- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
- Konu Sahibi goncammm48
-
sorununuz nedir çok özel olmazsa pco muCnm ben 4.5 yıllık evliyim ikinci tüp bebek tedavisindeyim şuan.. Umutsuz vakada degiliz ama bu tedavide de olmazsa tekrar yaptırmayı düşünmüyorum bu son.. Maddi manevi yıpratıcı bir süreç. Para mı zamanımı harcayana kadar gider yuvadan bir evlat edinirim daha iyi.. Kullandıgımız hormon ilacları kanseri tetikliyor, benim saglıgım herseyden daha Önemli..
Çocuk olmasada biz bir aileyiz. Herkes herseyi soyler zaten sen baskalarına kulağını kapat. Allah hayırlısıyla isteyen herkese nasip eder inş. Evet cok cok zor bir imtihan ama dünyanın sonu degil. Çaresi var.. Fakat bu care kıbrıstan donor almak olmamalı.. Mesele dogurmak degil yetiştirmek..
Bende bir sorun yok, eşimde morfoloji sorunu var. Sayı ve hızda düşük.sorununuz nedir çok özel olmazsa pco mu
4 senelik evliyim. Aileler hiç bir şekilde bir beklenti içerisinde değil. Bizim hayatımıza ve tercihlerimize saygı duyuyorlar.gerçekten mi kaç yıllık evliisn peki torun beklentisi vs yok mu büyükler de kabullendi mi
Sizce eksiklik mi çocuğu olmayıp da faydalı işler yapıp bir şekilde ömrünü tüketip bu dünyadan göçüp giden yok mu ..bu ömür boyu yara açar mı
Sizce eksiklik mi çocuğu olmayıp da faydalı işler yapıp bir şekilde ömrünü tüketip bu dünyadan göçüp giden yok mu ..bu ömür boyu yara açar mı
Olmayınca insan o duyguyu yasamak istiyor ama empati yapmak gerek bazen .ne alakası var yahu? çocuksuz bir sürü insan var. birey değil mi onlar?
kaldı ki çocuğu doğuruyosun da dünyayo kurtaracak bi bilim adamı mı olacak sanki. senin benim gibi insan. 80 sene yaşayıp ölecek yani. çok da matah bişey deği.
Olmayınca insan o duyguyu yasamak istiyor ama empati yapmak gerek bazen .
Bekarsınız sonuçta Evlenip yıllarca deneyip istediğiniz halde çocuğunuzun olmadığını düşünün etraftaki baskıları düşünün o zamsn bakslım çokta matah bşy değil diyebilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?