Çocuk,evlilik,yuva özlemi kuranlar!!

puhahaa kahve püskürdü ağzımdan bayılıyorum zekana misscherry ama ülkemizin erkekleri zekalı kadından korkarlar senin şanssızlığın o olmasın

Anlatayım tam olsun bari.
Malumunuz yurtdışında yaşıyorum. Genelde 4 arkadaş takılırız, 2 erkek 2 kız. Ben hariç herkes hans bu arada.
Bir gün kızın evine oyun oynamaya+şaraba gittik. Otururken erkek olanlardan birinin koluna dokundum hafifçe tuzu uzatır mısın diye. Orda bir çığlığı bastı. Kolunu açtı spor oynarken ezilmiş, allı yeşilli.

Sonra gece eve bisikletle dönüyorduk, bana yolda dedi ki ani tepki verdim üzülmedin ya. Ben de dedim ki, yok canın acıdı ani tepki verdin işte. Bu da dedi ki istediğin her yerine dokunabilirsin bunu biliyorsun di mi cherry?? Ben de dedim ki , elbette biliyorum .... teşekkür ederim. Çok mazlum ve efendi bir şekilde söyledi ama munis munis.

Dedim ne cömert ne yücegönüllü bir erkek

Meğer uzun zamandır benden hoşlanıyormuş sonra söyledi. Daha sonra da kurabiye yapıp ofisime getirdi ben de kurabiyeleri yiyip bir şey anlamamış ayağına yattım Bu kadar. Almayınca önce bir üzüldü bir konuşmadı ama sonra tekrar yanaştı. Böyle bir talibimdir.

Harmanlasak dört dörtlük bir adam çıkacak İnanıyorum bir sonraki talibin öyle olacak
Süper mix

Bi Evlenen Pişman Bide bi Evlenemeyen
Herşeyın vakti zamani vardir canım üzülme sabırla bekle kısmetini

benim koca da ikizler miss gibi adam güleryüzlü esprili bonkör seyahati sever çocuğa tapar maşallahhh daha ne olsun ikizlerin adı çıkmış
Aynen yaa kesinlikle adı çıkmış. Şu zamana kadar hayatıma giren en doğru düzgün adam ikizler. neyse burclara inanmayalim burcsuz da kalmayalım.

Bende hayata tek yaşamaya gelmiş bir insandım. Ömrümde asla evlenebileceğim birisinin olduğuna inanmadım. Aşık olup evlenebilirdim ancak ve ancak. Evlenen iki ablama ateş püskürdüm hep. Çok kızdım hele küçük ablama. O da evlenme arefesinde dedi ki; inşallah öyle bir aşık olursun ki tüm bu laflarını unutursun gelip bana anlatırsın bende senle dalgamı geçerim. Bir ay sürdü sadece. Bir ay sonra çılgınlar gibi aşık oldum. İkinci aşkımdı. ilki beşinci sınıftaki şu sıska oğlandı
İki sene sonra evlendim. Çok garip seviyorum. Çok veya şöyle böyle değil. Çok garip seviyorum eşimi. Hala anlamdırmış değilim.

Demem o ki ablamın numarasını vereyim size şööyle bi dua tarzında beddua etsin size isterseniz. Bir ay sonra gelin kutlayalım

çalışan hanımlara son tavsiyem de sadece maaşınıza talip olacak adamlarla çok karşılaşacaksınız hemen uzaklaşın ordan öyle adamlar sizi eş hayat arkadaşı güzel kadın olarak görmüyor sizi sadece çift maaş maaş kartı altın yumurtlayan tavuk görüyolar

Aynen yaa kesinlikle adı çıkmış. Şu zamana kadar hayatıma giren en doğru düzgün adam ikizler. neyse burclara inanmayalim burcsuz da kalmayalım.

Dayım
2 kuzenim
Şefim
Ex flörtüm hep ikizler

Şefimin 1 karısı, 1 sevgilisi var.
Dayım metres tuttu. Kuzenim evli ama elinde hep telefon kızlarla mesajlaşıyor karısı usandı artık.

Hepsinin ortak noktası: ikizler olmaaak

Bir ben mi tuhafim. 28 yasindayim evlensem de olur evlenmesemde havasindayim.

ben 20 yasındayım ve sizi anlayabiliyorum çocuklara öyle çok özlem duyan bir yanım yok hemen evlenir evlenmez çocuk yapıcak bir yanımda yok.Aile içindeki huzursuzluklardan dolayı biran once evlenip kendime ait bi dunya olusturmak istiyorum ama bu sefer ondan da korkuyorum evlenip herşeyin dahada kötü olmasının hayaliyle...
Ayrıca burdaki konulardan sonra herseyden korkar oldum:)

Kardesinle baris oyle olmaz kardes candir, hele gurbette en yakin dosttur yoldastir insana.

Hayatta başka amacınız yok mu?

Kader bu evlenebilirsiniz evlenmeyebilirsiniz. Evlilikte mutluluk garantisi yoktur.
Hadi evlendiniz. Çocuk sahibi olamayabilirsiniz.

Hayatınızı böyle şeylere odaklamayın. Giden zaman sizden gidiyor. Yaşamı seyrine bırakın.
Her şey olması gereken zamanda olması gereken şekilde olur inşallah.

Ayrıca bir sıkıntı olmadığı sürece 28 yaşında menapoza gireceğiniz düşüncesi çok yersiz.

Çıkın gezin eğlenin. Hayatı öğrenin.

aminnnnnnnnnnnnn

benim kocanın yükseleni farklı galiba ha ha

Daha en iyisini yazmadım....nereme istersen dokunabilirsin biliyorsun di mi diyen talibimi ama çok mazlum bir şekilde :)

sen ne talıpler reddetmıssın öyle yaaaa
her aday bırbırınden gızem dolu

şaka bi yana ben kk sayesınde kendımı evlenmıs aldatılmıs bosanmıs 3 cocukla ortada kalmıs kaynanasına diş bilemiş biri gibi hissedebılıyorum bazen
bende 27 yasında ve bekarım oysa
Ama kkdan hazırlandım hayata ben bu ıste ustayım neler var hayatta gormus gecırmıs hatunum dıye takılıyorum..
evlılık... asık olursam belkı kabullenebılırım yasanacak streslerı de ben asık olamıyorum mantık uzun ara önde kosuyor galıba

Herkes bir seyler icin mucadele ediyor işte. Kimi bekar, evlenmek istiyor, kimi evli, cocugu olmuyor, kimi de benim gibi iş peşinde 27 yasinda hala kpss dersanesine gidiyor... Hayat mucadele. Vazgecme gibi bir luksumuz yok. Son nefese kadar mucadele...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…