- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Daha en iyisini yazmadım....nereme istersen dokunabilirsin biliyorsun di mi diyen talibimi ama çok mazlum bir şekilde :)
puhahaa kahve püskürdü ağzımdan bayılıyorum zekana misscherry ama ülkemizin erkekleri zekalı kadından korkarlar senin şanssızlığın o olmasın
Harmanlasak dört dörtlük bir adam çıkacakMeğer uzun zamandır benden hoşlanıyormuş sonra söyledi. Daha sonra da kurabiye yapıp ofisime getirdi ben de kurabiyeleri yiyip bir şey anlamamış ayağına yattımBu kadar. Almayınca önce bir üzüldü bir konuşmadı ama sonra tekrar yanaştı. Böyle bir talibimdir.
Bi Evlenen Pişman Bide bi EvlenemeyenCok cok cok istiyorum artık gercekten dayanamıyorum.25 yasımdan beri bir bebek istiyorum yasım 28 .
Benim bir bebeğim ne zaman olacak.Üstelik evli bile değilim.Adam gibi biri cıkmadı karsıma.Yaş 30 a gidiyor.Artık her adet olduğumda bir sonrakini bekliyorum heycanls menopoza girmeğe korkuyorum cok.
Çocuğu olanlara vok imreniyorum.Kuzenime gittim gecen cok kötü oldum sevdim cocuklarını doyamadım.Çok üzülüyorum.Ben ne zaman evlinecem,ne zaman cocuğum olacak.Calıştığım yerde herkes evli nişanlı..Gercekten moralim cok bozuluyor.Kendimi motive ediyorum anca 2gün gidiyor.En fazla 2gün iyim yine depresyon basıyor.
Yalnızlık cok kötü cok.Ailemden uzaktayım.Bir kardeşim burda küs bana sebepsiz yere konuşmuyor görüşmüyor.sebebi yok diyor çalışıyorum diyor.Arkadaşlarım evlenip hep gittiler.Bu koca şehirde yalnızım.Bir derdim olduğunda anlatamıyorum kimseye..
Ya bazen o kadar kötü oluyorum ki anlatamam.
Yalnızlık cok zor dertlesebileceğim kardeşim arkadasışm yok.
Benim gibi olanlar neyapıyorsunuz siz neler düşünüyorsunuz.
Harmanlasak dört dörtlük bir adam çıkacakİnanıyorum bir sonraki talibin öyle olacak
Süper mix
Aynen yaa kesinlikle adı çıkmış. Şu zamana kadar hayatıma giren en doğru düzgün adam ikizler.benim koca da ikizler miss gibi adam güleryüzlü esprili bonkör seyahati sever çocuğa tapar maşallahhh daha ne olsun ikizlerin adı çıkmış
Aynen yaa kesinlikle adı çıkmış. Şu zamana kadar hayatıma giren en doğru düzgün adam ikizler.neyse burclara inanmayalim burcsuz da kalmayalım.
Dayım
2 kuzenim
Şefim
Ex flörtüm hep ikizler
Şefimin 1 karısı, 1 sevgilisi var.
Dayım metres tuttu. Kuzenim evli ama elinde hep telefon kızlarla mesajlaşıyor karısı usandı artık.
Hepsinin ortak noktası: ikizler olmaaak
Bir ben mi tuhafim. 28 yasindayim evlensem de olur evlenmesemde havasindayim.Cok cok cok istiyorum artık gercekten dayanamıyorum.25 yasımdan beri bir bebek istiyorum yasım 28 .
Benim bir bebeğim ne zaman olacak.Üstelik evli bile değilim.Adam gibi biri cıkmadı karsıma.Yaş 30 a gidiyor.Artık her adet olduğumda bir sonrakini bekliyorum heycanls menopoza girmeğe korkuyorum cok.
Çocuğu olanlara vok imreniyorum.Kuzenime gittim gecen cok kötü oldum sevdim cocuklarını doyamadım.Çok üzülüyorum.Ben ne zaman evlinecem,ne zaman cocuğum olacak.Calıştığım yerde herkes evli nişanlı..Gercekten moralim cok bozuluyor.Kendimi motive ediyorum anca 2gün gidiyor.En fazla 2gün iyim yine depresyon basıyor.
Yalnızlık cok kötü cok.Ailemden uzaktayım.Bir kardeşim burda küs bana sebepsiz yere konuşmuyor görüşmüyor.sebebi yok diyor çalışıyorum diyor.Arkadaşlarım evlenip hep gittiler.Bu koca şehirde yalnızım.Bir derdim olduğunda anlatamıyorum kimseye..
ben 20 yasındayım ve sizi anlayabiliyorum çocuklara öyle çok özlem duyan bir yanım yok hemen evlenir evlenmez çocuk yapıcak bir yanımda yok.Aile içindeki huzursuzluklardan dolayı biran once evlenip kendime ait bi dunya olusturmak istiyorum ama bu sefer ondan da korkuyorum evlenip herşeyin dahada kötü olmasının hayaliyle...Cok cok cok istiyorum artık gercekten dayanamıyorum.25 yasımdan beri bir bebek istiyorum yasım 28 .
Cok cok cok istiyorum artık gercekten dayanamıyorum.25 yasımdan beri bir bebek istiyorum yasım 28 .
aminnnnnnnnnnnnnBir tanıdığımız var. Ciddi anlamda dünya güzeli bir kadındı hala da öyle. 35 yaşına kadar evlenmedi. Abuk bir Adamla nişanlanmıştı atıldı nişan ve ondan sonra yıllarca kimse olmadı hayatında. Biz çok şaşırıyorduk çünkü standartların üzerinde güzel bir kadın.
35 yaşında şimdiki eşiyle tanıştı. Adam muhteşem yakışıklı,sanki birbirleri için yaratılmışlar. Sonuç efsane bir düğün,arka arkaya yapılan bir kız bir erkek Bebek ve musmutlu bir yuvaRabbim nazarlardan saklasın diyor aynısını sizler için diliyorum
benim kocanın yükseleni farklı galiba ha haDayım
2 kuzenim
Şefim
Ex flörtüm hep ikizler
Şefimin 1 karısı, 1 sevgilisi var.
Dayım metres tuttu. Kuzenim evli ama elinde hep telefon kızlarla mesajlaşıyor karısı usandı artık.
Hepsinin ortak noktası: ikizler olmaaak
Daha en iyisini yazmadım....nereme istersen dokunabilirsin biliyorsun di mi diyen talibimi ama çok mazlum bir şekilde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?