize değer verirsek yaşadığımız süre boyunca yeniliğe, değişime açık olup yapmadığımız şeylere ağlayıp sızlanmak yerine harekete geçersek işte o zaman değmeyin keyfimize. Hayat devam ediyor, akıl ve ruh sağlığı çok önemli. Psikolojiyi sağlamlaştırmanın yolu da kendini sevmekten geçiyor.

Sizi in

Sizi inandırmak için ne söylesem boş kafanızda benim erkek olduğuma kendinizi İnandirmişsiniz ama bjr düşünün hangi erkek etek giyemedim makyaj yapamadım kendimden kucukleri görünce içim gidiyor diye konu acar ki
Napalım makyaj malzemesi mini etek mi gönderelim anlamadım ki. Bir şey olmuyor ben 32 yaşımdayım makyajsız çıkmam mini eteksiz de gezmem. Git bir avmye git al tak takıştır yetherrrr

Üyenin erkek olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz ki? Ben buraya üye olduğumdan beri en az 10 tane bu tarzda konu gördüm. 29-30 yaşına geldim bir ayağım çukurda mezara girdim, istediğim hiçbir şeyi yapamadım, gençler gibi gezemedim, makyaj yapamadım, güzel güzel giyinip süslenemedim , çirkin ve değersiz hissediyorum vs diye düşünen çok kadın var. Ben de 30 yaşına yeni girdim mesela. Baskıcı bir ailede zorla kapanarak büyüdüğüm için zorlandığım şeyler oldu. Crop giyme hevesim var mesela. Bu bazılarına ergence gelebilir ama bir istek işte. Geçen yıl makyaja yeni başladım, kendimle daha fazla ilgilenmeye başladım. Cilt , saç bakımı rutin olması gereken şeyler. Bir de her insanın bence spor yapması,enerjisini atması şart. Spor yaptığım zamanlarda gerçekten psikolojik olarak daha güçlü hissediyorum,öz güvenim artıyor. Bize kendimizi yaşlı, çirkin, değersiz hissettiren x te yazan incel erkekler aslında. Biz kendimizi sevip kendimize değer verirsek yaşadığımız süre boyunca yeniliğe, değişime açık olup yapmadığımız şeylere ağlayıp sızlanmak yerine harekete geçersek işte o zaman değmeyin keyfimize. Hayat devam ediyor, akıl ve ruh sağlığı çok önemli. Psikolojiyi sağlamlaştırmanın yolu da kendini sevmekten geçiyor.
Erkek olduğunu şuradan anladım, o kadar insan dil döktü halen daha anlamıyor bazı şeyleri. Yapacağı şey gidecek mağazaya eteğini alacak çıkacak ama yok ikna olmuyor. Bu tipler Twitter’da 30 yaş üstü kadın alınır mı ya kafasına sahip inceller. Bir tanesi de bu işte dadanmış buraya

Erkek olduğunu şuradan anladım, o kadar insan dil döktü halen daha anlamıyor bazı şeyleri. Yapacağı şey gidecek mağazaya eteğini alacak çıkacak ama yok ikna olmuyor. Bu tipler Twitter’da 30 yaş üstü kadın alınır mı ya kafasına sahip inceller. Bir tanesi de bu işte dadanmış buraya
Evet ben de çok görüyorum xteki yorumları. Oraya pek bakmamaya çalışıyorum çünkü gerçekten sinir bozucu, saçma sapan olaylar dönüyor. Evlenmiş boşanmış kadın arızalı travmalıdır onlardan uzak durun, "sıfır model" hiç kullanılmamış kadınla birlikte olun, 30 yaş üstü kadın yaşlıdır onlarla evlenilmez vs tarzı yorumlar görüyorum. Yorumları çok iğrenç ve sığ kafalılar gerçekten. Mide bulandırıcı bazı erkekler.

Değil bence polistik over falan biliyor.

Aynı konuyu üst üste açıyor, insanlar cevap veriyor ve yorumlara cevap olarak ısrarla papağan gibi "ama 29 yaşındayım" "yaşı gençlere" "özgür kızlara" özeniyorum diyip duruyor. insan olan laftan bir kez anlar, tamam elimden geleni yapacağım der. eski konularına bakın aynı terane. kaç kişi yardım etmiş hala 29 yaşımdayım, mini giyemedim, yaşı gençler çok güzel bilmemne. bu psikolojisi zayıf biri değil, olsa olsa propaganda yapan bir hesaptır.

çok ciddi kadın düşmanlığı besleyen bir güruh var internette sürekli propaganda yapan. bakın yukarıda başka bir üye demiş ki, bu konuları gördükçe moralim bozuluyor. amaçları bu zaten.

Değil bence polistik over falan biliyor.
moralinizi bozmak istemem ama polikistik over hakkında çok iğrenç yorumları var incellerin.

"yaratıcının bir laneti olarak üreme yetileri yok oluyor işte. tüm tanıdığım kaşarlar bende bu hastalıktan var aşkım içime boşal korkma diyordu sonradan öğrendim ben de ne olduğunu"

sadece herkesle birlikte olan kızların polikistik overe yakalandığını iddia ediyorlar. kaç kişi şikayet ettiyse de ekşi sözlük bu entryi kaldırmadı. bunun gibi çok var.

Aynı konuyu üst üste açıyor, insanlar cevap veriyor ve yorumlara cevap olarak ısrarla papağan gibi "ama 29 yaşındayım" "yaşı gençlere" "özgür kızlara" özeniyorum diyip duruyor. insan olan laftan bir kez anlar, tamam elimden geleni yapacağım der. eski konularına bakın aynı terane. kaç kişi yardım etmiş hala 29 yaşımdayım, mini giyemedim, yaşı gençler çok güzel bilmemne. bu psikolojisi zayıf biri değil, olsa olsa propaganda yapan bir hesaptır.

çok ciddi kadın düşmanlığı besleyen bir güruh var internette sürekli propaganda yapan. bakın yukarıda başka bir üye demiş ki, bu konuları gördükçe moralim bozuluyor. amaçları bu zaten.
Bilmiyorum ben pek emin olamadım. Çünkü ülkemizde gerçekten böyle düşünen kadınlar da var maalesef. Psikoloji hepten bozulunca algı da bozuluyor. Düşünceler , davranışlar çarpıklaşıyor. Kişinin bedeniyle olan bütünlüğü de bozuluyor. Sosyal medyadaki o süslü püslü, şatafatlı hayatları gören bazı kişiler, sanal dünyanın gerçek olduğunu sanıp kendisini çirkin hissediyor. Bu durum estetik algısını da bozdu. Sosyal medyanın gösterişten ibaret ve yapmacık olduğunu anlasalar, kendilerini başkasıyla kıyaslamaktan vazgeçip kendi hayatlarıyla meşgul olsalar ortada bir sorun kalmayacak.

En büyük hayalim genç kizligimi yaşamak istediğim gibi giyinmek ve makyaj yapmaktı
Ama o dönemler eskide kaldı eskiye bakıp üzülme bu çoğumuzun yaptığı bisey ama hiç bir faydası yok daima önüne bak bugünüm için gelecekteki ben için neler yapabilirim de. O zaman değişim baslar. Kilolu sivilceli çok da güzel olabilirsin kendine ufak değişiklikler yap kendini sevdikçe parlarsin hatta senin kılıgini kıyafetini değil de nasıl kendini sevdiğini konuşur insanlar

Kuşak muşak hikaye ya ben y kuşağıyım 19 yaşında da güzel hissediyordum kendimi 31 yaşında bir çocuk annesiyim şu an daha da güzelim çünkü öyle hissediyorum içimden gelen bir duygu ve düşünce bu. Kendimi gencecik kızlarla nasıl kıyaslarım zaten mantıksız ben yaşıtlarıma göre neredeyim ona bakarım. Her zaman benden güzeli de akıllısı da olacak zaten bu dünyanın güzeli de yakışıklısı da bitmez bana verilmiş bir hayatı bunları düşünerek heba edemem kendimden memnunsam gerisi önemli mi allah aşkına.
Evet ama zaten espri yapmıştım ben onu. Tabiki kendimizi sürekli bişiylerle kıyaslarsak bunalıma gireriz.

Evet ben de çok görüyorum xteki yorumları. Oraya pek bakmamaya çalışıyorum çünkü gerçekten sinir bozucu, saçma sapan olaylar dönüyor. Evlenmiş boşanmış kadın arızalı travmalıdır onlardan uzak durun, "sıfır model" hiç kullanılmamış kadınla birlikte olun, 30 yaş üstü kadın yaşlıdır onlarla evlenilmez vs tarzı yorumlar görüyorum. Yorumları çok iğrenç ve sığ kafalılar gerçekten. Mide bulandırıcı bazı erkekler.
Bu cüreti biraz da biz kadınlar vermiyor muyuz erkeklere? Yok vajina estetiği, yok barbie vajina, yok dolgun göğüs dolgun kalça, genital bölge bayazlatma falan bunların hiç birini kendimiz için yapmıyoruz erkekler için yapıyoruz bunu bi kabullenelim, onları biz alıştırdık bu kadar aşağılayıcı biçimde seçici olmaya. Düğünleri yaklaşan kızların en çok açtığı konulardan biri genital bölge beyazlatma mesela, hani kendimiz için ise neden hayatında kimse yokken aklına gelmiyor o bölgenin rengi meselâ? Çoğu kadın tepeden tırnağa kadar çok çok bakımlı ve hatta estetikliyken daha doğal daha sade olan kadının peşinde niye koşsun bir erkek, erkekten çok bi beklenti yok, yaşı büyük de olabilir, kıllı da olabilir, göbekli de olabilir, biraz iyi biraz da statüsü olsun tamamdır, e böyle kolayca kabul gören bir erkek niye çevresindeki en genç, en mükemmel bulduğu kadına harcayacağı emeği sıradan gördüğü bir kadına harcasın ki. Doğada dişiler seçicidir hiçbir süsleri olmadığı halde, insanlar aleminde de biz kadınlar seçilmeye çalışıyoruz vajinamıza varana kadar, e böyle olunca erkek niye mütevazi olsun. O iğrenç muhabbetlerin sorumluları bizleriz en çok bence.

Bu cüreti biraz da biz kadınlar vermiyor muyuz erkeklere? Yok vajina estetiği, yok barbie vajina, yok dolgun göğüs dolgun kalça, genital bölge bayazlatma falan bunların hiç birini kendimiz için yapmıyoruz erkekler için yapıyoruz bunu bi kabullenelim, onları biz alıştırdık bu kadar aşağılayıcı biçimde seçici olmaya. Düğünleri yaklaşan kızların en çok açtığı konulardan biri genital bölge beyazlatma mesela, hani kendimiz için ise neden hayatında kimse yokken aklına gelmiyor o bölgenin rengi meselâ? Çoğu kadın tepeden tırnağa kadar çok çok bakımlı ve hatta estetikliyken daha doğal daha sade olan kadının peşinde niye koşsun bir erkek, erkekten çok bi beklenti yok, yaşı büyük de olabilir, kıllı da olabilir, göbekli de olabilir, biraz iyi biraz da statüsü olsun tamamdır, e böyle kolayca kabul gören bir erkek niye çevresindeki en genç, en mükemmel bulduğu kadına harcayacağı emeği sıradan gördüğü bir kadına harcasın ki. Doğada dişiler seçicidir hiçbir süsleri olmadığı halde, insanlar aleminde de biz kadınlar seçilmeye çalışıyoruz vajinamıza varana kadar, e böyle olunca erkek niye mütevazi olsun. O iğrenç muhabbetlerin sorumluları bizleriz en çok bence.
Napalım yani millet seçilsin diye paspal paspal mı gezelim kendimize dikkat etmeyelim mi ben şahsen erkek seçimimi de bakımlı olandan yana seçiyorum bi kadın neden sarkık memeyle paspal halde gezsin ben çalışırken ne kadınlar görüyordum yanlarında kocası var gayet seçiliyorlar

Algıda seçicilik diyoruz buna. O incel erkeklerin sözlerine aldırış etmemek lazım. Ben beyaz tenliyim, regl günlerinde yüzüm çok solgun görünüyor. Yüzüme nemlendirici sürünce yanaklarım al al oluyor. Makyaja başlama sebebim de aynada kendime bakınca kendimi daha çok beğenmek. Aklıma hiç vajina beyazlatma gelmedi. Bir erkek için bu kadar uğraşmaya değmez. Kadınlar ne yapıyorsa kendisi için yapmalı. Mesela ben 44-47 kilo arasında gidip geliyorum. Kalçam küçük olduğu için bir süre squat yaptım ve kalçam çok güzel şekillendi, aynada kendime bakınca çok da hoşuma gitti böyle görünmek. Daha önce konuştuğum erkeklerden " çok güzelsin,fitsin, fiziğin çok güzel" diyen de oldu. " Çok zayıfsın, kilo almaya çalış, evlenirsek ben sana güzel yemekler yaparım kilo aldırırım. " diyen de oldu. Ellerime kocaman avrat eli diyen de oldu. "ne kadar güzel narin, bembeyaz ellerin var " diyen de oldu. Şimdi ben bedenimi, her şeyimi bir erkeğe göre ayarlasam robottan,kukladan farkım kalmaz. Erkeklerin her dediğini kafaya taksaydım kafayı yerdim. Hayatıma bir erkeği alırken dış görünüş ve karakter olarak dikkat ettiğim hususlar var. Aşırı kıllı erkekler hoşuma gitmiyor, buna dikkat ediyorum. Bazı şeyler ise elimizde olmayabilir. Güzellik, yakışıklılık geçici şeyler. O yüzden bana sadık olan, saygılı davranan,gözlerime baktığında içi içine sığmayan, bolca sevgi ilgi gösteren,merhametli, hayvanları çok seven , bakımına özen gösteren, kadın dilinden anlayan birisiyle sevgili olmayı,evlenmeyi tercih ederim.

Ben bana etek makyaj gönderin demiyorum giyemedigim yaşlarima üzülüyorum diyorum

Canım çok sıkkın çünkü çok çirkin ve paspalim güzel giyinen genç kızları gördükçe çok kıskanıyorum ve boşa geçen yıllarıma üzülüyorum 29 yaşındayım yüzüm hala sivilce ve leke dolu kiloluyum 25 kilo fazlam var yüzümde kusurum çok estetiğe ihtiyacım var Z kuşağı kızları görünce çok üzülüyorum bakımlı ve çok güzel giyiniyorlar ben ise 20 li yaşlarimi boşa geçirdim makyaj yapıp güzel giyinip gezme imkanımda olmadı yaşadığım yer mini giyinmeye uygun değil .Acı dolu ve giyinip makyaj yapıp gezemedigim günlere çok üzülüyorum herşeye yeni baştan başlayayım diyorum ama aklıma 29 yaşında oldugum geliyor seneye de 30 olacağım içimdeki hüznü anlatamam gerçekten çok üzgünüm
Bedeninizden önce düşüncelerinizi güzelleştirmeniz lazım. Çünkü sürekli negatif üretim yapıyorsunuz. Bedeninizde size itaat ediyor ve böyle oluyorsunuz. Kendinizi sevmezseniz sürekli sevilmeyecek rutinleriniz,davranışlarınız ve seçimleriniz olur.

Back
X