O aşırı hevesli olan eşinizle öncelikle evde iş bölümü yapın , sonra bebek doğduğunda onun da uykusuz kalacağını , altını değiştireceğini , beraber yikayacaginizi falan anlatın .. insan yetiştirmek elbette zor , nasıl kolay olabilir ki ? Ancak bebeği iki kişi yapıyorsa bakımını da iki kişi yapacak , siz önce evinizde var olan mevcut duzeninizi değiştirin sonra bebek düşünün , ve evet çocuk her türlü yorgunluğa ve zorluğa değen bir şey çünkü inanılmaz büyük bir sevgisi var , karşılıksız aşkın kelime anlamı çocukTeşekkür ederim cevaplarınız içinMaddi açıdan sorun yok çok şükür, bebek olursa da 2 sene izin alacağım. Görev sebebiyle ailemizden uzaktayız ama dönüşümlü gelirler diye tahmin ediyorum. bir de birşeyi merak ediyorum. Hani diyorlar ya ne kadar yorgun olursan ol “iyi ki yapmışım” diyorsun çocuk olunca değişik duygular oluyormuş güç buluyormuşsun vs doğru mu bunlar :) aklımda yoktu aslında eşim aşırı hevesli ister istemez sorgulamaya başladım
Her insan değil bu arada. :)Evlenen her insan illa birgün çocuk sahibi olmak istiyor.er ya da geç olacak isterseniz biraz gezip daha sonda da yapabilirsiniz eşim çocuk diye tutturmasa ben 3 sene yapmazdım tüm gün evde çocukla koşturmak çok zorrrr ama hayatın kanunu hu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?