- 1 Eylül 2014
- 26.206
- 30.535
- 798
- 36
- Konu Sahibi goncammm48
-
Evliler klubü diyen mi oldukonu sahibinin çocuğu olmuyormuş. ne diyelim, çok matah bişey mutlaka olmalı mı diyelim. teselli veriyoruz yine de yaranamıyoruz. sürekli bekar olmamızın dile getirilmesini de anlamıyorum. evliler kulubu değil burası, kadınlar kulubu.
Bekarlar yorum yapmamalı, nefes bile alamamli:)konu sahibinin çocuğu olmuyormuş. ne diyelim, çok matah bişey mutlaka olmalı mı diyelim. teselli veriyoruz yine de yaranamıyoruz. sürekli bekar olmamızın dile getirilmesini de anlamıyorum. evliler kulubu değil burası, kadınlar kulubu.
Evliler klubü diyen mi oldu
Demek ki bekar olduğunuz için bazı konularda empati yapamıyorsunuz, gücenmenize gerek yok .
Matah bşy mutlaka Olmalı de diyen de yok istediğini diyebilirsin de ilk yorumun pek gerçekçi gelmedi o Yüzden yorum Yaptım .
gerçekten, biz çıkalım evliler takılsın madem. üşenmeyip profilden bekar mı evli mi diye bakıp ona göre yorum yapmak ilginç.Bekarlar yorum yapmamalı, nefes bile alamamli:)
Profilden bekar mı evli mi diye bakmadım konulara Yaptığın yorumlardan zaten tanıyorum bekar OLdupunu biliyorum profiline baktığımı düşünmen ilginç ve komik asıl :))matah bişey değil. fikrim sabit. herkesin çocuğu kendine kıymetli. o konuya bişey demiyorum. ama genele vurursak her önüne gelen çocuk sahibi oluyor ve bu dünya açısından pek de kıymetli bi durum değil. her çocuk doğuran onu mükemmel yetiştiriyor da vatana millete hayırlı evlat mı ediyor? yooo. yüksek çoğunluk sırf elalem istiyor diye ya da yaşlanınca bana baksın diye doğuruyor. yani doğurmanın da çocuğun da öyle pek bi ehemmiyeti yok. sırf yapmış olmak için.
gerçekten, biz çıkalım evliler takılsın madem. üşenmeyip profilden bekar mı evli mi diye bakıp ona göre yorum yapmak ilginç.
Profilden bekar mı evli mi diye bakmadım konulara Yaptığın yorumlardan zaten tanıyorum bekar OLdupunu biliyorum profiline baktığımı düşünmen ilginç ve komik asıl :))
Her çocuk doğuranına bahsetmiyoruz ki konu sahibinin konusu ayrıca her çocuk doğuranın etraf ne der ya da ilerde bana baksın diye çocuk doğurduğunu sanmıyorum . Evliliğin süsü bebek genelde çoğunlukla her evlenen çift bebek ister . Istisnaları olsa bile kaideyi bozmaz . Evlilik gibi gayet doğal bir süreç ve her canlı üremek çocukları olsun ister . Olmazsa da üzülür bunlar doğal Şeyler .
Hayır tabi ki olmuyorsa vardır bir Hayır yukarda da yazdım .doğal da olmuyormuş işte. kadın eksiklik midir diyor, ben de hayır değildir diyorum. bu konuda hemfikirsek sorun yok. hemfikir değilsek siz evliliğin süsü bebektir gibi laflarla konu sahibini üzmeye devam edebilirsiniz.
Ama matah bir şey değil.Hayır tabi ki olmuyorsa vardır bir Hayır yukarda da yazdım .
Sadece matah bşy değil vs demek gerçekçi gelmedi bana hepsi bu .
Bende eksiklik diye düşünmüyorum zaten ..Ama matah bir şey değil.
Çocukluyken bu cümleyi kurmak zor ama çocuksuz halim hala arkadan arkadan bu ve benzer cümleleri söyler.
Elbette iyi ki var diyorum ama olmasaydı kendime başka yollar bulurdum herhalde, eksiklik diye düşünmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?