Çocuklar Yüzünden Arkadaşımla İlişkimi Kesmeyi Düşünüyorum..

Kendi kızından ayrı olmasının acısını mı çıkarttı acaba yeğeninizden..
"Kendi kızıma bakamazken, elin çocuğuyla uğraşıyorum" gibilerinden?
Kaynınız ne kadar iyiymiş, en azından oğlunun eğitimi için elinden geleni yapmış ve gayrimenkul konusunda da eşine yüz vermemiş.
Benim babamın nesi varsa karısının üzerine yaptı mesela. Beni kandırarak elimden aldığı paralarla aldığı ev de dahil.
"İpekle kocası yiyeceğine, karımla oğlum yesin" dedi.
Babamın yaşlılığını çok merak ediyorum, çook..

Ama, hiç görmek istemedi ki kızını. Görmek isteseydi eminim kaynım elinden geleni yapardı. 8 aylıkken ayrılmışlar, evlendiğinde sanırım 3-4 yaşlarındaydı. Yani yeğenden bir kaç yaş küçük olmalı kızı. Eşinden boşanırken yüklü tazminat almış kendisi ve sanırım şart koymuş eşi "kızını görmeyeceksin" diye.

Evlenirken biliyordu ki oğlanı. kabul etmişti zaten. Hiç saklamadı bizimkiler.
Baştan kabul etmeyecekti o halde.

Kaynım gerçekten süper babadır. Eşliği konusunda yorum yapamam ama süper babadır.
Hatta süper amcadır.
Hafta sonu bütün veletleri (3-17 yaş arası bir sürü var sülalede) toparlar gider gezdirir, yediri-içirir, hediyeler alır.
En son geçen hafta benim kızla onun kızının feshaneye götürmüş.
Sultan Sülüman olmuş kendisi, bizimkiler de minik sultanlar. resim çektirmişler.

Konu sahibinden de özür diliyorum bu arada; hafif konuyu dağıttık gibi olduk ama bu mesajlarımız da ibretlik aslında...

Bazılarında hep bana hep bana duygusu oluyor galiba, annelik duyguları var ama insani duygularından yoksunlar. İçim daraldı CSİ okurken. Kalbim sızladı.... Yazık o anne müsveddesine. Yazık...

ipek abla, ben çok seviyorum seni ya.. yorumların, hayata bakış açın ki yaşadıklarından sonra.. ama ne kadar da zor günler geçirmiş, yine de ayakta kalmış diyerek düşünmüyorum bunları. sınırlarını o kadar sıkıntıya rağmen belirleyebildiğin için, haklıyla haksızı hala objektif doğrularla ayırabildiğin için, güçlü olmayı kendi kendine öğrendiğini düşündüğüm için sanırım. umarım hayatındaki tek kötü anı, o günlere dair yaşadıkların olur....

nilmısra, bence çok iyi bir annesin; ama kesinlikle oğlunu kendi doğrularınla büyütmelisin. onlarla görüşme elbette bir daha; ama dayakla terbiye edilmeyeceğini bile bile de oğluşunu dövme. benim çocuğum yok, hatta evli bile değilim; ama annem bir kere tokat atmıştı ve hayatım boyunca unutmayacağım... kaç yaşında olursa olsun, çocuk da unutmaz. dayağın sebebi olmaz; ama hele ki haksız yere dayak yediğini hatırlarsa bir çocuk, ağzınla kuş tutsan ilerde seni affetmeyecektir. oğluşundan değerli hiçbir şey yok ki dünyada, nasıl kıyarsın görüşme bir daha onlarla, sana da zarar verirler psikolojik olarak...

Tatlım benim, İpek ablan yesin seni..
Teşekkür ederim güzel dileklerin için..

Bir anne böyle bir şartı nasıl kabullenir, akıl almıyor..
Kendi evladından vazgeçebilen, başkasının evladına hiç acımaz tabi.
Allahtan kaynınız benim babam gibi değilmiş, hepten ziyan olurdu çocuk.
Demek ki evladından vazgeçmeyen babalarda var, 2.kez evlendi diye her baba evladından vazgeçmiyormuş demek ki.
Şimdi iyice gıcık oldum benimkine..

bır ınsana degıl fızıksel sıddet pskılojık sıddete bıle tamamen karsıyım
benımde kucuk bır cocugum var
sımdıye kadar hıc vurmadım allah korusun
kımse de sımdıye kadar cesaret edemedı cocuguma vurmaya
ufak tefegım ama neler yapabılırım kestıremıyorum o densıze
yaramaz dıyemem ama cok hareketlı bır erkek cocuk
anne ve baba calısınca anneannne ve dede yanında tek torun olarak sehzadeler gıbı yetısıyor
ıster ıstemez beklentısı cok cocugumun

hayvan bıle dayakla terbıye edılmezsen canlı kanlı
bır kalp tasıyıp hıslerı olan bır ınsan nasıl terbıye edılır
cocuklugumuz babaannem ve amcalar tarafından psıkolojık sıddetle gectı
hep el bebek gul bebektım ama en agır sıddetle sınanmıstık bızde
bundan dolayı cocuguma kaslarımı ındırıp bakmıslıgım yoktur
3 yasını bıtırecek neredeyse ve wc egıtımını henuz basaramadık
cunku ıstemıyor
kızmıyorum tamam deyıp cıkarıyom wcden
anne bezımız bıttıyse gıdıp alalım deyıp kumbarasını getıren bır cocugu zorlayamam

o mınıcık kalpler kımbılır nasıl etkılenıyor bagırıp cagırmalardan hatta tokattan
ınsan kahrından olur
sakın arkadasım yalnız kal ama sakın cocugunu bu tarz ınsanlarla buyutme
sana etkı etmelerıne ızın verme
annelık fedakarlıktır yavrun ıcın sabır de

ayyyyy icim gitti resmen nasil bir terbiyesizliktir bu kadin hicmi düsünmüyor benim evladimda üvey anne elinde benim yaptigim cocugumdan cikar diye
en güzel dualarim yakisikli yigeninizle olsun allah bahtini acik etsin insallah bundan sonra hep güzel insanlarla karsilasir sansli bir cocuk olur

Çok garip kızının üvey annesine kan kusturduğunu bilen insan nerede yaşadığını da biliyordur. Neden gidip görmüyor kızını veya hiç değilse haftasonları görüşmüyor çok saçma. Babası göstermese bile mahkemeye başvurup bu hakları elde edebilir. Hem çocuğu görmek için çaba harcama hem de bahsedince ağla bu ne biçim çelişki?

evet canım psikolojik olarak etkiledi beni. beni bir anda nasıl bir duruma düşürdü biliyor musunuz ? çocuğuna aşırı yüz veren hiç kızmayan ne derse yapan tepesine çıkaran anne modeline benzetti. senin yetiştirdiğin çocuk yüzünden benim kızım da mı öyle olsun demeye getirdi.... kendisi de terminatör anne !!! ve ben bu sözü kendisine söylüyorum. Terminatör müsün nesin sen diyorum hiç aldırış etmiyor

En iyisi iletişiminizi kesmeniz.... Çocuk dövmek marifet mi ???

Son düzenleme:

Biliyor, biliyor kızı ile ilgili çok detay biliyor.
Kendi uzak akrabalarından, o taraftan evli birileri var sanırım, öyle bir şeydi.
Hatta eski eltisi geçenlerde vefat etmiş onu bile biliyordu.

Hiç görmedi, hiç.
Facebooktan ismini arattık, benim ısrarlarımla.
Bİr sürü çıktı aynı isimli, "hangisi" diyorum "bilmiyorum ki" diyor.
Allahım sen koru yarabbim!!!!
Sonra arkadaş listesinde tanıdıklar olunca anladı hangisi olduğunu...

Kız sorunlu bir kızmış, asiymiş falan.
Üvey anneyle de anlaşamıyor ya.
"Ya görürsem ve bana gelmek isterse" diyor.
E bu imkansız evde potansiyel tecavüzcü var!!!!
Not: hatta 2 bile olabilir. ne de olsa kaynım da erkek!!

ipekcim senin babana artık ne diyeceğimi bilemiyorum, içim parçalanıyor okudukça..biraz vicdan versin allah

Allahım ne anne babalar var anne baba demeye bın sahit istermiş.Bunların yetiştirdiği cocuklarda psikolojısı bozuk sorunlu ınsanlar olarak topluma katılıyro bızım cocugumuzla bızlerle bırlıkte ve ıste bu yüzden bu kadar suçlu var ülkemizde eğitim şart vicdan,merhamet insaniyet ahlak hepsi sart ama cogu yok malesef boyel ınsanlarda

Burası da saçma geldi evi 3 oda bir salonsa bir odaya kızı koysun bir odaya da oğlanı yani otuma odası da olmayıversin.

ben buna benzer şeyleri kendi öz annem ve babamda yaşadım...odama kilitlenerek ve çiş vs gelsede kapı kilidi açılmayarak,nereye yaparsan yap denilerek,ve napardım kapı açılmayınca,tabii ki halıya..bu sefer halıya yaptım diye tekrar dayak :)) bir de çok iyi eğitimli insanlar sözüm ona..babam herkesin içinde aşağılayan,hakaret eden bir tipti..hala dahi öyledir..öyle annemi aldatması,anneme şiddet uygulaması falan yoktu ama hıncını bizden alırdı..çok sinirli ve bağırgan bir tipti..en ufakk olaydan nem kapıp kavga çıkartan,herkesi geren türden..şu an görüşmüyoruz..görüşmeyi de düşünmüyorum...hani çoğu zaman kız çocukları için babasına benzeyen bir erkekle evlenmeyi hayal ederler derler ya..ben de tam tersiydi..şu an eşim babamın karakter olarak tam tersi..sakin,uyumlu,ılımlı bir insan kocam.. Allah a şükrediyorum hep...

Son düzenleme:

of of offfffffffffffffffffffff

Off yaaa 3 yaşındaki yavruyu dövmek ne demek,benim kızım da 3 yaşında,o
geldi gözüme..Nasıl kıyarım ona.Tamam delirttiği anlar oluyor ama en fazla sesimi
yükseltirim, ona bile saatlerce vicdan yaparım çok kötü olurum.Daha çok küçük
onlar lütfen,dövmek bağırıp çağırmak kişiliğinde ne yaralar açar kuzuların.Görüşme
yaa gerekiyorsa otur mis gibi evinde oğlunla.Ama komşunun kızına bunu yapmasına
seyirci kalma lütfen bir şekilde uyar içim acıdı sen anlatınca....

Kızlarından birini abisinden bile esirgerken, diğerinin ne hald eolduğunu bile umursamaması ne kadar enteresan..

Öz ebeveynlerden böyle muamele görmek ne fenadır kimbilir..
Halıya çiş yapmak zorunda bırakılıp, sonra bunun için cezalandırılmak..
Şükür eşin çok iyi bir insanmış, sana eşinle mutluluklar dilerim canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…